![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Dziewczyny tak piszecie o Mikołajkach to Was zaraz coś naszkrobię na ogrodzie
![]()
#4772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez mam z niego niesamowity ubaw jak z tarka leci do lazienki ile sil w nogach i az piszczy z zachwytu..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
ja przez to chowanie wlasnie wszystkiego w koszu, stracilam klucze..
teraz to wyrzuca tam tylko smieci jak z podlogi cos podniesie (np. kawalek papieru, ktory sam przed chwila podarl. z szafek tez juz nic nie wyciaga, teraz ma faze wlaczania dvd, kina i tv. zawsze jak jest wylaczone, to podbiega i wlacza wszystko, a pozniej patrzy w tv i glosniki czy dziala hehe.łobuz z niego sie zrobil nieziemski! mielismy jechac na 16.30 na te zajecia muzyczne, ale dziecko robi sobie drzemke i sie nie budzi, takze juz nici z tego wypadu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
A Gino ma zapalenie ucha i do konca tygodnia kiblujemy w domu....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Wtajemniczenie
|
hej!
w pierwszej kolejnosci chwale dzieciaczki wzystkiebez wyjatku rewelacja ![]() Ale z Zosi duza dziewczynka ![]() i sliczna ma kurteczke ![]() ![]() Mój gad spi od 14 ![]() ![]() ostatnio spala od 13-17:45 a tak swoja droga tociekawe czy to normalne ze ona tak dkugo spi Moja Lila chciala mi kiedys wrzucic tel do kibelka tylko ze w odpowiednim momencie zauwazylam. Calkiem niedawno szukalam pilota do telewizora i po 45 minutowym szukaniu znalazl sie w szace z ciuchami. Czekam na paczke od mamy ktora mi zakupila ciuszki dzieciece ed do wystawienia na all....tam kosztuja grosze a jazawsze bede mogla cos zarobić ![]() Kasiunia pytalas sie kiedys o mleko.TakLila pije zwykłe mleko ![]() Pochwal sie spiworkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
moja tez od poczatku tak spi tylko mi sie wydaje ze z racji ze jest coraz starsza powinnacoraz mniej spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Mam ku.ewsko dość dzisiejszego dnia, Ola nie daje mi żyć, cały czas mnie gdzieś ciąga, nie obejrzałam nawet Brzyduli, ze wszystkim jestem sama, małż ma kompa i chyba resztę w dupie. Pyta mnie dlaczego daję się jej ciągnąć, a daję bo ona ma 15 miechów i tyle ile może to się sobą zajmie, ale nie potrafi tego robić nie wiem np. przez godzinę. Ola urządza histerię bo to bo tamto bo sramto, kładzie się na ziemi i wali czaszką w podłogę. Nie zwracam na nią uwagi dopóki nie rąbie w podłodze dziur. w kąpieli też wściek wychlapała mnóstwo wody na podłogę. Mam dość serdecznie dość.
Martunia mam taki śpiworek ale jutro dopiero wypróbujemy bo dziś się jeszcze suszy. http://www.allegro.pl/item792758479_...cieplutki.html ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Nie załamujcie mnie dziewczyny z tym spaniem, jak Ola pośpi godzinę uważam to za sukces, a potem i tak zasypia ok 22... ![]()
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Moj dzis spal 3,5 godziny, ale to wieeeelki wyjatek
![]() ![]() Kasiulko ![]() Ja kupilam spiworek Disneya w C&A, ale jest troche inny niz ten Kasiulkowy. Taki jakby mieciutki welurek- boski i cieply ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia zasada namber łan: kto ma miękkie serce musi mieć twardą d.upę. albo się postawisz albo dasz zajeździć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy zmienić zasady panujące u nas i to od zaraz, w końcu oboje jesteśmy rodzicami. Pogadamy jeszcze dzisiaj.... ![]()
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wersta ujela wszystko w jednym zdaniu- nie trzeba nic dodawac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Mijuś dziękuję kochana już mu powiedziałam, że ma bana na kompa, teraz tylko czas się zabrać za realizację planu
![]() Chyba muszę sobie coś kupić w ramach odreagowania ![]()
#4787 |
Zakorzenienie
|
ja zaczynam właśnie brzydulę oglądać. jutro małż ma służbę więc na spokojną emisję nie mam szans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
tadam mam wolne od 20 minut
![]() dzis oduczałam Mikiego od smoczka, miał takiego co gile chorobowe na niego zwisały i musiał wylądować w koszu, wiec chciałam przetestować pewnien myk, mianowicie ciachnęłam końcówkę smoczka i wyobraźcie sobie, Mikiemu nie posmakował ulubiony przylaciel ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Machnęłam właśnie zamówienie na krakvecie i tak w ogóle zastanawiam się baby ile suchej karmy zjadają dziennie Wasze kotki, ile razy podchodzą do misek bo Kleosława to jest wielce niechętna suchej karmie, ale musi więc z 2-3 razy dziennie dziubie, raz zje prawie całą michę a raz prawie nic i się zastanawiam czy ona jest normalna
![]() ![]()
![]() |
#4790 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak jest u kotów, ale u psów (pomimo opinii niektórych lekarzy) podawanie li jedynie suchej karmy nie jest dobre dla zwierza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Kasiu mój kot je tylko na wieczór i nad ranem coś poskubie, w sumie niecała miska (0,25) na dobę suchego + kawałek wołowiny.
