|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
ja przyznam szczerze, że przez brak telewizji nie za bardzo znałam sprawę tej Madzi... teraz trochę oglądam TV u siostry i cała sprawa jest przykra... ja bym nie używała określeń "co ta kobieta zrobiła, wyrodna, bestia" bo nie wzięła siekiery i nie odrąbała jej głowy, nie zakatowała na śmierć... na dobrą sprawę nie do końca wiadomo co się stało... ale może nie dzwoniła po karetkę bo zorientowała się, że dziecko i tak nie żyje więc co tu da karetka? tyle, że ją oskarżą o nieumyślne spowodowanie śmierci... tylko pytanie po co ten cały cyrk? tego nie rozumiem... no ale ludzka psychika jest tak dziwna, że pewnie nikt nie jest wstanie tego pojąć...
ja z całej tej sprawy mogę wyciągnąć wniosek dla siebie... nie dojrzałam do posiadania dzieci... Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2012-02-03 o 22:02 |
|
|
|
#4772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowałaś się na zakup? Według mnie jest idealna na każdą okazję więc warto kupić ![]() Cytat:
Po co on z nimi pisze... Musisz jakoś w to wkroczyć.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam nadzieję, że jednak ludzie nie będą na tyle płytko myśleć, że teraz każdą matkę będą wrzucać do jednego worka bo to tak samo jak zbiera się na chore dzieci... ilu jest oszustów, ile osób zbiera na fikcyjne dzieci... a jednak ludzie pomagają... i oby tak zostało...
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() jestem u tz..oglądaliśmy filmy,a teraz on poszedł spać ![]() do tego nie wiem jak będzie z imprezą,bo ekipa nam się wykrusza.. z dobrych wieści szef dał mi umowę na 3 miesiące el amor wezmę tą sukienkę lub podobną,uważam,że jest świetna na każdą okazję
Wiesz co?... Nawet gdyby został Ci tylko uśmiech i mały palec,to i tak byłbyś mężczyzną mojego życia http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html Edytowane przez martusia205 Czas edycji: 2012-02-03 o 22:18 |
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu dlatego,że on ostatnio zrobił się strasznym śpiochem
![]() ![]() dzięx
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia, tak samo właśnie uważam
śpioch z tego Twojego Tżta, z tego co pamiętam kiedyś też tak pisałaś tutaj i było Ci wtedy smutno
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to..ech co ja się z nim mam...
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Maryjamie czekamy na fotki Haneczki
![]() Marta gratuluję dobrej pensji A co do Tż może staraj się go trochę zrozumieć.. Bo wiesz jak cały tydzień pracuje i wstawać rano musi to ma prawo wcześniej iść w kime Wolna sobota(?) , ndz więc ma się swoja Kobietą zajmować a nie do poduszki tulic
|
#4781 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczynki, ale mam teraz mało czasu
Pracy mnóstwo, zapisałam się na siłownię i fitness, chodzę 3-4 razy w tygodniu, po pracy. Wracam po 22 do domu i w sumie padam spac ![]() Jutro idę na zumbę (a propos Waszej dyskusji, zobaczymy czy mi się spodoba, mnóstwo osób na nią chodzi, trudno w ogóle się na nią zapisac tam gdzie chodzę, ale udało mi się jakoś Nadrabiam powoli właśnie, po kilka stron ![]() Jestem przy wątku o pociągach, lubię nimi jeździc, przygody z dotarciem na Woodstock, wyjazdy w liceum, ogólnie bardzo lubię pociągi. Szkoda tylko, że pousuwali tyle połączeń, bo godziny kompletnie mi nie pasują W ogóle mieszkam przy stacji PKP zaraz (Tż też, więc kilka razy podjechałam jedną stację do niego Co do rozmów z matką i zwierzaniu się jej, to nie ma takiej opcji, żyjemy jak pies z kotem, z resztą ona i tak przepuszcza przez głowę wszystko to co do niej mówię, a raczej oznajmiam, a potem awantura, bo nie załapała za 10 razem, że gdzieś wychodzę, coś robię, ogólnie, zwierzam się jedynie Tż'owi i przyjaciółce. Asqua, jak tam humorki? Mi minęły, jutro zaczynam drugie opakowanie tabletek. Jak cudownie miec 3-dniowy bezbolesny 'okres' I ja jestem kolejnym przykładem super dopasowania tabletek za pierwszym razem Choco, a tą pannę od "paczek i przesyłek" to bym nie wiem rozszarpała, prześlij jej może przez Tż'a (powinien miec jej adres) jakąś miłą niespodziankę Ja jestem bardzo zazdrosna i po historiach z eksem cholernie podejrzliwa jeśli chodzi o takie 'niewinne rozmowy', itp. Na szczeście mój M. świata poza mną nie widzi, ostatnio wkurzałam się, że podoba mu sie jakiś kawałek, gdzie panny w teledysku świecą cyckami, itd. a on zdziwiony, bo tego nie zauważył Mam nadzieję, że da sobie panienka spokój ![]() Przepraszam, że nie trzymałam kciuków za Was jak była taka potrzeba, mam nadzieję, że wszystko dobrze poszło! Co do ślubu i wesela, to ja chcę cywilny/humanistyczny i tej wersji się trzymam i raczej nie będziemy w tej kwestii słuchac rodziców, bo coraz bardziej nas denerwują i wymuszają na nas ślub -.- wszystko fajnie, może byśmy nawet niedługo go brali, bo wesele mi nie jest potrzebne, poza tym mój ojciec jest z tych co to chcą się postawic i zapłaciłby za większosc, ale jeszcze nie jestem w 100% gotowa na dorosłe życie, mam nadzieję, że się określimy do końca roku. Tż tylko mruczy mi przed snem zawsze, że w tym roku to musi mi się oświadczyc, bo ktoś inny mu mnie zwinie sprzed nosa Najważniejsze, żeby mu się w firmie ułożyło i rozkręcało powoli. Ok, czytam Was dalej ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- martusia, ale zarzucasz linkami, przez Ciebie porzucę mój odwyk zakupowy, zwłaszcza, że na tego typu sukienkę trochę polowałam, kocham sukienki I gratuluję przedłużenia umowy! Jest tak zimno, że masakra, jutro się wygrzeje na saunie, bo koszmar za oknem, w pracy siedzę z termosem i po trochę herbaty piję, bo jak robiłam w kubku to po kilku minutach zimna się robiła Mam już dosc tej zimy, ubierania połowy szafy na siebie, ogólnie brrrr. Dobrze, że łóżko Tż jest pod samym kaloryferem, a jemu jest ciągle zimno i przykrywa nas kołdrą i kocem i jeszcze dokłada na noc do pieca ![]() W tamtą sobotę byłam w pracy w firmie rodziców, potem na nockę na próbę za bar, było fajnie robic za barmankę, ale atmosfera w lokalu mi nie odpowiadała,, dziwny szef, sami znajomi szefa prawie w knajpie, bydło takie robili, że szok, ja się nie dziwię, że to miejsce się nie rozwija ;\ Jedyną pozytywną osobą był Rosjanin, który pił piwo i wódkę na raz i sobie pogadał ze mną o Krakowie, jaki to on piękny nie jest Napiwek też zostawił niezły ![]() Idę zaraz szorowac się szorstką gąbką, żeby byc piękna dla Tż'a ![]() Co do historii z Madzią, to jestem w szoku, różne wypadki się zdarzają, nigdy nic nie przewidzisz, wydaje mi się, że matka miała depresję poporodową i takie zdarzenie jej total pomieszało w głowie, ale jak było na prawdę to się jeszcze mam nadzieję, że dowiemy. Żal takiego maleństwa. Jeśli ojciec dziecka nie był w to wmieszany, to bardzo mu współczuję, stracił i dziecko i żonę... Jutro praca, potem siłownia, potem praca
|
#4782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym z nim pogadała amor A tak to gratuluję ! Cytat:
Cytat:
![]() Na razie z małpą nr. 1 jest spokój, druga też ospuścila, ale za bardzo się kręci koło D. i będę musiała wkroczyć, żeby jej uświadomić, że podrywać to ona sobie może kogoś innego
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Choco musisz jakoś zareagować bo to już zaczyna dziwnie wyglądać z jego strony..
|
|
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wyjątkowo nie trawię takich mega medialnych spraw. tragedie dzieją się na co dzień i nikt się nimi aż tak nie przejmuje. ktoś zginie w wypadku i osieroci dwójkę dzieci, był jedynym żywicielem rodziny, zabił go pijany kierowca - nikt się tym nie przejmuje. ale teraz olaboga, małe dziecko ucierpiało i to jest magiczny prztyczek do okazywania największych pokładów współczucia. na argument 'bo ono nic nie zawiniło' mam przykład: jak to jest ze znęcaniem się nad zwierzętami. ludzi ogarnia w większości przypadków znieczulica, a przecież te zwierzęta też nikomu nic nie zrobiły ![]() 3. bądź co bądź - Szymborska to jedna z najwybitniejszych polskich pisarek, niebywale charyzmatyczna, jej poezja to diament wśród literatury, dostała Nobla, więc należy się jej szacunek po śmierci. jeżeli o niej nie będzie się wystarczająco dużo mówić, to kto zasługuje na większą uwagę? matka idiotka która zrobiła szum medialny wokół śmierci swojego dziecka? Cytat:
a rozmawiałaś z nim? może on nieświadomie daje im jakieś znaki, które nie każą im dać mu spokoju? ![]() ja wczoraj byłam z moim tż na Sherlocku Holmesie
|
||
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Maluszek nie żyje..
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama wstaję codziennie przed 6 i o 22 już smacznie chrapię
|
|
#4787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem... Słyszałam o tym rano ![]() Straszne jest co ta matka zrobiła, jeszcze pewnie stwierdzą, że miała coś z psychiką i nawet nie pójdzie do więzienia
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze smiercią osób straszych jest się w miare łatwo pogodzić (dopóki nie chodzi o Twoich bliskich ). Cytat:
Co się dzieje?
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Mary, co się stało?
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś konkretny powód czy tak po prostu masz kiepski dzień?
Cytat:
![]() TŻ jest u mnie i znowu chory Także prawie cały czas śpi. Beznadzieja.. Wiem,że to nie jego wina, nie zachorował specjalnie..Ale ostatnio co miesiąc weekend u mnie spędza w łóżku, a ja się wkurzam. Mam wolne i nie możemy nigdzie wyjść ani nawet normalnie posiedzieć razem Mamy dla siebie tylko weekendy a ja siedzę z nosem w książce albo przed kompem
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
behind, to też nie za dobrze
U mnie jak jest tż, to ciągle robimy coś razem
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mam takie chwile,że zastanawiam się czy jest sens ciągnąć ten związek. Czasem mam wrażenie, że się mijamy
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Behind to uciekaj do Tż do łóżka;p
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj spędziłam miły czas z TŻ
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko mi żyć z tą myślą,ale na szczęście teraz będę mieć mnóstwo dodatkowych zajęć. Wczoraj wpadli znajomi i tak na nich patrzyłam..mialam wrażenie,że my się coraz częściej mijamy
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątpliwości w związku są rzeczą okropną, wiem co potrafią zrobić z człowiekiem i jego myślami. W związku nie można się też męczyć, ale przypomnij sobie, ile z tż-tem przeżyliście i jak Wam dobrze ze sobą
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te wszystkie wątpliwości i wkurzanie to efekt związku na odległość,który coraz bardziej mi przeszkadza
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Zdecydowałaś się na zakup? Według mnie jest idealna na każdą okazję więc warto kupić
Po co on z nimi pisze... Musisz jakoś w to wkroczyć.

no i gratuluję umowy

porozmawiaj z nim może jakoś? 

Jak można bardziej się przejmować Szymborską

Także prawie cały czas śpi. Beznadzieja..