![]() |
#4771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Grażynko spełnienia marzeń! Ja tylko na chwilkę , bo w sanatorium jestem i nie ma kiedy Was czytać - taka zajęta jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie gaduły ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Grażynko ode mnie też wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Poczytałam was i lecę działać dalej mój prezent dla TŻ - jutro mamy 11 rocznicę ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4773 |
Zakorzenienie
|
Grażynko
Dzięki za poczęstunek. MadziuZ Serwetki doszły. Dziekuję bardzo, za dodatek również. Jak mama nie chce remontu, to jej nie zmuszajcie bo będzie nieszczęśliwa. Pieniążki niech sobie w banku czekają. |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłyśmy z moją mamcią z Dąbrowy. Mieszkanie odsprzątane, została mi tylko kabinka prysznicowa i szafki kuchenne w środeczku, ale to jak już to oświetlenie mi zamontują. Lecę się kąpać i spać, żeby wstać rano, spakować się i popędzić do miasta, którego strzeże smok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Magduś, już masz śliczne mieszkanko, a jak je do końca urządzisz to będzie cacuszko, każdy detal przemyślany i dopasowany. Podziwiam i zazdraszczam ![]() ![]()
#4776 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochana
![]() ![]() Jolanto ! Przybywam ! Jeszcze tylko wyciągnę biszkopt z rabarbarem z pieca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego spotkanka życzę, miasto smoka to moje ulubione miasto ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
odkrojony, czeka i stygnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Wtajemniczenie
|
Oj, M7
![]() ![]() A miałam ograniczać słodkości, bo już w nic się nie mieszczę!!
#4780 |
Zakorzenienie
|
aż zadzwoniłam do TŻ, żeby rabarbar kupił, bo po chleb go wysłałam
![]() Opowiadałam Wam pewnie, że 3m za oknem mam budowę, z ciekawości poszperałam w necie jak to ma wyglądać i do kiedy mają skończyć i takie tam, znalazłam ceny tych mieszkań, wichodzi na to, że albo w jakimś ekskluzywnym miejscu mieszkam, albo tu po prostu jest tak diabelnie drogo, bo najtańsze 44m2 to 365tys! I to w momencie, gdzie kilka, kilkanaście metrów dalej jest... oczyszczalnia ścieków (przez okno ją widzę ![]()
#4781 |
Zadomowienie
|
Grażynko spóźnione (ale chociaż w oktawie) najszczersze życzenia.
Mnóstwa nieustającej weny!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sioodemeczko pooglądałam sobie Twoją kuchnię na blogasku. No jest cudowna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kath - co to za mieszkania za tyle kasy???? ściany pozłacane??? Ja kochane do niczego się nie nadaję. "Pani B" ma 3 tygodnie zwolnienia!!! A jej syn to skwitował: Musi odpocząć od pracy! Więc oprócz swojej roboty mam na głowie jeszcze kasę i całe żywienie internackie. Wtorek i środę na zwiększonych obrotach więc w Boże Ciało byłam ledwo żywa. A po wczorajszym dniu nie wytrzymałą i z bezsilności i braku czasu w pracy to się aż rozbeczałam. Kurde ja nie mam 4 rąk!!! Zapominam jak się nazywam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
|
Pozłacane pewnie nie, ale jeśli to Orłowo to i tak niedrogo
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się Aguś dzielnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Ewa ale za 44m to jest masakra!
![]()
#4784 |
|
Nie to "tylko" niecałe 10 000 za m2
![]() We Wrocławiu takie mieszkania sprzedawali po 1 200 000 ![]() ![]() A jak się ma Wrocław do pięknego Orłowa???? Nijak, w końcu Orłowo nad morzem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie drożdżóweczka z truskaweczkami - zapraszam kto chętny ![]() Cytat:
Aguś trzymaj się, ja zacisnęłabym zęby, zrobiłabym co trzeba, a na zwolnienie poszłabym jak Pani B wróci ![]() Miłego sobotniego popołudnia
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
o matko
![]() toż taniej cały dom pod miastem wybudować! A tu nie dośc, że blisko głównej to jeszcze ta oczyszczalnia! ![]() My ostatnio poszliśmy na spacerek w inną stronę niż do morza i się zdziwiliśmy, że takie ładne tereny tuż pod nosem, a my tam nigdy nie byliśmy.
#4787 |
Zadomowienie
|
Myślicie, że mam postąpić tak samo i uciec w zwolnienie??? A kto wykona tę robotę? Przecież nie zostawię głównej księgowej z całym tym burdelem
![]() A poza tym to zdecydowanie wolałabym wziąć urlop, bo jest 100% płatny a zwolnienie 80% ![]() No nic, muszę zacisnąć zęby wrrrrr Ale przez to nie mam wieczorem siły, ani nawet ochoty (bo nic na oczy nie widzę) na deku, xxx czy inne nowo odkryte hobby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Aga, myślałam, że tylko we dwie pracujecie w tym biurze, w takim razie mam nadzieję, że księgowa docenia twoją pracę i widzi niedociągnięcia ze strony Pani B, bo jeśli nie to bym się nią nie przejmowała, jeśli jesteś doceniana, to nie rób świństw, ale też nie pozwól się wykorzystywać (wiem, że łatwo jest mówić
![]() ![]()
#4789 |
Zadomowienie
|
Alinko, najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy widzą co się dzieje, i główna księgowa i kadrowa i dyrektorka, ale nikt nic z tym nie robi
![]() Księgowa widzi co robię i jak robię i tylko mówi że musi mnie trochę odciążyć bo za dużo mam roboty, ale tak jak pisałam troszkę wcześniej, zleca mi dodatkowe prace, albo zabiera Pani B i mi je dokłada. A wszystko jest na papierze, bo zmieniają z dyrektorką zakresy obowiązków (mój i Pani B). Czasami się zastanawiam, że chyba mnie testują, ale 4 lata minęło 3 marca jak zaczęłam pracować w tej szkole, wcześniej pół roku byłam tam na stażu, więc chyba już nie muszą mnie tak testować ![]() Więc co ma na celu takie zabieranie jej obowiązków a dokładanie ich mi. Zaorać mnie chcą? A teraz jeszcze to zwolnienie ![]() Ja wiem, że dam radę ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- A w ogóle to w mojej szafie też chyba mieszka ta wredna istota co to zmniejsza moje ubrania, a konkretniej to dzinsy mi chyba zszywa, bo nie mogłam dzisiaj nic na pupę wcisnąć. A może to te nowe lody od grycana. Takie pyszności znalazłam: cafe latte ![]() No bo jak to mówią: zajadam stresy - tak sobie tłumaczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
|
Cytat:
![]() ![]() A co do dzinsów...ostatnie, jakie wchodziły na moją nadobną były z laicrą ![]() ![]() ![]() U mnie buuuurzaaaaaaa, ale walą pioruny normalnie masakra. Osiołek ucieka do piwnicy, pa pa. Tam piorunów nie słychać i nie widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich niedzielnie
![]() Aga zapracowana, a mama na wycieczce, ![]() Przekazuję serdeczne pozdrowienia od Eli, myśli o nas nawet jak nie zagląda ![]() Obudziłam się o 6 godz, od razu przypomniało mi się, że oczywiście zapomniałam o pozdrowieniach dla wizażanek, które miałam przesłać ![]() Ale zdążyłam przed jej powrotem ![]() Ciekawe czy osiołek dalej w piwnicy? ![]() Pogoda dziś za oknem cudna, więc pewnie mało kto spędzi niedzielę w domku . Buziaki ![]()
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-06-10 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zadomowienie
|
10 tys/m2 to tutaj normalka. Teoretycznie jest 7 tys ale w rzeczywistości wychodzi 10 tys.
To co z bratem kupiliśmy to też była okazja. Nówka sztuka 190 tys za 28m2, czyli < 7tys/m2 prawie w centrum miasta. Mieszkania były promocyjne, było ich 10szt przez 2 dni (normalnie takie kosztują (220-250 tys). Rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Ale...... nie ma tak słodko. Trzeba jeszcze dokupić miejsce parkingowe, a jak nie chcesz to ci nie sprzedadzą albo dopłacasz "ryczał za część wspólną" Parking kosztuje ok 30tys. Wiec w normalneje cenie bez okazji wychodzi standardowo 10 tys/m2 - za zwykłe blokowisko. I jeszcze w nowych blokach nie ma na zewnatrz gdzie zaparkować. Od jakiś 3 lat są kłopoty z wodami opadowymi i deweloper musi tworzyć powierzchnie zielone żeby mieć retencje, inaczej MPWIK nie wyda mu pozwolenia. Zwykle jest to 2-4 miejsca parkingowe na kilkaset mieszkań, często przypisanye do usług na parterze
#4793 |
Zakorzenienie
|
A My jesteśmy już po zakupach na starociach . obkupiłyśmy sie w obrusy i serwetusie ręcznie robionePoczarowałyśmy troszkę Pana i całkiem niedrogo i gratisów nawrzucał....miodzio! a teraz Siódemusia smazy mi truskawki na obiadek do makaronu.Takiej to dobrze! co nie?
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Pozdrawiamy was wszystkie tzn. ja i Magdziołek z nad śliwkowego winka...
#4794 |
Zakorzenienie
|
a u mnie się właśnie piecze: http://ko-ko-ko.blogspot.com/2010/05...uskawkami.html (spójrzcie jaka nazwa na czasie
![]() ![]()
#4795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla Joli i Madzi moc całusów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
Kath przepysznie to wygląda
![]() A Joli i Madzi zazdroszczę zakupów starociowych, co prawda sama pewnie bym nic nie kupiła bo już pusto w portfelu ( a do wypłaty daleko) ale uwielbiam w takich starociach szperać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
|
Już wyszedł
![]() A dzisiaj znalazł 5 garści płatków róż i zrobił aromatyzowany różany brązowy cukier na zimę i konfitury z truskawek o zapachu róży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Wtajemniczenie
|
Jestem silna,
Jestem silna, Jestem silna, Jestem silna, Jestem silna... nie dam się głupim zagrywkom Tża! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Ojejku! Figuniu - trzymaj się Kochana !!!!!!
Pewnie, że jesteś silna !!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.