Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 18:02   #4771
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

hej dziewuszki. mam nadzieje, że u was w miarę dobrze wszyztsko. Że każda na swój własny sposób jest szczęśliwa. Pozdrawiam

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 19:01   #4772
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Ej no nie smiac sie z drutow, zawsze jak marudze to mama kaze mi na drutach robic... ogolnie polecenie uniwersalne.

Nic mi sie nei chceee

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 20:23   #4773
gg22
Zakorzenienie

hej Kochane ja tylko na chwilę- jestem, żyje, melduje się. Jutro Was nadrobie i pogadam bo dzisiaj już jestem padnięta. Byłam 2dni na szkoleniu, wczoraj spotkałam się na spontanie z kumeplą, a potem wracając ze sklepu Tż wyciągną mnie do kina 1sze co grali to śluby panieńskie więc poszliśmy- i nie wiem czy my jesteśmy durni czy film jest durny bo nic nie zaczailiśmy ale trzymamy się 2giej wersji
a dzisiaj byłam po południu na rozmowie o pracy i niedawno wróciłam, zaproponowali mi ją,ale jej nie podejmę,ale na forum nie chcę opowiadać.
więcej jutro.
stęskniłam się już za Wami
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 05:56   #4774
lala2506
Zakorzenienie

hej piękne wpadłam się tylko przywitać i zaraz pędzę do szkoły nie zdążę już zrobić śniadania, ale nie bijcie mnie Miłego dnia Wam życzę
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 08:26   #4775
MarysN
Zakorzenienie

Gosik!
ty to mi sie nawet snilas dzisiaj ale kurde nie pamietam co to bylo.. cos z praca wlasnie
to moze na klubie?
ja mam dzisiaj rozmowe w sprawie pracy. Infolinia przychodzaca w play... ale chyba sie jakos nie ciesze.

no lalaaaaa! ja tu wstaje z nadzieja na sniadanko a ty jak gdyby nigdy nic nas olalas
milego dnia slonce
oo, Justyna.. ja tez mam nadzieje, ze jestes szczesliwa.. i ze wszystko jest u ciebie dobrze..

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

i wyszla ze mnie swinia.. -zapomnialam powiedziec dzien dobry

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

a ty sie Mamcik starzejesz!

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 08:45   #4776
ygerna
Zakorzenienie

dzień dobry

brrr nienawidzę śród!

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 09:27   #4777
gg22
Zakorzenienie

hej

czemu Agata nienawidzisz środy? przecież od środy szybko leci do weekendu
.
Stary 2010-10-20, 09:36   #4778
Legionistka23
Zakorzenienie

Bry

Marys czemu się nie cieszysz z tej rozmowy o pracę...?

Gosia nooo jesteś nareszcię co tam słychac...?

nie odpisuje dziewczyny bo dużo napisałyście ale widziałam, że Kropelka się odezwała...co mnie bardzooo cieszy

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:56   #4779
gg22
Zakorzenienie

Natali Ty leniuuuuuu a ja nadrobiłam wszystko!
Ty zawsze byłaś dla mnie Natali i tak już zostanie mam nadzieję że Ci się tak podoba,bo mi bardzo ew. Natusia to to taaaaka słodycz!

Panna S i Black Sea- musiałyście się tutaj pokazywać bardzo, bardzo na poczatku bo ja Was w ogóle nie kojarzę, ale witam powiedzcie coś o sobie jezeli zamierzacie zostać z nami na dłużej.
jak sprawa z wyrostkiem? co powiedział lekarz?

