![]() |
#4771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent
Cytat:
![]() Jessice też nie dobrali jakiejś super aranżacji, bo podkład także miał nieco zagłuszające tendencje, ale w porównaniu z podkładem Ady był cudowny. :/ poza tym niezależnie od tego, co tvn by jej narzuciło, dla niej każda piosenka, która nie jest cygańską, byłaby zaskoczeniem, takim WOW!, że pokazała pazur itd... Cytat:
13:45
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Mnie śmieszy nie wiem... Na pewno nie to. Kabaret Łowcy.B są śmieszni. Ale to? Wszystko co dotyczy jurorów jest wspaniałe. Zupełnie jak występ beztalencia. Pokazali jurorów więc było przezabawnie.
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Nie widziałam wczoraj odcinka w całości. Adrianna występowała wczoraj ??? Coś otyli nie mają szczęścia w tym programie
![]()
#4775 |
Zadomowienie
|
Nie było mnie wieczorem w domu, więc oglądnęłam występy na plejadzie.
Hmm dość słaby odcinek moim zdaniem. Pan Ząbek - to było żenujące... W czym jest utalentowany? Co zabawnego zrobił? Pomijając fakt, że gość mnie przeraża, to nie prezentuje sobą niczego ciekawego. Barmanki - pokazały nogi, pokręciły się na scenie, pomachały butelkami, jednak zrobiła drinki. Ale nic szczególnego. W innych edycjach MT (zagranicznych) ludzie faktycznie szaleli robiąc drinki, a te dziewczyny to beznadzieja moim zdaniem. Pokazały, że są kobietami i potrafią się tym bawić ![]() Saszka z ojcem - wg mnie ładnie im to wyszło. Machanie dzieckiem robi wrażenie, ale występ nie polegał tylko na szokowaniu, wyginaniu ciała i wywoływania u mnie mdłości:P, było to naprawdę ładne. Ale czy porywające? Czułam się jak w cyrku (dobra, cały ten program to dla mnie w pewnym sensie cyrk). Tomek Grdeń - fajnie tańczyły dziewczyny za nim, ale występ nie był ani niesamowity, ani nawet dla mnie ciekawy. Nudy ![]() Kasia i Asia - ładnie zaśpiewały, ale czy było to wyróżniające je z grona innych dobrze śpiewających? Cyganka - mam wrażenie, że przeszła do finału ze względu na nieoczekiwaną metamorfozę. Może dlatego jestem taka surowa, bo Agilery nie lubię (nvm jak to się pisze ![]() ![]() Kony - najpierw miałam wątpliwości, czy machanie śmiesznymi lalkami można uznać za wyjątkowy talent, ale jednak gość sobie super radzi na scenie, fajnie to przygotował, widać, że jest/był (?) dziennikarzem i modelem. Zakonnice są urocze ![]() ![]() Ale Foremniak mnie wkurza niemiłosiernie ![]() Jeszcze wtrącę coś o braciach Legun. Zrobili na mnie wrażenie, to było coś wyjątkowego, profesjonalnego, bardzo dobrego. I to jeszcze w wykonaniu takich chłopaczków... Zmieniłam zdanie gdy dowiedziałam się, że oni SĄ profesjonalistami, występują w całej Europie, od lat się kształcą w tym kierunku, no to normalne chyba że im śpiewanie wychodzi tak dobrze. Według mnie program powinien wyróżniać osoby mniej znane, mające niesamowity, wyróżniający talent. Dużo uczestników śpiewa i program, jeśli już musi, powinien wyróżniać osoby mniej znane, wyćwiczone. Takie żywe niespodzianki ![]()
#4776 |
po prostu Em :)
|
Nie, tydzień temu.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-11-15 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona występowala juz dawno ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
a mi sie bardzo podobala Jessika
![]() ![]()
#4780 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie nie ma patrzenia na to co kto robi jak długo i gdzie występuje.
Talent, to talent. Nie rozumiem, gdyby nagle zgłosił się do programu pianista który jeździ po świecie a jest biedny i po prostu w kręgach przeciętnych ludzi nieznany, mamy go odrzucić bo występuje? Bo jest profesjonalistą? Talent ma i na tym się opiera program. Na talencie. Acha i nie jestem jakąś wielką śpiewaczką, ale mam wrażenie że Jessica w ogóle dykcji nie ma. Dla mnie jej angielski brzmiał jak bełkot. Jakieś "habałałabła" połowy tekstu nie rozumiałam i to nie dla tego że język znam słabo :P Natomiast duet, czysto, każde słowo wyraźnie słyszałam i rozumiałam. http://mamtalent.plejada.pl/108,1076...deo_detal.html -3:14 do -3:04 dla mnie to równie dobrze może być arabski xD telmibaciu koz ajem somemufmi spidigonzales ? nie na prawdę....
