|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Caramelli witaj
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dasz radę!!!!
|
||
|
|
|
#4772 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jeśli czujesz że to nie "to", to nie patrz na nic i szukaj dalej.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#4774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak? ![]() Cytat:
nie maniactwo - zachęta ![]() ale tu cichoooo idę się zdrzemnąć, za godzinę luby wraca z pracy, zrobimy naleśniory i czas się wypięknić na spotkanko z dziewczynami
|
||
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
my się dopiero zwlekliśmy z łóżka
![]() poszliśmy wczoraj na koktajl jeszcze, w domu byliśmy o 1, spaliśmy do 11 a potem było taaaak miiiiło leżeć wtulonymi ![]() Dziś chyba pojedziemy na rynek bo TŻ chce krew oddać ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Witaj Caramelli Madziu odbierz. Powiedz że Ci smutno bez niego, i tylko to, nie tłumacz co i jak. On chce Cię tylko usłyszeć. Kawa dobrze że jesteś już z nami ![]() A mi się dziś śniło że ex TŻta mnie postrzeliła :/ i umierałam :/ się obudziłam, ale nie wiem o co chodzi
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, doceń to, że w ogóle chce się z tobą podzielić tym, co robi. Że chce Cię usłyszeć. Nie bądź okrutna, bo odbierze to tak, że sama nie wiesz czego chcesz...
![]() Caramelli, witaj A ja dzisiaj poszłam sobie do sklepu. Kupiłam sobie strój do opalania, bo można było osobno dobrać majtki, osobno nacycnik. Kolory średnio mi się podobają, ale za cenę 19,99zł za każdą część i że leży idealnie, zakrywając 3/4 blizny z mozliwością regulacji wysokości majtek, to mi bardzo odpowiada I zaopatrzylam się w spodenki materiałowe (niestety różowe ![]() Generalnie dobijają mnie syfki na plecach i brązowe plamy potrądzikowe, kilka myszek, więc im więcej zakrywania pleców, tym dla mnie lepiej. nie wiem jak ja TAM przeżyję, ale nie mogę się tak smażyć Chyba będę sikać potem
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różowymi spodenkami też i o co chodzi z regulacją wysokości majtek, bo nie kumam ![]() supercena, jeśli pojadę do Włoch, to też bym musiałą się w niedrogie bikini zaopatrzeć... Skimos, ale Wam fajnie ![]() Madziu - dziewczyny dobrze prawią. odbierz, ale bez wylewania urojonych żali, tylko normalnie, że tęskno. i tyle
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Madziu po co pytasz jak dobrze wiesz, że bylo dobrze ![]() Z nieznajomym z gg pisałam do 2 w nocy ![]() Z K koleżanka poradziła mi zrobić eksperyment. I zrobiłam, pan K niestety nie zdał egzaminu, co koleżanka podsumowała "bo jest po prostu c**jem" i niestety ale zostaje skreślony z listy Nic wielkiego, napisałam mu po prostu SMSa, ale takiego zmuszającego do odezwania się. Nie odpisał nic, więc pana K odsuwamy... A poza tym... mama mi kupiła sukienkę taką za kolanko i spodenki z cieniutkiego jeansu przed kolano, żebym miała na wyjazd, bo ja mam same króciutkie, to żeby Turkom po oczach gołym tyłkiem nie świecić bo nie wypada. A dzisiaj ma do mnie wpaść Maciek (mówiłam Wam kiedyś o nim... ten od spotkań raz w roku). Podnosimy średnią bo to już będzie drugie spotkanie w tym roku
|
|
#4779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł
wysłałam Tż po zakupy więc mam chwilkę dla Was ![]() Cytat:
Cytat:
Zostać z nami - ten wątek działa cuda ![]() KAWUSIA WRÓCIŁA Cytat:
|
|||
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Madzia dziewczyny dobrze mówią - odbierz telefon ![]() wczoraj byliśmy na Shreku - nie było tak źle (trochę się pośmiałam, trochę wzruszyłam) szkoda tylko, że nie było do wyboru seansu bez 3D ![]() a dzisiaj się zdenerwowałam na Tż (nie chce mi się z nim gadać) zdecydował za moimi plecami, że zaprosimy ciotkę i wujka jego rodziców na ślub osobiście dla mnie to siódma woda po kisielu i już mówiłam, że nie chce ich zapraszać - no ale pozostałam na placu boju sama mógł mi chociaż powiedzieć co zdecydował a nie wyszło to dopiero teraz jak miałam wypisywać zaproszenia powiedziałam mu co czuje a ten na mnie się wkurzył po prostu pięknie...
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Rain mnie ten koleś szukał na NK, ale w porę sobie ustawiłam, żeby mnie nie było widać w wyszukiwarce i zablokowałam galerię na wszelki wypadek
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, też uważam, że powinnaś odebrać. Postaraj się nie okazywać mu głosem swojego smutku, tylko powiedz, że tęsknisz i to wszystko. I jak będzie Ci opowiadał, co robił, to spróbuj cieszyć się razem z nim ![]() Caramelli, witaj ![]() P. pojechał na drugą zmianę i tak mi smutno bez niego... A wczoraj zostałam ciocią wprawdzie przyszywaną, no ale co tam I przez kwadrans nie mogłam się oderwać od zdjęcia, a potem się poryczałam, bo znów poczułam się tak okropnie samotna... Kolejny raz uświadomiłam sobie, jak bardzo sama jestem
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Caramelli, witaj
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-07-24 o 14:36 |
||
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech już żałuję tego,że staram się być taka pomocna... Ja będę się przebaaardzo cieszyć z Twoich zaręczyn. I Gwizdaczka na pewno też. I Medeline. W ogóle to zawsze się cieszę,chyba,że kogoś mało znam z tego wątku A że Was znam najlepiej to i najbardziej się cieszę![]() Gwizdaczku nie trzymałam o 12,bo nie wiedziałam,ale mam nadzieję,że dobrze Ci poszło!! Właściwie jestem tego pewna
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-07-24 o 14:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie ciemno, leje, niefajny klimat na zdjęcia Co do regulacji - no mają sznureczki. jak ściągnę mocniej, to są niżej, jak rozluźnię, to mogę je sobie założyć wysoko. Cytat:
Co do spodenek Ja kupuję krótkie, ty długie zamiana garderoby Cytat:
O taaak, czuję się zaszczycona
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-07-24 o 14:57 |
|||
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Med jakie Walentynki?Przecież ja mówię o dniu zlotowym,czyli 14 sierpnia
![]() ![]() Btw to dla mnie Walentynki to żadne istotne święto...
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() wrocilam juz i juz tesknie ![]() bylo super moznaby powiedziec, ze wyjazd byl stosunkowo bardzo udany ![]() chociaz popsula sie pogoda wiec z planowanej wycieczki w gory nic nie wyszlo.... wczoraj bylismy na koncercie Renaty Przemyk - zreszta fantastycznym, niestety pol koncertu padalo wiec zmoklismy... no ale bylo super, D. jest fantastyczny - zakochalam sie naprawde ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- co ja widze...carmi zareczona? super czekam na obszerna relacje
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4790 |
|
Wtajemniczenie
|
Czołem dziewoje
![]() Chyba ze 100 stron mnie tu nie było i raczej nie nadrobię. Wpadłam zobaczyć tylko czy Carmi się zaręczyła i chyba tak Działo się coś ciekawego jak mnie nie było?
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jest przykro chyba..
TŻ jedzie jutro w góry ze swoim bratem a ja nie pojadę, ma padać deszcz i w poniedziałek mam na 5.30 do pracy. No i mówię że za tydzien w sobote może bo nie mam korków i nie jest to niedziela gdzie wrócimy o 22 i zanim pójde spać będzie pólnoć.. tylko sobota i mogę się wyspać żeby nie zaspać do pracy. Ale sobota raczej nie.. chyba będę musiała pojechać sama wtedy kiedy mi pasuje a nie ciąglę sie dostosowywać
|
|
|
|
#4793 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a K. olej ![]() Cytat:
może dla niego są ważni?Cytat:
masz Tża i Nas![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kochane nie odbiore od Tża tel puścił syg jeden rano i do teraz cisza nie wiem co na takich zlotach można robić cały dzień?
|
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, zostałam olana. Znikam więc.
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
nooo bylo
![]() a czy jestesmy razem to nie wiem w sumie - jakos nie okreslilismy tego - na moje pytanie co z nami dalej powiedzial, ze czas pokaze i nie wiem no na pewno sie spotkamy w Wawie jak on wroci z tych swoich wyjazdow a ja bede jeszcze na kursach a potem to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- nie znikaj mnie tez nie bylo pare dni wiec nie wiem co sie dzialo ![]() relacji carmi jeszcze nie ma bo jeszcze nie wrocila z urlopu
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-07-24 o 16:21 |
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
miała tam być tydzień, nie ? To w środę albo czwartek dopiero będzie relacja
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Med a ja właśnie po nim się spodziewałam czegoś więcej. Biorąc pod uwagę jego sposób bycia, charakter itd. to się spodziewałam po prostu normalnego zachowania.
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, odbierz ten telefon albo zadzwoń do niego, ja bym się na jego miejscu wkurzyła, jakby mi dziewczyna odstawiała taki numer...
Po pracy sobie pojechałam na objazd wsi lubię to, odstresowuję się... ale nie tym razem. Załapałam się na 4 kolejki z różnych wesel, bo bramy staly krzyknęłam: "Gratulacje!!!", a ona: "Jedź za nami, jedź za nami!" i tak się cieszyłam jak glupia ale potem widziałam trzy inne piękne panny młode i wpadłam w dołek...
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, mraaaaaaaau
będzie dobrze, bo seks jest dobry ![]() Cieszę się, że będziecie się cieszyć z moich ewentualnych zaręczyn Ilsa, ja z Twoich będę, naturliś Pagka - zostań, marudo! Carmel zapierścionkowana, a że jest na wakacjach, napisała SMS z informacją do Frezi, która nam tę nowinę przekazała no a relacja będzie po urlopie (mogliby już wrócić ). Facet Madzi wyjechał na kilka dni Justyna ma zawirowania z G. i nie tylko Skimos jest rozchwytywana w kwestiach pracowniczych, a niedługo dostanie pierścień z Rem zerwał facet za pomącą - milczenia. Dzi się powoli wyprowadza na swoje z Gwizduniowym chłopcem lepiej, jest w domu, a sama Gwizdka stara się o studia doktoranckie. Arrakis flirtuje na lewo i prawo i się zakochała ![]() Rain jest u swojego chlopca i chyba ustalają datę ślubu Aleks ma 4. rocznicę z W. poza tym w klubie jedna obszerna dyskusja była, ale teraz jest już między nami wszystkimi słodko-pierdząco no i mamy kilka nowych zazdrośnic Zadowolona? no to super, lecę robić amu i na spotkanko, miłego Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-24 o 16:44 |
|
|
|
#4800 |
|
Zadomowienie
|
No niestety pozory mylą. Ale prędzej czy później prawdziwy charakter się ujawnia niestety..
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

)
dasz radę!!!!

a co do fryzury, to na początku mi się podobała, ale wróciłam do domu i mama ją delikatnie mówiąc zjechała. Tzn. jest ładna, na jutrzejsze wesele jak znalazł, ale bez tego "ochhh". Czesała mnie młoda dziewczyna, widać, że brak jej jeszcze doświadczenia. W ogóle zła jestem na mamę, że nie przyszła tam i wtedy mogła coś powiedzieć. Tak czy inaczej zostałam bez fryzjera i mam humor zrąbany, bo tam juz się zapisałam na 2. października i co nagle powiem, że jednak rezygnuję, skorzystam tylko z manicure i makijażu? Głupio mi tak trochę tam pójść i co ja powiem tej fryzjerce... Nie wiem co zrobię, mam pustkę
ehh muszę się spakować i jutro koło 5. wyjeżdzamy. Ciekawe czy mi się ten fryz utrzyma
ale jeśli czujesz że to nie "to", to nie patrz na nic i szukaj dalej.
Mam tak jak Naj - spodziewałam się, że to nastąpi - nie ma zaskoczenia, ale mimo to SUUUUUUUUPER 

mógł mi chociaż powiedzieć co zdecydował a nie wyszło to dopiero teraz jak miałam wypisywać zaproszenia

13.03.2008

może dla niego są ważni?
ale potem widziałam trzy inne piękne panny młode i wpadłam w dołek...