|
|
#4771 | |
|
KOTerator
|
Dot.: Koty - część VIII
Cytat:
. Albo więcej . Żwirek kupuję raz w roku i udaję, że mi z nieba spada i jest za darmo , korzystam cały rok i nie myślę, że zapłaciłam. To samo staram się robić z suchym. Mokre i zabawki ostatnio co kwartał kupuję za parę stów, bo hurtem taniej. Cieszy mnie, jak one mają coś lepszego, nawet kosztem tego, że ja mam wtedy coś gorszego albo nic . One mają być niemartwiącymi się o nic kulkami szczęścia.---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Iwona nic nie wygrałaś, ja już w tym miesiącu odbierałam jakieś paczki dla kotów, tylko nie pamiętam z czym hmm ale na pewno coś było .
|
|
|
|
|
#4772 |
|
Zadomowienie
|
Monika dziś jest pierwszy kwietnia. Nie mogłaś w tym miesiącu nic odebrać!!!
![]() Gdzie zdjęcia kotów? Ciągle o nie meczysz a sama nic nie dodajesz. FOCH!
|
|
#4773 |
|
KOTerator
|
W ogóle śmieszne jest pisanie, że ktoś ma fioła na punkcie kotów tylko dlatego, że karmi go według jego potrzeb tj. mięsem.
To tak, jakby pisać, że ktoś ma fioła na punkcie królika bo mu daje marchewki, albo ma fioła na punkcie swoim bo nie żywi się energią słoneczną. ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Już jest kwiecień?! ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Borze kwiecień jest co się stało z końcówką marca -.-. Zdjęcia to nie wiem chyba w wakacje .
|
|
|
|
#4774 |
|
Wtajemniczenie
|
to moze mi poradzicie cos, jutro bede suche zamawiac i nie wiem jakie wybrac. Lubia Taste of wild i Acane rybna, ale moze by wziac cos innego malego do sprobowania?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4775 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
A wiecie, że dopiero mi się skończył wór CBE przywieziony razem z Niunią? Kosztował 80 zł.
Cytat:
W fundacji, z której brałam kota warunki są dość restrykcyjne i koty nie schodzą jak świeże bułeczki, ale mieli do tej pory tylko 2 zwroty i mają pewność, że koty prócz miłości mają też dobre warunki. Dom tymczasowy z definicji nie może być lepszy od domu stałego. Ludzie, którym adoptowałam kota, zmylili mnie radosnym przyjmowaniem karteczek, tabelek, ulotek. Ze łzami w oczach opowiadali o swoim poprzednim kocie jak o członku rodziny. Zapewniali, że kot będzie szalał z dzieckiem. Potem się okazało, że tamten kot w zasadzie tylko leżał na kanapie lub siedział na oknie i państwo byli bardzo zdziwieni, że ten młody kocurek biega i wciska się między doniczki (nie zdjęli doniczek z półki nad łóżkiem, bo poprzedni kot po niej nie chodził). "I naczynia wylizuje, i kradnie z patelni! Poprzedni kot tak nie robił, ten jest niewychowany, proszę go zabrać, bo zawieziemy go do kolegi, który ma dom pod lasem!" Jak dobrze, że dziś Prima Aprilis i nie ruszają mnie takie żarty. Cytat:
Właśnie się zorientowałam, że straciły ważność wszelkie kupony rabatowe i punkty bonusowe, jakie posiadałam...
|
|
|
#4776 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
|
|
#4777 |
|
... choć nie Westwood
|
Nie wspominała, mówiła, że zobaczymy czy coś się zmieni i w czwartek będziemy inne opcje rozważać.
|
|
#4778 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
|
|
#4779 |
|
Wtajemniczenie
|
Applaws z kurczakiem nie smakowal.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4780 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Nie znam się na królikach, niech jedzą co chcą. W końcu 'zwierzęta mają instynkt i nie zjedzą nic co im zaszkodzi'. Vivienne Twój kot najwyraźniej nie ma instynktu :P. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Stasiek a miały Orijen? Jak nie jest za drogi i kotom nie przeszkadzają małe chrupki to ja bym to zamówiła. Szkoda, że nie możesz zamówić PoN, a może możesz? Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2014-04-01 o 21:14 |
|
|
|
|
#4781 |
|
... choć nie Westwood
|
Nie miala usg, wetka dzis mnie tak na szybko przyjela, badala mala tylko per rectum.
Ej! Jak nie ma instynktu jak pierwsza z rodzeństwa myszkę złapała i zjadla ona ma za duzy instynkt! Jest drapieżnikiem!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie jakiś pomysł co zrobić, żeby kotek się do niego nie dorwał? Jeśli nic nie wymyślimy kiecki pójdą na wakacje, ale a nuz jest jakiś sposób |
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie je trzymasz? Jeśli np. w sypialni to może zamknij do niej drzwi? Nasze ubrania są bezpieczne, bo trzymamy w szafie w sypialni, która jest wiecznie dla kotów zamknięta.
|
|
#4784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak sie zastanawiam czy male chrupki im przeszkadzaja, rozgryzaja chrupki zawsze. To chodzi o polykanie w calosci, czy na czym polega problem z malymi chrupkami? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4785 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem jak się zapomną, to nawet słysząc z innego pomieszczenia, że się zbiera, wystarczy, że powiem psik i już są na podłodze. Wszystkie koty tego wyuczyłam, więc da się. Co do haftowania na dywaniki, to zauważyłam, że mimo nauki na podłogę, czasem lecą w kierunku wycieraczki przed kuwetami. Ale mi to nie przeszkadza, więc tego nie korygowałam. Nawet lepiej, bo jest gumowa i wystarczy potem przepłukać. Cytat:
Mi się marzy pies, duży, kudłaty i rasowy (mam upatrzonych kilka ras). Ale wiem jakie takie psy mają swoje wymagania. I mimo, że bardzo mi się marzy, to się wstrzymuję. Ale ogólnie zauważyłam w dzisiejszych czasach niechęć do samodzielnego poszukiwania informacji. Wystarczy przejrzeć fora internetowe. Ile jest wątków z pytaniami na które można by uzyskać odpowiedź wpisując w wyszukiwarkę chociażby tytuł wątku, który jest zakładany dla danego pytania Cytat:
![]() Cytat:
![]() W temacie podkradania z talerzy, to nigdy nie zapomnę miny Grubcia, który wpakował mi kiedyś łapkę prosto w chrzan i dawaj szybko do pyszczka oblizywać zanim pańcia pogoni.
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frontline dla kotow? Wlasnie sie zastanawiam czy moim nie zamowic na wyjazdy na dzialke. Kupilas taki w kropelkach?
|
|
#4787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprzedni kot jak był malutki upodobał sobie wchodzenie do szafy z płaszczami, wspinanie się po nich i spanie na górze. Jedna garsonka mamy umarła przez niego. Na starość jak kota już nie właziła do szafy, często otwierała ją (zabezpieczana była na różne sposoby) tylko po to żeby pokazać, że umie. |
|
|
|
|
#4788 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
![]() Tak, chodziło mi o połykanie. |
|
|
|
|
#4789 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha, probowalas?
Jak pyszny to biore :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4790 |
|
Nie depcze krokusów
|
Daniels nie lubi małych chrupek, próbuje je gryźć i biedny obraca tego chrupka w mordce, obraca i się frustruje, że na kieł nie wpada.
Nie widzi przyjemności w połykaniu
|
|
#4791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co prawda musiałam się uzbroić w cierpliwość, bo chyba z pięć minut suwał go po całym talerzu, zanim udało mu się chwycić, ale i tak jestem z niego dumna
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiałam się czy nie kupić w butelce 100 ml ale przeczytałam, że ma inne stężenie i trzeba więcej razy psikać na kota. Moje i tak nie są zadowolone jak coś przy nich majstruję. W zeszłym roku na pierwszym spacerze Horus złapał kleszcza więc wolę się zabezpieczyć.
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ty Danielsowi sugerujesz??ja ostatnio nie wytrzymałam i kupiłam kotu znów RC Pure Feline Beauty, bo tą karmę tak dla odmiany je chętnie, a Applawsa dziobał jak za karę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4794 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny ;-) Byłam już u Was, z kotem Jumperem. Może pamiętacie
Mam minipytanie. Otóż mój wstręciuch od roku jest na karmie gastrointensial, po problemach z jelitami, ale nie powiem, żeby ona do najtańszych należała i chciałabym go przerzucić na jakąś tańszą, ale nie badziewną. Jaka byście poleciły? Już dodałam do koszyka : Almo Nature (wołowina, królik i kurczak), Apllaws ( z kurczakiem, kurczak i łosoś) Bozita (outdoor&active) I jak to zrobić, żeby nie miał rozstroju brzuchola? i czy mu nie zaszkodzi jak będę próbowała co jakiś czas innej karmy?
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki znów dziki kot? Acana? Bo też coś szukam do miksu
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
#4796 |
|
KOTerator
|
Wild Cat, zielony najlepszy.
Paczki dwie przyszły do mnie, trzecia się nie zmieściła do auta kurierowi z innymi paczkami (moje to trzy pudła wielkości lodówki) i będzie jutro. |
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż co kupiłaś ![]() A z jakiego sklepu zamawiasz tego kota? Może zamówie jakis maly woreczek
|
|
#4798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziękuję ![]() jaka to firma, bo na zoo+ nie wyszukuje takiej
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
Wild Cat był na Ekozwierzaku. Nie wiem czy jeszcze jest.
|
|
#4800 |
|
KOTerator
|
Zamawiałam w Ekozwierzaku, ale mnie już nie stać, albo inaczej, na dłuższą metę mnie nie stać na taką karmę, wolę różne i troszkę tańsze. Zresztą teraz jedzą dla kotów z chorą wątrobą.
Wzięłam 2x40l CBE+, 24 puszki Intergra Sensitive na próbę (tak wiem, 24 na próbę -.-), 36 saszetek Animonda vom feinsten Select dla Soni, 24 puszki Cosmy Thai, 24 puszki te duże Miamor Feine Filets, wędkę Bird. Do tego puszki i chrupki dla bezdomniaków, TOTW, Smilla. Gratis dostanę łyżkę do nabierania karmy. A jeszcze muszę zamówić puszki i suche Trovet Hepatic i będę miała zapas na długo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

nie chcę mówić jakie mi kwoty wyszły...
. Albo więcej
. Żwirek kupuję raz w roku i udaję, że mi z nieba spada i jest za darmo
, korzystam cały rok i nie myślę, że zapłaciłam. To samo staram się robić z suchym. Mokre i zabawki ostatnio co kwartał kupuję za parę stów, bo hurtem taniej. Cieszy mnie, jak one mają coś lepszego, nawet kosztem tego, że ja mam wtedy coś gorszego albo nic 

.

Co ty Danielsowi sugerujesz??
pokaż co kupiłaś