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2009-11-15 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
No ale też tempo piosenki Jessici było szybsze i trzeba było nadążyć, a piosenka dziewczyn była wolna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak Madox śpiewa po francusku to choć śpiewa szybko, ja słyszę że to francuski a nie wymyślanie jak Lech Roch Pawlak (słynny pan z youtube który udawał że rapuje po francusku) I on faktycznie umie język, dziewczyny tak samo. No a Jessica w moim odczuciu sprawiała wrażenie jakby nie wiedziała o czym śpiewa i co znaczą te słowa i wypowiadała jakieś wyrazy brzmiące podobnie. Zamiast "something about you cought my eye, something moved deep indisde" usłyszałam "somebałe całe my eye samłemuw dipasid" no nie wiem. Może to ja jestem przewrażliwiona. Ale w ogóle jej nie zrozumiałam.
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Raczkowanie
|
Zdecydowanie zgadzam się z rapifen
Cytat:
Co do Majewskiego, to też jestem ciekawa jak mu wyjdzie ten występ, na castingu najbardziej podobało mi się jak śpiewał po francusku ![]() Adrianna, ma świetny głos, ale tvn jej zepsuł występ, jakby nie było takiej aranżacji i zaśpiewałaby tylko przy fortepianie, pewnie byłoby cudnie, a tak wyszło jak zawsze... Cytat:
Teraz czekam jescze tylko na pana z akordeonem, jak on też nie przejdzie dalej, to już całkiem zwątpie w ten program ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
właśnie oglądam powtórkę...
bardziej mi się podobał już ten psychol ząbek od konego :/ :/ patenciarz też jak dla mnie niczego fajnego nie pokazał ![]()
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | ||
Zakorzenienie
|
No właśnie, Jessica to taki Lech Roch Pawlak angielskiego :p poczytałam tekst piosenki i z jej śpiewu okazało się że zrozumiałam może połowę. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Może jury szuka czegoś czym zapcha się tłumy, masy? Nie wiem. Nie rozumiem ![]()
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2009-11-15 o 13:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyna z ukraińskiego Mam Talent, rysująca piaskiem - wymiata ![]() szkoda, że w Polsce jedynymi odkrywanymi talentami są śpiewacy, akrobaci, tancerze.
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Rapifen, ja tak samo, tez nie mogę przeboleć tyle że porażki Ady
![]() noż cholera, biorą takie beztalencia a prawdziwych talentów nie. ![]()
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() namalowanie obrazu zajmuje ok 3 godzin, nie będę tego robić publicznie ![]() niestety.
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Barmanek nie widziałam i dobrze bo wkurzają mnie te tanczące dziewczyny, które tanczyć umieja tak samo jak ja i ich talent polega na tym, że sa seksowne...:/
Tomasz w porządku...Może nie aż na final ale podobał mi się ![]() ![]() ![]() Ula- jeszcze gorzej niz na castingu. Obleśne to było...Beznajdziejny układ i jeszcze obnażyła to klockowate ciało :/ Kony- na castingu mi sie nie podobał, teraz nawet był zabawny, liczyłam na niego ![]() Jessica i Duet były niezle, ale niestety w duecie podobał mi się głos tylko jednej dziewczyny, więc tez wolałabym Jessice (chcociaż iosenke miała tragiczną ![]() Pozatym zauwazyliście że jak ten chłopak co spiewał operowe piosenki(aspirant na pączka czy jakos tak ![]() I nie chodizło tu tylko o figure /wtedy była w ciąży/, a co za tym idzie strój, bo przecież fryzura, makijaż...
![]() |
#4796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
|
Nie wiem która to brunetka z duetu Kasia i Asia, ale już wiem, co mi w tej piosence tak nie pasowało. Fałszowała.
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
a zauważyliście że chylińska jakaś nieobecna była?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Hmm być może :P
mnie rozbawił tekst przy duecie - że Prokop i Hołownia z duetem wyglądają jak małżeństwa a Hołownia się odgryzł "och całe życie już ustawione" czy coś takiego :d śmiesznie zabrzmiało
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śpiewanie mi się nie podobało. nie,aż tak,abym widziała jessicę w finale.choć wolałam ją od duetu,to osobiście wybrałabym śpiewającego faceta z kontrabasem. coś innego,zabawnego. na castingach KONY rwnież mnie nie ruszył,a teraz się ubawiłam po uszy...zasłużony finał. ULA FRYC?to samo co na castingach.dodała tylko facetow i stringi. SASZA I SIERIEJ-rwnież podobny występ .ślicznie wyglądają razem,ale już jedne mamy gimnastyczki. reszta nie zasługuje na moj komentarz,bo nie zapadli mi w pamięci. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-11-15 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.