Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 12:56   #4771
malinka35
Przyczajenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

kasiulka12312 dziękuję za odpowiedź.Do Dr mogę iść kiedy chcę - mam zadzwonić oczywiście. Pójdę w przyszłym tygodniu akurat minie kalendarzowy miesiąc. czy Dr przepisał Ci hydrocortison 1% - to sterydowa maść przeciwko zapaleniom skóry. Ja mam kilka takich bo córka ma AZS. Tylko to są maści na skórę więc ciekawe przy przenikaniu przez nia mają wpływ na to co buduje się wokół kości. To samo tyczy się maści cepan - to jest na łagodniene blizn i rozjasnianie - a my mamy blizny wewnątrz Troche pewnie panikuję ...ale u mojej siostry która jest po ścinaniu garba takich kulek nie było.. Rozumiem ,że u Ciebie te "górki" się schowały..

kupiak czytałam fora i informacje o operacjach i mam świadomość, że nos to nie plastelina i że z orlego nosa czarownicy nie zrobi się nosa Angeliny Jolie.....myślę że wiele zależy od naszych oczekiwań i tego jak "wyprostuje" Nam je lekarz a każda z Nas liczy na to, że w jej przypadku będzie wszystko super
malinka35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 13:09   #4772
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez renatkq Pokaż wiadomość
Również padło na dr Piotra Osucha...właśnie od niego wracam, jestem zadowolona z rozmowy i...operacja 19 lutego Ahh nie moge sie juz doczekac nowego noska! Milego dnia kochane
Hej. To powodzenia życzę dr jest naprawdę dobry i bardzo sympatyczny;-) Ja jestem zadowolona z noska jaki mi zrobił,choć nie ukrywam ,że dni załamania były;-)

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

[QUOTE=malinka35;38659445]kasiulka12312 dziękuję za odpowiedź.Do Dr mogę iść kiedy chcę - mam zadzwonić oczywiście. Pójdę w przyszłym tygodniu akurat minie kalendarzowy miesiąc. czy Dr przepisał Ci hydrocortison 1% - to sterydowa maść przeciwko zapaleniom skóry. Ja mam kilka takich bo córka ma AZS. Tylko to są maści na skórę więc ciekawe przy przenikaniu przez nia mają wpływ na to co buduje się wokół kości. To samo tyczy się maści cepan - to jest na łagodniene blizn i rozjasnianie - a my mamy blizny wewnątrz Troche pewnie panikuję ...ale u mojej siostry która jest po ścinaniu garba takich kulek nie było.. Rozumiem ,że u Ciebie te "górki" się schowały..

Hej. Ja nie mam akurat tej maści ,dr przepisał mi inną maść. Każdy organizm jest inny ,u nas widocznie zrobiły się mini blizny podskórne, ale nie ma się czym martwić skoro da się je wyleczyć. A powiedz jak Ci się nosek podoba?
Stary 2013-01-15, 14:44   #4773
malinka35
Przyczajenie

kasiulka12312 nosek mi się podoba. Jest lepszy od wyjściowego. wyślę dzisiaj wieczorkiem zdjecia na priw. A jaką maść Ci przepisał doktorek? może nie doczytałam
Stary 2013-01-15, 17:22   #4774
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinka35 Pokaż wiadomość
kasiulka12312 nosek mi się podoba. Jest lepszy od wyjściowego. wyślę dzisiaj wieczorkiem zdjecia na priw. A jaką maść Ci przepisał doktorek? może nie doczytałam
Wyślij ,wyślij bardzo jestem ciekawa i wyślij stary nosek, a maści nie podałam już podaję jest to naproxen ,tego żelu używa się również do masaży...

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kupiak Pokaż wiadomość
fajnie jest spełniać swoje marzenia, tylo gorzej jak marzenia zamienią się w horror.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Zabawa w "mini chirurga"musi być ekstytująca, tak właśnie dziewczyny popadają w depresję, bo ciekawa jestem czy komuś wyszedł nos jak w zabawie "mini chirurg"?
brednie wypisujecie, życzę powodzenia.
Widzisz jak dobrze sama to nazwałaś to tylko "zabawa" człowiek przy zdrowym rozumie i inteligencji będzie wiedział ,że nie da się skopiować dr noska z symulacji...To jest tylko taka "symulacja: ,a nie gwarancja ,że nos tak będzie wyglądał po operacji.
Stary 2013-01-15, 17:37   #4775
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiulka12312 Pokaż wiadomość
Wyślij ,wyślij bardzo jestem ciekawa i wyślij stary nosek, a maści nie podałam już podaję jest to naproxen ,tego żelu używa się również do masaży...

