MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-12, 23:09   #4771
iceland1
Raczkowanie

Dot.: Czy da się sprawdzić wielkość penisa przed stosunkiem?

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Najogólniej rzecz biorąc nie ma takiego sposobu. Ale cechy wyglądu związane z dużą ilością testosteronu jak niski głos, duża szczęka i pewnie parę innych możesz traktować jako zwiększenie szansy ^^

Trochę ci się pomieszały role. To zakompleksione chuderlaki biorą sterydy.
Jak dla mnie to kontrowersyjne stwierdzenie ale masz prawo tak uważać.Aczkolwiek Twoja teza o wpływie sterydów na wielkośc sprzętu mnie zaintrygowała i wciąz liczę na podanie linków czy badan naukowych Obawiam się,że nie ma jednak czegoś takiego.
Niski głos, duża szczęka ma swiadczyc o tym ,ze posiadacz takich cech ma dużego ?Cholera powinienem miec w takim razie 30 centymetrowego gnata!!!Skąd Ty bierzesz te teorie ?
iceland1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 05:46   #4772
pitt186
Raczkowanie

Odp: Czy da się sprawdzić wielkość penisa przed stosunkiem?

Ja mam średni wzrost, nie owłosiony, zwyczajny głos, a penisa mam 21 cm.
Podobno duży nos jest jakimś wskazaniem.
To tyle.. ;-)
pitt186 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 09:46   #4773
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p_atrycja 26 Pokaż wiadomość
To oczywiście bzdura, że wielkość penisa zależy od wielkości stóp czy innych dziwacznych porównań.
po nosie też się podobno pozna długość członka, im dłuższy tym dłuższy sprzęt w spodniach.

a co do sterydów to one nie wpływają na długość ale znacząco wpływają na jakość tego sprzętu i faktycznie ludzie z kompleksami stosują sterydy w normalnym życiu (bo sportowcy to już inna półka i inne poważniejsze powody niż tylko aby fajnie wyglądać na plaży).
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 11:46   #4774
allpossible
Przyczajenie

Przychylam się do opinii, że nigdy nie da się stwierdzić wielkości hipotetycznie. Ale z wszystkich niekonwencjonalnych metod 'mierzenia' penisa jak wielkość stopy, ton głosu, zarost (twarz, klatka piersiowa), mierzenie kciukiem odległości od karku do pępka i wyciąganie z tego czynnika przed pierwiastek (fantazjuję z moich doświadczeń najczęściej sprawdza się wielkość nosa. Długość i (że tak to ujmę) jego masywność. Czasem nos się gubi w rysach danego mężczyzny i jest po prostu proporcjonalny, ale jak się nad tym zastanawiam... postawiłabym na nos;]
allpossible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 16:46   #4775
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez iceland1 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to kontrowersyjne stwierdzenie ale masz prawo tak uważać.Aczkolwiek Twoja teza o wpływie sterydów na wielkośc sprzętu mnie zaintrygowała i wciąz liczę na podanie linków czy badan naukowych Obawiam się,że nie ma jednak czegoś takiego.
Niski głos, duża szczęka ma swiadczyc o tym ,ze posiadacz takich cech ma dużego ?Cholera powinienem miec w takim razie 30 centymetrowego gnata!!!Skąd Ty bierzesz te teorie ?
Patrz czasem co kto napisał, wpływ sterydów na wielkość członka to nie była moja teza. Ja się tutaj akurat zgadzam z tobą.

Ponadto nie napisałem, że niski głos i duża szczęka świadczą o dużym członku tylko że zwiększają prawdopodobieństwo a pewnych sposobów nie ma.
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:38   #4776
maker22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
po nosie też się podobno pozna długość członka, im dłuższy tym dłuższy sprzęt w spodniach.

a co do sterydów to one nie wpływają na długość ale znacząco wpływają na jakość tego sprzętu i faktycznie ludzie z kompleksami stosują sterydy w normalnym życiu (bo sportowcy to już inna półka i inne poważniejsze powody niż tylko aby fajnie wyglądać na plaży).

absurd i gówno prawda.
maker22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 23:36   #4777
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
bullshit

dla mnie napakowany gość z arbuzami pod pachami wcale nie wygląda fajnie na plaży. odrzuca.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 12:36   #4778
Dyziax3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Jasne ze sie da sprawdzic jego wielkość przed stosunkiem. Wystarczy tylko popatrzyć na penisa w zwodzie. Można też zmierzyć metrem dla dokładnego wyniku.

Po innych cechach czy wyglądzie to tak jakbyś wróżyla z 3letniego klosa zboża. Nic ci to nie da. Już ponad 3tys lat szukają klucza od czego zależy wielkość penisa i nie znaleźli, wiec tutaj też raczej nikt na niego nie wpadnie.

Prawda jednak jest ze sterydy i suplementy dla kulturystów zmniejszają. Wiec dopakowanych unikaj (chyba ze zależy Ci na małym)

p.s. Zawsze mozesz pomacac, 98% wolnych facetów nie będzie ci miała tego za złe
Ja słyszałam że wielkość penisa to 3-krotna długość kciuka faceta
Dyziax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 07:20   #4779
Intrygujacy26
Raczkowanie

Wszystkie długości mogą być zbierzne ale to nie reguła. Sam znam faceta Co na naprawdę wielki sprzęt a ręka/palce/stopy normalne. Co do owłosienia zmienia sie ono z wiekiem i sa tacy co już w wieku 15 lat mają włosów mase, i tacy co po 25 sie pokazuja na klacie- a penis nie zmienia rozmiaru od tego czy rosną włosy czy nie...

Co do sterydow też tak myślałem ze nie ma to wpływu i uważałem za legende. Pierwsze mój współlokator brał przez prawie 2 lata i chciał mi potem sprzedać bo miał tego cala mase. Jak sie spytałem czemu, to z powaga przyznał sie ze mu zmalał i to dużo. Nawet jego dziewczyna to potwierdzala i sie potem rozstali.
Drugi kumpel przy wódce kiedyś mi sie przyznał ze od kiedy bierze to stal sie jakby mniejszy, tak jakby nie mógł uzyskać pełnego wzwodu.

Może to tylko przypadki (chociaż nikt inny mi sie nie skarżył ze penis mu maleje) jakiegoś wybryku natury, albo ich organizm źle to przyjął. Może sa tacy którym nie zmaleje pewnie też dużo zależy od tego co sie w siebie pakuje. Nie mniej jednak tym zmalał-każdy mit ma ziarnko prawdy. Ja na miejscu kobiet bym nie ryzykowal.

Pisze tylko moje opinie - jak któraś kobieta ma czas niech zrobi badania :p

p.s. To bzdura jak ktoś wam mówi ze wygląd kobiety i rozmiar penisa nie mają znaczenia, a liczy sie tylko charakter. Brutalna prawda ale prawda.
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 17:56   #4780
beHappy94
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Wszystkie długości mogą być zbierzne ale to nie reguła. Sam znam faceta Co na naprawdę wielki sprzęt a ręka/palce/stopy normalne. Co do owłosienia zmienia sie ono z wiekiem i sa tacy co już w wieku 15 lat mają włosów mase, i tacy co po 25 sie pokazuja na klacie- a penis nie zmienia rozmiaru od tego czy rosną włosy czy nie...

Co do sterydow też tak myślałem ze nie ma to wpływu i uważałem za legende. Pierwsze mój współlokator brał przez prawie 2 lata i chciał mi potem sprzedać bo miał tego cala mase. Jak sie spytałem czemu, to z powaga przyznał sie ze mu zmalał i to dużo. Nawet jego dziewczyna to potwierdzala i sie potem rozstali.
Drugi kumpel przy wódce kiedyś mi sie przyznał ze od kiedy bierze to stal sie jakby mniejszy, tak jakby nie mógł uzyskać pełnego wzwodu.

Może to tylko przypadki (chociaż nikt inny mi sie nie skarżył ze penis mu maleje) jakiegoś wybryku natury, albo ich organizm źle to przyjął. Może sa tacy którym nie zmaleje pewnie też dużo zależy od tego co sie w siebie pakuje. Nie mniej jednak tym zmalał-każdy mit ma ziarnko prawdy. Ja na miejscu kobiet bym nie ryzykowal.

Pisze tylko moje opinie - jak któraś kobieta ma czas niech zrobi badania :p

p.s. To bzdura jak ktoś wam mówi ze wygląd kobiety i rozmiar penisa nie mają znaczenia, a liczy sie tylko charakter. Brutalna prawda ale prawda.
To są święte słowa i w 100% się z tym zgadzam. Facet nie zagadałby do dziewczyny, która najpierw nie spodobałaby my się fizycznie (chyba, że gadają jedynie na necie i nigdy na oczy siebie nie widzieli, ale to raczej mało prawdopodobne). Tak samo jest z penisem. Choćby nim czarował i miał opanowane wszystkie magiczne sztuczki to w momencie kiedy jest po prostu mały nie ma co liczyć na fajerwerki. :P
beHappy94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 11:02   #4781
201607040946
Konto usunięte

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!

Po raz kolejny potwierdzam, że rozmiar MA znaczenie
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 11:11   #4782
elane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Zgadzam się. ma i tyle, nie wmówi mi żadna laska, że nie jest to istotne.

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
elane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 18:25   #4783
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Również potwierdzam, tylko nie wiem, czy w tym samym sensie. Penis może być za mały dla danej kobiety, ale może być też za duży. Z doświadczenia uważam, że druga opcja jest stanowczo gorsza, ale co człowiek ,to inne ,,wymogi". .
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 19:15   #4784
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

rozmiar nie ma znaczenia jeśli nasza kobieta jest zadowolona
itozga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 21:11   #4785
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itozga Pokaż wiadomość
rozmiar nie ma znaczenia jeśli nasza kobieta jest zadowolona
Nie wiem która kobieta byłaby zadowolona z kilkucentymetrowego penisa, na prawdę... ani nim dobrze nie zrobi ani ładnie nie wygląda
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 02:37   #4786
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

qrwa, ale jeśli kobiecie się podoba i rozmiar jej pasuje to w czym problem ?
Stary 2013-07-23, 03:29   #4787
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
qrwa, ale jeśli kobiecie się podoba i rozmiar jej pasuje to w czym problem ?
Masz małego i próbujesz się dowartościować? Kobiety raczej nie są zadowolone z małego penisa, z tym że ''mały'' nie oznacza każdego, który nie ma 15 cm. Z tym ''podoba się'' też bym uważała, bo raczej nikt normalny nie powie partnerowi/partnerce, że nie podobają mu się jego narządy płciowe. Z tym i tak nic się nie da zrobić.

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 12:45   #4788
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AAniAA19 Pokaż wiadomość
hej..
mam 20 lat... i moje zycie seksualne do tej pory bylo bardzo udane.
Miłam dwóch partnerów.
Pierwszy kochal mnie 3 lata i odszedł w siną dal nie podając powodu i strasznie łamiąc mi serce... Drugi uciekł mi całkiem niedawno... na krótko po zaręczynach zresztą...chyba mamuska mu przetłumaczyła co zrobił...
"Zmądrzał" i zwiał.
Ale nie o tym miała byc mowa.
Mierzylismy penisy i nie wiedze w tym nic zlego. To była nasza czysta ciekawość. Pierwszy miał 15cm... Drugi...az 18! Najpierw sie go bałam...ale potem byłam naprawdę zadowolona
( i mierzylismy dobrze, od góry, od brzucha - do czubka )

