![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Madziuś e tam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Prześlę Wam zaraz coś na Youtube na poprawę humoru ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A co do Twoich bólów Madziuś to współczuję, ale cóż...chciało się mieć tatuaż to teraz trzeba trochę pocierpieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosia mnie i tak te Walentynki nie jarają, jak niektórych, dzień jak dzień ![]() Więc w sumie sie tym za bardzo nie przejmuję. Ale ten tydzień będzie ciężki, bo Ł. ma dyżur i w każdej chwili mogą po Niego zadzwonic, żeby przyjechał do pracy ![]() Eee tam damy radę ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Ja nie obchodzę Walentynek. bez sensu, tak jakby kochało się tylko 1 dzień w roku. Taki przymus do celebrowania miłości
![]() Patrzcie co ja mam za oknem ![]() ![]() ![]() 14022011270.jpg 14022011271.jpg **** Wczoraj jak byliśmy na spacerze to natrafiliśmy na fajnych muzyków w Parc Guell. Jak się ich słuchało to od razu robiło się milej i weselej ![]() Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-02-14 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Ratunku, ale ciemno się zrobiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do walentynek, to kiedyś jakoś bardziej jarało mnie to "święto" a teraz w ogóle mnie nie rusza ![]() TŻ chyba bardziej się nim dzisiaj przejął niż ja, bo wysłał mi smsem o 00:05 piękniuchny wierszyk, aż się wzruszyłam ![]() a w ciągu dnia dopytywał się czy dostałam od kogoś walentynkę ![]() (pamiętam jaka w Podstawówce była rywalizacja która dziewczyna dostała więcej walentynek ![]() aaaa no i TŻ nazwał mnie kilka razy swoją walentynką, czubek ![]() Ja niestety dzisiaj nie jestem w stanie nawet jakiejś ładnej rymowanki dla Niego ułożyć bo cały dzień boli mnie brzuch i kręgosłup ![]() ale.. jako że w tym tygodniu mam @ to mieć nie będę 26go a wtedy przyjeżdża TŻ i mnie do siebie porywa, jeaaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to dzień jak codzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Madziarka]Ja niestety dzisiaj nie jestem w stanie nawet jakiejś ładnej rymowanki dla Niego ułożyć bo cały dzień boli mnie brzuch i kręgosłup ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() M. puściła mnie dziś wcześniej do domu, bo widziała, że cały dzień się męczyłam tylko, a już pod koniec to takie głupoty pisałam, że się zlitowała ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o i nawet użyła moich perfum ![]() to super, że Cię puścili wcześniej ![]() oj tak.. jak się ma @, a szczególnie pierwszy dzień, to się ledwo myśli ![]() edit: właśnie wcinam mus truskawkowy ![]() ![]() (w lecie gdy już nie było pomysłu co robic z truskawkami z działki, zmiksowałyśmy z mamą truskawy z cukrem, wlałyśmy w pudełka po lodach i zamroziłyśmy. Wczoraj wyjęłam z zamrażary, a dzisiaj... mam mega pyszny mus truskawkowy!Polecam ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-14 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro będzie gorzej, bo dojdzie ból brzucha ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra wysyłam mus przez USB...................... ......................... ... ![]() ej no miałyśmy rozwalić ten wątek ![]() ale coś tempo się spowolniło, nagle wszystkie uciekły gdzieś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Mus truskawkowy
![]() ![]() ![]() No jakoś ten luty mizerny w pisanie ![]() ![]() Ja też umieram tylko pierwszego dnia. UF! |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Joasia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pychaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak niedużo już brakuje ![]() ![]() ![]() Ja mam dziś frytasy na kolacyję ![]() Czuję, że będę chora ![]() Mama już mnie nafaszerowała tabletami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Ja mam na obiadokolacyję udźce z frytasami
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Madziuś trzym się i nie daj się chorobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zadomowienie
|
ja też jakoś nie przepadam za walentynkami... spędzam je dziś z Pimpusiem
![]()
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://demotywatory.pl/2719749/Bo-kobieta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Jest @ jest impreza!!!
![]() ![]() wybaczcie ![]() ![]() ![]() Wy tak o @ gadacie, a ja nie wiem kiedy mój nastąpi ![]() ![]() ![]()
#4791 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam 4 maluchy Marty :p nic nie pisze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
włączyłam Eurowizję PL na tvp1 dosłownie na 15sekund i mam dość
![]() jak zwykle - dno ![]() no fakt nie było dawno 4 siostrzyczek ![]() Madziuś jaki podpis "Rudy to władza!" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
ja nawet nie wiedziałam że eurowizja dziś :p pewnie nic ciekawego
![]()
#4797 |
Zakorzenienie
|
beznadziejna beznadzieja, ale.. cieszę się bo:
- po pierwsze: nie wygrały trzy blond pustaki grające na skrzypcach ![]() - po drugie: wygrała kobieta o imieniu.. Magdalena ![]() ![]() głos ma nawet niezły, piosenka też całkiem niezła, tylko oby na Eurowizji było lepsze nagłośnienie, bo tu jakaś masakra jest ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie wiem kto wygrał, nie słyszałam jak śpiewa, bo przełączyłam na Szkiełko - na poprawę humoru przed snem ![]() Pewnie i tak Polacy nie dostaną się do finału ![]() Umieeeeram dziś, tak kiepsko się czuję ![]() Nie mogę przełykać tak mnie gardło boli ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Nie wysiedzę dziś tu ![]() W nocy mało spałam, teraz oczy mi się zamykają, ogólnie ciężko mi się dziś myśli i to co zawsze robię parę minut, teraz zajmuje mi już godzinę a to nie koniec ![]() Nie mam w ogóle energii ![]() I znowu cały dzień będę marudzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Madziuś bidulko
![]() A ja nie mogłam oglądać Eurowizji, bo jak na złość nie działały programy na N-ce ![]() ![]() Padam! Musiałam zanieść M. do pracy telefon, bo zapomniał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Zaczynam kichać, czyli mnie rozłoży ![]() Cytat:
![]() Nie masz czego żałować ![]() Cytat:
![]() Oj ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3658 ![]() Jest się czym chwalić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.