|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
KASIULA nie jesteś beznadziejna ,co Ty w ogóle mówisz.Schudniesz dasz radę tylko musisz chcieć.Już Ci kiedyś mówiłam,ze potrafisz bo już Ci się kiedyś udało.
Martuszka może się zdołowała,ale nie napisałaś nic złego czy złośliwego.KASIULA się w końcu pozbiera i zacznie chudnąć.Wierzę w to.
|
#4772 |
|
Raczkowanie
|
Kasiulka !!! nie jesteś beznadziejna !! co to opowiadasz dziewczyno jesteś wartościową piękną kobietą jak każda z nas !! popatrz w lustro jaką świetną babkę widzisz mimo kg .. kg się zrzuci liczy się wnętrze ...
chwila załamania przyszła ale za uwierz mi takie otrzeźwienie przez nas ci się przyda ja też potrzebowałam ostrego komentarza by coś zrozumieć i widzisz staję na nogi I 2 malutkie kiełbaski do tego ogórek II. aktivia owsianka plus pomarańcz III. naleśnik duży z warzywami VI .warzywa na patelnie 3 klopsy i 2 małe kluseczki V 1 kanapka z zieloną sałatą chudym serem rzodkiewką i pomidorem |
|
|
|
#4773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eliza czy tak wszystkich to nie wiem bo by tu tłumy sie odezwały Martuszka jaki plan ćwiczeń na jutro ??? |
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
szpieg ja mówie o nas dziewczynach na wątku,a nie o innych tłumach
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
Plan cwiczen na jutro
super ze Szpieg dolacza :1. Do wyboru:
http://2.bp.blogspot.com/-yBBG04RgFd...gji8o1_500.png 3. Rozciaganie: https://www.youtube.com/results?sear...ing+10+minutes Kasiula do beznadziejnosci Ci daleko
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zmykam na fitness.Głowa mnie boli i brzuch ,ale idę.Jak wrócę to od razu się wezmę za dzisiejsze ćwiczenia,
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- te ćwiczenia też są fajne https://www.youtube.com/watch?v=THrqVTpqA0Y miss kiedyś je poleciła
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
Jakie są dzisiejsze ćwiczenia??? Nie doczytałam
|
|
|
|
#4778 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula dzis sa te z poniedzialku:
Poniedzialek: 1. Do wyboru: MelB (15 min) https://www.youtube.com/watch?v=jyXXUcrZerw lub MelB (20 min) https://www.youtube.com/watch?v=FuP1lGMlnP4 2. Skakanka lub hula hop do wyboru - 15 min 3. Rozciaganie: https://www.youtube.com/watch?v=QQm4guqGEBE Eliza super ![]() Na jutro: 1. Do wyboru:
3. Rozciaganie: https://www.youtube.com/results?sear...ing+10+min utes
|
#4779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jej 1,5 roku temu ćwiczyłam shreda w lecie rolki i moja kondycja = zero |
|
|
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to osoby poczatkujace lub takie co mialy dluga przerwe od cwiczen moga wykonywac tylko punkty 1 i 3. A punkt 2 z czasem dolozyc.
Meldujcie tez ile Wam sie udalo z planu wykonac, bede wiedziec jak stoimy z kondycja i najwyzej bede szukac innych cwiczen na nastepne dni. Najwazniejsze to sie nie zniechecac i cwiczyc. Ile sie uda .Ja na dzis melduje: MelB 20 minut z ciezarkami 1kg (szkoda ze nie mam 0,5kg, bo w pewnym momencie musialam je odlozyc ), 10 minut skakanki (ja piernicze, hula hop chyba zakupie bo padne Jestem zadowolona
|
#4781 |
|
Zadomowienie
|
Melduję wykonanie planu (przynajmniej części)
1. Mel B 15 min (następnym razem robię te 2 min ćwiczenia bo w tych 15 min jest dużo ćwiczeń a'la pompki a tych nie daję rady dużo zrobić. Tamte 20 min ćwiczenia bardziej mi odpowiadają. Martuszka ja zawsze je robiłam z 1 kg ciężarkami 2. Rozciąganie zaliczone 3. 7 min hula-hop. Nie dałam rady więcej bo kulki strasznie poobijały mi brzuch. Będę stopniowo zwiększać czas. Jutro będę mieć siniaki. Martuszka poćwiczyłam głównie dla Ciebie ![]() No i melduję dzień bez słodyczy. Byłam dzisiaj grzeczna, nie zeżarłam nic tuczącego |
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula ja zawsze mialam slabe rece. Albo biegalam, albo jezdzilam na rowerze, albo narty. Wszystko na nogi
![]() Dziekuje kochana ze sie zmobilizowalas do cwiczen ![]() Ania zapomnialam Ci napisac, ze super sie ciesze, ze sobie tak radzisz i ze sama jestes zadowolona z tych zmian
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że się fitness otworzył,trzeba by się zmobilizować w końcu
![]() Kasiula już sie pozbierała to ok,dasz radę,skoro już kiedyś się udało. Ja chyba wróciłam na dobre tory dietowe,tylko strasznie napompowana jestem,brzuch boli i czekam na@. |
|
|
|
#4784 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedzonko na jutro:
I. Kanapki z serem, salata i pomidorem II. 2 kiwi, orzechy laskowe i wloskie III. Spaghetti IV. Jogurt malinowy, chrupkie (ostatnio chodza za mna jogurty )V. 2 jajka sadzone, salata, pol kromki ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Nikolcia a no ruszamy z fitnessem - dolaczaj jak tylko brzuch odpusci
|
#4785 |
|
Raczkowanie
|
MARTUSZKA taki mam plan
A właśnie miałam pisać ze jutro jem spagetti z makaronem barilla,a sosik jak na opakowaniu zrobię tylko mam konserwowe szparagi i do tego pomidorki koktailowe |
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
