Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-27, 10:22   #4771
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Hej
Pospalismy dzisiaj do 8, ale na śniadanie pizamowe nie było czasu. Malż o 9 jechał na mecz wieć rano trzeba było szybko się zorganizować.
Dzisiaj czeka mnie leniwy dzień z corcia, pogoda ok więc idziemy na plac zabaw

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 10:33   #4772
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

Witam się i ja...miałam okropne sny...snilo mi sie ze do Mojego Tz zadzwonila jego jakaś była i się z nią umowil Widziałam ją we snie i generalnie to była zmyślona przez moj umysl postać ale obudzilam się lekko zła...jak zasnelam to znowu mi się sniło to samo takze nie śpie od godziny i juz spac chyba nie pojde...TZ mowil ze faktycznie bylo widac ze mam zly sen bo miauczalam coś i miałam gęsią skórke
Po obudzeniu czuje sie jakas mega nieatrakcyjna i ogolnie mam ch**owy poranek
Nie wiem czy te sny sie rodzą z naszych kompleksów czy co
Chyba tak... Albo za dużo myślałaś ostatnio o wyjeździe na szkolenie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Heelllooł
Mam dobry humorek bo wczoraj w końc było male co nie co
U nas też Może dlatego,już nie szczekam

A dzisiaj spaliśmy już w nocy i czułam jak się maluch kręci i to nie jelita,bo to się powtarzało co 15 minut i w ogóle no czuć jakby ktoś tam się przewracał i robił fikołki
I chyba muszę spać sama,bo tak mnie od rana coś brzuch boli i plecy,że masakra. Jednak najlepiej to mi się śpi teraz samej

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 10:55   #4773
Aliszcze
Zakorzenienie

zgadzam się w kwestii pokoju dziecięcego. Moja akurat ma ściany w kolorze wrzosu, bo to kiedyś była nasza sypialnia i taki kolor se wybraliśmy wiec dziewczęcy ja lubię naklejki na ściany bo można odklejać teraz chcemy ściany albo zielone albo żółte, kilka naklejek na ścianę nad łóżkiem młodej, firanka i dodatki w sowy, typu posciel, pojemnik na kredki czy ramka na zdjęcia. Niedrogie, by potem żal nie było, jak znów bedziemy zmieniać wystrój pokojumebli nie kupujemy, tylko własnie zastanawiamy się nad kupnem biurka już oraz jeszcze chcę fajną osłonę na kaloryfer kupić, no i półeczki jakieś porobić, czy mały regał. Porządek w zabawkach, część schowamy i wywieziemy na działkę do moich rodziców. a za półtorej roku pewnie już to będzie dwuosobowy pokoik, bo chcemy młodszą tam też przenieść, bo przez rok bedzie maluszek w naszej sypialni.
najgorsze, że ja nie mam specjalnie wielkiego poczucia stylu i najchętniej bym wynajęła dekoratora wnętrz no ale to kosztuje, dlatego szukam w necie inspiracji

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 11:21   #4774
anesh_
Zakorzenienie

Dziewczyny proszę poradźcie mi - u nas padał deszcz, więc powietrze jest wilgotne...
Alergolog w jednym zaleceń powiedziała - unikać wilgotnych środowisk - przykład - nie chodzić do lasu... No to mój mąż się uparł, że nie powinnam wychodzić z Mają, bo powietrze jest wilgotne... Mi wydaje się, że to przesada, niestety u nas nie da się uniknąć środowisk wilgotnych, bo mieszkamy nad stawami, a z drugiej strony las.... Ale mąż się uparł, oczywiście powiedziałam, że pójdę i nic mu do tego, bo tak samo mogę powiedzieć, że nie wyjdę z nią na dwór jak jest 20 st., bo przecież wszystko pyli....
A sam fajki jara jedną za drugą i jakoś mu nie przeszkadza, że wchodzi do domu po takiej fajce, a dziecko się tuli do tego smrodu....
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 11:24   #4775
Aliszcze
Zakorzenienie

mi się wydawało, że najgorsza jest wilgoć w domu, bo może być pleśń i grzyby, które wywołują alergie. Zależy chyba na co jest się uczulonym. Bo jak na pyłki to zwykle po deszczu alergicy lepiej się czują. Natomiast jak na grzyby pleśń jest się uczulonym, to gorsza wilgoć. No ale chyba lekarz nie zakazał w ogóle wyjść? a może krotki spacerek i obserwacja samopoczucia?
nie znam się w sumie, bo nie jestem alergikiem.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 11:25   #4776
Misstic
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki

Ja nie urzadzam pokoiku dla bejbika. Przez pierwszy rok bedzie spalo u nas w pokoju a potem pomyslimy. W tym drugim malym pokoiku trzeba zrobic remont i myslalam nad zielonymi scianami a potem ewentualnie jaka dziecieca naklejke przykleje. Nie wiem, zobaczymy jak to bedzie.

