![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Trzymam kciuki by to jesszcze nie było teraz. niech Marysia siedzi do jutra popołudnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
hej
Veronka??? jestes jeszcze? ![]() no i pospałam ![]() ![]() ![]()
#4773 |
Zakorzenienie
|
Hey hey. Na szczescie (nieszczescie) jestem jeszcze. Przeszlo kolo 24, wrocil tz i sie troche uspokoilam.
No dzis juz moge rodzic :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
witam
veronko my tu siedzimy przy tobie jak na szpilkach ![]() coś mi się wydaje że twoje gorsze samopoczucie jest spowodowane strachem Ty się weź wyluzuj - pomyśl co ma być to będzie i nie wyczekuj tego w każdej minucie, a tz powiedz że ma być pod tel i tyle ma w każdej chwili być gotowy by wszystko rzucić i biegnąć do ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() spisałam przepis i idę zaraz zakręcić muffinki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Ver_Onka ja Twój poród też przeżywam bo śniło mi się w nocy, że jestem w szpitalu i rodzę drugie dziecko
![]() ![]() ![]() Jowiszkowa udanych muffinek ja też muszę się wziąć kiedyś i zrobić, tylko chciałabym sobie dokupić papilotki, w markecie kupie? czy nie ma szans? Judi powiedz mi proszę jak to z tym finałem YCD? wygraliście bilety czy kupowaliście, na jakich zasadach to działa, ogromnie jestem ciekawa ![]()
#4778 |
Zakorzenienie
|
Kasiunnia na stronie YCD można kupić bilety
![]() ![]() Na finał są już tylko stojące miejsca, na półfinał są siedzące jeszcze. My płaciliśmy za osobę 90 zł, za miejsce siedzące 150 zł, ale nie masz miejscówek czyli będzie bitwa o miejsca ![]() Zresztą myślę że na finał może już biletów nie być, bo jak wczoraj kupowaliśmy to było jeszcze tylko 70 miejsc- a to wiadomo na całą Polskę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
dobry ten przepis na ciasto bananowe bo wychodzi ok. 20 muffinek
![]() już siedzę przy kawce ![]() Igi dziś nawet nie wyganiam na leżenie bo chcę ją położyć wg nowego czasu o 20stej, czyli starej 19stej ![]() znajomi wpadną między 16-17. rodzice jednak nie przyjadą ![]() rozważam wyjazd z Igą w połowie tygodnia na maksymalnie tydzień. żeby nie tracić przedszkola, nie przekładać mojego orto i wrócić na Igi wycieczkę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Judi wielkie dzięki za wytłumaczenie, trzymam kciuki żebyście mieli jak najlepsze miejsca
![]() ![]() ale zimno u nas babeczki ![]() ![]()
#4781 |
Zakorzenienie
|
co to za wymarły wątek?
My byliśmy dziś w górach, musieliśmy małej wziąć paszport bo szliśmy słowackim szlakiem. ale fajnie było - pogoda pikna.. Veronka? Jesteście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Sosno wszak weekend - czas relaksu rodzinnego
![]() ![]() a szczerze Wam, powiem że na śmierć zapomniałam że dziś zmiana czasu wiadomo już od lat że to w ostatni weekend marca, ale kto by patrzył w kalendarz jak nie chadza do pracy ![]() ocknęłam się dopiero jak zobaczyłam godzinę na dekoderze , bo z automatu mi sie zmieniła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() Iga śpi od 1,5h. z portmonetką i bransoletką,które dostała od koleżanki ![]() oczywiście hello kitty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
heloł,
ja cos katarze, jestem smarkata i pociagajaca. Dzis sie snuje jak durna po domu i nie wiem co ze soba zrobic.. masakra.. teraz tylko marze o tym, by nie sprzedac tego piotrkowi.. ale ja raczej przemarzlam gdzies, niz zlapalam jakiegos wirusa ![]()
#4788 |
Zakorzenienie
|
witam
faktycznie jakiś pomór dziś tu zawitał Ja byłam u szwagra na 40-tych urodzinach - było super pośmialiśmy się, po wygłupiali, a potem z bratem i jego dziewczyną przenieśliśmy się do nas by jeszcze pogaworzyć //przed chwilą co dopiero pojechali // veronko czekamy na nowe wieści ktg Anisiu zdrówka i oby Piterek nie załapał od ciebie sosnowa -przeleci jak z bicza strzelił //i to będzie już nasze trzecie bejbi ![]() ![]() A ja mam meksyk z Karolkiem bo od dziś rana podaję Karolkowi krople do oczy - atropine i pierwszy raz to luz spokojnie dał sobie wkropić te kropelki ale każdy kolejny raz to jest meksyk //za chiny nie chce tych kropli, jak tz jest to mi pomoże, ale jak sama to nie mogę go utrzymać, brakuje mi rąk, A muszę mu dawać do środy - bo wtedy idziemy do okulisty |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Kristi
widzę, że podzieliłaś moj los w zakraplaniu ![]() pisalam w minionym tygodniu o podobnym problemie ![]() ja robię tak, Mikiego zapatulam w kołdrę lub koc po szyję,ręce i nogi są skępowane i siadam okrakiem, ( no tak żeby go nie zgnieść ![]() sama dałam radę to robić, ręce miałam wolne, choć i tak głową mi ruszał, ale było ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak mus to mus lepiej sprawdzić za wczasu niż potem żałować że coś się przegapiło A on od jakiegoś czasu mi cały czas trze oczy więc okulistka zaleciła zakropienie i badanie My najpierw zakraplamy misiom - to jest ok ale potem jak już jemu to już niee // Ale dzięki za podsunięcie pomysłu co do podawania jak juz inne metody zwiedzą to zrobię tak jak ty ![]() Najgorsze to jest to że nie można mu kropnąć więcej niż jedną krople |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
witajcie,
Kurcze spalam dzisiaj jak dziecko, ale nie potrafilam sie obudzic ![]() Mam wrazenie, jakbym w łeb dostala ![]() Piotrek jak trzeba wstawac to tez spi jak susel, a w weekend od 6 byl na nogach... Pije kawe i licze na to, ze otworzy mi szerzej patrzalki ![]() Veronko jak tam? Mam nadzieje, ze cos sie juz wyklulo? W podobnym terminie rodzic ma jeszcze moja kolezanka, termin ma na przyszly poniedzialek ![]() ![]() Wracam do picia kawy
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa wyklulo. chyba szybciej jajko w mojej lodowce sie wykluje niz cos u mnie zacznie na serio sie dziac. wczoraj juz nie mialam prawie zadnych objawow. ja mam termin na ten piatek, imie nadal nie znane :p zaczelismy sie nawet zastanawiac czy to na 100% dziewczynka ![]() pozatym poszlam spac kolo 24 jak zawsze, a obudzilam sie o 6 i nie moglam spac ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-28 o 07:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Hello
Kristi zapomniałam dodać, że po kroplach dziecko słabiej widzi, żeby oszczędzać oczy i nie wyprowadzać na ostre słońce, no i żeby atropina nie rozlewała się po buźce bo to trucizna ![]() więc najlepiej tak: kropla do oka i uciskać przez chwilę dolną powiekę,żeby opóźnić wypływanie, a potem wytrzeć nadmiar chusteczką , ponoć atropina nie szczypie, ale woda w oku sprawia jedynie dziecku dyskomfort ![]() ja dziś wybywam do mamy, bo mam gina po południu w planach ![]() ale najpierw kawa i pranie na balkon ![]() ![]() czemu tak panikujemy z Veronką, przyjdzie czas to się bobasowa wykluje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Tz dzwonil, ze B oklamal Pania w zlobku i powiedzial, ze juz Marysia sie urodzila. Ta wybiegla za tz i pyta jak tam, czy wszystko ok itd... a tz mowi, ze przeciez nie urodzilam jeszcze hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieńdoberek, ja też śpiąca. małż odprowadza właśnie Igę, idzie do pracy dopiero 14.30 i wróci po 22. i tak do czwartku ![]() o babci myślę, o której gastroskopię jej zrobią ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Babki atropina szczypie jak diabli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Wersta na sobie nie testowałam
pytałam jedynie okulistki, to powiedziała, że takie stężenie jest neutralne sama nie wiem bo M tak samo reaguje na jakiekolwiek krople do oczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Przeciez nikt nie panikuje
![]() Veronka miala wyrazne symptomy rychlego porodu, wiec sila rzeczy sie to sledzi i zastanawia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.