![]() |
#4771 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4772 |
Raczkowanie
|
Hej, napisałam wczoraj post, ale dostałam informacje, ze musi przejść autoryzacje moderatora. Postu nie ma do teraz. Czy to normalne?
Ania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
W moim przypadku było tak, że płaciłam za kamerzystę 2200,00 zł a w tej opcji mieliśmy wszystko:
-sesja narzeczeńska z podziękowaniami dla rodziców, -ślub i wesele, -sesja małżeńska w plenerze, -film nowoczesny w dwóch wersjach zwykła i HD Jestem bardzo zadowolona z mojego kamerzysty. Dziewczyny jako, że jesteście ze Śląska chciałabym Was ostrzec przed kamerzystą i fotografem ,który był na weselu u mojej kuzynki V I D E O S T R Y C H z T Y C H Ó W. Film nakręcony jak sprzed 20-stu lat, poobcinane głowy, Panowie spili się na weslelu, zabawiali się z gośćmi, zdjęć i filmu nie da się oglądać, porażka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Rozeznanie
|
Aaaa byłam w Kraku i KUPIŁAM!!!
![]() Tzn zamówiłam suknię w salonie Nabla. Jestem zachwycona tym miejscem, wszystkim: jakością sukienek, fasonami, obsługą...no i moją wymarzoną i odnalezioną suknią! ![]() ![]() ![]() Ta sukienka mi na zdjęciach wyglądała prawie jak komunijna :P ale jak ją na sobie obejrzałam to zupełnie inne wrażenie miałam i już nie było odwrotu :P Edytowane przez nutik Czas edycji: 2012-11-02 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym już w niej nic nie zmieniała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie poszukuję foto i video i nie zdawałam sobie sprawy, że to takie trudne ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Rozeznanie
|
Tak szczerze to ta modelka z mojej sukni wydaje mi się taka brzydka, że po prostu nie mam pytań. Na etapie selekcji sukienek nie mogłam na te zdjęcia patrzeć, ona wygląda jak jakiś mutant, no strasznie mnie to odrzucało!
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Właśnie też się wahałam, ale ponoć wiele dziewczyn wprowadza na dole tej sukni te same poprawki co ja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie przymiarka w styczniu, a też się już nie umiem doczekać ![]() No i muszę mieć już buty.. a jeszcze nic mi w oko nie wpadło.. może macie w swoich zbiorach coś w brudnym różu, lawendzie, kremowe..?? Jakieś sklepy poleciacie? ![]()
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za komplementy!
![]() Cytat:
Ale fajnie mieć z kim poplotkować, bo nie chcę rodziny i koleżanek już tym zamęczać ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam, ale byłam na kilku co były w piątek
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Nutik piękna suknia ![]() Ja pisałam już post w tym wątku, ale wyskoczył komunikat, że musi przejść przez moderatora i do tej pory się nie pojawił ![]() Dlatego witam się z Wami jeszcze raz ![]() Nasza magiczna data to 08.06.2013 godzina 14. To już mamy ![]() Kościół: Bazylika Franciszkanów Katowice Restauracja: Patio Park, Katowice Park Kościuszki Dj: Dj Bobas Fotograf: Fotosyl Sylwia Wesołowska Zaproszenia, winietki i prezenty dla gości z rafaello w środku. Zrobione wg mojego projektu i sama robię, DSC01514.jpg Po zrobieniu zaproszeń zrodził się pomysł na kolor przewodni - czerwień. Suknia Agnes biała, koronkowa: 11275_2.jpg Zastanawiam się czy nie zmienić paska na czerwony, ale trochę się boję Bukiet będzie w takim stylu: Czerwone-roze-biale-frezje.jpg I to by było tyle co mamy załatwione. Do zrobienia/załatwienia: wybór butów - najchętniej Menbur. Ale oni nie robią czystej bieli, wiec nie wiem czy cos dobiorę. Samochód: żadnego pomysłu Kwiaciarnia: Chętnie Tychy lub Katowice - znacie jakieś sprawdzone miejsce? Kosmetyczka i fryzjer - na razie brak koncepcji ![]() Bizuteria - chyba tylko bogate kolczyki Bielizna - gdzie kupowałyście? Zastanawiam się nad torebką ale czy potrzebna? Obrączki - robił ktoś u Kurczoka w Katowicach na Młyńskiej/Pocztowej? Jeszcze raz witajcie ![]() Nancy Edytowane przez nancy1985 Czas edycji: 2012-11-03 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Rozeznanie
|
Nancy, to mamy tą samą datę i godzinę ślubu! Ja też o 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i chciałam dodać, że bardzo misternie wykonana "papeteria" ślubna. Fajny pomysł z tym rafaello ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez nutik Czas edycji: 2012-11-03 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() witaj ![]() wszystko piękne, też mam suknię Agnes ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4790 |
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny
![]() już kolejny raz słysze o sklepie akces2 Zastanawiam się nad nimi bo do końca lutego musze mieć buty ![]() Może ktoś pokazać butki z tej firmy jakie zamówił ?jak się prezentują na żywo? ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Nancy według mnie torebka jest zbędna ![]() będzie tylko ci głowe zaprzątać Ja najpotrzebniejsze rzeczy schowam do torebki świadkowej ![]()
#4791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wszystko robię na domowej atramentówce. Ale moim zdaniem ogólnie wygląda ok, a ja zawsze lubiłam robić takie rzeczy, więc stwierdziłam, że to taki mój wkład. Bo niestety okazało się, ze wcale taniej nie wyszło niż zamawiane. Ale dzięki temu będę mogła zrobić jeszcze identyczną księgę gości, numerki na stoły, tablicę z usadzeniem gości i menu. Jakoś suknie Agnes przykuły moją uwagę w internecie i stwierdziłam, ze mogę jechać 60 km po kieckę ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Też mi się tak wydawało - czyli torebce mówimy zdecydowane nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o dziękuje ![]() ![]() a jaki to rodzaj obcasa ? i ile cm 5 ? Wysyłają może próbki materiałów z jakich chce się czy nie ?
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obcas chyba typu flare o ile dobrze pamiętam, 5 cm Próbki materiału wysyłają, aczkolwiek ja nie korzystałam, bo po prostu sie tam przejechałam żeby zamówić i odebrać (szczególnie odbieranie na miejscu polecam, bo jeśli przymierzysz i cokolwiek z butem jest nie tak, np czujesz że Cię obciera, to poprawiają to na miejscu, bo mają tam pracownię szewską) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
cena podstawowa to 220 zł, jeśli chcesz jakieś dodatkowe ozdoby/ udogodnienia (np wkładkę ProComfort) to niektóre są dodatkowo płatne.
Ja np miałam ten model: http://www.akces2.com/victoria-buty-...e-slubne.html# i zapłaciłam dodatkowo za wkładkę ProComfort i za szybkie i ozdobne zapięcie, więc łącznie dałam 250 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]()
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
hej,
skontaktowałam się z joanna@makeupslubny.pl , którą dziewczyny tu polecały. Ma wolny termin. Doradzcie, czy ktos korzystał z jej usług? Możecie coś powiedzieć? Pozdrawiam, Nancy |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.