Za godzinke mykamy na obiadek do mamci u nas dzisiaj pochmurno i czasami kropi, nie lubie takiej pogody, bo nic sie czlowiekowi nie chce.

Frezyjka ja do szkoly rodzenia ide od 25 czerwca. Troche pozno, ale taki termin byl tylko a ta babeczka powiedziala ze to nic nie szkodzi ze troche pozniej. Na ta wczesniejsza, majowa grupe juz sie nie zalapalam, tyle chetnych jest.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 11:33   #4777
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
mi się wydawało, że najgorsza jest wilgoć w domu, bo może być pleśń i grzyby, które wywołują alergie. Zależy chyba na co jest się uczulonym. Bo jak na pyłki to zwykle po deszczu alergicy lepiej się czują. Natomiast jak na grzyby pleśń jest się uczulonym, to gorsza wilgoć. No ale chyba lekarz nie zakazał w ogóle wyjść? a może krotki spacerek i obserwacja samopoczucia?
nie znam się w sumie, bo nie jestem alergikiem.

Nie wiadomo na co jest uczulona - niestety jest za mała, by zrobić testy. Jak męża nie ma to normalnie z nią wychodzę - czy zimno czy ciepło, czy po deszczu... Ale on jak za zimno to od razu - zimno jest, jestem taka zła, że zaraz coś kopnę dosłownie.
W domu nie mamy, ani grzyba, ani pleśni, dom nowy - ma 4 lata, dobrze wysuszony.
Właśnie niby alergicy lepiej czują się po deszczu, bo mniej pyli, mąż się jednak uparł, że zalecenia lekarza były takie, by unikać wilgotnych środowisk, moim kontrargumentem natomiast było pytanie, czy jak jest gorąco też nie mam z nią wychodzić - bo pyli. A on na to - ja tylko słucham lekarza...

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2014-04-27 o 11:34

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-27, 11:38   #4778
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę poradźcie mi - u nas padał deszcz, więc powietrze jest wilgotne...
Alergolog w jednym zaleceń powiedziała - unikać wilgotnych środowisk - przykład - nie chodzić do lasu... No to mój mąż się uparł, że nie powinnam wychodzić z Mają, bo powietrze jest wilgotne... Mi wydaje się, że to przesada, niestety u nas nie da się uniknąć środowisk wilgotnych, bo mieszkamy nad stawami, a z drugiej strony las.... Ale mąż się uparł, oczywiście powiedziałam, że pójdę i nic mu do tego, bo tak samo mogę powiedzieć, że nie wyjdę z nią na dwór jak jest 20 st., bo przecież wszystko pyli....
A sam fajki jara jedną za drugą i jakoś mu nie przeszkadza, że wchodzi do domu po takiej fajce, a dziecko się tuli do tego smrodu....
po deszczu jak najbardziej można wychodzić na dwór Też jestem alergikiem i mozna wychodzić jak jest po deszczu - nie w trakcie bo wszystko opada na ziemię- i najlepiej wieczorami i nocą

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 12:48   #4779
ania9106
Zadomowienie

Moja siostra już w szpitalu Jak dobrze pójdzie to pierwszy wnuk moich rodziców przyjdzie na świat w ich 25 rocznice ślubu

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 12:49   #4780
Latte88
Zakorzenienie

Witam. Dziś obudził mnie pisk psa, sąsiadów, prawopodobnie wpadł biedak pod samochód, spojrzałam przez okno siedział sobie spokojnie i piszczał a mój jamnik w asyście oczywiście.. Miałam już wyjść do nich zobaczyć, ale pojawili się właściciele. miałam nawet wyrzuty że powinnam wyjść do niego, ale siedział sobie grzecznie, później się położył. Widziałam że był u weterynarza mam nadzieję, ze bedzie wszystko ok. Zrobili nam nową drogę i jeżdzą jak szaleni bo mało uczęszczana
Cieszę się, że w gdzieś w Polsce świeci słoneczko. u nas dziś pogoda łózkowa .. A tak to u mnie ok, czuję się jakbym w ogóle w ciąży nie była, brzuch słabo rośnie objawów innych nie ma.
Miłego dnia

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-27 o 12:53
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 12:51   #4781
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Moja siostra już w szpitalu Jak dobrze pójdzie to pierwszy wnuk moich rodziców przyjdzie na świat w ich 25 rocznice ślubu
Trzymamy kciuki

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 12:55   #4782
Latte88
Zakorzenienie

Aniu trzymam kciuki za siostrę, żeby poród minął gładko i szybko
Anesh, facetom to się wydaje, ze wszystkie rozumy pozjadali jesteś matką wiesz co najlepsze dla Malutkiej
Miss smacznego obiadku u Mamusi
Stary 2014-04-27, 13:14   #4783
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Nie wiadomo na co jest uczulona - niestety jest za mała, by zrobić testy. Jak męża nie ma to normalnie z nią wychodzę - czy zimno czy ciepło, czy po deszczu... Ale on jak za zimno to od razu - zimno jest, jestem taka zła, że zaraz coś kopnę dosłownie.
W domu nie mamy, ani grzyba, ani pleśni, dom nowy - ma 4 lata, dobrze wysuszony.
Właśnie niby alergicy lepiej czują się po deszczu, bo mniej pyli, mąż się jednak uparł, że zalecenia lekarza były takie, by unikać wilgotnych środowisk, moim kontrargumentem natomiast było pytanie, czy jak jest gorąco też nie mam z nią wychodzić - bo pyli. A on na to - ja tylko słucham lekarza...

Wiesz co? Na Twoim miejscu to chyba by mnie trafiło :/ kurde tym, ze od fajek najcześciej dzieci maja alergie to sie nie przejmuje??? Ja do tej pory tylko poczuje dym to kicham jak głupia... Zreszta niech sobie zadzwoni do lekarza i sie dopyta bo coś mi sie nie wydaje żeby dziecko a pózniej osoba dorosła musiała unikać deszczu
Sorry ale jakoś mnie ruszyła ta sytuacja moze przez te fajki

U nas leniwa niedziela no chłodno i do tej pory lalo wiec najdalej wychodzę posiedzieć na balkonie mała kopie, tz je obiadek i ja za momencik tez a do końca dnia tv i moze grill na balkonie na kolacje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 15:39   #4784
katiusza1985
Raczkowanie

Ania trzymam kciuki za siostrę. A to twoja rodzona siostra? Moja siostra ma termin na lipiec takze u nas też baby boom w rodzinie.

Anesh ostatnio jak byłam na testach alergologicznych to była tez 4-5 letnia dziewczynka - nic jej z testów nie wyszło. I lekarka właśnie mówiła ze u dzieci bardzo ciezko jest, bo z testów nigdy nic nie wychodzi.
Słuchaj samej siebie - w koncu Ty z nia przebywasz ciągle, a na dwór musicie wychodzić. No tak to jest jak ma sie za madrego mężą :P
Stary 2014-04-27, 16:21   #4785
frezyjka85
Zakorzenienie

Zjadlam dziś spory kawałek tarty bananowej z masa krówkową i bitą śmietaną krokiety z barszczem juz mnie nie prześladują

My niestety nie będziemy mieć osobnego pokoju dla malucha... wszystko będzie w naszej sypialni

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2014-04-27 o 16:53
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 17:42   #4786
ZygaEffka
Zadomowienie

Ale tu dzisiaj spokój ;-)
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 18:51   #4787
ania9106
Zadomowienie

Tak to moja rodzona siostra starsza 2 lata
i mój pierwszy chrześniak

wczoraj zjadłam 2 kg arbuza a dzisiaj 0,5 kg kawałek nawet nie kroiłam tylko całą ćwiartkę łyżką wyjadłam

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 19:05   #4788
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

wczoraj zjadłam 2 kg arbuza a dzisiaj 0,5 kg kawałek nawet nie kroiłam tylko całą ćwiartkę łyżką wyjadłam

Nie zsikałaś się? bo ja to po arbuzie siuram non stop
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-27, 19:12   #4789
małaPaulina
Wtajemniczenie

ania9106 trzymam kciuki za siostre

Latte88 jejku ja jak bylam nastolatką to widzialam jak pies wpadl pod auto,był taki pisk a ja zaczelam ryczec jak dziecko wlasciciele szybko go zabrali i pewnie do weterynarza... ale straszne to bylo

A u mnie dziś nawet nieźle,nie pada,słonca troche jest,pół dnia spedzilam na powietrzu a po poludniu drzemka 2h po ktorej nie moglam wstac tak mnie pachwina rwała okropny jest ten bol

W ogole pojechalam dzis to Decathlonu bo potrzebowalam krotkich spodenek takich sportowych... jak weszlam do przymierzalni i je zaczelam przymierzac to sie prawie rozryczalam... cellulit mam po kolana,jeszcze takie wgłębienia oczywiscie normalnie az tak tego nie widac ale w tym o świetleniu w przymierzalniach to jest koszmar i juz dzis zmarnowany,ryczec mi sie chce,co ja z tym zrobie?
Kojarzy ktos jakąs skuteczną operacje plastyczna na rozstępy? bo jak tak to biore kredyt i ide pod noz

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 19:32   #4790
Amelie
Raczkowanie

ania9106 - trzymiemy kciuki za siostrę! Oby szybko poszło

Dziewczyny ma może któraś z Was poduszkę do spania motherhood lub inną podobną (taki rogalik)? Strasznie niewygodnie mi się już śpi a w necie strasznie ją zachwalają, ale koszt takiej poduchy to 150 zł z przesyłką. Sprawdza Wam się? opłaca się tyle dać?

Ja już roluję kołderkę pod brzuch i nogi bo nienawidzę spać na boku, całe życie spałam na brzuchu i teraz mam mały problem
Stary 2014-04-27, 19:34   #4791
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Latte88 jejku ja jak bylam nastolatką to widzialam jak pies wpadl pod auto,był taki pisk a ja zaczelam ryczec jak dziecko wlasciciele szybko go zabrali i pewnie do weterynarza... ale straszne to bylo

A u mnie dziś nawet nieźle,nie pada,słonca troche jest,pół dnia spedzilam na powietrzu a po poludniu drzemka 2h po ktorej nie moglam wstac tak mnie pachwina rwała okropny jest ten bol

W ogole pojechalam dzis to Decathlonu bo potrzebowalam krotkich spodenek takich sportowych... jak weszlam do przymierzalni i je zaczelam przymierzac to sie prawie rozryczalam... cellulit mam po kolana,jeszcze takie wgłębienia oczywiscie normalnie az tak tego nie widac ale w tym o świetleniu w przymierzalniach to jest koszmar i juz dzis zmarnowany,ryczec mi sie chce,co ja z tym zrobie?
Kojarzy ktos jakąs skuteczną operacje plastyczna na rozstępy? bo jak tak to biore kredyt i ide pod noz
O kochana.. Mam taki sam cellulit.. Te dołki są najgorsze france.. Ale w Twoim przypadku to nic innego jak zatrzymanie się wody w organizmie. Bo pomimo tego że troszkę juz przytylas uprawialas sport i nadal to robisz i byłaś bardzo szczupła. Także myślę, że jak zacznie się prawidłowa gospodarka wodą to i cellulit wodny spadnie. Ja mam tłuszczowy a to już zupełnie gorsza sprawa
Stary 2014-04-27, 19:39   #4792
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Moja koleżanka z innego forum robiła laserowo po ciąży.
Stary 2014-04-27, 19:44   #4793
Latte88
Zakorzenienie

Jeszcze Cie Paulinko pociesze może - jak przed ciążą nie miałaś, to najprawdopodobniej (95%) po ciąży zacznie sam zanikac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-27, 20:00   #4794
elffirka
Rozeznanie

Ja miałam przed ciążą i będę miała po ciąży... Niestety... A lasera nie mogę mieć ze względu na serducho... I tragedia... Aż mi wstyd przed Małżem się smarować kremami choć widział go nie raz i mu nigdy nie przeszkadzał...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 20:03   #4795
Mo_onika_ika
Rozeznanie

a ja właśnie puściłam pawia... już tak dawno tego nie było a ty proszę... zjadłam delicję malinową, wstałam i wszystko mi podeszło... ledwo zdążyłam do kibelka. koszamr. Jutro idę na badania...krew, mocz, glukoza... jak po słodkim ciastku puszczam pawia to jestem prawie pewna że po tej glukozie też puszczę
Dzisiaj moje maleństwo takie koziołki fika że śmiać mi się chce Raz z jednej raz z drugiej, raz na dole raz u góry

I kolejna sprawa dotycząca PĘPKA.... biorę prysznic, szoruję pępuch i czuję że coś mi tam siedzi...i próbuję wydobyć aż wkońcu udało mi się tak schylić żeby zobaczyć co tam mam... i co??? Mój pępek jest o połowę płytszy niż był I to co chciałam wyjąć to było jego wnętrze Się uśmiałam jak nigdy potem Czyli jeszcze trochę a mój pępol będzie wystający No ale mój dzieć jak już pisałam jest wysoko i mam wysoko macicę jak na wiek ciąży I teraz macica sięga już minimalnie powyżej pępka a dzidzię czasami czuję idealnie jak kopnie w pępek i to tak łaskocze że czasami zaczynam się drapać I brzusio zaczyna mi falować przy niektórych ruchach

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 20:11   #4796
elffirka
Rozeznanie

Monika mi też się pępol zmniejszył... I nie mogłam się go namacać... Mam tylko nadzieje, że nie wylezie na wierzch bo kurcze mam dziurę i boję się że strzeli...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 20:15   #4797
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Hej dziewczyny, faktycznie tu dziś spokojnie
Ja dzisiaj siedziałam 3h na rybach z okularami przeciwsłonecznymi i książką supeeeerrrr i teraz właśnie skończyliśmy grilla, pierwszy w tym roku, najadłam się jak bąk sezon grillowy rozpoczęty
a i dekoldzik mi lekko złapało, może w końcu przestanę słyszeć "jakaś tym blada..."
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-27, 20:18   #4798
ZygaEffka
Zadomowienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46205447]Hej dziewczyny, faktycznie tu dziś spokojnie
Ja dzisiaj siedziałam 3h na rybach z okularami przeciwsłonecznymi i książką supeeeerrrr i teraz właśnie skończyliśmy grilla, pierwszy w tym roku, najadłam się jak bąk sezon grillowy rozpoczęty
a i dekoldzik mi lekko złapało, może w końcu przestanę słyszeć "jakaś tym blada..." [/QUOTE]

Ja też wczoraj złapapałam słonka na rybkach mam ręce opalone nos i dekolt ale książki nie poczytałam bo był z nami upierdliwy kolega "jak majowa meszka " ....
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-27, 20:25   #4799
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
ania9106 - trzymiemy kciuki za siostrę! Oby szybko poszło

Dziewczyny ma może któraś z Was poduszkę do spania motherhood lub inną podobną (taki rogalik)? Strasznie niewygodnie mi się już śpi a w necie strasznie ją zachwalają, ale koszt takiej poduchy to 150 zł z przesyłką. Sprawdza Wam się? opłaca się tyle dać?

Ja już roluję kołderkę pod brzuch i nogi bo nienawidzę spać na boku, całe życie spałam na brzuchu i teraz mam mały problem
Jedna mama tu korzysta z takiej podusi i sobie bardzo chwali. Już nawet dawała dwa razy link do strony z której zamawiała

Cytat:

Kciuki za siostr

I czemu się nie podzieliłaś arbuzem? Już tak za mną chodzi, że masakra Ale czekam jeszcze bo te sezonowe są najlepsze i najsłodsze A kiedyś kupiłam przed sezonem i mimo iż był czerwony to zero smaku
A sikam po tym na piąte zagony hehe

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Witam. Dziś obudził mnie pisk psa, sąsiadów, prawopodobnie wpadł biedak pod samochód, spojrzałam przez okno siedział sobie spokojnie i piszczał a mój jamnik w asyście oczywiście.. Miałam już wyjść do nich zobaczyć, ale pojawili się właściciele. miałam nawet wyrzuty że powinnam wyjść do niego, ale siedział sobie grzecznie, później się położył. Widziałam że był u weterynarza mam nadzieję, ze bedzie wszystko ok. Zrobili nam nową drogę i jeżdzą jak szaleni bo mało uczęszczana
Cieszę się, że w gdzieś w Polsce świeci słoneczko. u nas dziś pogoda łózkowa .. A tak to u mnie ok, czuję się jakbym w ogóle w ciąży nie była, brzuch słabo rośnie objawów innych nie ma.
Miłego dnia
Ja to bym się odrazu poryczała na maksa. Mam nadzieję, że z psiakiem wszystko dobrze

Matko jak mi się dzisiaj nudzi No masakra jakaś...
Jak przyszliśmy od mamy to się położyłam i zdrzemnęłam ale potem to już kupa. Nie lubie niedziel bo nigdy nie ma nic do roboty.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 20:31   #4800
ZygaEffka
Zadomowienie

Misstic ja z nudow wysprzatałam chatę ale ile można sprzątac no i oczywiscie nawalają mnie plecy po tym :P

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Co do poduszki to poprosiłam teściówkę o uszycie mi takiej http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla...151451681.html a że pracuję w miejscu gdzie szyją kołdry i poduszki to będę ją mieć za darmo bo ceny za te poduszki są masakryczne .
nasz kawałek nieba

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości