![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
![]() ![]() Wystarczy gorszy dzień, a ty wyciągasz jego zdjęcie. Patrząc na nie, czujesz nieprzyjemny ucisk po lewej stronie klatki. W oczach od razu pojawiają się łzy. Wiesz, że to był błąd, strzeliłaś sobie samobója, Przecież miałaś o nim zapomnieć. Najbardziej brakuje mi teraz osoby, która by stanęła obok mnie, złapała za ramie i przekonującym głosem powiedziała, że będzie dobrze. Musi być, a on był zwykłym frajerem. Nie znacie jej od tej strony. Ona ma dwie twarze. Natłok myśli w głowie. Zostaw mnie w spokoju. I gdzie ta cholerna miłość, którą mi wmawiałeś?
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nothin' could change, what you mean to me. <3 / nic nie może zmienić tego, co dla mnie znaczysz. <3 take me as I am. / weź mnie taką jaka jestem. four hands, two hearts, one love. <3 / cztery ręce, dwa serca, jedna miłość. <3 I want to feel you. / chcę czuć, że jesteś. how could it be any better than be with You? I don't think so. <3 / czy możliwe jest coś lepszego niż być z Tobą? myślę, że nie. <3 dziewczyny, mogłabym prosić jakieś opisy o jutrzejszym dniu "Wszystkich Świętych"? ![]()
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-10-31 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zadomowienie
|
Przytul mnie, moje sztuczne szczęście,
pocałuj mnie, moje zranione serce. W dłoniach trzymać świat, nie puszczać go, nie zostawiać tak. zatrzymaj mnie w pamięci, chociaż tydzień, albo więcej. nic nie ma większego sensu, tylko moje serce trzymane w twoim sercu.
#4774 |
Raczkowanie
|
kamisha - bardzo się z tego cieszę. ;3
Zaczarowana_Inka - ja Ciebie również kocham ;3 + okradam. ;3 _____ tylko czasami tęsknię. wtedy zamykam się w pokoju i przeklinam cały świat. co w nim uwielbiałam najbardziej? to, że zawsze kiedy się spotykaliśmy nie mówił 'cześć skarbie' tylko 'kocham Cię najmocniej' niby osobno, a jednak nadal razem. moje serce należało, należy i będzie należeć tylko do Niego. nikt inny nie jest w stanie tego zmienić. ' nawet nie masz pojęcia jak moje 'na zawsze' potrafi być dosłowne. ' ' you've got my head in the clouds, you've got me thing out loud. the more you dream about me, the more that I believe and maybe I'm stupid, but I have hope.. ' ;/ I'm here without you baby..
#4775 |
Zakorzenienie
|
y es que no encuentro una salida, una forma de curar estas heridas
/ i nie potrafię znaleźć wyjścia, sposobu, by uleczyć te rany si alguna vez, mirándote a los ojos yo te robé un trozo de ilusión / jeśli kiedyś spojrzysz mi w oczy dam Ci część iluzji
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Przyczajenie
|
"Wspominasz to co było, unosisz się w powietrzu. Chciałbyś cofnąć czas, po to by dzisiaj nic nie czuć." /CeHa - Listopadowa Noc
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥
dziękuję
Niekiedy spotykamy ludzi zupełnie nam obcych, którymi zaczynamy się interesować od pierwszego wejrzenia, jakoś raptownie, znienacka, zanim choć słowem się do nich odezwiemy. Czas różowych papierosów i pogryzionych długopisów, worków pod oczami i stężenia nikotyny co przekracza stan krytyczny Twoje serce nie bije jak Twoje, Twoje usta nie całują jak Twoje |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
jestem na kacu, noszącym Twoje imię,
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
You think He needs you. / myślisz, że On Cię potrzebuje.. I dream about You all the time. / marzę o Tobie przez cały czas. I hate myself for it. / nienawidzę siebie za to.
![]() |
#4780 |
Przyczajenie
|
Witam was!; ) Jestem tu nowa i z tego co widzę to już trochę części opisów mnie ominęło; )
więc jak już tu jestem wypadało by podzielić sie troche moimi ;p ; ) uciekajac przed natłokiem tych słów, pogubilam myśli, a to przeciez one mnie podtrzymywaly z nadzieja, utwkiłam sama z sobą pomiedzy dwoma sćianami, wiesz czasem do szcześcia wystraczy kilka prostych gestów. choc chcesz zapomniec o tym ze istanil, nie potrafisz.. zbyt dużo zbędnych słow, zbyt dużo zbędnych uczuć chowasz do szafy. na co Ci wpomnienia? 'chociaż starasz się, próbujesz naprawić wszystko, nikt Cie nie zrozumie..' 'wśród żywych istot umarłe serca' |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
dziękuję.
pająk na dach, w oczach strach. łzy w kałuży, smutek duży. chaos w głowie, cisza w dobie, stukot stóp, myśli huk. Niefrasobliwości, w ciele same ości. Jam człowiek bez kości. Pada deszcz, deszcz pada - hop-siup. Startuje parada. Życiowa zniewaga. Wątpliwa (nie)powaga. Nieścisłości, ach!, te nieścisłości. Mówimy w języku nicości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
. . . . . . . . . . . . . . . . 'Na szczęście ludzie to nie tylko tłum, ale i jednostki.' 'Potrzeba dwóch lat, by nauczyć się mówić, pięćdziesięciu aby nauczyć się milczeć.' 'Milczenie - przyjaciel, który nie zdradza nigdy.' Ty sobie zawsze znajdziesz problem, a jak go nie będzie, to wymyślisz. Jesteś przecież specjalistką od komplikowania sobie życia. Może raz dla odmiany coś pożytecznego? Niestety, tak jak się spodziewałam, nie interesują go wyłącznie moje zapłakane, deszczowe oczy... Będzie dobrze, będzie dobrze, uwierz mi. Będzie jasno, będzie pięknie, mówię ci. nie wstydź się! to piękne - poczuć nagle miętę i mieć w głowie pstro! kochaj mnie, robisz to idealnie. wzięłam w rękę deskorolkę i wyszłam na deszcz. podkoszulka przykleiła mi się do ciała. zacisnęłam zęby i pojechałam na Twoją ulicę. proszę bardzo, zbieraj szczękę z parapetu. straciłeś - żałuj. 'Cały świat zamknął się w jednym spojrzeniu, a ja boję się mrugnąć...' . . . . . . . . . . . . . . Postanowiłam w końcu zrobić listę pereł, które przez ostatnie dwa, trzy miesiące mnie urzekły. Dlaczego tylko te kilka miesięcy? Lista byłaby zdecydowanie za długa, mianowicie ok. 150 osób, więc darujmy sobie. ;) Chciałam ogrooomnie podziękować paniom poniżej. Za to że były, są i będą (bo muszą być!). Macie w sobie to 'coś' i jestem pewna, że nie tylko mnie to 'coś' urzekło. Podziwiam nie tylko Wasz talent, ale i całokształt. Ponadto chciałam Wam powiedzieć, że życzę Wam (ot, bez okazji) wszystkiego najlepszego, aby Wam się życie ułożyło, abyście spełniły swoje marzenia, abyście się nie poddały, zacisnęły zęby, uniosły uszy do góry i szły przez życie na przekór wszystkim. Waszych opisów, dzieł, tekstów mam cały notatnik, który otwierany jest dość często. Słowa, które napisałyście, choć może tak banalne, dodają otuchy, wiary... To właśnie Was szukam, gdy tu wchodzę. ♥ ♥ ♥ Paralogiczna _cornflower poprostuAsiss caroline060 ciiri otojest KaMa2704 3martyna3 latin inquiring blondii69 RobCoChcesz Wreeednia kontrastowa0 patrysiowa_ beautiful_lie Toogether93 absorbeed bajkowa Mrs Unfabulous xxgroszek07xx CaMa istny_paradoks CookieCrisp Kofeina w RedBullach chcialam byc _ZaagubiOna_ Extremalna myCh Drift sanderson93 limitowanaa ouu parala me9so3horny dontgivemenames TiS TwojaKokaina marikab Nieodkrytaxd BananowaDelma ruda wiewiora Kaaate90 _mandarynka z innej bajki agrr agattee nieliczylamwcalesie always be yourself Chocolaaaate dresowa Siatkarka18 grise LoveYourEyes Cukrowa Panna Primadonna boundlessly kamisha ratatamm uwielbiaj MamCieGdzies naiwnie_ dreams_x33 chocapic Sharmila _changime katse Dziękuję, dziękuję, dziękuję.
![]() |
#4783 |
Raczkowanie
|
`
-Czy bierzesz sobie tę oto kobietę za żonę? - Wygląda na to, że tak - A czy ty, bierzesz tego oto człowieka za męża? - Skoro nalega... Trzeba być trochę podobnym, by się rozumieć, nieco różnym, by się kochać... czasem jest tak, że spotykasz się z kimś codziennie i dopiero po jakimś czasie uświadamiasz sobie, że ta osoba jest wyjątkowa... Więc skaczę w mgłę. Łap mnie, łap! Pora spakować przeszłość do pudełeczka i zrozumieć że to juz end. nieważne jak szybko uciekasz, są rzeczy, które zawsze Cię dopadną... `
#4784 |
Raczkowanie
|
'Wierzyłaś że on jak ty Kocha też, i nigdy Cię nie skrzywdzi..
Pretensje i żal miałaś, że ktoś chce na siłę was rozdzielić, Lecz szybko zrozumiałaś że on gra, i szuka wciąż nowych wrażeń.. On nie wie co to miłość jest a Ty, Ty byłaś jedną z zabawek.' 'To dziwne uczucie, kiedy boję się, że stracę coś Czego nie posiadam...' 'To jest tak jakbym zaliczyła kurację odwykową. A Ty jesteś moją chorobą...' 'Usłyszysz mój krzyk... Kiedy przejdę obok Ciebie milcząc.' 'Też mam prawo się mylić. Popełniać błędy. Zmieniać zdanie. Zmieniać siebie. Podejmować złe decyzje. Nie wiem czy zauważyliście, ale tez jestem człowiekiem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Rozeznanie
|
hah kolejne miłe przekręcenie moje nicku - paraloficzna
![]() notcool - ![]() ruda wiewióra, Mrs Unfabulous - ♥ Boskie <3 cieszyć się będę jeśli pojawią się sensowne powody a jak na razie jeden wielki bezsens targa światem i mną. trzeba zastąpić cały ten czas, te wszystkie wspaniałe chwile i uczucie, że nigdy to nie przeminie. Może butelka wina i Nevada jak najbardziej się nada. sercem tak ostrym kaleczysz, rozrywasz, strzępisz i gnieciesz. jak wczorajszy sen. piękny, ale dziś już nic nie znaczy. owa widownia była tylko dowodem na to jak ludzie się zmienili. Dziś potrafią tylko mówić, a najprostszą formą komentarza jest krytyka, słuchać nie muszą bo przecież wszystko wiedzą chodzące encyklopedie, a ten mały człowieczek na scenie niby silnie ściągnął brwi zrobił groźną minę i zacisnął wargi, utrzymuje, że jest twardy, a tak na prawdę pękł na milion kawałków nie do zebrania. te niby nic rodzi problem wielkości piramidy Cheopsa, a długości Nilu. przybyłam wraz z morską bryzą, oszlifował mnie plaży piasek. miło jest usiąść popatrzeć w dudniący o szybę rozwścieczony deszcz, zgiąć nogi w kolanach i złapać się na tym, że bezgranicznie się uśmiecha. pokłóćmy się znowu o to, że zabrałeś mi kołdrę czy wzięłam Twoją szczoteczkę, lub o to, że przez moje godzinne siedzenie w łazience poszedłeś w bokserkach do pracy czy tam o inną tego typu bzdurę. znowu sprawiasz, że czuję się jak z planety B-216.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-10-31 o 13:18 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
she's just far better than me. / ona jest po prostu znacznie lepsza ode mnie.
I promise You won’t ever see me.. / obiecuję Ci, że już mnie nie zobaczysz.. it's the last that ever she saw Him. / to statni raz, kiedy Go widziała. I thought I'd finally found a way to learn to live without You. / myślałam, że w końcu znajdę sposób by nauczyć się żyć bez Ciebie. in every part of me is still a part of You. / w każdej części mnie jest nadal część Ciebie.
#4787 | |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() *** właśnie teraz chcę się bawić w umieranie zabiłam Cię, kochany rozpaliłam do złej miłości a miłość jest jak samobójstwo zrobiło się ciemno pod powiekami i gdzieś w sercu miłość nie umiera, kiedy śmierć głaszcze nas po policzkach
![]() |
#4788 |
Rozeznanie
|
Wiecie co? Ja chyba odchodzę. ![]() nie dorównuje wam i wgl jestem niezauważalna. Nie wiesz co zrobić, gdy znów obcinam Cię wzrokiem. Duszę się Tobą. Bo wbrew pozorom ja tez czasem płacze. Najgorzej jest wieczorem, gdy siadasz na łóżku i uświadamiasz sobie, że nie masz już nic. Cmentarz pogrzebanych nadziei. Widzisz łzy, drżą Ci dłonie. I nagle obiecujesz miłość na całe życie, dla Ciebie ono trwa tydzień? Cierpienie. Kochasz go zadawać? Rozmazany tusz na powiekach przysłania mi twarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zadomowienie
|
'Jeśli tylko szczęście widzieć chcesz -
Mów do mnie szeptem.' Nie liczę ani zalet ani wad, bo trudno z tym wszystkim żyje się nam. blaski i cienie na naszym niebie tam gdzie smutno i źle, tam trzymam zranione serce me. Nieśmiała i skryta, taka byłam na co dzień, przy tobie się zmieniłam, odkryłam się. moja wena - totalne nic?
#4790 |
Zakorzenienie
|
: ******
notcool dziękuję, buziaki ![]() kamisha xxgroszek07xx ![]() już zawsze będziesz moim ulubionym dniem, w którym zakochałam się bez opamiętania noszę słońce w sercu
z każdą chwilą twojej nieobecności gaśnie jego jeden promyk
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
nie ma nic wspanialszego, niż odwzajemniona miłość.
![]() ___ Może to tylko sen, rano znów tu będziesz Żeby poczuć Twój zapach przytulam mocno poduszkę na której zatrzymały się ostatnie ślady Twojego istnienia Gaszą żar spojrzeń w swoich źrenicach Na końcu tej góry jest raj
#4792 |
Zakorzenienie
|
take me to the magic of the moment, please. ;* / zabierz mnie w magię chwili, proszę. ;*
sometimes the last thing you want, comes in first and sometimes the first thing you want never comes. / czasem ostatnia rzecz jaką chcesz, przychodzi pierwsza, a czasem pierwsza w ogóle się nie pojawia. eyes are red and tears are shed. </3 / oczy masz czerwone i zapłakane. </3 I think I'll start a new life. / myślę, że zacznę nowe życie. I can barely look at you.. / ledwo mogę na Ciebie patrzyć.. dont You worry about the distance. ![]() ![]() You be good and dont you miss me. / bądź dobry i nie tęsknij za mną. I've been trying to be where You are. / starałam się być tam, gdzie byłeś Ty.
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-10-31 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zadomowienie
|
dziękuję <3
notcool - jesteś diamentem w pisaku, różą na blokowiskach, perłą na wizażu. <3 Co robisz, jeśli zawodzi Cię ktoś, kogo kochasz? Serce by się radowało, gdyby wyświetlacz telefonu pokazał Twoje imię..
![]() |
#4794 |
Raczkowanie
|
*** ;
Dziękuję.! Kocham.! ![]() *** Kolorowe liście spadają z drzew . . . Usycha nasza miłość *** ‘ Kocham ’ nie znaczy już nic . Zostają tylko zwykłe litery, składające się w zwykłe słowo . . . *** Weź mnie za rękę . powiedz , że kochasz *** Uwierzę , tak jak wierzyłam kiedyś . ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-31 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zadomowienie
|
Postawiłam kropkę ale nie powiedziałam słowa "koniec"
#4796 |
Raczkowanie
|
notcool - perło ty moja kochana
![]() dziękuję bardzo bardzo bardzo bardzo ![]() Pamiętaj że bez względu na to czy on będzie Cię kochał czy nie , znaczysz więcej niż on. myślisz że świecisz ? Nawet nie błyszczysz ![]() zrozum to skarbie beze mnie jesteś nikim . joł i ta twoja twarz , która zgasła gdy odeszłam . ej , coś ci opadło. jeśli kiedykolwiek stało . ![]() jesteś nikim , niepotrzebnym halogenem . ja mam kamień zamiast serca ? Ty masz kamienie zamiast mózgu . ![]()
#4797 |
Zakorzenienie
|
Pamiętasz? Kiedyś byłam z Tobą na każdej przerwie. Miałeś dość. Teraz żałuj.
Popełniamy błędy, ale najważniejsze, żeby miał nam je kto wybaczać... -Czy ona ma u Ciebie szanse? A czy ja mam? -Ciii… -Ale… -Cii… Ona się nie liczy. Jesteś tylko Ty… Nieważne, czy znasz mój życiorys i wiesz jak mam na drugie imię. Ważne, że mnie kochasz i jesteś tutaj. Kiedyś uważałam, że facet musi być starszy. Teraz ten rok nie robi mi różnicy.
![]() |
#4798 |
Raczkowanie
|
nie jestem Twoją królewną, prędzej diablicą, z charakterem, ale i tak mnie kochaj, bo dla Ciebie zmienię ruch wskazówek zegara.
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry...
![]() Od kiedy Cię poznałam świat stał się bardziej bueno. ♥ Dziecko rodzi się z potrzebą miłości i nigdy z niej nie wyrasta. Jeśli już mam spadać, niech będzie to przynajmniej z wysoka.
#4800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ten wyżej kradnę ![]() ______ Tak.. Jest mi źle. i co ..? To chciałeś usłyszeć ..? Nie, kur.wa nie.. nie mogę być ciszej.! Nie zdawałam sobie sprawy z tego, że to aż tak zaboli.. że widok Ciebie idącego za rękę z inną wywoła we mnie aż takie emocje.. czułam jakby coś od środka mnie rozrywało.. Chciałam krzyczeć.. że nadal Cie kocham.. że potrzebuje Cie.. że moje życie bez Ciebie nie ma sensu.. że pragnę Twojego dotyku.. Twoich ust.. Że.. że bez Ciebie pomału umieram.. Milczałam.. W oczach miałam łzy.. stałam tak w bezruchu patrząc na Twoje szczęście.. i żałowałam.. że poddaliśmy się w walce o naszą miłość. 'Puki nie opadną wszystkie igły z tego świerku, nasza miłość będzie trwała' - pamiętasz? to Twoje słowa.. dzisiaj ścinają nasz świerk.. dobiegł kres naszej miłości.. ![]() Następny.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za młody.. za stary.. za niski.. za wysoki.. za bardzo wulgarny.. zbyt miły.. głupek.. inteligent.. kujon.. Tylko Ty byłeś moim ideałem! i Ty i Ty i Ty i Ty wypierdalaj! 'Dziś przytulę Cie tylko po to żeby zaraz odejść Te uczucia nie trwałe i dlatego tak cenne Tylko szkoda że nasze serca nie są wymienne. ' Miłość i nienawiść to dzieci niewoli wydane na świat w celu lepszej kontroli. - To się nazywa obłęd [...] - Wszystko się jakoś nazywa, wybierz sobie Gościu przykry zniknij!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.