Myszka Ty mój guru ta mapka spowodowała niekontrolowane opadnięcie szczęki ale Ty cuda wyprawiasz!!!! za każdym razem się powtarzam, ale co ja tu mogę powiedzieć oprócz tego że Twoje prace są niesamowite i że jestem cała w podziwach dla Ciebie?
takie to cudeńko, malutkie, zgrabniutkie z tymi domkami i rzeczkami i papryczkami co wyglądają jak marchewki i arbuuuzy! ach! no cudo!
ja bym chyba w wariatkowie wylądowała jakbym miała coś takiego zrobić a już na pewno wpadłabym w nerwice.
wg mnie nie powinnaś dodawać nazw rzek, no chyba że ewentulnie największej i wsio. za dużo tam tego jest, a literki musiałyby być bardzo małe przez co byłyby niewidoczne. dla mnie pięknie jest tak jak jest.
a TŻ dostał już ten Wasz domek? jak go w końcu oprawiłaś?
ja nie mam czasu na robienie żadnych gadżetów cały czas mam coś i mi doby brakuje. Rozglądałam się trochę na all za pierdółkami ale za dużo bym chciała i nie mogłam się zdecydować więc nic nie kupiłam
a dzisiaj rano sobie uświadomiłam że miałam sobie przygotować jakieś ozdobniki do wieńców na 1listopada i oczywiście chciałam wcześniej....a tu zaraz będzie 1listopada a ja w sumie nie mam koncepcji mam ususzone kwiatki, jarzębinę i tyle nie wiem co...wiadomo kupię gałązki, kaszkę i tym ozdobie. widziałam że ludzie dokładają szyszki ale to wg mnie lepiej na Boże Narodzenie.
a Ty coś kombinujesz czy nie?

Marta jak to Twoje zaliczenie?;> wczoraj było czy dzisiaj bo czytałam ale mi się zapomniało
co do ks. to nie możesz od kogoś skserować albo wypożyczyć z biblioteki albo poszukac czy ktoś nie ma odsprzedać? ks. sa cholernie drogie, wczoraj własnie o tym gadałam ze znajomą a jeszcze nasz rząd pełen cudów (albo cudaków) zamierza podnieść VAT własnie na książki jakby społeczeństwo było jeszcze za mało zidiociałe....

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
My wróciliśmy z tżtem z gór wypad dość udany ale chyba wiecej czasu spędziliśmy na dojazdach niż na pobycie bo w sumie jeden nocleg to mało i w zasadzie niewiele udało nam się zobaczyć bo widoków brak.. mleko wylało i nawet autobus jechał 20km/h bo nic na 2 metry nie było widać...
Ale spotkaliśmy się ze znajomymi porządziliśmy więc już dziś musiałam wrócić na uni. Na szczęście tż był ze mną i jakoś fajne zleciało. A u was co tu tak cicho i pusto przez łikend
Całuję was mocno w ten paskudnie zachmurzony i zimny wieczór
Aś a gdzie byliście w tych górach? szkoda że się pogoda nie udała, bo jak jest piękna ciepła jesień to w górach jest przepięknie! a już w Bieszczadach! cud miód!
ważne że pobyliście troszkę razem, odpoczeliście, odwiedziliście znajomych no i oczywiście porządziliście trzeba się cieszyć z takich wypadów póki jest możliwość

Natali to jakaś masakra z tym typem....Ty chyba przyciągasz takich świrusów dobrze że TŻ po Ciebie wyszedł bo w takich sytuacjach to nie ma co ryzykowac. chociaż tak czytam co piszecie i ja nie wiem jak bym się zachowała, ale wole na własnej skórze nie testować
a TŻ skoro go zna to się nie wkurzył? wiesz jak to faceci- koguciki mają...

Lalka- strusiu pędziwiatrze fajnie że chociaż na chwile z nami przysiadłaś co do wymuszenia rzucenia palenia to nie chcę Cie zniechęcać, ale uważam, że katowanie TŻ nic nie da, a może wręcz przynieść odwrotny skutek. i mówię Ci to ja- paląca i posiadająca palącego TŻ. wołami nie zaciągnie się nikogo do rzucenia jeżeli nie będzie sam tego chciał, jeżeli nie znajdzie sobie wiarygodnych argumentów, które pozwolą mu podjąć to wyzwanie. Bo rzucenie nie jest wcale prostą sprawą. Możesz z nim gadać, tłumaczyć, prosić, potwierdzać że go będziesz wspierać, ale nie zmusisz go. nie wierzę w to.

