![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Amber L'Occitane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4802 |
Guerlain Lover
|
Aktualizacja listy
![]() 1. Florabotanica - kupione rok temu 2. Miu miu L'eau bleue - kupione rok temu 3. Stella edp -mam już 4. Shalimar Souffle Lumiere - mam już 5. Chanel Cristalle Eau Verte 6. Shalimar Cologne stara wersja - mam już 7. Shalimar Souffle Lumiere - dubel, mam już 8. AA Bergamote Calabria 9.AA Pera Granita - kupione rok temu 10. Chanel no 5 edt 11. Chanel Chance Eau Tendre edp - kupione, czekam na flakon ![]() 12. Czyste perfumy Chanel: Chance, Coco noir, Coco Madmoiselle, no 5 13. Opium edt - mam już Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2020-04-22 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4803 |
✨
|
L’interdit EDP, myślę, że kupię pod koniec lata, jak skończę 1-2 flakony letnich perfum
![]() |
#4805 |
Wtajemniczenie
|
Dalej Graal, czyli Bellodgia Carona. Żałuję, że nie kupiłam, gdy jeszcze była dostępna przez internet w Polsce
![]() ![]() No i chyba Crystal Noir przytuliłabym w wersji pełnowymiarowej.
"Zważcie plemienia waszego przymioty; / Nie przeznaczono wam żyć jak zwierzęta, / Lecz poszukiwać i wiedzy, i cnoty..." Edytowane przez Tusio Czas edycji: 2020-08-01 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4806 |
Raczkowanie
|
1. Paco Rabanne - Olympea EDP
2. Valentino - Voce Viva EDP 3. Giorgio Armani - Si EDP Edytowane przez Lewese4 Czas edycji: 2020-10-30 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
Givenchy Extravagance d'Amarige - choćby tylko kropelka dla poznania
![]() |
#4808 |
Konto usunięte
|
od wielu miesiecy moim marzeniem byl purse spray bc540 w obu wersjach, ale wiadomosc, ktora spadla na mnie dzis, ze na tym swiecie jest jeszcze jakas sprawiedliwosc w tzw pefumowym swiecie sprawila, ze nie mam juz zadnych marzen perfumowych, sprawiedliwosc daje najwieksza satysfakcje, a o problemach trzeba glosno krzyczec i je upubliczniac, dopiero wtedy beda mogly byc rozwiazane; wszystkim zycze miego wieczoru tak jak dzisiaj moj xxx LOVE
![]() ![]() mysle, ze wiele z Was wie, o czym mowie, a mowie o tym po raz pierwszy i, mam nadzieje, ostatni ![]() ![]() ![]() ![]() jesli wezmiecie mnie za wariatke, luz, dzis mi to nie przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4809 | |
music is my best friend ♫
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4810 |
Wtajemniczenie
|
Mam taki plan perfumowy na najbliższy czas:
1. Coco Noir Chanel 2. Mon Nom Est Rouge Majda Beccali 3. Chanel no5 eau premiere (dodane po edycji) 4. Kto wie czy nie Tonka Imperiale ![]() Jak kupię te flaszki to napiszę co dalej. ![]() Kochany wątku zaczaruj żeby mi się kasa na te flaszki jakimś cudem znalazła ![]()
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ ![]() ![]() Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2021-01-15 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Wątku, działaj 🙏
Classique EDT Classique EDP Prada La Femme EDP
![]() |
#4812 |
Guerlain Lover
|
Czas na aktualizacje listy:
1. Chanel Cristalle Eau Verte 2. AA Bergamote Calabria 3. Chanel no 5 edt 4. Czyste perfumy Chanel: Coco noir, Coco Madmoiselle 5. Rose Prick TF 6. Lavender extreme TF 7. Coco Mademoiselle L'eau Privee Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Tendre Kiss, Lalique
Patchouli, Santa Maria Novella ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4814 |
Konto usunięte
|
1. Chatoyant RbR
2. By Kilian Love Don't be Shy Eau Fraiche edp 3. Guerlain L'Art et La Matiere Spiritueuse Double Vanille |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
5. Flowerbomb Dew Victor&Rolf 6. Flowerbomb Bloom Victor&Rolf
![]() |
![]() |
#4816 |
Konto usunięte
|
Same but different Cheeky coffee
Sensei (Shihan) Piotr Czarnecki Bohoboco Coffee White flowers Kerosene Follow Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2021-08-31 o 21:07 Powód: link i nieregulaminowa oferta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4817 |
Guerlain Lover
|
Jesienna aktualizacja
1. Chanel Cristalle Eau Verte - piękne perfumy,zdobyłam odlewkę, zużyłam, flakon nadal chcę, ale wykreślam na razie z listy 2. AA Bergamote Calabria - mam flakon 3. Chanel no 5 edt 4. Czyste perfumy Chanel: Coco noir, Coco Madmoiselle 5. Rose Prick TF - miałam odlewkę, zużyłam 6. Lavender extreme TF - zdobyłam odlewkę, ale chcę więcej ![]() 7. Coco Mademoiselle L'eau Privee Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2022-05-16 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
1. Yves Saint Laurent Black Opium Neon
2. Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche 3. YSL Manifesto L'Elixir 4 YSL Manifesto edp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4820 |
|
Nie nazwałabym tego listą marzeń ale na pewno w niedalekiej przyszłości chciałabym aby w mojej kolekcji znalazły się te zapachy:
- Lorenzo Villoresi Aura Maris - Etro Etra (mały zapas się przyda) - Tom Ford Black Orchid - Dior Dune - Dior Dolce Vita
![]() |
#4821 |
Guerlain Lover
|
Wiosenna aktualizacja
1. Coco Mademoiselle L'eau Privee - flakon kupiony ![]() 2.Back to black Kilian - odlewkę miałam, zużyłam, na razie flakonu nie chcę 3. Chanel no 5 edt 4. Czyste perfumy Chanel: Coco noir, Coco Madmoiselle 5. Rose absolue YR w wersji parfum 6. Kilian Bamboo Harmony 7. JM Earl Grey and Cucumber |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4822 |
zielony stworek
|
Nie kupiony, nadal w kolejce.
Do tego na liście Molton Brown Re-charge Black Pepper Eau de Toilette Coastal Cypress & Sea Fennel Eau de Toilette Mesmerising Oudh Accord & Gold Eau de Toilette Guerlain Shalimar Chopard Casmir Chopard Rose Malaki Gdyby mi się udało je powąchać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Tom Ford Bitter peach
Carner Barcelona Palo santo Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Imaginary Authors Saint Julep EDP
![]() |
#4824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
AKTUALIZACJA: Graal jest w mojej kolekcji od półtora roku, nawet pisałam o tym zapachu w innym wątku. Z Crystal Noir ostatecznie dałam sobie spokój, po krótkim zauroczeniu stwierdziłam, że nie jest mi potrzebna cała flaszka, nawet miniaturę oddałam siostrze ![]() Wspomniany przeze mnie parę postów wyżej Extravagance nęci, ale nie tak, że MUSZĘ je mieć, czy choćby nawet poznać. Odkąd zdobyłam Apres L'Ondee i B., chyba do poszukiwań wymarzonych, ale trudno dostępnych zapachów podchodzę z większą rezerwą. Nawet, jeśli coś wydaje się w pierwszej chwili nieosiągalne, może nam się kiedyś trafić ![]() Na chwilę obecną, spośród tych wymarzonych, chciałabym chyba jakiś ekstrakt Chanel. Cały czas nie mogę się zdecydować, czy wolałabym 5 czy 19 i w moim życiu nie mam obecnie zbyt wielu uroczystych okazji, które pozwoliłyby mi na użycie takiego skarbu, jakim są dla mnie czyste perfumy, ale...wiadomo. PRZECIEŻ TO CHANEL ![]() No i nadal nie doczekałam się w swojej kolekcji L'Heure Bleue. Zawsze było coś innego do kupienia, gdy zastanawiałam się nad nowym nabytkiem i mam już kolejną odlewkę LHB zamiast flakonu.
![]() |
![]() |
#4825 |
|
Marzę by mieć w swojej kolekcji:
Parfum d'Empire Aziyade Lubin Idole Eau de Parfum Durbano Amethyst Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się je zdobyć.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.