|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Wroblisko, Ty-menno-kobieto z pokarmem, Mirro
![]() czysta sie wy przez dwa lata nie najadly tak pytam, bo w czas Unego na urlopie zaplanowalam Nic-Nie-Jedzenie picia przezornie nie wykluczylam czlek nie wielblad-pic musi poza tem, siedze i czarno widze Un na wywczasie, dzis wyplynal z Aberdeen na morze polnocne mowi, ze nie bedzie kontaktu i zebym w rozpaczy nie kupila butow ( nabytek nowych butow normalizuje mi bowiem swiat opuszczony przez Unego ) zaczelam wiec ogladac jak to lodzie tonom w otchlani morz i oceanow matko i boska zostane prawdopodobnie zwiazkowo osierocona i jeszcze sie boje, ze mi kota obesra a sama go nie umyje mosze sie napije ![]() starsznie sie mnie podoba to dziwo Ty-menny ale czy jest sens piec, gotowac, karmic jedna, samotna, gupiom babe w pustym domu nie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, co Ci powiem to Ci powiem ale Ci powiem
![]() zła na Ciebie cholernie jestem. ale dobrze że jesteś. i już prawie Ci wybaczyłam ![]() a Tymena nadal nieładnie robi, oj nieładnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Mirro
nie byc na mnie zla bo siem z Tobom rozwiode ![]() mam starszny wyrzut sumienia swiezy, dzisiejszy wracajac ze staroci, wcionglo mnie do Zary nie wiem co, sila jakas przyciongajonca byla tam, w tej okolicy i nie wiem jak to sie stalo, alem wyszla z dwiema parami butow w dwoch roznych rozmiarach w sumie oba sa tak jakby pasujace swiat mi sie troche znormalizowal ale sumienie gryzie pewnie je oddam w poniedzialek, wezme nowe i tak popraktykuje nabywanie i zwracanie az Un wroci i swiat bedzie taki jak zwykle czy cola z rumem to posilek niskokaloryczny? ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności Rozdawanie metra co ja pacze ![]() to nie jest jednak posilek niskokaloryczny |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Niskokaloryczny, niskokaloryczny, tylko trzeba coli 0 % dolać
![]() Poszłam przez Ciebie na to plotkowe i sie zdenerwowalam tylko ![]() Podobn wieśniaki maja koty, bo są potrzebne do łapania myszy. Tak jak krowy do dawania mleka. Użytkowo ![]() Taka mentalność glupia ![]() A że jestem po drinku niskokalorycznym to zażądałam wyjaśnień. Jak nic dotane punkcika karnego ![]() ---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Uwielbiam ją ![]() http://www.youtube.com/watch?v=n3rewv3FjOg ---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ---------- Moja ukochna ponad wszystko brat twierdzi że jestem rąbnięta ( niewiadomo przez co ) ![]() ![]() To je mój dzwonek telefonowy nawet ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zxj9tZCqyU8 Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-07-21 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Milej niedzieli
![]() Babe zeslal Bog - uwielbiam ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2013-07-21 o 06:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
heloł niedzielnie
kot od dwóch dni miejsca sobie znaleźć nie może - łazi po domu i miałkoli tęsknie, każe sobie otwierać zamknięte drzwi , zagląda do środka , po czym każe otwierać następne itd aż przeparoluje całą chałupkie Chyba jemu też tęskno za młodzieżą Czy ta fokaccia to jest taka goła pizza ? ![]() oraz Nasturcjo ![]()
#4777 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Stazyjo ![]() make my day rozumiem, ze to od tej coli 0% wstalam ogarniam siebie, kota i zycie i pedze na starocie cale jestem w skowronkach no i oczywiscie, siem boje, bo co bedzie jak mi sie czterodrzwiowa szafa trafi jak ja jom przyniose ![]() a tak po prawdzie, to marzy mi sie witraz ![]() chodzi za mna juz od czasu, jesli witraz moze chodzic moze co z tego bedzie, kto wie ![]() kota nie pokaze, bo brzydal jest jak i byl w dodadku len smierdzacy i jeszcze lubi sie obsrac ja to mam szczescie ... ![]() miejta sie niedzielnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Mówcie mi - pracowita pszczółka, no dobra pszczoła
![]() od rana wydrylowałam ( super słowo ![]() Focaccia super jest - lubię gołą i odzianą ![]()
#4780 |
Zakorzenienie
|
Tymeno pięknie wygląda ta foccacia
![]() ![]() ![]() BigeM po oglądnięciu zdjęciów Twych zburzyłaś Twój wizerunek w mym umyśle ![]() ![]() Tereso pomiziaj zwierzyniec Twój domowy ![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Tygrysku, mrau
![]() Kto rano wstaje temu słońce w dupsko daje. Ja już po plażowaniu tralalala, fale na morzu aż gacie zrywa. Miejcie się niedzielnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Czołem Wewątku
![]() Nie mam co pisać, bo nic się u mnie nie dzieje. Pomijając kilka nowych, solarowych kiecek i dwie pary butów z wyprzedaży ![]() Kwiatku miło Cię znowu czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | ||||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() znaczy : wiem, że jem, tylko nie wiem, że to ona trudno - popatrze na swojego, któren jest niesamowicie przystojny, choć brak mu niektórych elementów ![]() Cytat:
jak igłom - to chylę czoła jak drylownicą, to tego .... nie chylę ![]() Cytat:
![]() ![]() jestem spranom brunetkom, Tygryzu ![]() stetyż albo niestetyż Cytat:
![]() u mnie zimność - za chińskiego boga bym nie wlazła do morza hej - ho , Rawito ![]()
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Margollu, Stazyjjo
u mnie tez braki alebo i nadmiary wrocilam, upocona, usmierdzaca i z niczym wkraczam na poczte mom, wirtualnom rzecz jasna ( posiadam, a jakze ![]() a tam stoi i pisze ( czy moze jednoczesnie stac i pisac... pytanie retoryczne to jest ) Allegro- potwierdzenie zlozenia oferty ( tu numery aukcji nastepuja ) - orzel w koronie ![]() znaczy niedobory ![]() ide do wanny bylam tez w parku, na tak zwanym lekturowym wywczasie tylko ja mialam piwo wsrod tej skandynawskiej spragnionej gawiedzi a wczoraj mieli wszyscy coz, tylko Polak przezorny jest bo dzis piwa nie sprzedaja ![]() jestem z siebie tak jakby dumna Rawito ![]() poka kiecki lubie Solara, chociaz mi ostatnio podpadl za produkcje w Chinach ta wasza gola i ubrana to mnie sie kojarzy z fokom kociom ( to nie wiem czy chce to koniecznie jesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Matko, matko drylowała ja nie igło ale prawie - nożykiem malutkim, czubkiem jego.
W hu...k ![]() ![]()
#4788 |
Zakorzenienie
|
A nie było robali, Ragulito ?
![]() jak nożykiem, to szacun ja to kiedyś leciałam drylownicą, ale przerabiałam wiadra tego dobra, bo un miał wiśniowy sad(ek). Młoda byłam - dziś by mi się nie chciało :p
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2013-07-21 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Nasturcjo, ja niestety wtopilam sie w wesołe stadko syren. A kostium jaskiniowca przesłany był, ale tez dobie kupię. Co mam nie mieć
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4790 |
Zakorzenienie
|
A gdzie foto syrenicy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Piers do przodu
|
Hesusie z Maryjkom - zostawić Was Babony na dwa tygodnie i od razu Dawno-Nie-Widziane siem objawiajom
![]() ![]() Radośnie machnę Ptaszynom z lewa i ku fijordom z prawa i idem wracać ku rzeczywistości ....
#4792 |
Zakorzenienie
|
Cześć Katty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
oc sie nie znam na babach
![]() Kassiu Sanno, a wiesz, zem jak w koncu przemycila w fiordy tem Twoja truskawkowa nalewke ( stezenie to alkoholowe zakazane jest we fiordzie moim) to przemyt zgral sie z montazem kuchni montazysci truskawkowke napoczeli i teraz mam dwie dziury w kuchennym parkiecie z Twojej winy szkody poczynione ![]() Ty-menno nic nie jadala MY NIC NIE JEMY ![]() pijemy tylko ( zrodlanom wode ) / ja to chyba lubie pitolic bez sensu / odkrylam u sie loczki bede czynic lnianego glutka |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Piers do przodu
|
Piłam dużo
![]() ![]() ![]() ![]() A no i mogłam kupić po znajomości 90-metrowe mieszkanie za 60 tysi ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-07-21 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Kwiatku, ja truskawkową nalewką nikogo nie częstuję. Wiem, jestem świnią
![]() Super Kasiu, to teraz dawaj zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Piers do przodu
|
Tymennico kochana ano na szczęście odmówiłam
![]() ![]() Kffiecie Północy bo pewnie montażyści to nie Polacy byli?? ![]() ![]() Foty będą jak tylko zgram z telefonów sztuk 3 i innych gadzetów - aaa najważniejszy plus dodatni - pogadalim z Syńciem za cały rok ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- A jakby co to nowa truskawkówa się maceruje ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-07-21 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Kati-juszo
montery rodzime byly, w tem sek na wench poszli ![]() ja w tem czasie pilnowalam, nie powiem, doswiadczenia z monterami bowiem posiadam alem "Nad Niemnem " zapodala film mnie wczulil montery sie smiali, ze siedzi baba w poludnie i przed talewizor placze zmylili mnie mysle, uczciwe, uczuciowe chlopaki i pacz... jak we Wilnie ostatnio zem byli to tez malom co domeczku nie nabyla starka sie lala gadanko bylo dziadek urzekal tylko ta pieprzona rzeczywistosc, ze do roboty jeszcze pare latek trza switem chodzic ( no dobra, zaczynam o 11 ) ale mimo wszystko ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Tymcio czyzby Kochane Piniozki przyslijcie rodzice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Piers do przodu
|
Kffiotek zna życie
![]() ![]() dziś po wojażach w rodzimym sklepie karta odmówiła współpracy to se myślę, żem pobalowali fest ale się okazało że był albo brak na łączach albo cyferki mnie się popierdyliwszy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.