![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Masija myslalam dzis o was
![]() Co u was.? Jak dziewczynki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję ze pozytywnie 😊
![]() U nas się zaczęło.to samo co z L. identiko kropka w kropkę.. Takze ten..niestety nie jestem szczesliwcem który drugie dziecko ma spokojniejsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Matko od 6 nie śpimy.. Wczoraj Cały dzien bylismy w drodze. W koncu oficjalnie bede żona Tz
![]() Intensywnie myślimy o drugim dziecku .. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4774 | |
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
Zmieniasz dokumenty? U nas słaba nocka, odzwyczajania od smoczka nie poszło łatwo, budziła sie co chwile ale nie było płaczu ani nic takiego. No nic trzeba zacisnąć zeby i przemęczyć sie kilka nocek. Ja codziennie o 5:30 wstaje do pracy ale po takiej nocce to ciezko jest wstać i przetrwać potem dzien Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2017-07-27 o 07:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu trzeba było ![]() ![]() To kiepska nocka.. Teraz litr kawy i do boju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Sylwusiach wy nie myślcie tylko róbcie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4777 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chce Amy polski paszport zrobic ale to aż do Londynu trzeba jechac. Trzeba sie zmobilizować pewnego dnia i to załatwić |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie macie konsulatu który pełni dyżury? Do Londynu chyba kawał drogi..? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
No tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie Do Londynu 4-5 h w jedna stronę. A Ty gdzie załatwiałas? Belfast? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4780 |
Konto usunięte
|
Masija bardzo... A od zeszłego (tzn nie tego tylko poprzedniego) poniedziałku mamy powrót do przeszłości z K i jakbym teraz miała decydować czy chce drugie dziecko to nie decydowałabym się na drugie.
Widzę, że u Ciebie obawy się potwierdziły ![]() Sylwusiach trzymam wiec kciuki za drugie ![]() Pszczoua jak u Ciebie? Jak chłopaki się dogadują? ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Fartuch jak u Was sytuacja powodziowa? U nas wszystko pozalewane, dobrze, ze auto zostawiliśmy na dworze, bo garaż pływa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Tak w Belfaście, chociaz moglabym i w dublinie .. Szuuu jeszcze czeka mnie cytologia i wyjecie implantu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wgl grunwaldzka mają zamknąć, bo znów się boją o galerie B Szuu masz jakiegos architekta sensownego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4783 |
Konto usunięte
|
Sylwusia aaaa to faktycznie, jeszcze odszczepić się musisz
![]() Fartuch rok temu było to samo ![]() Nie polecę Ci mojego, jestem w chuj niezadowolona i jeszcze daleko bo z Koscierzyny. A tu w Gd nie znam żadnego ![]() W ogóle do tej pory nie jestem z nikogo zadowolona - ciekawe jak z ekipa będzie ![]() Ale z dobrych wiadomości - jeśli zima będzie taka jak przez ostatnie lata to w listopadzie zaczynamy budowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... tapatalk ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tapatalk ... ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
... tapatalk ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy marzenie zeby w listopadzie sie "zamknąc" ![]() Czesc pszczoua ![]()
![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Szuu, indu dzięki ze pytacie. Julek ma wolne całe wakacje wiec teraz jestem sama z moimi gałganami w domu
![]() ![]() P. S. My intensywnie myślimy o 3cim ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Tylko w takie dni jak wczoraj i dziś kiedy ciągle leje moja psychika cierpi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Pszczoua woow! Trzecie!
Masija no wlasnie w pozytywnym jak tam ogarniasz i dajesz rade. Kurde to nie dobrze ze jest to samo co z L moze to chwilowe ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak Ty dajesz z dwojka na raz? ![]() Pszczoua no no no idziesz cios za ciosem. Kiedys tez chcialam miec trojke ![]() ... tapatalk ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana ja to juz level master hahahha ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Szuuja slyszalam w radio rano wlasnie ze u was to pada i pada masakra jakas :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
My zawsze chcieliśmy trójkę a jeśli nie teraz to kiedy? Zaraz będę zbyt wygodna. Tymek idzie od października do przedszkola wiec liczę ze będzie łatwiej niż z kiedy on był mały i miałam jeszcze niespełna dwulatka w domu. Tym bardziej ze juz różnica będzie jednak większa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Masija pociesze ze pierwszy rok naprawdę dużo szybciej mija niż przy pierwszym dziecku. Zaraz będziesz miała więcej luzu a dzieci potem będą się świetnie razem bawić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tapatalk ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Z tymi siłami to może być różnie... chłopcy bez drzemki w dzień zasypiaja ok 21.30. Jeśli zdarzy im się zasnąć to ok 23...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Cos, Marei
![]() L nie chce słyszeć o przedszkolu. Ciekawie będzie we wrześniu ![]() Za to odpieluchowanie idzie nam coraz lepiej. Oby wrzesień tego nie zepsuł. Co mnie cieszy to jest strasznie opiekuńcza do O. i w ogóle jej nie przeszkadza. pszczoua na pewno masz rację ![]() ![]() szuuu jeszcze daję radę . Chociaż najczęściej wypowiadane ostatnio przeze mnie słowa to 'włebsestrzele,nowłebsest rzele..' ![]() ![]() A, nie chwaliłam się. Jakoś tak przez przypadek, bez żadnych problemów L. odstawiliśmy mleko. Już chyba ponad 2 miechy temu. No i je. Normalne posiłki. Nadal trzeba jej przypominac bo nie ma czasu ![]() I do wagi sprzed ciąży zostało mi 2,5 kg. Z czego chyba całość to cyce ![]() ![]()
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Masijka to super biorac pod uwage to jakim Elvis byl niejadkiem. Nam tez odpieluchowywanie poszlo spoko po niesiacu moge powiedziec ze najgorszy jest pierwszy tydzien. Teraz nawet do sklepu wychodze bez pampersa. Na dluzsze trasy jeszcze sie nie odwaze. No i jutro idziemy na wesele wiec na pewno bedzie pampers.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
O rany ale wam zazdroszcze tego odpieluchowania .....u nas kupa w nocnik tylko rano a i to nie zawsze......mam nadzieje ze w cIagu roku wyjdziemy z pieluch.
Masijka gratki ![]() ![]()
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4799 |
Konto usunięte
|
Ja chciałam odpieluchowac ale jak stwierdziłam ze w styczniu nie puszczam jednak K do pkola to odpuściłam, ma jeszcze tok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4800 |
Wtajemniczenie
|
Amy wola o kupę i siku u opiekunki prawie zawsze. W domu czasem, dzis o siku wolała juz po fakcie. Za 3 tyg jak będziemy w Polsce to sie biorę za to. Mysle ze jest juz gotowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.