|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
Cytat:
Wszystkie pędzelki będą moje
|
||
|
|
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ten pędzelek wygląda jak pomiędzy blending brush i kuleczkowym. Na pewno będzie mój. I ten kolor
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
fiolecik ładny, ale fjanie by było by wszystkie pędzle essence miały taki sam wygląd i wtedy byłaby mozliwość złożenia sobie kompletu fajnego
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też się świecą
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale będzie z Essence! To ważne
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że nie wydają gazetki tak jak pewne znane wydawnictwo. Z numerem pierwszym pędzel essence tylko za 4,99 plus gazetka " w jaki sposób go wykorzystać" ( oczywiście zamiast zdjęć modele, modeli rysowane essence"), numer następny już za tydzień w każdej naturze ( a w praktyce to zależy jak dojdzie towar). Z numerem nastęlnym cudowny, puchaty pędzel essence w kolrze pomarańczowym za jedyne 7,99 zł plus nowa gazetka. I tak aż do numeru 24, w którym będzie pędzel w kolorach tęczy i pas biodrowy na pędzle za jedyne 139 zł plus vat oczywiście
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że będzie dużo róznych pędzelków![]() Tyle nowości! Żebyśmy się przy szafach nie pobiły
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2011-02-11 o 15:12 |
|
|
|
|
#4779 | ||
|
Zakorzenienie
|
O tak! To najważniejsze
Cytat:
Cytat:
Też mam taką nadzieję ![]() Już to widzę: te przepychanki pod szafami, wyrywanie sobie produktów z rąk, gryzienie, drapanie i ciągnięcie za włosy w obronie tego co w koszyku a potem dziki pęd do kasy
|
||
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj po zakupach. pojechałam autobusem do większego miasta . była tam natura .. cała kolekcja ILB była pusta
, mama zakupiła tusz różowy MA będe podkradać ;p jaką polecacie odżywkoutwardzacz z essence bo z mamą nie wiedziałyśmy co kupić tyle tego było :P natura w pile w galerii kasztanowej też ma dwie szafy ale nie obok siebie
|
#4782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- eyelinery nadal mi się podobają tym bardziej że są kremowe ![]() - metallic kajal że niby w miejsce metal glam? na zdjęciu nie wygląda za ciekawie - czerwony cień ![]() - aaaa pędzelek! nie zauważyłam ![]() - glam liner - no proszę, dobrze że nie kupiłam crystal linera, przynajmniej gwarancja że będzie świeższy - błyszczyki kuszą ![]() - nowy lakier md 72 - mam wrażenie że będzie to princesses rule w nowej odsłonie ![]() - pękające lakiery ha!- paletka sun club na swatchach taka sobie - trzeba obadać na żywo - rozświeeeeeetlacz SC - lakiery WB - ciekawe czy naprawdę takie kryjące ![]() gdzie?
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
Chwilkę mnie nie było a tu tyle nowości się szykuję
Trzeba zbierać kaskę bo tyyyyle mi się podoba
|
|
|
|
#4784 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałam mają kredkę za ok 6.99
|
#4785 |
|
Klientka w krawacie
|
Umarłam
Jejciu, ile rzeczy bym chciała . Jakiś balsam w słoiczku, mini błyszczyki, nowy odcień pomadki też całkiem, no i crakingi . Boże, chyba wezmę kredyt
|
#4786 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jak dziewczyny? Odliczamy dni do marca?
![]() Jeszcze tylko 17 dni :P Oczywiście to nie na początku marca będą te produkty, ale już od 1 marca zacznie się gorączka i wędrówki do Natur . To też ma swój urok ;P.W ramach małego offa... Tu macie jeszcze nowości z Catrice: http://beminery.blogspot.com/2011/02...bts-neues.html Też ciekawie
Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2011-02-11 o 16:57 |
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
nowości
![]() nowości z catrice też się nieźle zapowiadają
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się absolutnie WSZYSTKO, zwłaszcza cyrkowy top coat.
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie nawet bardziej te nowości Catrice podobają...
Ciekawe czy do nas dotrą w ogóle one marcu, czy z miesiąc później.. Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2011-02-11 o 17:32 |
|
|
|
#4791 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi chyba też się bardziej nowości Catrice podobają :P. Nie mniej jednak te z Essence na pewno szybciej dotrą niż z C.
|
|
|
|
#4792 |
|
Zadomowienie
|
mam dobrą wiadomość
![]() w mojej Naturze są przeceny!! ![]() widziałam też pojedyńcze cienie i różne inne cuda z innych firm... szkoda, że nie mam kasy (wyprosiłam od mamy tą paletkę "na kredyt" ).nowości są przeboskie! - pędzelek do linera i smokey brush będą moje na pewno ![]() - linery też, na pewno brązowy kupię i pewnie czarny - mettalic kajal też mi się podoba - cienie: wypiekane i te zwykłe fajne, ale chyba nie kupię... pupy mi nie urwały ![]() - nowy tusz MA - ciekawa jestem bardzo. pewnie wypróbuje z tej ciekawości, bo nie ma już u mnie w a'proposie szafy Miss Sporty z moim ulubionym tuszem... ;( - glam linera nie kupię na pewno. nie przepadam za takimi rzeczami, wciąż nie umiem ich obsłużyć ![]() - błyszczyki ciekawe, szczególnie te w setach, ale w sumie chyba wolę kupić jeden Nudes, bo zawsze w zestawie coś mi nie pasuje ![]() - balsamy - ciekawe jak właściwości pielęgnacyjne... jak będą dobrze nawilżać to kupię ![]() - lakiery mi jakoś nie podchodzą. - paletka SC mi się podoba mega - puder sypki rozświetlający ma ładne opakowanie ![]() - korektor - ciekawe czy będzie miał jasne odcienie... ogółem jestem mega nastawiona i zastanawiam się skąd wezmę na to wszystko pieniążki... |
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
kredka jest, mam. nieużywam. nie takiego efektu oczekiwałam, ale to może dlatego, żę nie używam tego typu produktów
właśnie ogarniam moją szafeczkę na kosmetyki- 30 lakierów essence- już praktycznie żadnych innych firm nie posiadam ( chociaż jak dorwę szafę catrice to mam w planach kilka kolorów).. chyba muszę zacząć akcję denko, bo tych kolorów Mama w spadku nie przyjmie. a trzeba robić miejsce na nową kolekcję |
|
|
|
#4794 |
|
Zadomowienie
|
oby te nowosci z Catrice dotarly
podobaja mi sie 4 szminki, roze, oczywiscie eyelinery i ciekawa jestem kolorkow tych nowych podkladow... bankructwo jak nic mnie czekaz nowosci Essence kupie na pewno eyeliner i pedzelki dooczne kolory paletki cieni jakos do mnie nie przemawiaja
Edytowane przez pierniczkowa Czas edycji: 2011-02-11 o 18:02 |
|
|
|
#4795 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Nowości nowościami ale ja to bym wreszcie chciała zobaczyć pełną szafę C. w Krakowie na Starowiślnej bo tam wieczne pustki są
![]() Z tego linku http://beminery.blogspot.com/2011/02...n-in-koln.html wynika, że będzie jeszcze więcej nowości a to znaczy, że totalne bankructwo mnie czeka. Trzeba koniecznie iść do pracy! |
|
|
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
Polecam ten filmik zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=5eYgTojMsJo więcej szczegółów o nowościach i Catrice i Essence. Po niemiecku ale dziewczyna pokazuje ulotki i kolory.
Normalnie jestem w niebie! Tyle śliczności się szykuje że będę brała garściami. Wielkie oszczędzanie teraz
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
I kiedyś przyjdzie taki dzień, że będziemy miały wszystkie nowości w szafach a do tego Fairytale i Whooom Booom, i jeszcze nowości C., i wszystkie oszalejemy, i ogarnie nas totalne bankructwo a PL bedzie miała taki wzrost gospodarczy, że słupki się nie będą mieściły na tablicach w TV
|
|
|
|
#4800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piękne opakowanie szminki Mnie też troszeczkę bardziej "ruszają" nowości Catrice niż Essence Ale tylko odrobine
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

I jaki ładny fiolecik
Wszystkie pędzelki będą moje

Mam nadzieje że będzie dużo róznych pędzelków
, mama zakupiła tusz różowy MA będe podkradać ;p 

ha!