Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 20:56   #4771
asik1503
Zakorzenienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

ja przyznam szczerze, że przez brak telewizji nie za bardzo znałam sprawę tej Madzi... teraz trochę oglądam TV u siostry i cała sprawa jest przykra... ja bym nie używała określeń "co ta kobieta zrobiła, wyrodna, bestia" bo nie wzięła siekiery i nie odrąbała jej głowy, nie zakatowała na śmierć... na dobrą sprawę nie do końca wiadomo co się stało... ale może nie dzwoniła po karetkę bo zorientowała się, że dziecko i tak nie żyje więc co tu da karetka? tyle, że ją oskarżą o nieumyślne spowodowanie śmierci... tylko pytanie po co ten cały cyrk? tego nie rozumiem... no ale ludzka psychika jest tak dziwna, że pewnie nikt nie jest wstanie tego pojąć...
ja z całej tej sprawy mogę wyciągnąć wniosek dla siebie... nie dojrzałam do posiadania dzieci...
22.08.18
IG

Edytowane przez asik1503
Czas edycji: 2012-02-03 o 22:02
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 21:53   #4772
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
co myslicie o takich sukienkach? ja ostatnio poluję na coś w tym stylu http://allegro.pl/przesliczna-sukien...081736668.html
Piękna jest Zdecydowałaś się na zakup? Według mnie jest idealna na każdą okazję więc warto kupić

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Świetnie, znowu jakaś małpa doczepia się do mojego tż. znali się już wcześniej, teraz piszą ze sobą na gg i ona mu mówi, jak to mi nie zazdrości, bo D. taki romantyczny ;|
Po co on z nimi pisze... Musisz jakoś w to wkroczyć.

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
http://www.tvn24.pl/-1,1733587,0,1,m...wiadomosc.html

słyszeliście? Ja dalej jestem w szoku, dlaczego ona kłamała i całą Polskę na nogi postawiła, szkoda mi dziecka
Również jestem w szoku... Namieszała, że szok, a później nie daj Boże stanie się tak kiedyś naprawdę, inna matka będzie naprawdę szukała swojego dziecka i nikt jej nie pomoże bo stwierdzą, że też oszustka jak ta ;/
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:05   #4773
asik1503
Zakorzenienie

no ja mam nadzieję, że jednak ludzie nie będą na tyle płytko myśleć, że teraz każdą matkę będą wrzucać do jednego worka bo to tak samo jak zbiera się na chore dzieci... ilu jest oszustów, ile osób zbiera na fikcyjne dzieci... a jednak ludzie pomagają... i oby tak zostało...
22.08.18
IG
Stary 2012-02-03, 22:17   #4774
martusia205
Zakorzenienie

dobry wieczór

jestem u tz..oglądaliśmy filmy,a teraz on poszedł spać
do tego nie wiem jak będzie z imprezą,bo ekipa nam się wykrusza..
z dobrych wieści szef dał mi umowę na 3 miesiące zarobek ładny,1400

el amor wezmę tą sukienkę lub podobną,uważam,że jest świetna na każdą okazję

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html

Edytowane przez martusia205
Czas edycji: 2012-02-03 o 22:18
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:23   #4775
asik1503
Zakorzenienie

Martucha a czemu taka złość, że tż śpi? no i gratuluję umowy
22.08.18
IG
Stary 2012-02-03, 22:33   #4776
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Martucha a czemu taka złość, że tż śpi? no i gratuluję umowy
Asiu dlatego,że on ostatnio zrobił się strasznym śpiochem a ja jestem u niego i czuję się zaniedbywana

dzięx

Stary 2012-02-03, 22:33   #4777
el amor
Zakorzenienie

Martusia, tak samo właśnie uważam śpioch z tego Twojego Tżta, z tego co pamiętam kiedyś też tak pisałaś tutaj i było Ci wtedy smutno
Stary 2012-02-03, 22:36   #4778
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Martusia, tak samo właśnie uważam śpioch z tego Twojego Tżta, z tego co pamiętam kiedyś też tak pisałaś tutaj i było Ci wtedy smutno
otóż to..ech co ja się z nim mam...

Stary 2012-02-03, 22:42   #4779
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
otóż to..ech co ja się z nim mam...
porozmawiaj z nim może jakoś?
Stary 2012-02-03, 22:47   #4780
ParoleParole
Zakorzenienie

Maryjamie czekamy na fotki Haneczki Z Mamusią oczywiście

Marta gratuluję dobrej pensji A co do Tż może staraj się go trochę zrozumieć.. Bo wiesz jak cały tydzień pracuje i wstawać rano musi to ma prawo wcześniej iść w kime Ale jutro go pomęcz Wolna sobota(?) , ndz więc ma się swoja Kobietą zajmować a nie do poduszki tulic
Stary 2012-02-03, 23:46   #4781
Black Cashmere
Zadomowienie

Oj dziewczynki, ale mam teraz mało czasu
Pracy mnóstwo, zapisałam się na siłownię i fitness, chodzę 3-4 razy w tygodniu, po pracy. Wracam po 22 do domu i w sumie padam spac
Jutro idę na zumbę (a propos Waszej dyskusji, zobaczymy czy mi się spodoba, mnóstwo osób na nią chodzi, trudno w ogóle się na nią zapisac tam gdzie chodzę, ale udało mi się jakoś )

Nadrabiam powoli właśnie, po kilka stron
Jestem przy wątku o pociągach, lubię nimi jeździc, przygody z dotarciem na Woodstock, wyjazdy w liceum, ogólnie bardzo lubię pociągi. Szkoda tylko, że pousuwali tyle połączeń, bo godziny kompletnie mi nie pasują
W ogóle mieszkam przy stacji PKP zaraz (Tż też, więc kilka razy podjechałam jedną stację do niego ), dawniej dom mi się trząsł lekko po przejeździe towarowego

Co do rozmów z matką i zwierzaniu się jej, to nie ma takiej opcji, żyjemy jak pies z kotem, z resztą ona i tak przepuszcza przez głowę wszystko to co do niej mówię, a raczej oznajmiam, a potem awantura, bo nie załapała za 10 razem, że gdzieś wychodzę, coś robię, ogólnie, zwierzam się jedynie Tż'owi i przyjaciółce.

Asqua, jak tam humorki? Mi minęły, jutro zaczynam drugie opakowanie tabletek. Jak cudownie miec 3-dniowy bezbolesny 'okres'
I ja jestem kolejnym przykładem super dopasowania tabletek za pierwszym razem

Choco, a tą pannę od "paczek i przesyłek" to bym nie wiem rozszarpała, prześlij jej może przez Tż'a (powinien miec jej adres) jakąś miłą niespodziankę Ja jestem bardzo zazdrosna i po historiach z eksem cholernie podejrzliwa jeśli chodzi o takie 'niewinne rozmowy', itp.
Na szczeście mój M. świata poza mną nie widzi, ostatnio wkurzałam się, że podoba mu sie jakiś kawałek, gdzie panny w teledysku świecą cyckami, itd. a on zdziwiony, bo tego nie zauważył
Mam nadzieję, że da sobie panienka spokój

Przepraszam, że nie trzymałam kciuków za Was jak była taka potrzeba, mam nadzieję, że wszystko dobrze poszło!

Co do ślubu i wesela, to ja chcę cywilny/humanistyczny i tej wersji się trzymam i raczej nie będziemy w tej kwestii słuchac rodziców, bo coraz bardziej nas denerwują i wymuszają na nas ślub -.- wszystko fajnie, może byśmy nawet niedługo go brali, bo wesele mi nie jest potrzebne, poza tym mój ojciec jest z tych co to chcą się postawic i zapłaciłby za większosc, ale jeszcze nie jestem w 100% gotowa na dorosłe życie, mam nadzieję, że się określimy do końca roku. Tż tylko mruczy mi przed snem zawsze, że w tym roku to musi mi się oświadczyc, bo ktoś inny mu mnie zwinie sprzed nosa Najważniejsze, żeby mu się w firmie ułożyło i rozkręcało powoli.

Ok, czytam Was dalej

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

martusia, ale zarzucasz linkami, przez Ciebie porzucę mój odwyk zakupowy, zwłaszcza, że na tego typu sukienkę trochę polowałam, kocham sukienki
I gratuluję przedłużenia umowy!

Jest tak zimno, że masakra, jutro się wygrzeje na saunie, bo koszmar za oknem, w pracy siedzę z termosem i po trochę herbaty piję, bo jak robiłam w kubku to po kilku minutach zimna się robiła Mam już dosc tej zimy, ubierania połowy szafy na siebie, ogólnie brrrr. Dobrze, że łóżko Tż jest pod samym kaloryferem, a jemu jest ciągle zimno i przykrywa nas kołdrą i kocem i jeszcze dokłada na noc do pieca

W tamtą sobotę byłam w pracy w firmie rodziców, potem na nockę na próbę za bar, było fajnie robic za barmankę, ale atmosfera w lokalu mi nie odpowiadała,, dziwny szef, sami znajomi szefa prawie w knajpie, bydło takie robili, że szok, ja się nie dziwię, że to miejsce się nie rozwija ;\ Jedyną pozytywną osobą był Rosjanin, który pił piwo i wódkę na raz i sobie pogadał ze mną o Krakowie, jaki to on piękny nie jest Napiwek też zostawił niezły

Idę zaraz szorowac się szorstką gąbką, żeby byc piękna dla Tż'a

Co do historii z Madzią, to jestem w szoku, różne wypadki się zdarzają, nigdy nic nie przewidzisz, wydaje mi się, że matka miała depresję poporodową i takie zdarzenie jej total pomieszało w głowie, ale jak było na prawdę to się jeszcze mam nadzieję, że dowiemy. Żal takiego maleństwa. Jeśli ojciec dziecka nie był w to wmieszany, to bardzo mu współczuję, stracił i dziecko i żonę...

Jutro praca, potem siłownia, potem praca , potem porządki w domu (trochę to chyba oleje ;p) a potem jedziemy na urodziny kumpla na chwilę, bo raczej długo nie wytrzymam, wolę już wylegiwac się w łóżku z Tż'em

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 09:56   #4782
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
dobry wieczór

jestem u tz..oglądaliśmy filmy,a teraz on poszedł spać
do tego nie wiem jak będzie z imprezą,bo ekipa nam się wykrusza..
z dobrych wieści szef dał mi umowę na 3 miesiące zarobek ładny,1400

el amor wezmę tą sukienkę lub podobną,uważam,że jest świetna na każdą okazję
Oj to faktycznie nie za fajnie
Ja bym z nim pogadała amor
A tak to gratuluję !

Cytat:
Asiu dlatego,że on ostatnio zrobił się strasznym śpiochem a ja jestem u niego i czuję się zaniedbywana

dzięx
Może jest zmęczony? Musisz z nim pogadać

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
Oj dziewczynki, ale mam teraz mało czasu
Pracy mnóstwo, zapisałam się na siłownię i fitness, chodzę 3-4 razy w tygodniu, po pracy. Wracam po 22 do domu i w sumie padam spac
Jutro idę na zumbę (a propos Waszej dyskusji, zobaczymy czy mi się spodoba, mnóstwo osób na nią chodzi, trudno w ogóle się na nią zapisac tam gdzie chodzę, ale udało mi się jakoś )

Nadrabiam powoli właśnie, po kilka stron
Jestem przy wątku o pociągach, lubię nimi jeździc, przygody z dotarciem na Woodstock, wyjazdy w liceum, ogólnie bardzo lubię pociągi. Szkoda tylko, że pousuwali tyle połączeń, bo godziny kompletnie mi nie pasują
W ogóle mieszkam przy stacji PKP zaraz (Tż też, więc kilka razy podjechałam jedną stację do niego ), dawniej dom mi się trząsł lekko po przejeździe towarowego

Co do rozmów z matką i zwierzaniu się jej, to nie ma takiej opcji, żyjemy jak pies z kotem, z resztą ona i tak przepuszcza przez głowę wszystko to co do niej mówię, a raczej oznajmiam, a potem awantura, bo nie załapała za 10 razem, że gdzieś wychodzę, coś robię, ogólnie, zwierzam się jedynie Tż'owi i przyjaciółce.

Asqua, jak tam humorki? Mi minęły, jutro zaczynam drugie opakowanie tabletek. Jak cudownie miec 3-dniowy bezbolesny 'okres'
I ja jestem kolejnym przykładem super dopasowania tabletek za pierwszym razem

Choco, a tą pannę od "paczek i przesyłek" to bym nie wiem rozszarpała, prześlij jej może przez Tż'a (powinien miec jej adres) jakąś miłą niespodziankę Ja jestem bardzo zazdrosna i po historiach z eksem cholernie podejrzliwa jeśli chodzi o takie 'niewinne rozmowy', itp.
Na szczeście mój M. świata poza mną nie widzi, ostatnio wkurzałam się, że podoba mu sie jakiś kawałek, gdzie panny w teledysku świecą cyckami, itd. a on zdziwiony, bo tego nie zauważył
Mam nadzieję, że da sobie panienka spokój

Przepraszam, że nie trzymałam kciuków za Was jak była taka potrzeba, mam nadzieję, że wszystko dobrze poszło!

Co do ślubu i wesela, to ja chcę cywilny/humanistyczny i tej wersji się trzymam i raczej nie będziemy w tej kwestii słuchac rodziców, bo coraz bardziej nas denerwują i wymuszają na nas ślub -.- wszystko fajnie, może byśmy nawet niedługo go brali, bo wesele mi nie jest potrzebne, poza tym mój ojciec jest z tych co to chcą się postawic i zapłaciłby za większosc, ale jeszcze nie jestem w 100% gotowa na dorosłe życie, mam nadzieję, że się określimy do końca roku. Tż tylko mruczy mi przed snem zawsze, że w tym roku to musi mi się oświadczyc, bo ktoś inny mu mnie zwinie sprzed nosa Najważniejsze, żeby mu się w firmie ułożyło i rozkręcało powoli.

Ok, czytam Was dalej

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

martusia, ale zarzucasz linkami, przez Ciebie porzucę mój odwyk zakupowy, zwłaszcza, że na tego typu sukienkę trochę polowałam, kocham sukienki
I gratuluję przedłużenia umowy!

Jest tak zimno, że masakra, jutro się wygrzeje na saunie, bo koszmar za oknem, w pracy siedzę z termosem i po trochę herbaty piję, bo jak robiłam w kubku to po kilku minutach zimna się robiła Mam już dosc tej zimy, ubierania połowy szafy na siebie, ogólnie brrrr. Dobrze, że łóżko Tż jest pod samym kaloryferem, a jemu jest ciągle zimno i przykrywa nas kołdrą i kocem i jeszcze dokłada na noc do pieca

W tamtą sobotę byłam w pracy w firmie rodziców, potem na nockę na próbę za bar, było fajnie robic za barmankę, ale atmosfera w lokalu mi nie odpowiadała,, dziwny szef, sami znajomi szefa prawie w knajpie, bydło takie robili, że szok, ja się nie dziwię, że to miejsce się nie rozwija ;\ Jedyną pozytywną osobą był Rosjanin, który pił piwo i wódkę na raz i sobie pogadał ze mną o Krakowie, jaki to on piękny nie jest Napiwek też zostawił niezły

Idę zaraz szorowac się szorstką gąbką, żeby byc piękna dla Tż'a

Co do historii z Madzią, to jestem w szoku, różne wypadki się zdarzają, nigdy nic nie przewidzisz, wydaje mi się, że matka miała depresję poporodową i takie zdarzenie jej total pomieszało w głowie, ale jak było na prawdę to się jeszcze mam nadzieję, że dowiemy. Żal takiego maleństwa. Jeśli ojciec dziecka nie był w to wmieszany, to bardzo mu współczuję, stracił i dziecko i żonę...

Jutro praca, potem siłownia, potem praca , potem porządki w domu (trochę to chyba oleje ;p) a potem jedziemy na urodziny kumpla na chwilę, bo raczej długo nie wytrzymam, wolę już wylegiwac się w łóżku z Tż'em
Ale się rozpisałaś
Na razie z małpą nr. 1 jest spokój, druga też ospuścila, ale za bardzo się kręci koło D. i będę musiała wkroczyć, żeby jej uświadomić, że podrywać to ona sobie może kogoś innego
Stary 2012-02-04, 12:08   #4783
el amor
Zakorzenienie

Choco musisz jakoś zareagować bo to już zaczyna dziwnie wyglądać z jego strony..
Stary 2012-02-04, 12:45   #4784
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Jak można bardziej się przejmować Szymborską

Szymborska owszem dla mnie jedna z lepszych postaci literatury nowszej ale kobieta miała swoje lata..

A ta Magda miała pół roku I śmierć/ zaginięcie/ wypadek dziecka bardziej poruszy społeczeństwo..A to co zrobiła ta kobieta dziecku jest większym dramatem Nie uważasz?
1. jestem chyba najbardziej znieczuloną na dzieci osobą po tej stronie Wisły
2. wyjątkowo nie trawię takich mega medialnych spraw. tragedie dzieją się na co dzień i nikt się nimi aż tak nie przejmuje. ktoś zginie w wypadku i osieroci dwójkę dzieci, był jedynym żywicielem rodziny, zabił go pijany kierowca - nikt się tym nie przejmuje. ale teraz olaboga, małe dziecko ucierpiało i to jest magiczny prztyczek do okazywania największych pokładów współczucia. na argument 'bo ono nic nie zawiniło' mam przykład: jak to jest ze znęcaniem się nad zwierzętami. ludzi ogarnia w większości przypadków znieczulica, a przecież te zwierzęta też nikomu nic nie zrobiły
3. bądź co bądź - Szymborska to jedna z najwybitniejszych polskich pisarek, niebywale charyzmatyczna, jej poezja to diament wśród literatury, dostała Nobla, więc należy się jej szacunek po śmierci. jeżeli o niej nie będzie się wystarczająco dużo mówić, to kto zasługuje na większą uwagę? matka idiotka która zrobiła szum medialny wokół śmierci swojego dziecka?

Cytat:
Na razie z małpą nr. 1 jest spokój, druga też ospuścila, ale za bardzo się kręci koło D. i będę musiała wkroczyć, żeby jej uświadomić, że podrywać to ona sobie może kogoś innego
ja nie wiem co bym zrobiła, jakby koło mojego TŻ kręciły się tego typu koleżanki a rozmawiałaś z nim? może on nieświadomie daje im jakieś znaki, które nie każą im dać mu spokoju?

ja wczoraj byłam z moim tż na Sherlocku Holmesie było taaaaaaaaaaak fajnie uwielbiam tego typu filmy i książki, a już mieliśmy dwa czy trzy tygodnie temu pojechać, ale była straszna śnieżyca i wypadek na trasie, to zostaliśmy. ale co się odwlecze to nie uciecze i bardzo się z tego cieszę

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 12:50   #4785
el amor
Zakorzenienie

Maluszek nie żyje..
Stary 2012-02-04, 12:55   #4786
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Marta gratuluję dobrej pensji A co do Tż może staraj się go trochę zrozumieć.. Bo wiesz jak cały tydzień pracuje i wstawać rano musi to ma prawo wcześniej iść w kime Ale jutro go pomęcz Wolna sobota(?) , ndz więc ma się swoja Kobietą zajmować a nie do poduszki tulic
A ja rozumiem doskolane TŻta martusi Sama wstaję codziennie przed 6 i o 22 już smacznie chrapię
Stary 2012-02-04, 14:32   #4787
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Choco musisz jakoś zareagować bo to już zaczyna dziwnie wyglądać z jego strony..
On poza mną świata nie widzi, tylko jest przystojny i baby się do niego kleją
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
2. wyjątkowo nie trawię takich mega medialnych spraw. tragedie dzieją się na co dzień i nikt się nimi aż tak nie przejmuje. ktoś zginie w wypadku i osieroci dwójkę dzieci, był jedynym żywicielem rodziny, zabił go pijany kierowca - nikt się tym nie przejmuje. ale teraz olaboga, małe dziecko ucierpiało i to jest magiczny prztyczek do okazywania największych pokładów współczucia. na argument 'bo ono nic nie zawiniło' mam przykład: jak to jest ze znęcaniem się nad zwierzętami. ludzi ogarnia w większości przypadków znieczulica, a przecież te zwierzęta też nikomu nic nie zrobiły
3. bądź co bądź - Szymborska to jedna z najwybitniejszych polskich pisarek, niebywale charyzmatyczna, jej poezja to diament wśród literatury, dostała Nobla, więc należy się jej szacunek po śmierci. jeżeli o niej nie będzie się wystarczająco dużo mówić, to kto zasługuje na większą uwagę? matka idiotka która zrobiła szum medialny wokół śmierci swojego dziecka?

ja nie wiem co bym zrobiła, jakby koło mojego TŻ kręciły się tego typu koleżanki a rozmawiałaś z nim? może on nieświadomie daje im jakieś znaki, które nie każą im dać mu spokoju?

ja wczoraj byłam z moim tż na Sherlocku Holmesie było taaaaaaaaaaak fajnie uwielbiam tego typu filmy i książki, a już mieliśmy dwa czy trzy tygodnie temu pojechać, ale była straszna śnieżyca i wypadek na trasie, to zostaliśmy. ale co się odwlecze to nie uciecze i bardzo się z tego cieszę
Rozmawiałam, on nic nie robi, wiem, bo znam go i wiem, że tylko ja się dla niego liczę, ale sam fakt, że jest jakieś zagrożenie w postaci jakiejś małpy już mnie denerwuje. To jest moje ciasto i ja je zjem

Cytat:
Maluszek nie żyje..
Wiem... Słyszałam o tym rano
Straszne jest co ta matka zrobiła, jeszcze pewnie stwierdzą, że miała coś z psychiką i nawet nie pójdzie do więzienia
Stary 2012-02-04, 15:54   #4788
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Maluszek nie żyje..
niestety to było do przewidzenia
ale jestem skacowana nie mam na nic siły znajomi wczoraj u nas byli, i ogólnie dzisiaj mam humor beznadziejny smutno mi
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 16:00   #4789
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
ale jestem skacowana nie mam na nic siły znajomi wczoraj u nas byli, i ogólnie dzisiaj mam humor beznadziejny smutno mi
czemu smutno?
Stary 2012-02-04, 16:20   #4790
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość

k
ROzumiem Twoje argumenty. Ale dla mnie większym dramatem w dalszym ciągu jest śmierć Madzi.
Ze smiercią osób straszych jest się w miare łatwo pogodzić (dopóki nie chodzi o Twoich bliskich).
Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
A ja rozumiem doskolane TŻta martusi Sama wstaję codziennie przed 6 i o 22 już smacznie chrapię
Dokładnie. Moi rodzice to samo.. Wstają o 6, i już o 21-22 są w zmęczeni i spią w fotelu nawet
Cytat:
Co się dzieje?
Stary 2012-02-04, 16:36   #4791
ChocoMonster
Zakorzenienie

Mary, co się stało?
Stary 2012-02-04, 16:42   #4792
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
, i ogólnie dzisiaj mam humor beznadziejny smutno mi
Jakiś konkretny powód czy tak po prostu masz kiepski dzień?
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Dokładnie. Moi rodzice to samo.. Wstają o 6, i już o 21-22 są w zmęczeni i spią w fotelu nawet
Teraz zaczynam bardziej aktywne życie to może będę mieć więcej energii

TŻ jest u mnie i znowu chory Także prawie cały czas śpi. Beznadzieja.. Wiem,że to nie jego wina, nie zachorował specjalnie..Ale ostatnio co miesiąc weekend u mnie spędza w łóżku, a ja się wkurzam. Mam wolne i nie możemy nigdzie wyjść ani nawet normalnie posiedzieć razem Mamy dla siebie tylko weekendy a ja siedzę z nosem w książce albo przed kompem
Stary 2012-02-04, 21:57   #4793
ChocoMonster
Zakorzenienie

behind, to też nie za dobrze Ale trzeba go zrozumieć, choroba nie wybiera, a brak sił odbiera ochotę na wszystko.
U mnie jak jest tż, to ciągle robimy coś razem
Stary 2012-02-05, 00:17   #4794
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
behind, to też nie za dobrze Ale trzeba go zrozumieć, choroba nie wybiera, a brak sił odbiera ochotę na wszystko.
U mnie jak jest tż, to ciągle robimy coś razem
Wiem...

Ostatnio mam takie chwile,że zastanawiam się czy jest sens ciągnąć ten związek. Czasem mam wrażenie, że się mijamy
Stary 2012-02-05, 00:52   #4795
ParoleParole
Zakorzenienie

Behind to uciekaj do Tż do łóżka;p
Stary 2012-02-05, 09:27   #4796
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem...

Ostatnio mam takie chwile,że zastanawiam się czy jest sens ciągnąć ten związek. Czasem mam wrażenie, że się mijamy
Wiesz co, ja też tak czasem mam, ale mija jakiś czas i myślę, że cholernie bym żałowała gdybym to zrobiła. Za bardzo mi na nim zależy, a emocje czasem biorą górę...
Stary 2012-02-05, 10:22   #4797
mariamarysienka
Zakorzenienie

ja wczoraj spędziłam miły czas z TŻ szkoda że dzisiaj już jedzie. ale są szanse na spotkanie się za tydzień

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:48   #4798
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, ja też tak czasem mam, ale mija jakiś czas i myślę, że cholernie bym żałowała gdybym to zrobiła. Za bardzo mi na nim zależy, a emocje czasem biorą górę...
U mnie i tak niewiadomo jak to się wszystko skończy. Do maja niedaleko a poszukiwania pracy jakos się nie rozkręciły. W zeszłym tyg. TŻ jednego dnia przejrzał wszystkie strony z ofertami, mówił że kiepskie oferty i że wysłał 1 CVke. Z tego co wiem na tym się skończyło.
Ciężko mi żyć z tą myślą,ale na szczęście teraz będę mieć mnóstwo dodatkowych zajęć.
Wczoraj wpadli znajomi i tak na nich patrzyłam..mialam wrażenie,że my się coraz częściej mijamy
Stary 2012-02-05, 11:39   #4799
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie i tak niewiadomo jak to się wszystko skończy. Do maja niedaleko a poszukiwania pracy jakos się nie rozkręciły. W zeszłym tyg. TŻ jednego dnia przejrzał wszystkie strony z ofertami, mówił że kiepskie oferty i że wysłał 1 CVke. Z tego co wiem na tym się skończyło.
Ciężko mi żyć z tą myślą,ale na szczęście teraz będę mieć mnóstwo dodatkowych zajęć.
Wczoraj wpadli znajomi i tak na nich patrzyłam..mialam wrażenie,że my się coraz częściej mijamy
Musisz z nim koniecznie poważnie porozmawiać.
Wątpliwości w związku są rzeczą okropną, wiem co potrafią zrobić z człowiekiem i jego myślami. W związku nie można się też męczyć, ale przypomnij sobie, ile z tż-tem przeżyliście i jak Wam dobrze ze sobą
Stary 2012-02-05, 11:46   #4800
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz z nim koniecznie poważnie porozmawiać.
Wątpliwości w związku są rzeczą okropną, wiem co potrafią zrobić z człowiekiem i jego myślami. W związku nie można się też męczyć, ale przypomnij sobie, ile z tż-tem przeżyliście i jak Wam dobrze ze sobą
Jest mi z nim dobrze i nie wyobrażam sobie żeby mógl zniknąć z mojego życia.
Te wszystkie wątpliwości i wkurzanie to efekt związku na odległość,który coraz bardziej mi przeszkadza

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości