|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
no wlasnie niestety tez mnie wzielo na pomalowanie pazurkow;D i tez siedze i czekam
ale chyba dluzej juz nie dam rady
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
ja zmykam..moze uda mi sie jakos nie uszkodzic lakieru:P
dobranoc
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam ochotę na cos dobrego.. santom, narobiłaś smaka
![]() matko, ktos mi zapukał w okno i normalnie podskoczyłam :/ pajace. dobranoc sylvi
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc!! ja tez zmykam, ale ja sprobuje utwardzic lakier pod prysznicem;D
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza dziś! Nie ma to jak dobrze wykorzystać wolny dzień na niewysypianie się
J. dziś jedzie do parku linowego gdzieś hen pod Wawę w ramach zajęć, więc mi zafundował pobudkę o 6:00, a wiadomo, że raz obudzona Gajka więcej nie zaśnie, więc lipa z wyspania się Sylvi, ten Twój ma słomiany zapał i czeka aż wszystko się samo zrobi. To nie wróży najlepiej na przyszłość ![]() Aj, też sobie wczoraj wieczorem spa zrobiłam! I dziś rano pomalowałam pazury, ale odzywką, nie kolorem - u stóp i u rąk ![]() Santom, ja jestem zdania, że ten Twój Cię rozpieszcza. też tak chcę!
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi wybacz mi, ale uwazam, ze nic z tego nie bedzie bo co to za deklaracja przez smsa? Wg mnie bez sensu to przekladasz. A to że powiedzial, ze chce z toba zamieszkac to tez nie jest argument przemawiajacy na jego korzysc. Tak, chce zamieszkac ale kiedy to juz nie wiadomo
moze jestem nastawiona juz na niego jakos negatywnie ale kurde - jakby kochal to by zrobil cos w kierunku wspolnego mieszkania, staralby sie o ciebie, walczyl a on co
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() U mnie popadało i dziś jest zimno jesli w ogóle temp. 20 stopni można okreslić jako zimną![]() Sylvi czy ten Twoj nie zaczyna coś kręcic z mieszkaniem?trochę mi się to nie podoba,że tyle się guzdrze z tym mgr i choćby dla honoru się spiał i w pierwszym możliwym terminie go obronił ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
ja sie już powtarzac nie chciałam bo Sylvi to mimo wszytsko próbuje swojego TŻ przed nami tu tłumaczyć,ale wcale się nie zdziwię jak październik nie wypadli
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, ale Sylvi pisała któregoś razu po smsie, że "na ostatnim spotkaniu powiedział to osobiście" czy coś takiego, chociaż ja też nie popieram przedłużania tej agonii
![]() http://demotywatory.pl/3142565/Pierw...zez-nas-szansa U mnie też padało! i jest tak cudownie chłodno i mokro! mam okno na oścież otwarte i nawet jest wymiana powietrza w pokoju. nareszcie
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak Gaja napisala.. rozmawialismy osobiscie o wszystkim, nawet te glupie mieszkania na allegro ze mna ogladal, ale co z tego wyniknie to nawet ja nie wiem
---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- u mnie tez parszywa pogoda. pada i w ogole wyglada na to ze zimno a B. napisal mi o 5 rano smsa ze dopiero co wstal:P |
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czy siak ja tam Ci życzę jak najlepszego! Z tym czy z innym
http://kwejk.pl/obrazek/132774/supermoce,kobiet.html - przerabiałam to z plecakiem J. ostatnio O 5 wstał? O łaaaa....szacun
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki leniuch! Też bym sobie pospała tyle....!
To to...10h snu! aj ![]() 220 postów zostało! go go go! I kto zakłada nowy watek?
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ja już na stanowisku pracy ![]() widze o lakierach była rozmowa..ja mam zawsze z mama wspolne-wczorja kupiła 3 (w tym właśnie miętowy ), ale ja tylko na stopach maluje , choć mam niezbyt te pazury ale co se bede żałować bo na dłonie mam zakaz z pracy przecie..bluesky ale koleżanka..żałosne po prostu.Ja jestem pewna , że o mnie tez coś gadają odnoścnie naszych zaręczyn czy ślubu ale mam to w dupie , a ludzie z zazdrości różne rzeczy gadają i będą gadać więć wiesz ![]() a na dodatek wiecie wczoraj sie z mama pokłóciłam , bo nie chciałam wypić pokrzywy(nie jakieś tam herbatki tylko zerwanej pokrzywy zalanej wrzątkiem , bo mi nie smakowała(podobno mojej mamy koleżance po piciu tej pokrzywy wyniki krwii sie pojawiły)) i zaczęła mi gadac , że mam gdzieś moje zdrowie i życie, że sie ogarne jak za 5 lat bede w grobie leżeć, że nie dbam o siebie itd no włąsnie kto chętny do zakładania nowego wątku???
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-09 o 09:33 |
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi ale czy to on wyszedł z inicjatywą oglądania mieszkań na allegro, czy to było tak,że Ty się zachwycałaś a on tylko głowa potakiwał?
![]() Kto zakłada nową część?
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Siema znowu! Mamy godzinę 10:00, a ja już zdążyłam posprzątać mieszkanie i ugotować obiad. Zaraz jeszcze wrzucę maskotkę do prania (nie była prana od nowości, a dostałam ją na 18nastkę od J.
), poprawię swojego magistra, napiszę ogłoszenie o pracę do wywieszenia na wydziale i...to chyba tyle obowiązków na dziś ![]() Ludzie są zawistni. mało kto potrafi się szczerze cieszyć cudzym szczęściem ![]() Pić pokrzywę? fuuuuuuuj! Nie dziwię się, że odmówiłaś 15 kg? Długo mama to zbierała? ![]() Może Jlys założy?
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
nie no przesadziłam z tym 15 kg ale ze 3-4 to jest
jej koleżanki zrywały wczoraj były myte a dziś się susza na balkonie .aaaaaaaa dziś równy rok do ślubu !!! nie wiem czy jestem godna aby zakładać nowy wątek po za tym nie wiem jak
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś
![]() Ojejciu, jak ja Ci zazdroszczę tego roku! My wczoraj mieliśmy równy rok i 3 miechy, grrr niech ten czas leci szybciej!twarde koleżanki
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
To Ty za niecałe 3 miesiące będziesz miała równy rok
![]() niech się inne dziewczyny tez wypowiedza na ten temat , coby nie było pretensji jakiś potem (są pewnie jakies dziewczyny dłużej niż ja a nie założy nigdy a może by chciały)Szybko się uwinęłaś teraz leż i pachnij ![]() a koleżanka sie ze mną zamieniła w pracy i pracuje dziś i jutro a sobote mam wolną w zamian idę za tydzien w niedziele. Wiecie , że toner jeszcze nie doszedł ![]() tak się podnieciłam dzisiejszą data, że w raporcie wpisałam 9.06.2012
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-09 o 10:18 |
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za rok do ślubu jlys z tej okazji możesz założyć nowy wątek ktoś ma pomysł na tytuł?
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka urocza kierowniczka, co tonera nie umiem zamówić
![]() Wolna sobota. marzenie. znowu Zegrze sie szykuje? ![]() ja mam wolną niedzielę i jedziemy do teściowej nie chce mi się, ale trzeba, bo ostatni raz ją widzieliśmy tydzień po Wielkanocy ![]()
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-06-09 o 10:19 |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, dasz rade teściowej
U mnie w robocie gadka o dzieciach i ciążach - od kiedy zaczynają kopać, jak jest w żłobku itp itd z jednej strony fajnie jest chyba mieć dzieci a u mnie okaże się wszystko w najbliższych dniach strach się bać normalnie....
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siedze sama w biurze i tez mam ochote na jakis nowy lakier choc przed weselem kupilam sobie taki w kolorze ciemnej czekolady Korzystajac z okazji wydrukowalam sobie pytania na obrone ![]() cos jeszcze mialam napisac....
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
dzieci są w porzo, ale cudze
na własne jestem jeszcze za duzym egoistą ![]() Kamea, a ja Cię widziałam w ątku PMek 2013. Już nawet datę masz. Czemu nam się nie chwaliłaś i nie ma Cię na pierwszej stronie, co? spowiadaj się albo się chwaliłaś a ja zapomniałam ![]() Muszę dać! |
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
niestety Gajuś Zegrze odpadnie bo ma bytć 17 stopni
. no chyba ,że sie polepszy ,jak nie to chce jechać do Ikea na Targówek sobie poogldać![]() dasz rade ! a wiecie wczoraj do mojej teściowej dzwonił szef i prosił ją zeby nie dochodziła z pracy i , pytał jakie są jej oczekiwania finansowe itd(ona podała tyle ile zaproponowali jej w tej nowej pracy)on sie zgodził , no i ta teraz sie zastanawia czy odchodzić czy nie
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaa, teściowa Twa ma branie
![]() Chyba, żeby się podobijać w tej Ikei ![]() a ja Wam sie nie chwaliłam, że sobie kocyk kupiłam! mam nowy kocyk i już nie jest mi za gorąco w nocy!
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
ło Jezu Kamea u mnie w robocie tez ostatnio rozmowy o dzieciach byly no bo ta moja szefowa urodzila
ale śliczną dziewczynke babki w biurze oczywiscie zaczely gadac o dzieciach a wiecie jak ja na to reaguje ![]() w ogole ostatnio u T. przyszla żona brata z Berenika i zaczela z tesciowa gadac o wychodzacych ząbkach itd.
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież wam pisałam, że się tam udzielam
a data jest na razie wymyślona przeze mnie, bo nie mam żadnej sali zarezerwowanej ani nic takiego, więc nie bijcie, proszę
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze Ala! tak trzymać. Ile mozna pierdzielić o dzieciach i kupkach/ To obsesja. Obsesja trwająca ładnych kilka lat
Że się udzielasz to wiem i pamiętam, że pisalaś, ale nie chwaliłaś się datą
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
świetnie, to już 4 z Jlys włącznie
![]() czas więc wymyślić tytuł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

ale chyba dluzej juz nie dam rady

moze jestem nastawiona juz na niego jakos negatywnie ale kurde - jakby kochal to by zrobil cos w kierunku wspolnego mieszkania, staralby sie o ciebie, walczyl a on co 

jesli w ogóle temp. 20 stopni można okreslić jako zimną

ja sie już powtarzac nie chciałam bo Sylvi to mimo wszytsko próbuje swojego TŻ przed nami tu tłumaczyć,ale wcale się nie zdziwię jak październik nie wypadli

), poprawię swojego magistra, napiszę ogłoszenie o pracę do wywieszenia na wydziale i...to chyba tyle obowiązków na dziś 

z jednej strony fajnie jest chyba mieć dzieci