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Widzisz jak dobrze sama to nazwałaś to tylko "zabawa" człowiek przy zdrowym rozumie i inteligencji będzie wiedział ,że nie da się skopiować dr noska z symulacji...To jest tylko taka "symulacja: ,a nie gwarancja ,że nos tak będzie wyglądał po operacji.
O widzisz teraz piszesz, to tylko zabawa. Ciekawe co jeszcze nazwiesz zabawą w "mini chirurga".
kupiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 17:52   #4776
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
O widzisz teraz piszesz, to tylko zabawa. Ciekawe co jeszcze nazwiesz zabawą w "mini chirurga".
A jak to inaczej nazwiesz? Może to nie zabawa lecz poważna sprawa co? To jest tylko wizja przypuszczalna jak możemy wyglądać po operacji,ale co będę Tobie tłumaczyć taką prostą rzecz jak i tak tego nie zrozumiesz tylko podasz milion przeciwwskazań;-) heh pozdrawiam.

Edytowane przez kasiulka12312
Czas edycji: 2013-01-15 o 17:53
kasiulka12312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 18:16   #4777
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
A jak to inaczej nazwiesz? Może to nie zabawa lecz poważna sprawa co? To jest tylko wizja przypuszczalna jak możemy wyglądać po operacji,ale co będę Tobie tłumaczyć taką prostą rzecz jak i tak tego nie zrozumiesz tylko podasz milion przeciwwskazań;-) heh pozdrawiam.
no wiesz czytając wasze wpisy odnoszę wrażenie, że symulacja to najważniejasz rzecz przed operacją.
Wymień choć jeden pozytyw nieudanej korekty nosa? Perspektywy poprawki i przechodzenia wszystkiego od nowa?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 20:09   #4778
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
no wiesz czytając wasze wpisy odnoszę wrażenie, że symulacja to najważniejasz rzecz przed operacją.
Wymień choć jeden pozytyw nieudanej korekty nosa? Perspektywy poprawki i przechodzenia wszystkiego od nowa?
Kto tu napisał ,że symulacja jest pierwszą rzeczą?? Mnie chirurg nie robił żadnej symulacji... A co do poprawek zdarzają się co tu ukrywać ,ale takie jest życie.
Stary 2013-01-16, 14:00   #4779
kupiak
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa.

Cytat:
Napisane przez kejtD Pokaż wiadomość
hej. ja robiłam operację nosa u łątkowskiego. wszystko przebiegło bez problemów. sam okres rekonwalescencji też nie był taki tragiczny, było dużo lepiej niż myślałam. a efekt jest rewelacyjny!! w ogóle nie żałuję swojej decyzji. wcześniej nos był dla mnie powodem ogromnych kompleksów, teraz żałuję tylko tego, że tak późno się zdecydowałam
Jakie to piękne, aż miło poczytać, niczym historia z romansów.
Stary 2013-01-16, 14:20   #4780
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
Kto tu napisał ,że symulacja jest pierwszą rzeczą?? Mnie chirurg nie robił żadnej symulacji... A co do poprawek zdarzają się co tu ukrywać ,ale takie jest życie.
Czytając opinie o róznych lekarzach, często na jednej poprawce sie nie kończy! Więc gdzie tu sens , skoro kilka razy trzeba łamać nos, kilka razy trzeba ryzykować życie, a i tak nie wiadomo co wyjdzie. Mało tego kilka lat jest wyjętych z życiorysu, bo nastepną operację można zrobic dopiero po roku, to nie dla mnie, szkoda życia, które i tak przynosi nam wiele "niespodzianek".
Stary 2013-01-16, 16:24   #4781
renatkq
Raczkowanie

Cytat:
Czytając opinie o róznych lekarzach, często na jednej poprawce sie nie kończy! Więc gdzie tu sens , skoro kilka razy trzeba łamać nos, kilka razy trzeba ryzykować życie, a i tak nie wiadomo co wyjdzie. Mało tego kilka lat jest wyjętych z życiorysu, bo nastepną operację można zrobic dopiero po roku, to nie dla mnie, szkoda życia, które i tak przynosi nam wiele "niespodzianek".
Wyczuwam w tym coś przykrego...
Chciałam przypomnieć, że na tym forum dzielimy się informacjami, szczegółami, cennymi poradami na temat operacji nosa.
A autor powyższego postu chyba ma problem ze zrozumieniem tego, może lepiej pasuje do "pogaduchy byle o czym" czy też "mam 100 kompleksów, niską samoocenę, zazdroszczę innym", ale jedno jest pewne...źle trafiła.
renatkq jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 16:46   #4782
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Więc gdzie tu sens pójście pod tzw"nóż" do fatalnego chirurga? Moja operacja została udana ,przed moją operacją dr wykonywał także op.nosa ,która też się udała co sama widziałam przy zdejmowaniu opatrunku. Nie ma co straszyć ludzi "poprawkami" nie ma to sensu.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Chciałam przypomnieć, że na tym forum dzielimy się informacjami, szczegółami, cennymi poradami na temat operacji nosa.
A autor powyższego postu chyba ma problem ze zrozumieniem tego, może lepiej pasuje do "pogaduchy byle o czym" czy też "mam 100 kompleksów, niską samoocenę, zazdroszczę innym", ale jedno jest pewne...źle trafiła.
Zgadzam się:ehe m:
Stary 2013-01-16, 18:25   #4783
malinka35
Przyczajenie

Myślę, że nick kupiak, niesia i inne już nie tylko na tym Forum w ten sposób się wypowiadały ..cóż niektórzy mają taki sposób na spędzanie wolnego czasu.
Każdy podejmuje decyzję sam z pełnymi tego konsekwencjami.. więc takie wypowiedzi i tak nie zniechęcą.

kasiulka12312 nie mogę załączyć zdjęć do wiadomości albo nie umiem

Jeszcze dopisze o naproxen - faktycznie może pomagać.
Naproxen jest preparatem do użytku zewnętrznego w formie żelu, barwy białej, o zapachu mentolu. .W skład preparatu wchodzi substancja czynna – naproksen – należąca do niesteroidowych leków przeciwzapalnych (NLPZ).
Preparat w postaci żelu dobrze się wchłania, a substancja czynna przenika przez skórę do miejsca objętego schorzeniem, działając przeciwbólowo i przeciwzapalnie. W rezultacie następuje zmniejszenie bólu i obrzęku oraz powrót sprawności ruchowej.

Ja tez stosuje rinopanteinę do nosa po zabiegach chirurgicznych w celu zmniejszenia tworzenia się strupów i ułatwienia procesu regeneracji błonu śluzowej nosa

Miłego wieczoru

Edytowane przez malinka35
Czas edycji: 2013-01-16 o 18:28
Stary 2013-01-16, 20:01   #4784
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
Myślę, że nick kupiak, niesia i inne już nie tylko na tym Forum w ten sposób się wypowiadały ..cóż niektórzy mają taki sposób na spędzanie wolnego czasu.
Każdy podejmuje decyzję sam z pełnymi tego konsekwencjami.. więc takie wypowiedzi i tak nie zniechęcą.

Miłego wieczoru
A Ty wolny czas spedzasz na zachęcaniu innych do operacji plastycznych?
Gdyby o komplikacjach mówiono jasno, na pewno moja decyzja byłaby inna.
Stary 2013-01-16, 21:04   #4785
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:

Jeszcze dopisze o naproxen - faktycznie może pomagać.
Naproxen jest preparatem do użytku zewnętrznego w formie żelu, barwy białej, o zapachu mentolu. .W skład preparatu wchodzi substancja czynna – naproksen – należąca do niesteroidowych leków przeciwzapalnych (NLPZ).
Preparat w postaci żelu dobrze się wchłania, a substancja czynna przenika przez skórę do miejsca objętego schorzeniem, działając przeciwbólowo i przeciwzapalnie. W rezultacie następuje zmniejszenie bólu i obrzęku oraz powrót sprawności ruchowej.

Ja tez stosuje rinopanteinę do nosa po zabiegach chirurgicznych w celu zmniejszenia tworzenia się strupów i ułatwienia procesu regeneracji błonu śluzowej nosa

Miłego wieczoru
Ja zacznę stosować od jutra bo jeszcze nie zdążyłam kupić tej maści....Oby pomogła ...
Stary 2013-01-16, 21:47   #4786
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
jak najbardziej dzielę się z wami moja "przygoda" z korekta nosa i będę tu z wami dopóki mój nos nie będzie taki jak należy.
Pozdrawiam
Stary 2013-01-17, 02:46   #4787
renatkq
Raczkowanie

Cytat:
jak najbardziej dzielę się z wami moja "przygoda" z korekta nosa i będę tu z wami dopóki mój nos nie będzie taki jak należy.
Pozdrawiam
Ok, nie ma najmniejszego problemu...tylko po co jedno i to samo piszesz w kółko??? Raz się wypowiedziałaś OK! Skończ, proszę bo to świadczy tylko o Tobie...
Widzisz... myślę, że każda liczy się z konsekwencjami, na konsultacjach Dr. o tym mówi, "może zdarzyć się to i to", a na dodatku podpisujesz "umowę", więc albo się godzisz, albo nie. Najważniejsze wybrać dobrego Dr!!! Nie można żałować na operację plastyczną, bo może...no właśnie, lepiej 'na tym' nie oszczędzać.
3 lata temu powiększyłam piersi, ponieważ jestem bardzo szczupła i wysoka, miałam sportowy biust...czyli prawie NIC! Dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką (super) piersi, czuję się nareszcie 100% kobietą!
Więc wniosek z tego... jeżeli masz kompleksy dlaczego ich się nie pozbyć Oczywiście decyzja musi, ale to musi być przemyślana, a przede wszystkim trzeba wybrać najlepszego (nie koniecznie najtańszego) Dr, ponieważ 'to' zostaje na całe życie i nie warto na to 'sępić'.

Rada: jeżeli 'ktoś' spaprał Ci operację plastyczną nosa, to albo załóż mu sprawę sądową o odszkodowanie, albo polubownie dojdźcie do wspólnego porozumienia. Wiesz, pisanie na forum Ci nic nie pomoże i tak każda zrobi, co uważa za słuszne, jedynie możesz podać nazwisko Dr, aby była to dla 'nas' przestrogą. Dobranoc

Edytowane przez renatkq
Czas edycji: 2013-01-17 o 02:48
Stary 2013-01-17, 10:14   #4788
kasiulka12312
Raczkowanie

Wyślij mi na pocztę ,podałam Ci na priv
Stary 2013-01-17, 14:06   #4789
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
Ok, nie ma najmniejszego problemu...tylko po co jedno i to samo piszesz w kółko??? Raz się wypowiedziałaś OK! Skończ, proszę bo to świadczy tylko o Tobie...
Widzisz... myślę, że każda liczy się z konsekwencjami, na konsultacjach Dr. o tym mówi, "może zdarzyć się to i to", a na dodatku podpisujesz "umowę", więc albo się godzisz, albo nie. Najważniejsze wybrać dobrego Dr!!! Nie można żałować na operację plastyczną, bo może...no właśnie, lepiej 'na tym' nie oszczędzać.
3 lata temu powiększyłam piersi, ponieważ jestem bardzo szczupła i wysoka, miałam sportowy biust...czyli prawie NIC! Dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką (super) piersi, czuję się nareszcie 100% kobietą!
Więc wniosek z tego... jeżeli masz kompleksy dlaczego ich się nie pozbyć Oczywiście decyzja musi, ale to musi być przemyślana, a przede wszystkim trzeba wybrać najlepszego (nie koniecznie najtańszego) Dr, ponieważ 'to' zostaje na całe życie i nie warto na to 'sępić'.

Rada: jeżeli 'ktoś' spaprał Ci operację plastyczną nosa, to albo załóż mu sprawę sądową o odszkodowanie, albo polubownie dojdźcie do wspólnego porozumienia. Wiesz, pisanie na forum Ci nic nie pomoże i tak każda zrobi, co uważa za słuszne, jedynie możesz podać nazwisko Dr, aby była to dla 'nas' przestrogą. Dobranoc
Mam wielki żal do lekarza, bo na moich konsultacjach nie było mowy o komplikacjach, choć pytałam jakie moga być. Za operację zapłaciłam spore pieniądze, bo 13000zł a wynik operacji beznadziejny.Szkoda życia na ciągłe poprawki, nie jestem młodą osobą i naprawdę bardzo ciężko jest żyć z tym czymś co "zafundowali" mi w tej klinice.
Podanie nazwiska lekarza w niczym mi w tej chwili nie pomoże.
Boję się, że po poprawce nic się nie zmieni lub będzie gorzej, bo jeśli za pierwszym razem nie wyszło to czy wyjdzie za drugim? Czytałam opinię dziewczyny z podobnymi komplikacjami jak moje i niestety po poprawce jest źle a czeka ją przeszczep itp.

Edytowane przez kupiak
Czas edycji: 2013-01-17 o 14:12
Stary 2013-01-17, 14:44   #4790
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Mam wielki żal do lekarza, bo na moich konsultacjach nie było mowy o komplikacjach, choć pytałam jakie moga być. Za operację zapłaciłam spore pieniądze, bo 13000zł a wynik operacji beznadziejny.Szkoda życia na ciągłe poprawki, nie jestem młodą osobą i naprawdę bardzo ciężko jest żyć z tym czymś co "zafundowali" mi w tej klinice.
Boję się, że po poprawce nic się nie zmieni lub będzie gorzej, bo jeśli za pierwszym razem nie wyszło to czy wyjdzie za drugim? Czytałam opinię dziewczyny z podobnymi komplikacjami jak moje i niestety po poprawce jest źle a czeka ją przeszczep itp.
Operacja to indywidualna sprawa każdego człowieka. Są przypadki nieudanych korekt, ale nie wszystko da się przewidzieć, dr to nie czarodziej tylko normalny człowiek ,a nie cudotwórca ,któremu wszystko musi się udawać .Oni sami przecież nie chcą wykonywać swojej pracy źle. Wszystkim czasem coś nie wychodzi w pracy. Więc radzę się zastanowić nad oczekiwaniami i wymaganiami jakie się ma co do dr. I mieć świadomość ,że coś może pójść nie tak, i to nie dotyczy tylko op.plastycznych tylko ogólnie każdej ingerencji w ciało człowieka. Pozdrawiam.

Edytowane przez kasiulka12312
Czas edycji: 2013-01-17 o 14:53
kasiulka12312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 15:23   #4791
renatkq
Raczkowanie

Cytat:
Każdy przypadek jest indywidualny, nie sugeruj się, że inna będzie miała przeszczep...że masz podobne komplikacje co Pani X. Ciebie to nie musi czekać. Musisz być dobrej myśli, a mam wrażenie, że w nic już nie wierzysz, zero pozytywów... A byłaś u innego Dr. na konsultacji po nie udanej operacji czy tylko z jednym rozmawiasz Może warto zaczerpnąć informacji u innych chirurgów?
A może Twój nosek jest ładny, a Ty masz jakąś małą depresję? Czy możesz podzielić się efektami po op. (i najlepiej przed) z nami ?
Głowa do góry
Stary 2013-01-17, 15:23   #4792
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
Operacja to indywidualna sprawa każdego człowieka. Są przypadki nieudanych korekt, ale nie wszystko da się przewidzieć, dr to nie czarodziej tylko normalny człowiek ,a nie cudotwórca ,któremu wszystko musi się udawać .Oni sami przecież nie chcą wykonywać swojej pracy źle. Wszystkim czasem coś nie wychodzi w pracy. Więc radzę się zastanowić nad oczekiwaniami i wymaganiami jakie się ma co do dr. I mieć świadomość ,że coś może pójść nie tak, i to nie dotyczy tylko op.plastycznych tylko ogólnie każdej ingerencji w ciało człowieka. Pozdrawiam.
Przecież o tym piszę, lekarz na konsultacji powinien poinformować pacjentkę o ewentualnych komplikacjach a nie zapewniać o prostym zabiegu gdzie największym problemem mogą być popękane naczynka.
U mnie akurat nałożyło się kilka powikłań, dlatego właśnie mam obawy dalszych poprawek.
Lekarz oczywiście, że nie cudotwórca, ale etyka lekarska obowiązuje, przynajmniej wypadałoby tak postępować.
Nie chciałam mieć też nosa Angeliny Joli, moje oczekiwania nie były wygórowane, miało być skrócenie, zwężenie ...i to wszystko przed było takie proste i realne.

Edytowane przez kupiak
Czas edycji: 2013-01-17 o 15:26
Stary 2013-01-17, 15:24   #4793
renatkq
Raczkowanie

Cytat:
100% racji
Stary 2013-01-17, 15:35   #4794
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
Każdy przypadek jest indywidualny, nie sugeruj się, że inna będzie miała przeszczep...że masz podobne komplikacje co Pani X. Ciebie to nie musi czekać. Musisz być dobrej myśli, a mam wrażenie, że w nic już nie wierzysz, zero pozytywów... A byłaś u innego Dr. na konsultacji po nie udanej operacji czy tylko z jednym rozmawiasz Może warto zaczerpnąć informacji u innych chirurgów?
A może Twój nosek jest ładny, a Ty masz jakąś małą depresję? Czy możesz podzielić się efektami po op. (i najlepiej przed) z nami ?
Głowa do góry
czyli uda się lub nie uda?!
No tak mało profesjonalnie brzmi!
Stary 2013-01-17, 15:48   #4795
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
czyli uda się lub nie uda?!
No tak mało profesjonalnie brzmi!
Ta wypowiedź miała na celu uświadomienie niektórych z Was, że doktorzy to nie są czarodzieje ,powie im się "chcę piękny nosek" ok poczekaj 2 h wyczaruje Ci taki jaki sobie życzysz. Ludzie o czym tu rozmawiamy z takim podejściem to można iść sobie ,ale do malarza żeby namalował portret taki jaki sobie życzę i tak w 80% taki nie wyjdzie. Ludzie proszą zwykłych ludzi o niezwykłe czyny to są tzw"trudni pacjenci"
Stary 2013-01-17, 15:54   #4796
kupiak
Raczkowanie

Cytat:
Ta wypowiedź miała na celu uświadomienie niektórych z Was, że doktorzy to nie są czarodzieje ,powie im się "chcę piękny nosek" ok poczekaj 2 h wyczaruje Ci taki jaki sobie życzysz. Ludzie o czym tu rozmawiamy z takim podejściem to można iść sobie ,ale do malarza żeby namalował portret taki jaki sobie życzę i tak w 80% taki nie wyjdzie. Ludzie proszą zwykłych ludzi o niezwykłe czyny to są tzw"trudni pacjenci"
czyli 4 na 10 nieudane o czym dowiedziałam się dopiero po wszystkim!
A nie mogli tak powiedzieć tego przed zabiegiem? Czy kariera jest najważniejsza?
A jeszcze jedno, dobry malarz namaluje to co chcesz! Wiem z autopsji.

Edytowane przez kupiak
Czas edycji: 2013-01-17 o 15:55
Stary 2013-01-17, 16:37   #4797
malinka35
Przyczajenie

kupiak a który Lekarz robił Ci operację i kiedy?

kasiulka12312 jak twój nosek - opuchlizna już całkowicie zeszła?
Stary 2013-01-17, 16:52   #4798
kupiak
Raczkowanie

Cytat:

pisanie nazwiska lekarza w tej chwili mi nie pomoże i mam nadzieję, że nie będę musiała. Wyboru lekarza dokonałam sama, na pierwszej wizycie wzbudził zaufanie i profesjonalizm, teraz mam mieszane uczucia, choć żal wielki.
Stary 2013-01-17, 17:15   #4799
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
czyli 4 na 10 nieudane o czym dowiedziałam się dopiero po wszystkim!
A nie mogli tak powiedzieć tego przed zabiegiem? Czy kariera jest najważniejsza?
A jeszcze jedno, dobry malarz namaluje to co chcesz! Wiem z autopsji.
Heh niekoniecznie namaluje to co chcemy w 100% ;-)
Widzisz powinnaś się była domyślić ,że skoro dr nie informuje o komplikacjach tzn,że coś jest nie tak.
Krótki reportaż mojego dr. Polecam przeczytać.
http://kobieta.interia.pl/news-to-ni...zka,nId,411467

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:

Wiesz co dr stwierdził ,że nosek się zwęzi przy czubku jeszcze. Opuchlizna pewnie jest jeszcze czego ja nie widzę...,ale na pewno nosek jeszcze się zmieni bo to dopiero niecałe 2 miesiące po op.
Stary 2013-01-17, 18:14   #4800
kupiak
Raczkowanie

[QUOTE=kasiulka12312;38703 994]Heh niekoniecznie namaluje to co chcemy w 100% ;-)
Widzisz powinnaś się była domyślić ,że skoro dr nie informuje o komplikacjach tzn,że coś jest nie tak.
Krótki reportaż mojego dr. Polecam przeczytać.
http://kobieta.interia.pl/news-to-ni...zka,nId,411467[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 18:15 ---
No wiesz gdybym wiedziała, że są jakieś komplikacje to pewnie nie poszłabym na zabieg, a
Dobry malarz namaluje to co chcemy, to tak jakby dobry aparat nie zrobił zdjęcia takiego jakie chcemy.
Mam takie pytanie i prośbę do Ciebie:
Czy jesteś po operacji nosa?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości