![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
B mial termin na 4, ur sie 11, a wiec pewnie i tym razem nie bedzie to 1.04 tylko jakis 7-8 eh... ciekawa jestem co mi dzis gin powie (chociaz pewnie bez zmian) i czy cos nie zacznie sie dziac wlasnie po badaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bylam 4 lipca u gina i doslownie nic nie wskazywalo na porod w terminie, 5 lipca bylam na imprezei u mamy, potem na grillu i tez nic nie wskazywalo na to ze za pare godzin odejda mi wody ![]() Wszystko moze sie zdarzyc ![]() czasem sie zastanawiam, czy to nie lepiej jak porod zaczyna sie w sposob nieprawidlowy, czyli od odejscia wod? ![]() Ja po prostu nie mialam wyjscia i urodzic juz musialam, dobrze ze skurcze przyszly w miare szybko i ladnie sie rozwierala szyjka ![]() Zycze ci Kochana, bys tym razem szybko i latwo urodzila ![]()
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
ale mam dziś dzień...zaglądam tylko na 5 minut, doczytam i nie zdążę nic skrobnąć
![]() więc tylko się melduję po weekendzie - przeżyłam wczoraj wizytę w meblowym ![]() i ponarzekam trochę na zimno - kurna jakiś mróz dziś znów rano mnie przywitał -5 ![]() ![]() Veronka - trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie ![]() to już mnie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ze niema reguly, ale sie nie nastawiam na nic poprostu. chyba tez wolalabym zeby mi wody odeszly w domu, bo pozniej juz wiadomo co i jak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam ten plus, ze mnie nie meczyly skurcze, procz napinania sie brzucha, ale to znalam od 20 tyg praktycznie, wiec jak mi sie spinal brzuch to machalam na to reka ![]() zreszta z porodu to niewiele pamietam z bolu, tylko ten krzyz mnie napertalal i nic poza tym ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() U nas dosc wiosennie, rano +4, a ze deko jestem przeziebiona to zalozylam z powrotem zimowy plaszcz i zimowe obuwie ![]() Ponoc od tego tygodnia maja przyjsc plusowe dosc wysokie tempki ![]() I chyba tak bedzie, bo moje przesilenie osiagnelo w sumie maksimum, pierwszy raz w zyciu doslownie poczulam sie starym wapnem ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
tak Aniś, rano jak wychodziliśmy do pracy to miałam -5
![]() ![]() ![]() moje dziecko chce jowejek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
witam się
u nas + 10 i słoneczko //mogło by jeszcze nie wiać to by było super Cytat:
mi okulistka powiedziała że one nie szczypią //sama o to zapytałam, bo wiem że jak mi kiedyś zakraplała to szczypały jak diabli // to że trujące to wiem i staram się uważać ma światło od dziś tak reaguje że przymyka oczy, ale na dwór chciał iść więc go dałam ale w ciemnych okularach to i tak cud że chciał wyjść - on od 2 dni wychodzi tak że już nie patrzy pierwsze w niebo //co nie znaczy że mu całkiem przeszło// veronko ja dzisiejszej nocy też z tobą rodziłam poszłam do szpitala z mega skurczami // w szpitalu mi ustały i czekałam na korytarzu na moje skurcze pocieszeniem było to że personel był bardzo miły i życzliwy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Hello
Poweekendowałam się, było bosko ![]() ![]() Żeby nie było za milutko to dziś dostałam na maila wiadomość, że znów mamy zwolnić mieszkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
też mi się nie chce
![]() ![]() ![]() młodą trzeba przymierzyć przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Maluśna, a nie macie w galerii jakiegoś sportowego sklepu? Ja ostatnio w InterSport oglądałam rowerki, całkiem znośne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie Cestusia, nie musisz pisać jaka jesteś wściekła...ja sama już zła jestem jak sobie pomyślę, co Cię czeka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Mała sportowy na pewno jest w M1, i chyba nawet InterSport.
ale najlepiej od razu do Decathlonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Dopiero jestem ![]() ![]() Cestusia współczuję Ci ogromnie, naprawdę jestem w stanie doskonale sobie wyobrazić jak się czujesz ![]() ![]() U nas dziś rano - 4 było ![]()
#4818 |
Zakorzenienie
|
Mała ja juz chyba wszystko obczaiłam wiec mogę Ci oszczedzic czasu
![]() a więc tak : fajne rowerki są w auchanie, w tesco takie sobie ale tez jeszcze moga byc. W realu niby fajne ale cena powyzej 4 stów ![]() ![]() ![]() Cestia no to fajny urlop ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- aaa jeszcze dodam ze zalezy na co liczysz, no ale zakładam ze tak jak Wiki Twoje dziecię chce rózowy i z koszyczkiem ![]()
#4819 |
Zakorzenienie
|
Normalnie nogi nie moje tak się dziś złaziłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i dodam, że Ola nie spała dziś ani minuty ![]()
#4820 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile. dalej bez zmian, na ktg 0 ruchow!dziecko caly czas spalo i nic sie nie ruszylo. najwazniejsze, ze serduszko dobrze bije i jest ok. paa jestem dzis padnieta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Kasiula Ty masz przekichane ze spaniem Oli. Tymek mi spał 3 godziny, wstał 9:10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja za godzinkę do pracy. Pięknaaaa pogoda dzisiaj była, ale czuć jeszcze zimę w powietrzu. Jak zawiało to brrrrrrrrrrrrr. |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
wróciłam uff
padam i ja Miki też nie spał jak to zwykle na wyjazdach, ale kij przynajmniej już zakomarzył i mam wolne ![]() a oglądałam rano jak wypowiadała sie pani o rowerkach biegowych, powiedziała, że to najlepsza sprawa dla małego dzieciaka bo uczy go wielu rzeczy, nie tylko utrzymania równowagi, ale ogólnego spostrzegania otoczenia jak jest już małym rajdowcem no i same superlatywy ![]() M dziś mnie zmusił żeby zabrała rowerek na dwór do babci, no niby szybciej sie przemieszcza niż na nogach, ale potem musiałam go przecież wtaszczać do autobusu, bloku itp ![]() nabyłam dziś krem słoneczny z faktorem 50, bo promyki lada moment zasieją mi na czole przepiękne ![]() ![]() masakra jak wyglądałam w lecie przed i po porodzie, koszmarne plamiska, na szczęście wiem że same przygasają jak niektóre hormony się uspokoją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Iga też wstaje po 7, w przedszkolu zalicza spacer ale nie usypia tam
![]() w chwili obecnej histeryzuje w pokoju. po kąpieli zaczęła mi latać po pokoju, ile się można powtarzać że na dziś koniec ![]() edit. w końcu cisza. ile ja się przeprosin od niej nasłucham w tym życiu, dżisas. babcia obolała i ochrypnięta. chyba w czwartek wezmę Igę w pociąg i pojedziemy na 6dni.. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-28 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Idze tak samo średnio raz na tydzień zdarzy się drzemka
![]() po kąpieli najchętniej by polatała jeszcze ale to nie w tym wieku, domu i życiu ![]() dziś pani wychowawczyni oznajmiła mi o przełomie. Iga podziękowała za podanie obiadu ![]() ![]() co za charakter ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Wrrrrrrr... paskudny mam dziś humor. A jeszcze mnie dzisiaj ludzie wkurzają
![]() Pogoda dziś była boska. Zrobiłyśmy sobie spacer na pocztę. Taaaaak mi się nie chciało tam iść (choć mam rzut beretem, ale rynek w remoncie i wsjo rozkopane więc nie za fajnie się chodzi), no ale umówiłam się na dziś na wysyłkę wymiankową więc trzeba było. Jak się później okazało - nie potrzebnie bo dziewczyna się "nie wyrobiła"... no żesz k! Normalnie medal mi się chyba należy za trzymanie nerwów na wodzy ![]() W drodze powrotnej oczywiście trzeba było wstąpić na plac zabaw. Tam też nerw bo gimnazjalne siksy sobie huśtanie urządzały ![]() ![]() Na koniec córka mi się zbuntowała i tak jak Iga nie wybierała się wcale do spania. Niech ten dzień się już lepiej skończy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe o której małż wróci ![]() ![]() ![]() edit. a ja chciałam po przedszkolu pospacerować żebyśmy z nudów do wieczora nie umarły,ale nie. wieje, zimno, i dziecko chce do domu. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-28 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio najbardziej mi się podobają - "proszę zobaczyć" i "niezupełnie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
he he
moje domowe przedszkole też przynosi efekty ![]() muszę kultury sama uczyć mojego brzdąca Miki zjesz kanapkę ? Nie, dziękuję ![]() ploszę mamo, dań milka ![]() tamaszam mamo, tamaszam (przepraszam) ![]() miałam pytać już kiedyś, czy Wasze bobasy zwracają uwagę na zapachy ? ![]() bo M to ciągle , cos mu tam śmierdzi lub pachnie , czyżby odziedziczył nos/wąchacz po mamusi ? ![]() ![]() a mało tego rozpoznaje już zapachy, smażone jajo, a na ulicy jakieś opary smażonych rzeczy to dla niego frytki lub kotleciki ![]() a i ma pamięć mój nerwus, ostatnio jak byłam u okulisty to niedaleko jest mac, a on "mamo tam flytki, oć niunio chce jeść, brzuszek boli , głodny " ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.