Nie chodzi o to, ze chcę się czepaic drobiazgów...ale...
Od jakiegos czasu pojawił sie ktos trzeci.
Przecież nie zostanę zakonnicą
Jeszcze ze sobą nie sypiamy, jesteśmy na etapie pieszczot. Poznajemy swoje ciała i reakcje...
On jest mężczyzna mojego wzrostu, mocnej postury...no dobra: misiowy, z lekkim brzuszkiem nawet.
I... zaczynam się obawiać o to czy dopasujemy się w łózku...natura nie obdarzyla go zbyt hojnie. A nawet dość skąpo

I tu problem:
Jego penis jest mały. Dużo mniejszy niz penisy moich poprzednich kochankow...
Ja jestem dziewczyną 175cm wzrostu, 70kg wagi, nic mi nie brakuje...domyslam się, ze i moja pochwa nie nalezy do najmniejszych...
Boje się co będzie jeśli się nie uda?
Będzie zbyt ...luźno? Nie będę go czuć? Lub on nie będzie czuł przyjemności?
Czy pochwa przezwyczajona do wiekszych rozmiarów...zadowoli się mnijeszym penisem?
Jakie penisy maja wasi faceci?

Naczytałam się w necie dość sporo na temat "dopasowania" i zaczęłam nawet cwiczyć mięsnie Kegla
Zapraszam do dyskusji ...

Jesli się kochacie nic Wam nie przeszkodzi, skąd mozesz wiedzieć, co on wyczynia w łóżku? moze zadowoli Cię bardziej niż 18 Twojego eks? ;d różne rzeczy sie mogą zdarzyć, nikt nie wie
pochwa jest rozciagliwa, kurczy sie i rozszerza wiec źle nie powinno byc ;>
mój facet ma fajnego penisa nie mierzyliśmy co prawda ale odpowiada mi rozmiarem, gruboscia i zwinnością :d wydaje mi sie nawet za duży... bo czasem nie mogę chodzić albo boli mnie szczęka

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez beHappy94 Pokaż wiadomość
No właśnie. W internecie czy w gazetach czytałam już, że zależy to od takich rzeczy jak np wysoki wzrost, gęstsze owłosienie i niższy głos. To powinno dać nam 90% pewności, że zawartość bokserek będzie imponująca, ale czy tak jest? Testowała któraś z Was takie metody i jeżeli tak to czy okazały się skuteczne?
Nie testowałam, ale u TŻ tak jest ;> nie jest jakimś owłosionym gorylem :d ale włosków ma dużo no i z narządów jestem zadowolona
jak juz byłam z nim to koleżanka mi powiedziała cos o tych włosach iwłaśnie rozmiarach. myślę jednak że to nie jest tak baardzo zwiazane ;>
nicomnieniewiesz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 12:47   #4789
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

różnie może i z tym bywa, ale skoro kobieta mówi, że jest dobrze i jest zadowolona z seksu to w czym problem ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 13:14   #4790
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Masz małego i próbujesz się dowartościować? Kobiety raczej nie są zadowolone z małego penisa, z tym że ''mały'' nie oznacza każdego, który nie ma 15 cm. Z tym ''podoba się'' też bym uważała, bo raczej nikt normalny nie powie partnerowi/partnerce, że nie podobają mu się jego narządy płciowe. Z tym i tak nic się nie da zrobić.
Myślę podobnie.
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 13:23   #4791
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
różnie może i z tym bywa, ale skoro kobieta mówi, że jest dobrze i jest zadowolona z seksu to w czym problem ?
To zależy, o jakie rozmiary ci chodzi, wiadomo, jeśli jest średni, to jest ok.
Stary 2013-07-23, 14:31   #4792
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez Witemagen Pokaż wiadomość
A co sądzicie wszelkiego rodzaju pompkach do penisa? Użyły byście jej na swoich facetach? Ja namówiłam swojego faceta i nie żałuje...
Efekt powiększenia jest czasowy. Jeśli facet musi powiększać sobie penisa przed każdym stosunkiem to czy to nie odbija się negatywnie na samoocenie/psychice? To takie przypominanie mu w kółko, że nie spełnia oczekiwań i jego sprzęt jest niewystarczający, trzeba wtedy uciekać się do dziwacznych sposobów na ominięcie jego nieadekwatności, bądź co bądź w ważnej sferze.
Stary 2013-07-23, 15:24   #4793
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