MelB 15 minut + rozciągające zaliczone.Powiem wam,ze to nie był dobry pomysł z ćwiczeniami zaraz po fitnessie.Nie mam siły
jeszcze mi zostało hula hop,ale to później.Ja na jutro sobie coś wymyślę innego bo shreda nie będę robić.Obrzydł mi
|
#4787 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam lubie shreda
mam nawet na plytce po niemiecku
|
#4788 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana
mam nadzieje, ze bedzie to kolejny udany dzien pod wzgledem fitnessu i diety uciekam zaraz do pracy, trzymajcie sie!
|
#4789 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiedziałam co zjeść ale mnie Martuszka zainspirowała :
zgapiam dzisiejszy jadłospis ![]() prócz spagetti ja zamienię na pierś z kurczaka z warzywami i surówką Kasiulka ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() jestem z ciebie dumna
|
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Moj jadłospis I owsianka z bananem II mix sałat + pomidorki koktajlowe+ ogórki konserwowe + jajko ( nie miałam żadnego białka to padło na jajko i nawet nieźle smakuje )+ kapary III kanapki z humusem , papryka IV Zupa warzywna z lanymi kluskami i kawałkami indyka V chyba serek wiejski z kromką chleba i pomidorami rzymskimi Anka8919 dorzuć jakieś węgle do obiadu kasza ryż soczewica chociaż 2 łyżki ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Mam ochotę na coś słodkiego przez @ i znalazłam coś ciekawego wrzucam linka może kogoś zaciekawi . Słodkie a zdrowe http://www.flowmummy.pl/2014/11/geni...a-ciecierzycy/ |
|
|
|
#4791 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj to sie dzisiaj dzialo na watku
![]() Szpieg kapary nienawidze!Ania no to smacznego
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
Martuszka : ja też nienawidzę kaparów ale ponoć są mało kaloryczne
dziewczyny gdzie jesteście ??? ja właśnie wróciłam z pracy i po dzisiejszym dniu najlepiej głową o masakryczny dzień moim planem na dziś jest bieganie więc ide po dres i grubą kurtkę ![]() miłego wieczorku kochane |
|
|
|
#4793 |
|
Raczkowanie
|
Co wy opowiadacie ja uwielbiam kapary a co kaloryczności to nie wiem nie sprawdzałam nigdy
![]() Fakt dzisiaj tu strasznie cicho Kasiula z Elizą podczytują ale napisać to nie ma komu . melduje zaliczenie planu ( z pominięciem pkt 2 )ale się upociłam uff od razu lżej się człowiek czuje ![]() A poza dietą to leży na stole miska z faworkami Edytowane przez szpieg1 Czas edycji: 2015-02-11 o 17:53 |
|
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania chcesz biegac w grubej kurtce?
![]() Szpieg brawo za cwiczenia ja bede cwiczyc ok 20. Nie wiem ile maja one kalorii i czy sa bardzo zdrowe, ale sa niesmaczne
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
Żyję, nie jadłam słodyczy.
Skończyłam czytać I część Greya. 670 str w 3 dni Zostały mi jeszcze 2 części więc za tydzień wrócę |
|
|
|
#4796 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4797 |
|
Wtajemniczenie
|
ej, co nie mowicie ze dalam zly link do rozciagania
tutaj jest:https://www.youtube.com/watch?v=qC7960yMaxA Melduje wykonanie :
Pelen komplet mi sie udalo. Troche mnie Gacka co prawda zaskoczyla, jak w ostatniej serii wyciagnela krzeslo . Mogla od razu powiedziec ze bedzie potrzebne, bo w pokoju mialam tylko takie na kolkach No ale dalam rade i posluzylam sie meblami. Czuje sie super Szkoda ze taki marazm na watku, no ale co zrobic. Ja tam wole na wiosne byc kilka kilo lzejsza . Prosze mi pozniej nie zazdroscic .Szpieg bedziemy szczuple, nie? widze ze dalas rade i rozciaganie wzielas pewnie ktorekolwiek z listy, ale to tylko moje gapiostwo bylo .Jakby mi sie kiedys taki kiks zdazyl, to krzycz od razu Zaraz uszykuje cos na jutro. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Plan na jutro: 1. Trening 40 min (ale za to dla poczatkujacych )2. Czas na brzuch! https://www.youtube.com/watch?v=ks_tqbwh8-s 3. Rozciaganie https://www.youtube.com/watch?v=QQm4guqGEBE ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Ania jak tam bieganie? pochwal sie
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2015-02-11 o 21:13 |
|
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
MARTUSZKA tak wszystkie ćwiczyły że żadna nie zauważyła że złego linka podałaś
![]() KASIULA nie czytałam greya ale kogo nie spytałam to każdy że mało ambitne ale wszyscy od deski do deski wszystkie części ![]() SZPIEG KASIULA po przeczytaniu tej ksiazki w nocy spali tyle kalorii ile ty za tydzień ćwiczeń ![]()
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj z doskoku jestem w domu Kolejny dzień z ćwiczeniami do bani
|
#4800 |
|
Raczkowanie
|
Witam.Dzisiaj zamiast pączka proponuje zjesć marchewkę,taka wersja dla odchudzających sie w tłusty czwartek
1.2kromki z polędwicą łososiową,serkiem i papryka 2.serek wiejski 3.ryż brązowy,surówka z pekinki,danie-mięso mielone,cukinia,pomidory z puszki,pieczarki. 4.twaróg z tuńczykiem,ogórkiem i cebulą |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

super ze Szpieg dolacza
:

jej 1,5 roku temu ćwiczyłam shreda w lecie rolki i moja kondycja = zero 

)
jeszcze mi zostało hula hop,ale to później.
klask i:

.