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki. mam nadzieje, że u was w miarę dobrze wszyztsko. Że każda na swój własny sposób jest szczęśliwa. Pozdrawiam
ooooooooo

Maryś no to jak ja Ci się już snię.......
co z Twoją pracą?;> od czegoś trzeba zacząć i jakieś zajęcie dobrze mieć więc czemu marudzisz?
miałaś już zajęcia na tym studium, poznałaś się z kimś?

ja o swojej pracy napiszę Wam w klubie
.
Stary 2010-10-20, 12:32   #4780
Legionistka23
Zakorzenienie

Jaki leń...? a tak na poważnie to ja mam dzisiaj lenia i to jak nie powiem co.. od 11 do teraz spałam..nie mam obiadu ani posprzatanego domku..

Gosia wkurzył się chciał jechac za tym autobusem bo on wie gdzie ten koleś mieszka..ale ja mu nie pozwoliłam..nie lubie takiego zachowania..może mnie chciał nastraszyc i pózniej miałby ubaw ze mnie..i tak zadzwonił do jakiegoś kolegi i powiedział mu, żeby ten mu przekazał ze dostanie w te swoje piękne okulary..czy cos takiego.. raczej nie prowokuję Tż do takiego zachowania..jak nie bylismy małżeństwem to mieli taka paczkę chłopaków on i jakis 10 wysocy wielcy i zawsze jak ktos chciał komus wlac to dzwonili do Niego i do reszty i szli się bic..a ja jestem przeciwna..

Gosia no Natalii mi się podoba i to bardzo.. zreszta wypisałam tam jak lubię..

a ja wczoraj byłam z moją koleżanką na serniczku i gorącej czekoladzie..pogadałysmy o jej ślubie i wieczorze panienskim i się rozmarzyłyśmy

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-20, 12:38   #4781
myszowata s
Rozeznanie

Helloł dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
A ile godzin już wyjeździłaś??
Mam 14 godzin wyjeżdżone, ale jestem już umówiona na 5 kolejnych w tym godzina placu manewrowego

Nati, jaka Ty dzielna jesteś, ja bym zeszła na zawał w tym autobusie jak to czytałam to miałam ciarki a co dopiero jakbym tam była. Dobrze, że zadzwoniłaś po Tż

