|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja już chcę ładną figurę ![]() ![]() będziemy ![]() Ale dzisiaj jest wybitnie mokro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
![]() trzeba się chociaż pilnować na tyle, żeby przez resztę dnia jeść ładnie i w miarę zdrowo, jak później chce się poszaleć trochę ![]() ![]() jejku, doba powinna mieć więcej niż 24h ![]() no jak cały dzień padało to się dziwisz ![]() ale jutro chyba ma być już ładniej i słońce może się pojawi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w Gdańsku też cały dzień lało? ![]() No i Hiszpania 4:0 ![]() Idę robić te brzuszki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Boziuuu, jak dobrze, że dzisiaj piątek! ![]() ![]() ![]() zrobiłam wczoraj 100 brzuszków ![]() ![]() Na razie nie leje ![]() ![]() ![]() Dobra, zmykam do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ![]() ![]() ja mam 3dni wolnego w pracy teraz, ale w pon egz także cóż ![]() ![]() ![]() ![]() no u mnie dziś już dużo lepiej niż wczoraj. Nawet słońce się pojawiło ![]() ja już po pracy, znów 4h więc jakoś zleciało ![]() teraz czas na kawkę i naukę ![]() ![]() Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2012-06-15 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nareszcie w domu! ![]() ![]() ![]() ![]() i co były już wyniki z tego poprzedniego egzaminu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sobie właśnie zrobiłam cafe latte ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mają być do końca tyg, jest jeszcze czas ![]() ![]() no tu czekam na wyniki jednego, jeden mam teraz w pon i chyba koniec egzaminów ![]() ![]() no i jeszcze referat zaliczeniowy do napisania, ale tym się zajmę po egzaminie ![]() ja dzisiaj poległam na maxa ![]() tragicznie się ze sobą czuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Justyna gdzie Ty się podziewasz?
![]() ![]() wracaj tu do mnie ![]() Asia, Paulina, Monika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Hey hey Dziewczynki
![]() Widzę, że wytrwale dążycie do celu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje podsumowanie z dziś.. ś: bułka w opiekaczu (plasterek żółtego sera i szynki )+ pół kulki mozzarelli, pomidor 2ś: serek homo z wiśniami przed obiadem: rożek O: sałatka gyros K: serek homo z truskawkami Pomijam fakt, że jestem głodna ![]() ![]()
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w końcu się pojawiłaś ![]() ![]() ja nie jestem niestety wytrwała w dążeniu do celu ![]() ostatnio to raczej jestem wytrwała w beznadziejnym jedzeniu i tyciu ![]() ![]() ![]() Ty to masz nieźle z tymi praktykami, ciągle coś ![]() a odpoczynek kiedy? ![]() ładnie dzisiaj ![]() u mnie dziś porażka ![]() ![]() lato idzie a ja zamiast chudnąć, to tylko tyje ![]() a też wesele mnie czeka, tyle, że w sierpniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja wlasnie sie szykuje bo musze jechac na uczelnie, potem jakies zakupy i silownia moze. W koncu pogoda fajniusia sie pojawila,cieplutko,slonec znie,tak wakacyjnie.. ![]() Milego dnia,odezwe sie potem ![]()
#4783 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() no pogoda dzisiaj fajna ![]() upał straszny, ciężko wytrzymać, ale tak powinno być latem ![]() ja dzisiaj egzamin miałam, mam nadzieję, że do przodu będzie ![]() ![]() a teraz siedzę nad durnym referatem ![]() ale jak tamten egzamin będzie do przodu i uwinę się z tym referatem to koniec sesji ![]() z jedzeniem dzisiaj ok ![]() I owsianka z truskawkami II żurek z 2jajkami na twardo III grahamka z serem, pomidorem, rzodkiewką i szczypiorkiem; jogurt brzoskwiniowy z musli kolacja trochę przyduża, no ale w ciągu dnia nie zjadłam dużo to nie ma tragedii ![]() potem oczywiście brzuszki będą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia, no nareszcie zawitałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesuuu, ile Ty masz tych praktyk? ![]() Ania, jadło dzisiaj skromne wręcz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po tych ostatnich dniach rozpusty przyda się taki dzień jak dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ciężko wrócić do normalnego jedzenia ![]() ja ostatnio ciągle grzeszki jakieś, zwłaszcza jak się z TŻtem widzę to już w ogóle rozpusta na maksa ![]() dzisiaj wyszło ok, no ale to wyjątek potwierdzający regułę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale gorąco u mnie ![]() ![]() Oglądasz dzisiaj meczyki? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie tak samo ![]() ale tak powinno być latem ![]() ![]() pewnie ![]() oczywiście, że za Hiszpanią jestem ![]() ![]() a w tym drugim meczu to w sumie mi rybka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niech będzie ciepło ![]() Ja też jestem za Hiszpanią ![]() ![]() no Irlandia mogłaby se wygrać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na szczęście ja jeszcze z moim nie mieszkam, to trochę łatwiej mi ![]() nom ![]() choć w sumie jak taka pogoda to tylko na plaży leżeć i się opalać ![]() ja uwielbiam Hiszpanię ![]() ![]() a Ty za kim jesteś? no nic nie da, ale fajnie by było jakby wygrali. Należy się im i ich kibicom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No szkoda, że nie ma czasu na opalanie ![]() ![]() ![]() Hiszpania już miała swoje 5 minut ![]() ![]() ![]() ![]() No kibice Irlandii są za.je.bi.ści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie potrafię być taka asertywna jak ktoś je przy mnie coś co lubię ![]() słodyczom odmówię, ale chipsy itd to ciężko ![]() no właśnie, ja też nie mam kiedy się opalać ![]() ![]() oj tam, Hiszpania to moi ulubieńcy ![]() ![]() Portugalię w sumie też lubię ![]() ale za Szwabami nie przepadam, wiec mimo wszystko nie chciałabym żeby wygrali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ale dzis padnieta jestem,caly dzien prawie w biegu,myslalam,ze sie zagotuje dzisiaj na miescie i w autobusie..w ogole sie dowiedzialam,ze ostatni egzamin mam ustny-masakra!nie nawidze ustnych,bede musiala sie uczyc,bleee... Ogladnelam pierwsza polowe meczu ale jakos mi sie nie chcialo wiecej,nudza Mnie juz te mecze,euro i wogole! Milego wieczorku ![]()
#4795 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale upał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie dzisiaj do ![]() z jedzeniem tak I jogurt morelowy z musli II grahamka z serem i rzodkiewką III spaghetti IV kawałek arbuza V kawałek ciasta, szklanka koktajlu z truskawek kolacja porażka, wiem ![]() ![]() są już wyniki tego wczorajszego egzaminu i znów nie zdałam tego gó.wna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Ania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meczyk se obejrzyj i piwo se strzel ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- No i ![]() ![]() ![]() Zmykam spać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chociaż w pracy sobie trochę pozamieniałam, jutro idę na 4h a nie na 6, pt i pon wzięłam sobie wolne, to będę miała więcej czasu na naukę ![]() ![]() ale generalnie dzisiaj od rana humor do ![]() najpierw praca 6h, wróciłam do domu to nad referatem siedziałam, bo jutro babce chce go zanieść, żeby mieć już z głowy ![]() ![]() a miałabym już praktycznie wakacje gdyby nie to gó.wno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wróciłam z pracy, zjadłam obiad, wypiłam kawkę ![]() ![]() Ale duuuuuuuchota ![]() ![]() I w ogóle mam doła, bo nie umiem trzymać diety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żebym tylko to teraz w pon zdała ![]() ![]() u mnie też duszno ![]() tzn od rana tak chłodnawo było, na deszcz się zanosiło itd, ale nic nie padało w końcu, potem właśnie tak duszno się zrobiło ![]() u mnie to w ogóle porażka ze wszystkim ![]() z dietą też lipa, wczoraj nawet brzuszków nie było przez to wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.