edit. tej wołowiny też daję w takiej małej miseczce. jak kupuję pół kilo to dzielę spokojnie na10 porcji przynajmniej. a miski mam takie: http://animalia.pl/produkt,10311,48,..._na_gumie.html koniecznie na gumie bo jak mi po terakocie nad ranem w kuchni jeździł to szału dostawałam ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Ania trzymam kciuki za smoka ! ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-11-03 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
To ja mam propozycje, zroganizujmy sobie spotkanie i zostawmy TZow na weekend z dzieciakami, a jak wrocimy to beda nas po raczkach calowac
![]() Kasiulka ja czasami tez blad popelniam i pozniej sie lapie na tym, ze zamiast on cos robic to ja sie za to zabieram. Musimy i my uczyc sie cierpliwosci i zostawiac im roote nawet jak ja zle robia, najlepiej to kuic sobie korki do uszu i klapki na oczy i wsio. Anka a wiesz ze i ja cos z tym musze zrobic? no swietny pomysl po prostu.. mam dw smoki i sprobuje z jednym tak zrobic.. moze zadziala kurde. A zasnal bez problemu? Jowisz, ale swietne kolaze ci wyszly ![]() A z ta brzydula to ja sie nie bawie, znalazlam sobie on line a tu nie dzialaja.. a tak sobie chcialam zobaczyc czyms ie tak zachwycacie. A wiecie, ze niedlugo pewnoie se kupie cyfrowy polsat i w koncu bede miala tv polka u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka ja teraz jestem na etapie oduczania hrabiego, że ma poprane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa mam takie same michy
![]() ![]() ![]() Werstunia dziołchy mówią, że jak kot na dobrym suchym może samo suche. Ja jeszcze pokupiłam puszki kitten Animondy czy siakoś się to pisze z dużą ilością miesa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() Kochana Ty wiesz żeś boska, także lekcje zaczynam pobierać ![]() ![]()
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w domu wszystkie czynności i domowe,i przy dziecku wykonujemy razem / zamiennie. ale jest jedna czynność,której nie cierpimy oboje i unikamy jeśli się da - prasowanie (unikamy znaczy tyle,że nie prasuje się u mnie rzeczy, które teoretycznie tego aż tak nie wymagają ![]() tyle,że mój małż do tej jednej czynności nie da się przekonać - to jedno robię sama, bo mam potrzebę by Iga chodziła w wyprasowanych ciuchach ![]() ale rzeczy małża nie tykam, sam wyciąga deskę jak naprawdę potrzebuje. dzięki temu ja spędzam przy niej jakieś 20 min. tygodniowo (Iga nie ma az tylu rzeczy, a sama swoich wszystkich nie wykorzystuję jak nie chodzę do pracy ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-11-03 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
taaa jeszcze czego, żebym coś samcowi uprasowała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-11-03 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Moj od poczatku sam sobie prasowal, nawet jak mu zaczynam cos prasowac to zabiera i mowi, ze jak bedzi epotrzeba to sam se wyprasuje i ze szkoda fatygi
![]() Najgorsza jenak sprawa to gary...zawsze marzylam o facecie gotujacym, a on ni w zab.. moze keidys go czegos naucze, bo tak byc nie moze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.