mam niestety tylko 10 cm :E moja partnerka bez problemów ma kilka orgazmów podczas seksu więc chyba jest dobrze ? ona mówi ze jest git i raczej nie kłamie czuł bym to
Stary 2013-07-23, 15:28   #4794
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
mam niestety tylko 10 cm :E moja partnerka bez problemów ma kilka orgazmów podczas seksu więc chyba jest dobrze ? ona mówi ze jest git i raczej nie kłamie czuł bym to
Gdyby dziewczyna kłamała i udawała orgazmy, to uwierz mi, nie miałbyś o tym pojęcia, jeśli ona nie chciałaby, żebyś miał.
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 15:45   #4795
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Gdyby dziewczyna kłamała i udawała orgazmy, to uwierz mi, nie miałbyś o tym pojęcia, jeśli ona nie chciałaby, żebyś miał.
Otóż to
Stary 2013-07-23, 16:14   #4796
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Jak słyszę coś takiego to przypomina mi się agentka ZSRR, która żeby skutecznie szpiegować wroga.. wyszła za niego Była przykładną żoną i do końca życia sporządzała o nim notatki do władzy xD

Osiąga bez problemów kilka orgazmów od małego.. nie no, za mało wiem o życiu, może i tak się da
Stary 2013-07-23, 16:26   #4797
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Jak słyszę coś takiego to przypomina mi się agentka ZSRR, która żeby skutecznie szpiegować wroga.. wyszła za niego Była przykładną żoną i do końca życia sporządzała o nim notatki do władzy xD

Osiąga bez problemów kilka orgazmów od małego.. nie no, za mało wiem o życiu, może i tak się da
Poczytaj tematy o palcówce. Skoro niektóre kobiety można doprowadzić do orgazmu 10cm palcem to dlaczego nie można 10cm penisem???
poiuyp jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 16:34   #4798
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez poiuyp Pokaż wiadomość
Poczytaj tematy o palcówce. Skoro niektóre kobiety można doprowadzić do orgazmu 10cm palcem to dlaczego nie można 10cm penisem???
Ale wykonywana "praca" jest inna. Najlepiej niech ci jakaś kobieta wytłumaczy bo one to znają z praktyki a ja mogę tylko z teorii ^^

Gdyby palcówka = seks, to nigdy na świecie nie mówiło by się o tym, czy rozmiar ma znaczenie. Bo palce ma prawie każdy i dziewczę by nie obchodził penis.
Stary 2013-07-23, 16:41   #4799
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa
Odp: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!

Alez niekoniecznie.
Najwrazliwsze jest pierwsze kilka cm pochwy, nie bez powodu kobiety uzywaja tamponow - bo tam po prostu nic nie czuja juz.
Oczywiscie, nie twierdze ze KAZDA kobiete zadowoli maly penis, bo czesc lubi mocne doznania, ale wmawianie facetowi ze jego kobieta udaje orgazmy to ogromne nieporozumienie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 03:22   #4800
itozga
Raczkowanie

GG do itozga
Dot.: Odp: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!

raczej nie udaje po co miała by to robic nie widzę w ogole sensu
wydaje się, że jest ok skoro tak mówi to tak jest a jak kłamie to trudno co poradzę jakoś ze mna jest i jest szczesliwa
czasem ją podbierałem ze niby znam sposób jak sobie powiekszyc za trochę grosza to nigdy nie chciała mówiła ze nie chce większego ^^

dodam, że ma takie same orgazmy jak przy placówce czy minetce wiec raczej nie udaje czasem się nawet zdarza, że jest jest jej lepiej to widać po kobiecie robi cos oczym potem nie wie robi się czerwona na buzi inne zachowanie

Edytowane przez itozga
Czas edycji: 2013-07-24 o 12:22
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości