|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
A mi podoba sie beżowy portfel z ostatniego katalogu
![]() wesołych świąt ![]()
#4802 |
vel Turkusoowa :)
|
Dziewczyny świętują,sprawy Avonowe na chwilę ucichły
![]() Ja tam co jakiś czas zerkam w katalog i tu do Was ![]() Wesołych Świąt Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane Wizażanki
![]() Przede wszystkim chciałabym się z Wami przywitać po dłuuugiej przerwie i moim niepisaniu oraz życzyć Wam pogodnych i radosnych Swiąt Wielkiej Nocy. Ja właśnie wróciłam z kościoła z koszyczkiem. Nie udzielam się na moim ulubionym forum, bo od ponad dwóch miesięcy pracuję i nie mam czasu. Przez ostatni miesiąc miałam wolne tylko niedziele, więc w domu poświecałam czas tylko rodzinie, dzieciom i obowiązkom domowym. Dlatego z przykrością przyznaję się, że nawet Was nie czytałam. Ale co zrobić, żeby jakoś godziwie żyć, trzeba pracować i z bólem zostawić małe dziecko pod opieką babci. Muszę Was o coś zapytać. Próbowalam zamówić wodę True Glow z promocji Avon i nie mogę. Myślalam, że kody specjalnych produktów z tej promocji można wykorzystać w katalogu nr 6, a tu okazuje się, że się nie da. Zamóiłam jedną wodę na pokaz dla klientek i okazało się, że tak się spodobała, że mam zamóienia na 4 kolejne. Ciekawe, co powiem dziewczynom, bo wody nie zauważyłam tez w katalogu 6 i 7. Wiecie coś na ten temat? Napisałam maila do Avonu w sprawie promocyjnych kosmetyków, poprosiłam, by wprowadzili wodę Today np. za 50zł. Swoją prośbę uzasadniłam tym, że na Allegro wody te można kupić po cenie poniżej 30zł, sprzedają się tam tysiące sztuk tego zapachu z Anglii, klientki śmieją mi się w twarz, jak widzą w katalogu cenę 99 lub 85zł. Odpisali mi, że przekażą sugestię do działu marketingu i dziękują za przesłane sugestie. Dziewczęta, napiszcie może też w wolnej chwili, ze na pewno znalazłybyście klienki na Todaya, gdyby kosztował 50zł, moze jak wspólnie o to poprosimy, to przychylą się do naszych próśb. W sumie dlacezgo konsultanci z GB mają zbijać kokosy w Polsce, skoro to my jesteśmy tutaj konsultantkami. Dajcie znać, co Wam odpiszą :róża:. Teraz jeszcze słów kilka odnośnie moich ostatnich poczynań w Avon ![]() ![]() Wczoraj weszłam z dziećmi do sklepu odzieżowego na koniec naszego długiego spacerku i kupiłam oprócz ubranek dla pociech spódnice szarą dla siebie, o której marzyłam, ale że widziałam podobne po 68zł, to było mi szkoda pieniędzy. Więc kupiłam taką spódniće o wiele taniej, a ponieważ miałam ze soba moją niezawodna torbę materiałową z logo Avon, to zdobyłam nową kliente, która kupiła ode mnie wode damską o męską ![]() ![]() Zresztą nie chcę się chwalić, ale w kwietniu mam za Avon dwie pary szpilek, zasłonkę i firanę do sypialni i nową pościel. Motywuje mnie to do dalszej pracy, bo naprawdę widzę, że warto. Najbliższe plany to torba Baron i konferencja w Warszawie, mam nadzieję, że się uda. (Wybiera się też któraś z Was? Może będzie okazja poznać się w realu? Pytałam o to jedną z Wizażanek, ale niestety nie chce pojechać. A szkoda, bo to taka sympatyczna i życzliwa mi osoba, że wypadałoby się wreszcie poznać, bo baaardzo dużo jej zawdzięczam, a zwłaszcza mój TŻ). Chciałabym też wreszcie rozwinąć skrzydła jako lider. Myślałam o akcji prospektingowej w LO, macie jakieś doświadczenia, można liczyć na jakieś mianowania? Poświęcam znacznie mniej czasu na Avon, a zyski o ile wyższe. Fakt, że dzięki dobrze zorganizowanej pracy na etacie mogę spokojnie znaleźć czas na Avon podczas dnówki, mam w końcu internet, a szkoda mi czasu na skadanie zamówień z domu, skoro mogę te chwile poświęcić dzieciom. Życzę Wam równie motywujących do pracy klientek jak moje, bo pewnie gdyby nie one, to zamawiałabym tylko raz na katolog coś dla siebie. A tak - one chcą, żebym przed praca do nich przyjeżdżała, ciągle coś im się kończy, więc interes się kręci i mam cały czas nowe zamówienia. Pod koniec K5 zamówiłam 10 szamponów AT jak były po 6,49zł. Sprzedałam je w mig i dziewczyny ciagle pytają o nowe. Czyli marka im podpasowała, szkoda, że teraz są już droższe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, napiszcie mi w wolnej chwili jak stosujecie odżywki do paznokci z avonu. Ostatnio zainwestowalam w ten zestaw który byl dostępny w AM i nie bardzo wiem, jak go używać, tzn. jak często nakladać odzywkę, czy mogę później nałożyć na nią kolorowy lakier, czy odżywką lawendową wystarczy posmarować skórki czy też faktycznie trzeba ją wmasowac. I czy zauważyłyście u siebie jakies zmiany po stosowaniu tych preparatów? Może nie mam co robić sobie nadziei...
Pozdr. i życzę weołych swiąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Sarunieczko, ale masz dziś piękne zdjęcie
![]() Przez ostatnie 2 dni używałam podkładu antystresowego (miniwersja) i jestem z niego zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | ||
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() A mnie ten antystresowy nie odpowiada... ![]() Ja testuję od jakiegoś czasu podkłady i dwa debeściaki to:na zimę rozświetlająco-nawilżający,na wiosnę/jesień podkład w płynie idealny kolor(szklana buteleczka) a na lato krem z granulkami koloryzującymi-mam nadzieję że wraz z nową linią Solutions nie zmieni się na gorsze ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chwaliłam tu kiedyś ten rozświetl. antyastres. i zmieniam zdanie bo skóra mi też się bardzo świeci i jeszcze u mnie widać jak się "rozlewa" czy nie wiem jak to nazwać ![]() ![]() Dodam że mam cerę mieszaną Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2011-04-23 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tłustą cerę i uważam,że ten antystresowy kompletnie nie nadaje się do tłustej cery,bo ja nie mam problemu ze świeceniem się,ale po nim buzia mi się świeci jak psu jajca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też kocham rozświetlająco-nawilżający ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja stosuję tę metodę od lat i jest niezawodna, zresztą odradzam wydawanie pieniędzy na odżywki moim klientkom, skoro za parę zł mogą odżywić paznokcie od wewnatrz i efekt jest piorunujący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
Malka, faktycznie dawno Cię tu nie było
![]() ![]() Wesołych i rodzinnych Świąt dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- a tak w ogóle to właśnie wypsikałam się Love to the fullest by Reese i przybliżyłam się do męża podtykając mu bluzkę pod nos i pytam czy ładnie pachnę a on na to: wypsikałaś się moimi perfumami?! (miał na myśli TTA Tomorrow) ha ha a więc nie tylko mi wydają się oba te zapachy bardzo do siebie podobne ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- oj chyba dziś tu sama jestem ;p chciałam jeszcze dodać, że te brązowe sassy swirls jest również baaaardzo podobne to tych Love to the fullest by Reese. Rano psikam się tymi właśnie a potem w ciągu dnia "poprawiam" tymi sassy ![]()
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Wesołych, radosnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych, pachnącego perfumami Avonu dyngusa
![]() ![]()
#4819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie wiem czy to mi coś pomoże w moim przypadku... - paznokcie mi sie strasznie rozdwajają- być może jednak odzywka da jakieś efekty. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt Wam życzę
![]() Ma któraś z Was pomarańczową Reese? Live without regrets? ? Jest pomarańczowa więc skojarzyła mi się z zapachem orzeźwiającym, ale nie wiem czy sobie wciąć, bo to piżmo trochę mnie odstrasza |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam ten problem i rozwiązała go odżywka Strong Results stosowana bardzo często. Teraz paznokcie mi się już nie łamią i nie rozdwajają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=sarraa;26506366]Wesołych świąt Wam życzę
![]() Wesołego Alleluja!!!kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
A mi w ogóle nie pomagała jak już miałam rozdwojone paznokcie. teraz na szczęście jakoś nie mam tego problemu, ale też łykając witaminy na włosy wzmacniają mi się same paznokcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja w ciągu kuchennym jestem i przygotowuję z mamą święta więc wpadłam tylko Wam życzyć wesołych świąt ![]() ...i mokrego dyngusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na paznokcie to ja polecam Musli ![]()
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
I ja też życzę wam moje avonmaniaczki WeSoŁyCh śWiĄt
![]()
#4828 |
Raczkowanie
|
jej, wczoraj cały dzień w kuchni byłam i myślałam, że będę mieć niewiadomo ile stron do nadrobienia, a tu tylko zaledwie 2 strony.
![]() fajnie, że stary wizaż wrócił. ![]() no i oczywiście: wesołych świąt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4829 |
|
Ojej jak mnie bolą stopy buuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podzielam Twoje zdanie co do słowa, jesteś,my takie same, bez szpilek ani rusz ![]() najlepszego Chłopaki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.