|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Trzymam kciuki by to jesszcze nie było teraz. niech Marysia siedzi do jutra popołudnia
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Veronka??? jestes jeszcze? ![]() no i pospałam dobrze ze o 23 juz lezałam, nie zobaczyłam przez to Pretty Woman
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Hey hey. Na szczescie (nieszczescie) jestem jeszcze. Przeszlo kolo 24, wrocil tz i sie troche uspokoilam.
No dzis juz moge rodzic :p |
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
witam
veronko my tu siedzimy przy tobie jak na szpilkach ![]() coś mi się wydaje że twoje gorsze samopoczucie jest spowodowane strachem Ty się weź wyluzuj - pomyśl co ma być to będzie i nie wyczekuj tego w każdej minucie, a tz powiedz że ma być pod tel i tyle ma w każdej chwili być gotowy by wszystko rzucić i biegnąć do ciebie |
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spisałam przepis i idę zaraz zakręcić muffinki. |
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Ver_Onka ja Twój poród też przeżywam bo śniło mi się w nocy, że jestem w szpitalu i rodzę drugie dziecko
o matko jak się zmordowałam tym snem ![]() Jowiszkowa udanych muffinek ja też muszę się wziąć kiedyś i zrobić, tylko chciałabym sobie dokupić papilotki, w markecie kupie? czy nie ma szans? Judi powiedz mi proszę jak to z tym finałem YCD? wygraliście bilety czy kupowaliście, na jakich zasadach to działa, ogromnie jestem ciekawa
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiunnia na stronie YCD można kupić bilety
Na finał są już tylko stojące miejsca, na półfinał są siedzące jeszcze. My płaciliśmy za osobę 90 zł, za miejsce siedzące 150 zł, ale nie masz miejscówek czyli będzie bitwa o miejsca heheZresztą myślę że na finał może już biletów nie być, bo jak wczoraj kupowaliśmy to było jeszcze tylko 70 miejsc- a to wiadomo na całą Polskę |
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
dobry ten przepis na ciasto bananowe bo wychodzi ok. 20 muffinek
już siedzę przy kawce Igi dziś nawet nie wyganiam na leżenie bo chcę ją położyć wg nowego czasu o 20stej, czyli starej 19stej ![]() znajomi wpadną między 16-17. rodzice jednak nie przyjadą babcia znów w szpitalu bo straszne bóle ją łapią przez kamienie w woreczku. ale zanim podejmą decyzję o operacji chcą jej jutro płukać jelita z piachu przez sondę nosowo-żołądkową. dżisas jak jej współczuję. pewnie potem jeszcze parę dni poleży, a mama codzień zagląda do jej kota i do szpitala oczywiście jeżdżą bo i tak się nudzi jak mops.rozważam wyjazd z Igą w połowie tygodnia na maksymalnie tydzień. żeby nie tracić przedszkola, nie przekładać mojego orto i wrócić na Igi wycieczkę.. |
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Judi wielkie dzięki za wytłumaczenie, trzymam kciuki żebyście mieli jak najlepsze miejsca
![]() ale zimno u nas babeczki
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
co to za wymarły wątek?
My byliśmy dziś w górach, musieliśmy małej wziąć paszport bo szliśmy słowackim szlakiem. ale fajnie było - pogoda pikna.. Veronka? Jesteście? aż mnie dreszcz przechodzi jak pomyślę, ze za parę miechów też tak na szpilkach będę siedzieć...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno wszak weekend - czas relaksu rodzinnego
![]() ![]() a szczerze Wam, powiem że na śmierć zapomniałam że dziś zmiana czasu wiadomo już od lat że to w ostatni weekend marca, ale kto by patrzył w kalendarz jak nie chadza do pracy ocknęłam się dopiero jak zobaczyłam godzinę na dekoderze , bo z automatu mi sie zmieniła
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() Iga śpi od 1,5h. z portmonetką i bransoletką,które dostała od koleżanki ![]() oczywiście hello kitty |
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
heloł,
ja cos katarze, jestem smarkata i pociagajaca. Dzis sie snuje jak durna po domu i nie wiem co ze soba zrobic.. masakra.. teraz tylko marze o tym, by nie sprzedac tego piotrkowi.. ale ja raczej przemarzlam gdzies, niz zlapalam jakiegos wirusa
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
witam
faktycznie jakiś pomór dziś tu zawitał Ja byłam u szwagra na 40-tych urodzinach - było super pośmialiśmy się, po wygłupiali, a potem z bratem i jego dziewczyną przenieśliśmy się do nas by jeszcze pogaworzyć //przed chwilą co dopiero pojechali // veronko czekamy na nowe wieści ktg Anisiu zdrówka i oby Piterek nie załapał od ciebie sosnowa -przeleci jak z bicza strzelił //i to będzie już nasze trzecie bejbi /A ja mam meksyk z Karolkiem bo od dziś rana podaję Karolkowi krople do oczy - atropine i pierwszy raz to luz spokojnie dał sobie wkropić te kropelki ale każdy kolejny raz to jest meksyk //za chiny nie chce tych kropli, jak tz jest to mi pomoże, ale jak sama to nie mogę go utrzymać, brakuje mi rąk, A muszę mu dawać do środy - bo wtedy idziemy do okulisty |
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi
widzę, że podzieliłaś moj los w zakraplaniu ![]() pisalam w minionym tygodniu o podobnym problemie ja robię tak, Mikiego zapatulam w kołdrę lub koc po szyję,ręce i nogi są skępowane i siadam okrakiem, ( no tak żeby go nie zgnieść ) żeby go unieruchomićsama dałam radę to robić, ręce miałam wolne, choć i tak głową mi ruszał, ale było ok |
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak mus to mus lepiej sprawdzić za wczasu niż potem żałować że coś się przegapiło A on od jakiegoś czasu mi cały czas trze oczy więc okulistka zaleciła zakropienie i badanie My najpierw zakraplamy misiom - to jest ok ale potem jak już jemu to już niee // Ale dzięki za podsunięcie pomysłu co do podawania jak juz inne metody zwiedzą to zrobię tak jak ty ![]() Najgorsze to jest to że nie można mu kropnąć więcej niż jedną krople |
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,
Kurcze spalam dzisiaj jak dziecko, ale nie potrafilam sie obudzic Mam wrazenie, jakbym w łeb dostala Piotrek jak trzeba wstawac to tez spi jak susel, a w weekend od 6 byl na nogach... Pije kawe i licze na to, ze otworzy mi szerzej patrzalki Veronko jak tam? Mam nadzieje, ze cos sie juz wyklulo? W podobnym terminie rodzic ma jeszcze moja kolezanka, termin ma na przyszly poniedzialek i tez bedzie dziewczynka - Ola ![]() Wracam do picia kawy
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa wyklulo. chyba szybciej jajko w mojej lodowce sie wykluje niz cos u mnie zacznie na serio sie dziac. wczoraj juz nie mialam prawie zadnych objawow. ja mam termin na ten piatek, imie nadal nie znane :p zaczelismy sie nawet zastanawiac czy to na 100% dziewczynka ![]() pozatym poszlam spac kolo 24 jak zawsze, a obudzilam sie o 6 i nie moglam spac Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-28 o 08:17 |
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Kristi zapomniałam dodać, że po kroplach dziecko słabiej widzi, żeby oszczędzać oczy i nie wyprowadzać na ostre słońce, no i żeby atropina nie rozlewała się po buźce bo to trucizna więc najlepiej tak: kropla do oka i uciskać przez chwilę dolną powiekę,żeby opóźnić wypływanie, a potem wytrzeć nadmiar chusteczką , ponoć atropina nie szczypie, ale woda w oku sprawia jedynie dziecku dyskomfort ja dziś wybywam do mamy, bo mam gina po południu w planach ale najpierw kawa i pranie na balkon bo słońce zaświeciło, a jutro mamy mieć przerwę w dostawie wody, bo robią przyłącze do naszego przyszłego mini marketu ![]() czemu tak panikujemy z Veronką, przyjdzie czas to się bobasowa wykluje wg oceny medycznej ma jeszcze czas
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Tz dzwonil, ze B oklamal Pania w zlobku i powiedzial, ze juz Marysia sie urodzila. Ta wybiegla za tz i pyta jak tam, czy wszystko ok itd... a tz mowi, ze przeciez nie urodzilam jeszcze hehe
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieńdoberek, ja też śpiąca. małż odprowadza właśnie Igę, idzie do pracy dopiero 14.30 i wróci po 22. i tak do czwartku ![]() o babci myślę, o której gastroskopię jej zrobią
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Babki atropina szczypie jak diabli
nienawidzę badania z tymi kroplami |
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta na sobie nie testowałam
pytałam jedynie okulistki, to powiedziała, że takie stężenie jest neutralne sama nie wiem bo M tak samo reaguje na jakiekolwiek krople do oczu
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez nikt nie panikuje
![]() Veronka miala wyrazne symptomy rychlego porodu, wiec sila rzeczy sie to sledzi i zastanawia
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

dobrze ze o 23 juz lezałam, nie zobaczyłam przez to Pretty Woman

o matko jak się zmordowałam tym snem 

babcia znów w szpitalu bo straszne bóle ją łapią przez kamienie w woreczku. ale zanim podejmą decyzję o operacji chcą jej jutro płukać jelita z piachu przez sondę nosowo-żołądkową. dżisas jak jej współczuję. pewnie potem jeszcze parę dni poleży, a mama codzień zagląda do jej kota i do szpitala oczywiście jeżdżą bo i tak się nudzi jak mops.
aż mnie dreszcz przechodzi jak pomyślę, ze za parę miechów też tak na szpilkach będę siedzieć...