![]() |
#4801 |
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VI
posłuchalam i nie padłam musialam posprzatac w szafie, bo mi kot wszystko wywalił na podłogę, tzn. kotka - Czesia a za chwile mam zamiar ogladac boks ![]() generalnie to nie lubie ale bedzie walczył taki strrrraszny Rosjanin ma ponad 2 metry, szczecine na całym ciele, i nie ma czoła - potwór normalnie i ja odczuwam perwersyjna przyjemność z patrzenia na niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4803 |
BAN stały
|
![]() To może ja się pochwalę efektami mojej dzisiejszej pracy ![]() Oraz pobojowiskiem, które powstało w trakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
vesenko, na Polsacie Sport
![]() ale jeszcze nie, bo to jakis hicior niby ta walka i teraz ida takie wiesz "supporty" ![]() a głowne danie bedzie za czas jakis, ale mam nadzieje ze niedlugo, bo juz mam dosc tego naparzania sie po mordach |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
grozi wypollizowaniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
BAN stały
|
Tak, są złote i srebrne - to wszystko ozdoby do ciasta, można je śmiało jeść
![]() Moja mama powiedziała, że mój wygląda jakby go małe dziecko zrobiło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Melkmeisje - uznałyśmy zgodnie z mamą, że te misie są przesłooodkie. Aż szkoda zjeść
![]() ![]() Jak się robi niebieski lukier?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-20 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Na zwykłym Polsacie też ma być (jakos po 22)
Też bardzom ciekawa tego okazu. Kiedyś bowiem czytałam, jak trenuje. On gdzies w tajdze chowany jest i jak tatuś na podpałkę drewna potrzebował to mu synek jodełkę syberyjską z lasu przynosił. Taką, co na miesiąc na opał wystarczała. Cytat:
![]() jak takie cudo jeść? Szkoda ![]()
![]() |
#4810 |
grozi wypollizowaniem
|
Z miśków to ten biały środkowy mnie "rozwala:- ma minę jakby się zastanawiał co on tu robi na tym stole
![]() ![]() Kurcze- z czego są te kulki- nic złotego, jadalnego nie przychodzi mi na myśl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A co tu tak pusto?
![]() Wszyscy oglądają pana za szczeciną wszędzie? I bez czoła? .
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-20 o 20:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie nic dziwnego więc, że myślą. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szalenie mi się podoba ten koncept. Tym szaleniej, że poprzednio występowałam w wizażankowym śnie w towarzystwie Britney Spears Fantasy. Robię postępy. ![]() ![]() Mnie na szczęscie żaden. ![]() Mięcho z Burger Kinga?! No sorry. Ode mnie taki delikwent usłyszałby prędzej: "Stary, trupem jedziesz". ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet to, że nigdy nie jadłam Burger Kinga mnie nie usprawiedliwia - a opis był tak sugestywny.... jak niektóre recenzje perfum ![]() EDIT: Ale może chociaż te, co jedzą to jedzą tak by mówiły ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-20 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
grozi wypollizowaniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Melkmeisje, śliczności ![]() ![]() Moje upieczone 6 grudnia, nawet tygodnia nie przetrwały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Do normalnego lukru dodaje sie niebieski barwnik spozywczy
![]() Powrocilam wlasnie do swiata zywych.. caly piatek mialam goraczke 39 st, ktorej zbic w ogole nie moglam. Dopiero dzisiaj po poludniu laskawie mnie opuscila. uf. Fav, czarne bombki dorwalam w Ikei ![]() Musialam dostroic choinke czerwonymi bombkami, bo w kolorach, ktore sobie obmyslilam wygladala zbyt smetnie. Melkmeisje- pierniczki bombowe ![]() Ja wyslalam dzisiaj meza do sklepu po 'wykrajaczki' do pierniczkow i przyniosl mi ich caly zestaw a tam grzybek, rybka, domek, ptaszek ![]() ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-12-20 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() (Są jeszcze renifery, konik na biegunach... tylko choinek mało) ![]() Mamy takie specjalne farbki do ciasta w małych tubeczkach - niebieską, zieloną, czerwoną i żółtą. Dodaje się je do zwykłego białego lukru i miesza. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Rozeznanie
|
jakby ktos pytał
to pan ze szczeciną wszedzie własnie walczy komentator powiedział, ze on jest "potężny szeroki jak drzwi w kościele" ![]() a ja jestem za tym drugim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pan jakoś ma za duzo skóry również (oprócz szczeciny), faluje mu przy podskokach ona .... ta skóra, nie szczecina
![]() |
#4820 |
grozi wypollizowaniem
|
Adelajda! przez Ciebie prawie nikogo tu nie ma wszyscy poszli oglądać tego potwora bez czoła i bez czegos tam jeszcze...
![]() Se popisze do siebie, właśnie odkryłam że tu jakiś kalendarz jest i patrze w niego o co chodzi... złośliwe moderatory ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-20 o 22:34 Powód: post pod postem, prosze korzystac z funkcji "EDYTUJ" |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Rozeznanie
|
no bo na niego naprawde warto popatrzec
to nie jest normalne ze tak sie wyglada bez charakteryzacji ciekawe ile on ma w obwodzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
grozi wypollizowaniem
|
przez was mam ochotę upiec pierniczki, a wiecie że nie mam pojęcia jak to się robi....
![]() gdzie jest funkcja zły post- szukam jej już od dawna... ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-12-20 o 22:31 Powód: post pod postem, prosze korzystac z funkcji "EDYTUJ" |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Nieeeee .... noooooo ... ja bym tam wlała Czarnego Sergieja
![]() ![]() ps. mam kreacyję na sylwestra - Moja Mama kupiła mi dziś na gwazdkę( nawet będzie zapakowana ![]() Czarna Tunika z cekinami u góry i czarne spodnie /leginsy - wyszyte cekinami - będę się błyskać na maxa - wszystkich oślepię ![]() Ivanno - gratuluję zdanego egzaminu ![]() Polly - ta czarna kreseczka w czerwonym trójkącie na białym tle - na dole obok światełka statusu - widzisz ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Polly, pod avem, na dole, taki trójkąt z wykrzykniekiem. Jeżeli chodzi o wątek na perfumach to juz kliknełam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Polly - ten trójkąt z wykrzyknikiem pod Avatarem - to jest "zły post"
Edit: widzę, że zanim napisałam, już Ci odpowiedziano.
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-20 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() i wszędzie piszę korzystaj z funkcji zły post- ale kurde nigdzie nie pisze gdzie to jest, a Wy skąd wiedziałyście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żadnej nie przepuszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() OOoo,ale ma dziś dzień wizazowych objawień- to kółeczko to LAMPKA świeci mi się jak znicz na nagrobku ale czad, a ponadto znalazłam kalendarz-jeszczę go rozgryzam... Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-20 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Rozeznanie
|
Polly, ja tez wałsnie teraz dowiedzialam, gdzie to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzieś znalazła kalendarz ?? Gdzie ??? Że też jam go nie widziała jeszcze .... ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-20 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.