Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 10:45   #4771
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hej ale pospałam do 10 dziś i tak się wyspałam w końcu tylko brat znowu śpiewał o 8 ale wsadziłam głowę pod poduchę i jakoś zasnęłam

medzik też chce chudnąć po takim jedzeniu! może Ty masz tasiemca co
A nasi Tż to chyba tacy sami A wiesz, chyba też tak zrobię jak Ty że mu powiem że chciałam mu zrobić przykrość i dlatego to wszystko powiedziałam, on na pewno już nie pamięta nawet nic ale ja będę się lepiej czuła my to jesteśmy wredne no
czekam na fotki
biala no to Ty prawdziwa fanka boksu jesteś! musisz koniecznie jechać na jakąś walkę tylko żeby Cie nie wynieśli stamtąd jak zaczniesz skakać i szaleć!
heroine ja się nie dziwię że otworzyłaś Milkę bo to jest taka pyszna czekolada, uwielbiam ją i gdzie Ty za stara na łyżwy?! żebyś widziała jak u mnie jeżdżą babcie i nikt się z nich nie śmieje bo one śmigają lepiej niż dzieciaki!

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:58   #4772
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
biala no to Ty prawdziwa fanka boksu jesteś! musisz koniecznie jechać na jakąś walkę tylko żeby Cie nie wynieśli stamtąd jak zaczniesz skakać i szaleć!
Jezu to nie jest smieszne hahahahah we mnie to wywoluje takie emocje ze ja sama bylam w szoku moja jedna runda wygaladala tak: Kliczko dawaj jedziesz!!! Za brata! Dowal mu tej czernej malpie! Jazdaa !! Zrob mu seriem zrob mu serie!! Czego odskakujesz! Co Ty robisz!

Siedzialam, wstawalam, szlam do kuchni, pilam wode, palilam papierosa, bieglam, usiadlam, po turecku, pol szpagat WSZYTSKO!
I tak w kolko, az sie spocilam cala, co 3 sekundy bylam i innym miejscu i w innej pozycji
Jakies skoki, podskoki odskoki porostu jak oparzona , albo jakby mnie cos w doope ugryyzlo Domownicy byli w szoku a ja razem z nimi, adrenalina tak skoczyla ze ja na takiej gali to bym chyba do tego ringu weszla

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Haha ja też oglądałam znaczy nie z taką ekscytacją jak Ty no ale widziałam w tle, bo TŻ oglądał
Ale ten Chisora się stawiał
Stawial sie, ale dla mnie to co pokazal na tej fonferencji i pozniej juz w ringu, chodzi mi o ta zniewage, oplucie i spoliczkowanie Kliczki to normlanie zachowanie poznizej pasa, zenada, prostak straszny. Tak go upokorzyl publicznie z glowa mala, ja na miejscu Kliczki bym go rozniosla tam a tamten nie dal sie sprowkowac

Cytat:
Ja też będę jeść owsiankę zaraz smacznego życzę
Dzieki i nawzajem
Ja juz jablko pochlonelam na 2 sniadanie

Cytat:
no nie mogło być inaczej, nie? to było do przewidzenia
Noooo medzik to nasz hit lata
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:13   #4773
sanderaM
Rozeznanie

hej pieknoty
Ja w ostatki zabalowałam i teraz mnie głowa boli
Ale śmiać mi się chce bo Tż był zazdrosny aż dziwne że to okazał
Ale ja na jego miejscu też bym się wkurzyła . Poszłam do koleżanek miałam zaraz wrócić nie ma mnie to poszedł mnie szukać a ja tu tańczę z jakimś chłopakiem w najlepsze ależ był zły.Ale dobrze mu tak zawsze ja jestem zazdrosna niech on poczuje jak to jest
Heroine nie dziwię się że poddałaś się tej czekoladzie
Medzik jak Ty to robisz Też tak chce
Murka mówiłam że będzie dobrze
Monia tęsknimy
Stary 2012-02-19, 11:18   #4774
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ale pospałam do 10 dziś i tak się wyspałam w końcu tylko brat znowu śpiewał o 8 ale wsadziłam głowę pod poduchę i jakoś zasnęłam
Hej
rozniosłabym brata

Cytat:
wyobrażam to sobie

Cytat:
heroine ja się nie dziwię że otworzyłaś Milkę bo to jest taka pyszna czekolada, uwielbiam ją i gdzie Ty za stara na łyżwy?! żebyś widziała jak u mnie jeżdżą babcie i nikt się z nich nie śmieje bo one śmigają lepiej niż dzieciaki!
pyszna była ale dobrze, że umiałam się powstrzymać w odpowiednim momencie

wiesz, może te babcie od małego trenują to wtedy nie wstyd wychodzić a ja nie miałam łyżew na nogach jeszcze więc wiesz byłam królową lodowiska show na wejściu

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu to nie jest smieszne hahahahah we mnie to wywoluje takie emocje ze ja sama bylam w szoku moja jedna runda wygaladala tak: Kliczko dawaj jedziesz!!! Za brata! Dowal mu tej czernej malpie! Jazdaa !! Zrob mu seriem zrob mu serie!! Czego odskakujesz! Co Ty robisz!

Siedzialam, wstawalam, szlam do kuchni, pilam wode, palilam papierosa, bieglam, usiadlam, po turecku, pol szpagat WSZYTSKO!
I tak w kolko, az sie spocilam cala, co 3 sekundy bylam i innym miejscu i w innej pozycji
Jakies skoki, podskoki odskoki porostu jak oparzona , albo jakby mnie cos w doope ugryyzlo Domownicy byli w szoku a ja razem z nimi, adrenalina tak skoczyla ze ja na takiej gali to bym chyba do tego ringu weszla
ale z Ciebie fanka domownicy nie spali?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:23   #4775
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Stawial sie, ale dla mnie to co pokazal na tej fonferencji i pozniej juz w ringu, chodzi mi o ta zniewage, oplucie i spoliczkowanie Kliczki to normlanie zachowanie poznizej pasa, zenada, prostak straszny. Tak go upokorzyl publicznie z glowa mala, ja na miejscu Kliczki bym go rozniosla tam a tamten nie dal sie sprowkowac
Żenada po prostu to jak się zachował to tylko o nim świadczy, że burak i wieśniooook też myślałam, że Kliczko to po prostu Go zabije Ale wywołał szum medialny i więcej ludzi obejrzało walkę

Cytat:
Dzieki i nawzajem
Ja juz jablko pochlonelam na 2 sniadanie
dziękuję

Cytat:
Noooo medzik to nasz hit lata

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
hej pieknoty
Ja w ostatki zabalowałam i teraz mnie głowa boli
Ale śmiać mi się chce bo Tż był zazdrosny aż dziwne że to okazał
Ale ja na jego miejscu też bym się wkurzyła . Poszłam do koleżanek miałam zaraz wrócić nie ma mnie to poszedł mnie szukać a ja tu tańczę z jakimś chłopakiem w najlepsze ależ był zły.Ale dobrze mu tak zawsze ja jestem zazdrosna niech on poczuje jak to jest
Heroine nie dziwię się że poddałaś się tej czekoladzie
Hej

Widzę, że ostatki udane mina zazdrosnego TŻ-ta bezcenna ale nie pokłóciliście się?

no poddałam się, bo patrzyła na mnie takim wzrokiem ale to było na zakończenie karnawału od dzisiaj DIETA
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-19, 11:44   #4776
sanderaM
Rozeznanie

A nie od jutra?
Nie przeprosiłam go i uspokoił się trochę
Stary 2012-02-19, 11:49   #4777
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
A nie od jutra?
Nie przeprosiłam go i uspokoił się trochę
Nie od dzisiaj

Haha trzeba być twardym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 11:52   #4778
meeedzik
Zakorzenienie

Wariatki z Was
a poza tym to miałam napisany cały post i mi się skasował
Heroine, Czekoladko, Murka, Sandera haha ten spadek to zapewne jest po alko, zawsze tak miałam, bo to pewnie mój organizm się odwodnił a jutro wszystko do normy wróci

Czekoladko ja też zawsze przeżywam jak oglądam jakąś walkę, ale chyba nie aż tak bardzo ale Tż się śmieje ze mnie, że tak przeżywam i podskakuje i krzyczę
Heroine smak mi na Milkę robisz chyba dziś kupię, albo nie bo zjem całą
Murka Tz na pewno już zapomniał, ale wiesz ja jak zawsze powiem mojemu to lepiej się czuję, bo wiem że to wyjaśniłam i Tż wie, że tak naprawdę to wcale nie myślę tak
Sanderko no to widzę, że imprezka udana ja kiedyś też miałam taka akcję :d ale to jeszcze z poprzednim chłopakiem poszłam i przepadłam na 3 godziny a ten mnie szukał a ja się bawiłam z teraźniejszym Tż

A zdjęcia już dawno wstawiłam do albumu
Stary 2012-02-19, 11:53   #4779
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
raz w życiu jadłam lasagne była przepyszna ale rzeczywiście danie niezbyt dietetyczne ale zjesz rozsądną porcję, powiosłujesz trochę i będzie git
Teraz wszystkie grzechy bede ''odwioslowywac''.
Juz stoi w piecyku i sie grzeje z mnostwem sera na wierzchu.
A ja juz wiem, skad ostatnio mialam apetyty - dzis @, waga podskoczyla.... teraz juz nie ma sensu sie wazyc przez najblizsze piec dni.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:01   #4780
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Wariatki z Was
a poza tym to miałam napisany cały post i mi się skasował
znam ten ból

Cytat:
Heroine, Czekoladko, Murka, Sandera haha ten spadek to zapewne jest po alko, zawsze tak miałam, bo to pewnie mój organizm się odwodnił a jutro wszystko do normy wróci
jaaaasne pogadamy jutro

Cytat:
Heroine smak mi na Milkę robisz chyba dziś kupię, albo nie bo zjem całą
wciąga ale mogę Ci przesłać moją, bo jeszcze zostało ale ja już jej nie tknę najwyżej TŻ zje

Cytat:
A zdjęcia już dawno wstawiłam do albumu
Ty Ślicznoto Ty pięknie chudaś!

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Teraz wszystkie grzechy bede ''odwioslowywac''.
Juz stoi w piecyku i sie grzeje z mnostwem sera na wierzchu.
A ja juz wiem, skad ostatnio mialam apetyty - dzis @, waga podskoczyla.... teraz juz nie ma sensu sie wazyc przez najblizsze piec dni.
No to jest jakiś sposób

Już obiadek? Ja niedawno zjadłam śniadanie mnóstwo sera mówisz? też mam zawsze apetyt jak się zbliża @
Stary 2012-02-19, 12:11   #4781
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia o no to już wiadomo skąd ta ochota na słodkie ja tez tak miałam ostatnio a lasagne jeszcze nie jadłam, ale wiele dobrego o niej słyszałam, a raczej wiele smacznego
Heroine no masakra, człowiek się produkuje piszę i pisze a nagle bum i koniec, nie ma posta
Haha nie jutro już pewnie będzie ze 48 na wadze do tego dziś niedziela, pewnie słodkości jakieś wpadną, jeszcze po obiedzie do Tż jedziemy i tam mnie zawsze chcą podtuczyć za wszelką cenę więc nie będzie kolorowo jutro
No i dziękuję ale gdzie ja tam piękna taka normalna piękna to nasza Moniczka jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 12:16   #4782
bialaczekoladka
Zakorzenienie

A ja robie dzisiaj domowe SPA
W planie jest:
-kapiel w soli pomaranczowej
-masaz syrenka, peeling ciala
-peeling twarzy, maseczka z glinki
-maska na wlosy Kallosa moja ulubiona
-woskowanie nog
-podciecie koncowek 1cm wlosow oczywiscie
-manicure
-pedicure
Stratuje
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:18   #4783
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia o no to już wiadomo skąd ta ochota na słodkie ja tez tak miałam ostatnio a lasagne jeszcze nie jadłam, ale wiele dobrego o niej słyszałam, a raczej wiele smacznego
Zapisze i wstawie przepis, musze tylko obliczyc proporcje skladnikow, bo TZ rzuca wszystkiego ''na oko''. Jest niebezpieczna ale smakuje niebiansko. Zazwyczaj nie robimy czesciej niz raz w roku bo to takie intensywne zarcie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:23   #4784
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine no masakra, człowiek się produkuje piszę i pisze a nagle bum i koniec, nie ma posta
Haha nie jutro już pewnie będzie ze 48 na wadze do tego dziś niedziela, pewnie słodkości jakieś wpadną, jeszcze po obiedzie do Tż jedziemy i tam mnie zawsze chcą podtuczyć za wszelką cenę więc nie będzie kolorowo jutro
No i dziękuję ale gdzie ja tam piękna taka normalna piękna to nasza Moniczka jest
No to jest wkurzające

Nawet jak będzie 48, to nie będzie źle, nie?
Ja właśnie dostałam telefon od teścia z zaproszeniem na kolację nosz ku.rwa no przecież ja tam polegnę i tak jak u Ciebie, tam to zawsze chcą mnie uszczęśliwić na siłę no bo przecież oni to dla mnie przygotowali... i weź tu odmów to obraza majestatu

Moniczka jest piękna i Ty jesteś piękna bez dyskusji tu proszę

Cytat:
A ja robie dzisiaj domowe SPA
W planie jest:
-kapiel w soli pomaranczowej
-masaz syrenka, peeling ciala
-peeling twarzy, maseczka z glinki
-maska na wlosy Kallosa moja ulubiona
-woskowanie nog
-podciecie koncowek 1cm wlosow oczywiscie
-manicure
-pedicure
Stratuje
Łohoho, ambitnie
Ja też dzisiaj miałam boską kąpiel z solą z Morza Martwego z drobinkami złota ahh, jak się zrelaksowałam

Brzuch mnie boli wzięłam 2 nospy i nic nie przechodzi
Stary 2012-02-19, 12:30   #4785
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia o to super, może w tygodniu zaserwuję Tż taką wyżerkę
Czekoladko powiedz mi jak Ty sama podcinasz włoski ja też bym chciała podciąć końce ale boję się, że coś sknocę i lepiej się nie łapać za nożyczki
Heroine
a co do zaproszenia to dokładnie, chyba myślą, że przychodzę wygłodzona i muszą mnie nasycić

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Heroine oj bidulko teraz Ciebie boli może zaraz nospy podziałają
Stary 2012-02-19, 12:36   #4786
Eldo_rado
amor vincit omnia

dla tych co bolą brzuchy... ja opatentowałam nowy sposób.. .trzeba się wywlec z łózka, ale pomaga potem.. .biorę nospę, a nogi wkładam do miski z bardzo ciepła wodą... owijam się kocem i siedzę (można oglądać tv wtedy)... po czasie mięśnie się rozluźniają i ból rpzechodzi poza tym można mieć 2w1 i do wody wlac olejek do stóp albo jakis aromatyczny

madzia
jak samemu podcinasz to anjwazniejsze, żeby nie robić tego nożyczkami 'do wszystkeigo' (czyli np tymi co papier się tnie ) a mieć fryzjerskie... jak sa ostre to łądnie podcinają, nie rozdwajają końców itd
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:38   #4787
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine
a co do zaproszenia to dokładnie, chyba myślą, że przychodzę wygłodzona i muszą mnie nasycić

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Heroine oj bidulko teraz Ciebie boli może zaraz nospy podziałają

no właśnie wiem, że dietetycznie nie będzie postaram się zjeść mało no i słodkiego zero dobrze, że idzie się do nich 20 min, to przynajmniej trochę spalę

kurde wzięłam już godzinę temu i dalej mnie na.pier.dala

http://www.youtube.com/watch?v=fBFpz...deo&playnext=4
Stary 2012-02-19, 12:56   #4788
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine no jak jutro będzie 48 to będę szczęśliwa, bo właśnie taką wagę chce utrzymać
No a Ty jak się tyle przejdziesz to na pewno wszystko spalisz po drodze my lenie jedziemy samochodem na nogach to jakieś 30 minut by wyszło
Stary 2012-02-19, 13:00   #4789
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
dla tych co bolą brzuchy... ja opatentowałam nowy sposób.. .trzeba się wywlec z łózka, ale pomaga potem.. .biorę nospę, a nogi wkładam do miski z bardzo ciepła wodą... owijam się kocem i siedzę (można oglądać tv wtedy)... po czasie mięśnie się rozluźniają i ból rpzechodzi poza tym można mieć 2w1 i do wody wlac olejek do stóp albo jakis aromatyczny [B]
Dziękuję za radę na razie szykuję TŻ-towi obiadek, więc nie mam jak się uziemić ale jak mi zaraz nie przejdzie po tych nospach to spróbuję...

Cytat:
Heroine no jak jutro będzie 48 to będę szczęśliwa, bo właśnie taką wagę chce utrzymać
No a Ty jak się tyle przejdziesz to na pewno wszystko spalisz po drodze my lenie jedziemy samochodem na nogach to jakieś 30 minut by wyszło
Całkiem dobrze Ci idzie to utrzymanie

No mam nadzieję, że trochę spalę hehe, Ty nie masz co spalać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 13:13   #4790
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo ha to ja się lepiej nie zabieram do podcinania w domu mam tylko nożyczki do papieru i krawieckie a jeszcze nie wiadomo jakby mi to wyszło poczekam jeszcze z 3 tygodnie, bo wybieram się do fryzjera to przy okazji mi podetnie końce
Stary 2012-02-19, 13:16   #4791
Gosia2011
Rozeznanie

Hej kobietki
nie odzywałam się, bo byłam zajęta nauką,podglądałam Was w piątek zamieniłam się na zmiany po 15 wróciłam, potem nauka do 00.00 i sobota cały dzień przy książkach do 1. Wstałam dzisiaj o 5 normalnie masakra pewnie szybko padnę a mam do nadrobienia seriale w końcu pragniony relax! Odpowiedziałam na 4 koleżanka niestety nie zdała, nie wstawił jej 2! I tak jest wyrozumiały,na tyle lektur nie przeczytała ani jednej jak to powiedziała do końca. No mnie jako wykładowce coś by chyba trafiło, ale on młody to na luz wziął Pytanie miała dotyczące Wojny polsko-ruskiej bo takowa lektura jest na naszej liście, no już film można było obejrzeć No nic dałam jej swoje notki i się ma uczyć znowu na sobotę Teraz tylko czekam na wynik z jednego egz. z którego będzie dopiero 25-go

Jadłam czekoladę nawet, ale chyba nauka zżarła mi sporo kalorii bo rano zjadłam naleśniki, potem kanapkę z dwóch kromek chleba w drodze do domu stanęłam na wagę i 81,1 a teraz złapałam zupę ogórkową. Czekam na obiadek mniamm!

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:20   #4792
heroine86
Zakorzenienie

Zaraz zejdę bonyyyy jak mnie nawala

Żelka, a Ty jak tam dzisiaj?
Stary 2012-02-19, 13:21   #4793
Gosia2011
Rozeznanie

A w piątek piłam piwko i tak się uczyłam w między czasie teraz też zobaczyłam,że przetrzymałam książki, Lublin jednak za daleko na podróż wydam 24,8zl a karę za przetrzymanie książek 14,4zł to tak czy siak nie opłaca mi się jechaćnie no wyliczyłam sobie

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 13:25   #4794
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
nie odzywałam się, bo byłam zajęta nauką,podglądałam Was w piątek zamieniłam się na zmiany po 15 wróciłam, potem nauka do 00.00 i sobota cały dzień przy książkach do 1. Wstałam dzisiaj o 5 normalnie masakra pewnie szybko padnę a mam do nadrobienia seriale w końcu pragniony relax! Odpowiedziałam na 4 koleżanka niestety nie zdała, nie wstawił jej 2! I tak jest wyrozumiały,na tyle lektur nie przeczytała ani jednej jak to powiedziała do końca. No mnie jako wykładowce coś by chyba trafiło, ale on młody to na luz wziął Pytanie miała dotyczące Wojny polsko-ruskiej bo takowa lektura jest na naszej liście, no już film można było obejrzeć No nic dałam jej swoje notki i się ma uczyć znowu na sobotę Teraz tylko czekam na wynik z jednego egz. z którego będzie dopiero 25-go

Jadłam czekoladę nawet, ale chyba nauka zżarła mi sporo kalorii bo rano zjadłam naleśniki, potem kanapkę z dwóch kromek chleba w drodze do domu stanęłam na wagę i 81,1 a teraz złapałam zupę ogórkową. Czekam na obiadek mniamm!
Brawoooo! Zdolniacha z Ciebie
Relaks jak najbardziej zasłużony ja już obejrzałam wszystkie seriale i nie mam co robić

czyli spadek jest? czekolada dobra na myślenie

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
A w piątek piłam piwko i tak się uczyłam w między czasie teraz też zobaczyłam,że przetrzymałam książki, Lublin jednak za daleko na podróż wydam 24,8zl a karę za przetrzymanie książek 14,4zł to tak czy siak nie opłaca mi się jechaćnie no wyliczyłam sobie
jaka dokładna lol
Stary 2012-02-19, 13:26   #4795
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja od jutra biorę się za diete postanowienie postne chociaż jakieś mam. Ja póki co się kuruję chociaż coś mi nie wychodzi. W nocy w końcu się wypociłam czułam się jak zmokły kurczak łee. Mam nadzieje, że chodzić pomogło Ja jutro śmigam na aerobik mam też zamiar ćwiczyć w pozostałe dni w domku Do wakacji musi być 50 kg

białaczekoladka ale masz fajnie Ja wczoraj robiłam woskowanie teraz maluje pazurki
heroine mam nadzieję, że Ci zaraz przejdzie Może termofor Ci pomoże albo chociaż jakieś ciepłe okłady
medzik Ty to ludzi załamujesz wcinasz wszystko a waga ciągle tak samo Mi wystarczy że był tż przez 3 tyg i już 1,5kg do przodu było
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:26   #4796
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jaka dokładna lol
Stary 2012-02-19, 13:30   #4797
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Brawoooo! Zdolniacha z Ciebie
Relaks jak najbardziej zasłużony ja już obejrzałam wszystkie seriale i nie mam co robić

czyli spadek jest? czekolada dobra na myślenie

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

jaka dokładna lol
Mnie taki spadek nie cieszy ale wybredna jestem, choleraaa jasna!! no nic do 25-go przed zjazdem najlepiej musi być 80,5 chociaż daję sobie luzu, maluśkimi kroczkami musi być!!

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
jaka dokładna lol
No a jak rozważałam podróż, ale kończąc o 15 wróciłabym na noc no nie opłaca się... ja muszę nadrobić pierwszą miłość, wampiry

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-19, 13:30   #4798
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja od jutra biorę się za diete postanowienie postne chociaż jakieś mam. Ja póki co się kuruję chociaż coś mi nie wychodzi. W nocy w końcu się wypociłam czułam się jak zmokły kurczak łee. Mam nadzieje, że chodzić pomogło Ja jutro śmigam na aerobik mam też zamiar ćwiczyć w pozostałe dni w domku Do wakacji musi być 50 kg

heroine mam nadzieję, że Ci zaraz przejdzie Może termofor Ci pomoże albo chociaż jakieś ciepłe okłady
Ja zaczynam dzisiaj chociaż pod wieczór trochę spie.przę no ale od jutra będzie czysto a ile masz wzrostu, jeśli mogę spytać?

nie wiem co mi się dzieje, ale ból się nasila nie mam termoforu...
Stary 2012-02-19, 13:32   #4799
Gosia2011
Rozeznanie

A teraz oglądam Ekipę z Newcastlewariaty i zboki normalnie:brzyda l: coś w stylu ekipy z Jersey

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-19, 13:46   #4800
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Czy mogę do Was powrócić??
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości