|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cytat:
Cytat:
A sprzeczką się nie przejmuj
|
|
#4772 |
|
Konto usunięte
|
senira666 że też Ci się chce takie frykasy robić
! Daj trochę !!elunka88 nie martw się,nie jesteś sama. Dzisiaj też mam dół jak rów mariański,bo się z tatą pokłóciłam... Uśmiech i głowa do góry ![]() bambusiek brawo za wytrwałośc przy nadrabianiu :brawo:mloda111 u mnie były oświadczyny i oficjalne zaręczyny,na których Łukasz zapytał rodziców czy nie mają nic przeciwko .
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Senira - gołąbki
chyba muszę zrobić, bo mi smaka zrobiłaś. Ale pewnie jak już pójdę na łatwiznę tzn. zrobię "rozpier....... gołąbki" czyli te same składniki, ale posiekane w formie kotletów w sosie pomidorkowymKurcze, muszę znów zacząć pichcić. Dużo się zwykle martwię czy wyjdzie, ale mina zadowolonego (najedzonego) Bartusia .... BEZCENNA Muszę się cofnąć kilka/naście stron do tego linka z pysznościami A mój mężczyzna wymyślił sobie na kolację karkóweczkę z grilla. Oczywiście muszę ją kupić i dostarczyć. A ponieważ mamy spory zapas oscypków to na grilla też się wrzuci A o wyjeździe to jeszcze napiszę i jak mi się uda zmniejszyć rozdzielczość to jakieś fotki wrzucę.
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka
![]() Ja też robiłam gołąbki - wszystkim strasznie smakowały - oj taka nieskromna jestem wiecie co piszecie o tych pysznosciach i się strasznie głodna zrobiłam - u nas dziś na obiad leczo ![]() Honolinka Jej dziewczyny dziś już stukamy trzecia stronę i zanim napiszę posta pojawiają się kolejne - nie nadąrzam ![]() Zaraz uciekam do domku Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-09-16 o 15:03 |
|
|
|
#4775 |
|
Konto usunięte
|
Niedługo już drugi wątek
|
|
|
|
#4776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) myslimy o kwiatach dla mamy i dobrym alkoholem dla ojca...
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyna wtopa to był pierścionek...., który utknął na poczcie .
|
|
#4778 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja mam tez takie szybkie gołąbki robi ![]() Cytat:
uwielbiam!!Cytat:
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Oj mam jjż dość pracy na dzisiaj. Ale na szczęście jescze tylko 40 minut
Justi 3maj się kochana. Wygrzewaj zatoki. Możesz spróbować robić inhakacje z amolu (na łyżkę wlej trochę amolu i podpal go. Kiedy płomień zniknie zamknij oczy i wdychaj przez nos ten dymek. Powinno przynieść lekką ulgę). honolinka zakwasy to dobry znak. Mięśnie odpowiednia pracowały na fitnesie A na zakwasy najleoszy jest ruch hihi.listwona druga sala faktycznie przepiękna Ale tak jak mówi Ivona muisz przemysleć wszystkie za i przeciw.ivona niby człowiek ma pełną szaf ciuchów, a nigdy nie ma sie w co ubrać ![]() Ale mi narobiłyście ochoty na krówki. elunka to faktyczie fajne masz szefostwo. bambusiek ![]() hecate zdrowiej ![]() elunka wygląda na to, że musisz się zaopatrzyć w mega szałową kreację heheh. senira tak, tak. Moja mama zawsze podotowuje wcześniej kazuchę na gołąbki. Ale ja za nimimi nie prepadam . OK, kończę, bo zaraz mnie zamkną w pracy i zostanę do jutra hehe ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- bambusiekżartujesz a tym poierścionkiem? hihi Teraz to śmnieszne, ale wtedy TŻ chyba miał nerwa co??
|
#4780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio zaręczali się nasi znajomi i nie organizowali żadnego spotkania oficjalnego. Po prostu przyjechali i powiedzieli rodzicom
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesc dziewczyny jestem nowa w tym watku my tez zareczylismy sie sami... i ja nie chcialam zadnych oficjalnych zareczyn tylko zoorganizowac jakies spotkanie zeby rodzice sie poznali(nie znaja sie jeszcze bo mieszkamy 350 km od siebie ) ale moj tata i moj kochany narzeczony sie uparli ze musza byc zareczyny i nie ma innej opcij wiec coz nie mam wyboru...
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Lula
![]() My tez zareczylismy sie sami. Mój pozniej dal mojemu tacie winko, mamie kwiatuchy a swoim rodzicom sam oznajmił jak wrócilismy z tej jakze uroczystej kolacji.
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
elunka88 mam nadzieje ze jej szybko przejdzie
ivona84 a juz lepiej sie czuje, dziekuje. Jeszcze mam ból gardła, kaszle strasznie i rope na mogdałach ale chociaz gorączka spadła ja na dzien chlopaka kupuje mu portfel wislacki bo on kocha ta swoja Wisełke czasem zazdrosna jestem nawet![]() isabele no ja tez mam nadzieje ze sei zdarze nauczyc tez mi sie te kubki podobaja ale jakos nigdzie nie moge ich znalezc oprócz internetu. Nawet wpadłam na pomysł ze bratu na ur kupie takie z rozbierajaca sie kobitka![]() mloda111 u nas nie było oficjalnych zaręczyn. I nie będzie bo ja wychodze z załozenia ze to moja decyzja za kogo wychodze i nie widze potrzeby zeby tż prosił o moja rekę tate. Po za tym rodzice tż sie rozwodzą i na pewno by sie nie zgodzili oboje jechac do moich rodziców bo sie kompletnie dogadac ze soba nie moga. Kiedys pewnie mama tż pozna moich rodziców a z ojcem nie wiem jak bedzie. ![]() bambusiek mnie tez wkurzaja te tłumy ludzi ale to przez obecnosc dworca jest tyle ludzi. w innych galeriach nie jest tak tłumnie ![]() elunka88 na pewno szybko sie pogodzicie lula177 witaj ![]() Dziewczyny ale lecicie z tymi postami Jeszcze chwila i bedzie druga czesc wątku
|
#4784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sami się zaręczyliśmy, powiedział Tż swoim rodzicom, ja swoim, potem przyjechał do mnie do domu z kwiatmi dla mamy i wódką dla ojca... i oczywiście od razu ją otworzyli oj obaj słabi potem byli teraz myślimy nad spotkaniem rodziców żeby się z moją mamą poznali bo tylko ojca znają ale na razie się nam nieśpieszy, w końcu 2 lata czasu ![]() Cytat:
nie martw się Cytat:
![]() Bambusiek szacun
|
|
#4785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj Opowiedz nam coś o sobie i Twoim TŻ
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie lula i mloda
![]() U mnie było podobnie, zaręczyny na wczasach. Jego rodziców poinformowaliśmy zaraz po przyjeździe a u mnie powiedzieliśmy jak dodatkowo byli goście z niemiec oraz ciocia z rodzinka, wypiliśmy z tej okazji szampana było bardzo miło wszyscy zaczeli nam gratulować, choć pewnie moj bardzo sie denerwowal
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczatkowo wogole nie chcialm z nim gadac a on tez sie nie upieral tylko rozmawial z moja kolezanka i tak wyszlo ze ona dala mu moj nr tel i tak zaczelsimy sobie pisac i 13.09.2008 przyjechal do mnie pierwszy raz (po miesiacu dopiero bo on jest z okolic Łodzi a ja okolic Zakopanego ) nom i byla milosc od drugiego "wejrzenia" hihi moj ideal poprostu![]() jest taki kochany , czuly i opiekunczy no i ma na mnie dobry wplyw bo ja to troche taka zakrecona jestem;P no i baardzo sie kochamy i planujemy slub na 18.06.2011 dzien po jego urodzinach no i to tak w skrocie nasza historia
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-09-16 o 19:31 |
|
|
|
|
#4788 |
|
Wtajemniczenie
|
ło matko, mieszkacie na co dzień tak daleko od siebie??
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
my tez sami sie zareczylismy tylko ze wie moj brat i kulku znajomych. mamy zamiar nie dlugo poinformowac rodzine od strony tzta a spotkania rodzicow nie organizujemy zadnego bo nie ma sie kto spotykac. mojego brata rodzice tzta znaja a mojej mamy nie mam zamiaru na slub zapraszac wiec znac jej nie musza.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
cobra115 - dostaliśmy mandat za prędkość na prostej drodze
bambusiek - Witaj ponownie kopikos - gratulacje ![]() isabele - również 3mam kciuki ... Kamerzysty jeszcze nie mamy, więc nie wiem...a pomysł z prezentem - super! ![]() MiciaKicia - a co to masz za kamerzystę ? senira666 - współczuję, ale dobrze zrobiłaś. Tak naciągać ludzi ![]() Electra85 - niezłe lisiwona - podobają mi się obie sale, ale skoro w drugiej macie wszystko to może warto się na nią skusić ??? My na naszą salę mamy z 10km, ale jeśli wybierzemy ten kościół który najbardziej nam sie podoba, to będziemy mieć wycieczkę objazdową i z jakieś 20km ![]() XxXJuSstiii - Super, że znów jesteś Jak tam zdrowie Marcina ? I dzięki za info o TŚ już o tym mówiłam Piotrkowi, pewnie się wybierzemy żeby poszukać kamerzysty i fontanny ![]() elunka88 - ![]() T'ai - miłego czytania ![]() bambusiek - ![]() niunia32 - super wiadomość i już dziś życzę Wam miłego odpoczynku ![]() hecate5 - zdrowiej! ![]() lula177 - Witaj ![]() mloda111 - Witaj ... Mój Piotrek oświadczył mi się na wakacjach, po powrocie najpierw dowiedzieli się jego rodzice, a potem moi. Ojcowie dostali po flaszeczce raki, bo bylismy w Turcji, a mamy po martini i czekoladki. Po jakimś tygodniu zaprosiliśmy rodziców i rodzeństwo na kolację do pizzerii, a potem u mnie w domu był dalszy ciąg imprezki ![]() ------ Witajcie Od wczoraj mnie nie było i już 4 strony do nadrobienia, oj Wy ... Właśnie nadrabiam zaległosci na wizażu i popijamy winko ... Jeszcze tylko 2 tygodnie. A weekend na Słowacji przełożony , ale może uda się pojechać na Piotrka urodziny 27.09 ![]() Buziaki
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
lula kiedy zamierzacie zamieszkać razem? Po ślubie dopiero? Ja od mojego TŻ mieszkam jedynie 5 km i jak go nawet dzień nie widzę to strasznie za niem tęsknie, a nie widziałam sie z nim już od niedzieli
narazie muszą mi starczyć telefony. Dobrze, że wymyślili darmowy nr
|
#4793 |
|
Raczkowanie
|
Oj, racja!
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz cale wakacje bylismy razem no i jak mam wolne to zawsze jestesmy razem... jest ciezko ale co zrobic... kocham go i musze wytrzymac;( teraz zobaczymy sie dopiero za dwatugodnie bo onnie moze wyrwac sie z pracy;(
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Wtajemniczenie
|
to znak, że musicie się bardzo kochać
ja ze swoim Mariuszem mieszkam już 5 lat - teraz nam 6 rok będzie leciał i nie wyobrażam sobie jak to jest widzieć się co dwa tygodnie
|
#4796 |
|
Raczkowanie
|
kopikos widzę, że mamy te same daty ślubu
![]() ja za 2 tyg będę sie z moim widziała raz na tydzień i już to przeżywam tak będzie przez cały rok studiów ;( nawet sobie tego nie wyobrażam
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
ja dopiero po ślubie z moim zamieszkam
czyli za 647 dni
|
#4799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie, jeśli mogę się zapytać wybierasz się na studia??
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle o Łodzi albo Częstochowie, a może tez Sieradz albo Wieluń to zalezy gdzie bedzie ten kierunek ktory wybralam musze poszukac jeszcze dokladnie
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-09-16 o 21:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

uwielbiam gołąbki! 

A sprzeczką się nie przejmuj

!!
chyba muszę zrobić, bo mi smaka zrobiłaś. Ale pewnie jak już pójdę na łatwiznę tzn. zrobię "rozpier....... gołąbki" czyli te same składniki, ale posiekane w formie kotletów w sosie pomidorkowym

=> 55
.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
ja na dzien chlopaka kupuje mu portfel wislacki bo on kocha ta swoja Wisełke

już o tym mówiłam Piotrkowi, pewnie się wybierzemy żeby poszukać kamerzysty i fontanny