Kaś, jak Cię dopadnę to ja chcę Ciebie więcej na wątku

Maryś, a ja będę trzymać kciuki byś dostała tę pracę, zawsze coś na początek

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Myszka Ty mój guru ta mapka spowodowała niekontrolowane opadnięcie szczęki ale Ty cuda wyprawiasz!!!! za każdym razem się powtarzam, ale co ja tu mogę powiedzieć oprócz tego że Twoje prace są niesamowite i że jestem cała w podziwach dla Ciebie?
takie to cudeńko, malutkie, zgrabniutkie z tymi domkami i rzeczkami i papryczkami co wyglądają jak marchewki i arbuuuzy! ach! no cudo!
ja bym chyba w wariatkowie wylądowała jakbym miała coś takiego zrobić a już na pewno wpadłabym w nerwice.
wg mnie nie powinnaś dodawać nazw rzek, no chyba że ewentulnie największej i wsio. za dużo tam tego jest, a literki musiałyby być bardzo małe przez co byłyby niewidoczne. dla mnie pięknie jest tak jak jest.
a TŻ dostał już ten Wasz domek? jak go w końcu oprawiłaś?
ja nie mam czasu na robienie żadnych gadżetów cały czas mam coś i mi doby brakuje. Rozglądałam się trochę na all za pierdółkami ale za dużo bym chciała i nie mogłam się zdecydować więc nic nie kupiłam
a dzisiaj rano sobie uświadomiłam że miałam sobie przygotować jakieś ozdobniki do wieńców na 1listopada i oczywiście chciałam wcześniej....a tu zaraz będzie 1listopada a ja w sumie nie mam koncepcji mam ususzone kwiatki, jarzębinę i tyle nie wiem co...wiadomo kupię gałązki, kaszkę i tym ozdobie. widziałam że ludzie dokładają szyszki ale to wg mnie lepiej na Boże Narodzenie.
a Ty coś kombinujesz czy nie?
Hej Goś wiesz, ja też dostawałam szału podczas wyszywania tych budynków, one są naprawdę malutkie i myślałam, że nie dam rady, ale miałam dobrą motywację zresztą przez swoją głupotę się tak z tym męczyłam, bo w oryginale materiał był rzadszy, więc haft byłby większy i łatwiej by szło, ale się uparłam, że będę wyszywać na tym drobnym cieszę się, że Ci się tak podoba moja praca, to naprawdę jest wspaniała motywacja
Ale widzisz, nie jestem taka wspaniała, bo domku jeszcze nie oprawiłam wymyśliłam, że może by oprawić go w taką drewnianą ramkę, która by miała uchwyty na klucze, wisiał by sobie na korytarzu przy drzwiach a wyszywałam ten domek na dobrą sprawę dla siebie, więc Tż go nie dostanie ale widział go jak ostatnio u mnie był, podoba mu się
Na wszystkich świętych nic nie planuję, nigdy nie robiłam wieńców. Właściwie u mnie w rodzinie za artystkę jest uważana moja chrzestna (bo skończyła kurs florystyczny...) i mnie nikt o takie przysługi raczej nie prosi. W ogóle oni raczej nie sądzą, że mogłabym zrobić coś ładnego, a ja jakoś nie czuję potrzeby ich przekonywania, że jest inaczej.
Tak więc z kombinowania to kombinuję teraz już tylko na święta bożonarodzeniowe, wyszukałam sobie mnóóóstwo wzorów na haft i będę robić kartki. Teraz się napaliłam na taką jedną dla Tż, taką z niespodzianką jak wyszyję to wam pokażę
Rozumiem, że masz mało czasu, ale może jeszcze uda Ci się coś zrobić. Do wszystkich świętych jest jeszcze parę dni. Na brak pomysłów chyba najlepszy jest internet, ja przeglądając blogi "koleżanek po fachu" zawsze znajduję mnóstwo inspiracji W ogóle mama mi ostatnio pokazała super sklep internetowy z róznymi pierdółkami do rękodzieła, nawet niedrogi. Chętnie bym Ci podała linka, ale nie wiem czy tak bezpośrednio na forum mogę, czy nie potraktują tego jako reklamy?

Swoją drogą, dawno Roxi nie widziałam
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 14:32   #4782
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Bry
nie odpisuje dziewczyny bo dużo napisałyście ale widziałam, że Kropelka się odezwała...co mnie bardzooo cieszy
jestem staram się Was czytac i pisać tak w miare jak moge chociaż jestem tak psychicznie zmęczona, że naprawde nie jest dobrze sytuacja z G mnie dobija i rózne inne problemy szczerze powiem, że coraz bardziej zastanawiam się czy nie iśc do psychologa mam straszny bałagan w głowie, chciałabym sobie wiele rzeczy ułożyć i mysle o tym juz od dawna dawna nie wiem

Cytat:
Marta jak to Twoje zaliczenie?;> wczoraj było czy dzisiaj bo czytałam ale mi się zapomniało
co do ks. to nie możesz od kogoś skserować albo wypożyczyć z biblioteki albo poszukac czy ktoś nie ma odsprzedać? ks. sa cholernie drogie, wczoraj własnie o tym gadałam ze znajomą a jeszcze nasz rząd pełen cudów (albo cudaków) zamierza podnieść VAT własnie na książki jakby społeczeństwo było jeszcze za mało zidiociałe....

ja o swojej pracy napiszę Wam w klubie
dzisiaj poprawiałam te zadania chyba dobrze jutro będę wiedziała i odrazu wyniki z zaliczenie u tej "ulubionej nauczycielki" no zobaczymy
to są książki po 500-600 str więc ksero wyjdzie mnie drożej niż ksiązka, poza tym to są dodatkowe lepiej pewne rzeczy by się rozumiało z wykładów czy ćwiczeń wieć może z roku ma te ksiązki z 3-4 osoby, akurat w bibliotece jest tylko jedna z tych ktore bym chciała z czego na dłuzej mi nie wypozyczą, kurde jak mają podnosić znowu vat na ksiązki to może się poważnie jednak zastanowie nad kupnem już teraz

koniecznie opowiedz jak z tą pracą

ostatnio myślałam nad tym, że może jakoś dogadam się z mgr z apteki i przełoże praktyki na inny dzien wtedy będę miała piątki wolne i może znów dostane jakieś zlecenia na promocje, jakiś czas temu dzwonił ten facet co dla niego pracowałam czy chce zlecenie, ale wtedy w piątek mialam apteke i tak w weekendy nie mam zabardzo co robić, ucze się i ogólnie nudze i za dużo myśle a tak to może się czymś zajme i tak nawet się ze znajomymi w weekend nie spotykam bo nie mam z kim, teraz koleżanka pytała czy jade z nimi na dyskoteke w piątek, ale nie mam kompletnie ochoty się bawić
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 17:16   #4783
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
Lalka- strusiu pędziwiatrze fajnie że chociaż na chwile z nami przysiadłaś co do wymuszenia rzucenia palenia to nie chcę Cie zniechęcać, ale uważam, że katowanie TŻ nic nie da, a może wręcz przynieść odwrotny skutek. i mówię Ci to ja- paląca i posiadająca palącego TŻ. wołami nie zaciągnie się nikogo do rzucenia jeżeli nie będzie sam tego chciał, jeżeli nie znajdzie sobie wiarygodnych argumentów, które pozwolą mu podjąć to wyzwanie. Bo rzucenie nie jest wcale prostą sprawą. Możesz z nim gadać, tłumaczyć, prosić, potwierdzać że go będziesz wspierać, ale nie zmusisz go. nie wierzę w to.
ktoś tu we mnie nie wierzy? Jak pacnę w pupę powiedział, że się postara
witajcie dziołchy
Stary 2010-10-20, 18:01   #4784
ygerna
Zakorzenienie

Goś, nie lubię śród bo mam tak głupio zajęcia 1,5 h potem 1,5 przerwy i potem znów 1,5 h ćw:/ ale te ostatnie ćw taki mi dziś predziutko zleciały że az się zdziwiłam

powiem Wam coś na te drugie ćw chodzi taki chłopak z Vr, który chodził też ze mną na ćw z kpk i cały rok do niego wzdychałam...on i ten Tomek to moje ideały ale ten ma dziewczyne no ale co... rozkminiłam że idzie w moja stronę więc szłam parę metrów za nim i specjalnie na piechotę..ale że głupia szybko chodzę to go wyprzedziłam parę razy zerkałam czy idzie za mną ale w połowie drogi go zgubiłam ale głupia jestem
(wogole jak wchodziłam do sali na ćw to patrzył na mnie z takim półusmiechem i jak pierwszy wychodził z sali po ćw to też zerknął w moją stronę)

hm zastanawiam się jaką herbatkę zrobić...zieloną, białą z płatkami róży czy z miodem i cytryną

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-20 o 18:05
Stary 2010-10-20, 18:43   #4785
lala2506
Zakorzenienie

Z miodem i cytryną!
Stary 2010-10-20, 19:00   #4786
ygerna
Zakorzenienie

przepadło:P kończę zieloną.. z miodem i c. piłam wczoraj i przedwcZoraj a przecież to tyyyle kalorii

Lala a jak to zadanie z fizyki?? cały czas o nim myślę...

Stary 2010-10-20, 19:21   #4787
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

jestem. Zaaamość

Stary 2010-10-20, 19:32   #4788
lala2506
Zakorzenienie

Zadanie zrobiłam Ale to już dawnooo
Stary 2010-10-20, 19:33   #4789
ygerna
Zakorzenienie

a to sobie bądz w tym Zamościu:P ja do domciu jadę dopiero na Wszystkich Św. i wcale mnie tam nie ciągnie

ale kołka nie dostałaś? to dobrze

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-20 o 19:36
Stary 2010-10-20, 20:04   #4790
lala2506
Zakorzenienie

Laski lecę Od razu dobrej nocy Wam życzę
Stary 2010-10-20, 20:36   #4791
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej dziewczynki nie nadrobie was dzisiaj bo mi się nie chce:P Chcę tylko powiedzieć że mam super ludzi na roku
Stary 2010-10-21, 09:27   #4792
MarysN
Zakorzenienie

oj snisz mi sie Gos, snisz...
a co do pracy, to bylam na rozmowie. Przyszlam, kazali mi czekac. Czekalam. A oni sobie siedzieli, pili kawke i smiali sie z innych CV i listow motywacyjnych. No prosze.. cisnienie mi podskoczylo. ale stwierdzilam ze dobra poczekam. Po 13 minutach laskawie przyszla do mnie babka. mogli sie ze mna umowic 15 minut pozniej skoro chcialo im sie kawki:/ no ale na poczatku rozmowy babka poinformowala mnie, ze w pracy wszystkie weekendy, i 99,9% swiat. Wiec po tym stwierdzeniu powiedzialam, ze nie bede jej zawierac wiecej czasu i dziekuje bardzo za ten ktory juz mi poswiecila. Podalam reke i wyszlam.

Moze jeszcze gdybym byla z Poznania to co innego.. Ale tak? a mowy nie ma..
poszukam czegos innego..

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Kropelka, a moze z tym psychologiem to nie jest taki zly pomysl? jesli nie potrafisz sama sobie nic poukladac, to ktos taki napewno ci pomoze.. zreszta wiecie co ja o tym mysle, bo sama chcialam isc..

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Mamcik! a ty juz weekend?

Stary 2010-10-21, 09:59   #4793
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

tygodniowy

Stary 2010-10-21, 10:08   #4794
MarysN
Zakorzenienie

nie pogadasz

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

teraz to juz calkiem mi sie gadu wylaczylo mamus

Stary 2010-10-21, 10:44   #4795
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-21, 10:51   #4796
MarysN
Zakorzenienie

ooo, bryy
a juz mialam narzekac, ze was nie ma

Stary 2010-10-21, 10:58   #4797
kropelkaa
Zakorzenienie

dzien dobry

ale dzis pospalam dopiero na 14 na cwiczenia, ale i tak mi sie zebrac nie chce tym bardziej, ze deszcz pada

Marys no zastanawiam się, bo ja od kilku lat mam niepoukladane problemy rodzinne przede wszystkim
Stary 2010-10-21, 11:00   #4798
MarysN
Zakorzenienie

no wiec moze nie ma co sie zastanawiac?

Stary 2010-10-21, 11:05   #4799
kropelkaa
Zakorzenienie

no wlasnie i tu tez zaczynaja się schody bo wlasnie chodzi o rodzine, od ktorej musialabym wziac pieniadze na wizyty
Stary 2010-10-21, 11:38   #4800
Legionistka23
Zakorzenienie

Maryś słoneczko bardzo dobrze powiedzialaś tej babie..nie cierpię jak sie tak ktoś zachowuje..brak szacunku..całkowity..

Kropelka no ale nie ma u Was jakiegos psychologa darmowego? ja kiedyś chodziłam do psychologa który przyjmował w szpitalu i był za darmo.. więc może się popytaj albo zadzwon do szpitala i napewno Ci powiedzą. Też się zastanawiam nad tym i właśnie jakbym miała isc to do tego w szpitalu, nawet nie wiem ile wizyty koszują..? a jak tam humorek..?

u mnie swieci słoneczko..ale jest bardzo zimno..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-10-21 o 11:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości