Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-23, 11:56   #4801
doriiska
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

A mi podoba sie beżowy portfel z ostatniego katalogu

wesołych świąt
Stary 2011-04-23, 12:16   #4802
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dziewczyny świętują,sprawy Avonowe na chwilę ucichły
Ja tam co jakiś czas zerkam w katalog i tu do Was
Wesołych Świąt Kochane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wielkanoc_tlo.jpg (45,5 KB, 6 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 12:25   #4803
sasenka
Zakorzenienie

Wesołych świąt!!!
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 12:41   #4804
malka
Rozeznanie

Witajcie Kochane Wizażanki
Przede wszystkim chciałabym się z Wami przywitać po dłuuugiej przerwie i moim niepisaniu oraz życzyć Wam pogodnych i radosnych Swiąt Wielkiej Nocy. Ja właśnie wróciłam z kościoła z koszyczkiem.
Nie udzielam się na moim ulubionym forum, bo od ponad dwóch miesięcy pracuję i nie mam czasu. Przez ostatni miesiąc miałam wolne tylko niedziele, więc w domu poświecałam czas tylko rodzinie, dzieciom i obowiązkom domowym. Dlatego z przykrością przyznaję się, że nawet Was nie czytałam. Ale co zrobić, żeby jakoś godziwie żyć, trzeba pracować i z bólem zostawić małe dziecko pod opieką babci.
Muszę Was o coś zapytać. Próbowalam zamówić wodę True Glow z promocji Avon i nie mogę. Myślalam, że kody specjalnych produktów z tej promocji można wykorzystać w katalogu nr 6, a tu okazuje się, że się nie da. Zamóiłam jedną wodę na pokaz dla klientek i okazało się, że tak się spodobała, że mam zamóienia na 4 kolejne. Ciekawe, co powiem dziewczynom, bo wody nie zauważyłam tez w katalogu 6 i 7. Wiecie coś na ten temat?
Napisałam maila do Avonu w sprawie promocyjnych kosmetyków, poprosiłam, by wprowadzili wodę Today np. za 50zł. Swoją prośbę uzasadniłam tym, że na Allegro wody te można kupić po cenie poniżej 30zł, sprzedają się tam tysiące sztuk tego zapachu z Anglii, klientki śmieją mi się w twarz, jak widzą w katalogu cenę 99 lub 85zł.
Odpisali mi, że przekażą sugestię do działu marketingu i dziękują za przesłane sugestie.
Dziewczęta, napiszcie może też w wolnej chwili, ze na pewno znalazłybyście klienki na Todaya, gdyby kosztował 50zł, moze jak wspólnie o to poprosimy, to przychylą się do naszych próśb. W sumie dlacezgo konsultanci z GB mają zbijać kokosy w Polsce, skoro to my jesteśmy tutaj konsultantkami. Dajcie znać, co Wam odpiszą :róża:.
Teraz jeszcze słów kilka odnośnie moich ostatnich poczynań w Avon . Miałam chwile zawahania czy nie zaprzestać sprzedaży Avonu, bo wiadomo, praca, stała pensja i oczywiście mniej czasu na Avon. Ale ciągle ktoś do mnie dzwonił z zamówieniami, albo pytał kiedy cos przywiozę luzem, albo pytał kiedy będę, że doszłam do wniosku, że nie warto sobie odbierać tego dodatkowego źródła dochodu. Zogranizowałam sobie pracę na etacie tak, że znajduję w niej czas na złożenie zamówień i dokonanie płatności kartą. W domu w sumie tylko pakuję kosmetyki. W bieżącym katalogu uzbierałam zamówień na ok 1000zł, ale postanowiłam, że to za mało i chcę mieć opust 40%, więc zamówiłam rzeczy w sumie na 3000zł. Nie ukrywam, że po wysłaniu zamówienia kurieram bałam się czy dobrze zrobiłam, bo przecież okres przedświateczny, więc pewnie ludzie nie będą chcieli kosmetyków... Na szczęście się pomyliłam, sprzedałam prawie wszystko . Zgodziłam się poczekać na pieniądze do końca miesiąca, bo wtedy moje dziewczyny (budżetówka) mają pensje, ale dzięki temu tyle nakupowały. Hitem były wszelakie wody jakie zamówiłam.
Wczoraj weszłam z dziećmi do sklepu odzieżowego na koniec naszego długiego spacerku i kupiłam oprócz ubranek dla pociech spódnice szarą dla siebie, o której marzyłam, ale że widziałam podobne po 68zł, to było mi szkoda pieniędzy. Więc kupiłam taką spódniće o wiele taniej, a ponieważ miałam ze soba moją niezawodna torbę materiałową z logo Avon, to zdobyłam nową kliente, która kupiła ode mnie wode damską o męską . Poprosiła też o nowy katalog, zanioła jej go moja starcza latorośl i dostała za to jeszcze 2 zł na loda .
Zresztą nie chcę się chwalić, ale w kwietniu mam za Avon dwie pary szpilek, zasłonkę i firanę do sypialni i nową pościel. Motywuje mnie to do dalszej pracy, bo naprawdę widzę, że warto. Najbliższe plany to torba Baron i konferencja w Warszawie, mam nadzieję, że się uda. (Wybiera się też któraś z Was? Może będzie okazja poznać się w realu? Pytałam o to jedną z Wizażanek, ale niestety nie chce pojechać. A szkoda, bo to taka sympatyczna i życzliwa mi osoba, że wypadałoby się wreszcie poznać, bo baaardzo dużo jej zawdzięczam, a zwłaszcza mój TŻ).
Chciałabym też wreszcie rozwinąć skrzydła jako lider. Myślałam o akcji prospektingowej w LO, macie jakieś doświadczenia, można liczyć na jakieś mianowania?
Poświęcam znacznie mniej czasu na Avon, a zyski o ile wyższe. Fakt, że dzięki dobrze zorganizowanej pracy na etacie mogę spokojnie znaleźć czas na Avon podczas dnówki, mam w końcu internet, a szkoda mi czasu na skadanie zamówień z domu, skoro mogę te chwile poświęcić dzieciom.
Życzę Wam równie motywujących do pracy klientek jak moje, bo pewnie gdyby nie one, to zamawiałabym tylko raz na katolog coś dla siebie. A tak - one chcą, żebym przed praca do nich przyjeżdżała, ciągle coś im się kończy, więc interes się kręci i mam cały czas nowe zamówienia. Pod koniec K5 zamówiłam 10 szamponów AT jak były po 6,49zł. Sprzedałam je w mig i dziewczyny ciagle pytają o nowe. Czyli marka im podpasowała, szkoda, że teraz są już droższe.
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 13:19   #4805
mardy bum
Rozeznanie

Dziewczyny, napiszcie mi w wolnej chwili jak stosujecie odżywki do paznokci z avonu. Ostatnio zainwestowalam w ten zestaw który byl dostępny w AM i nie bardzo wiem, jak go używać, tzn. jak często nakladać odzywkę, czy mogę później nałożyć na nią kolorowy lakier, czy odżywką lawendową wystarczy posmarować skórki czy też faktycznie trzeba ją wmasowac. I czy zauważyłyście u siebie jakies zmiany po stosowaniu tych preparatów? Może nie mam co robić sobie nadziei...

Pozdr. i życzę weołych swiąt
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 13:20   #4806
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Muszę Was o coś zapytać. Próbowalam zamówić wodę True Glow z promocji Avon i nie mogę. Myślalam, że kody specjalnych produktów z tej promocji można wykorzystać w katalogu nr 6, a tu okazuje się, że się nie da. Zamóiłam jedną wodę na pokaz dla klientek i okazało się, że tak się spodobała, że mam zamóienia na 4 kolejne. Ciekawe, co powiem dziewczynom, bo wody nie zauważyłam tez w katalogu 6 i 7. Wiecie coś na ten temat?
.
Oferta jubileuszowa była "kto pierwszy ten ma" więc skoro kod Ci nie wchodzi,to znaczy że True Glow się skończyły i brakło niestety dla Ciebie
Stary 2011-04-23, 13:40   #4807
katniewojt
Zakorzenienie

Sarunieczko, ale masz dziś piękne zdjęcie

Przez ostatnie 2 dni używałam podkładu antystresowego (miniwersja) i jestem z niego zadowolona Przypadł mi do gustu o wiele bardziej niż idealny kolor I o dziwo nie świecę się po nim jak żarówka Jedynie nos muszę dodatkowo zmatowić, ale przy większości podkładów tak mam
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 14:18   #4808
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Sarunieczko, ale masz dziś piękne zdjęcie

Przez ostatnie 2 dni używałam podkładu antystresowego (miniwersja) i jestem z niego zadowolona Przypadł mi do gustu o wiele bardziej niż idealny kolor I o dziwo nie świecę się po nim jak żarówka Jedynie nos muszę dodatkowo zmatowić, ale przy większości podkładów tak mam

Dziękuję to sprzed roku,gdy miałam na chwilę rude włosy

A mnie ten antystresowy nie odpowiada...świecę się po nim strasznie,jaką masz cerę?
Ja testuję od jakiegoś czasu podkłady i dwa debeściaki to:na zimę rozświetlająco-nawilżający,na wiosnę/jesień podkład w płynie idealny kolor(szklana buteleczka) a na lato krem z granulkami koloryzującymi-mam nadzieję że wraz z nową linią Solutions nie zmieni się na gorsze

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, napiszcie mi w wolnej chwili jak stosujecie odżywki do paznokci z avonu. Ostatnio zainwestowalam w ten zestaw który byl dostępny w AM i nie bardzo wiem, jak go używać, tzn. jak często nakladać odzywkę, czy mogę później nałożyć na nią kolorowy lakier, czy odżywką lawendową wystarczy posmarować skórki czy też faktycznie trzeba ją wmasowac. I czy zauważyłyście u siebie jakies zmiany po stosowaniu tych preparatów? Może nie mam co robić sobie nadziei...

Ja nie używam odżywek Avonu,choć sama jestem ciekawa czy pomagają Dlatego podłączam się do Twojego pytania osobiście uważam że na paznokcie najlepsza jest kuracja od wewnątrz,czyli branie witaminek
Stary 2011-04-23, 14:19   #4809
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Dziękuję to sprzed roku,gdy miałam na chwilę rude włosy

A mnie ten antystresowy nie odpowiada...świecę się po nim strasznie,jaką masz cerę?
Ja testuję od jakiegoś czasu podkłady i dwa debeściaki to:na zimę rozświetlająco-nawilżający,na wiosnę/jesień podkład w płynie idealny kolor(szklana buteleczka) a na lato krem z granulkami koloryzującymi-mam nadzieję że wraz z nową linią Solutions nie zmieni się na gorsze

Ja chwaliłam tu kiedyś ten rozświetl. antyastres. i zmieniam zdanie bo skóra mi też się bardzo świeci i jeszcze u mnie widać jak się "rozlewa" czy nie wiem jak to nazwać Idealny tak samo dla mnie jest Idealny kolor w szklanej buteleczce tylko by mogli zmienić opakowanie na takie do psikania szklane. A krem z granulkami wyrzuciłam bo za bardzo się po nim świeciłam, zapach mi nie odpowiadał i byłam sztucznie za ciemna
Dodam że mam cerę mieszaną

Edytowane przez Agnieszka987
Czas edycji: 2011-04-23 o 14:28
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 14:21   #4810
platekrozy
Zakorzenienie

Ja mam tłustą cerę i uważam,że ten antystresowy kompletnie nie nadaje się do tłustej cery,bo ja nie mam problemu ze świeceniem się,ale po nim buzia mi się świeci jak psu jajca
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 14:23   #4811
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Moja cera jest dziwna Na nosie się świecę, ale czasami też schodzi mi z niego skora Mam też problemy z wypryskami, ale ostatnio sytuacja się poprawiła Sama nie wiem jaką mam cerę
Też kocham rozświetlająco-nawilżający
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 14:24   #4812
malka
Rozeznanie

Cytat:

Ja nie używam odżywek Avonu,choć sama jestem ciekawa czy pomagają Dlatego podłączam się do Twojego pytania osobiście uważam że na paznokcie najlepsza jest kuracja od wewnątrz,czyli branie witaminek
A wg mnie jedyną i naprawdę skuteczną metodą działąjącą na paznokcie jest żelatyna. Jem ją w postaci galaretek z Winiar codziennie i mam naprawdę fantastycznie wyglądajace paznokcie. Zresztą zaraziła się tym smakiem do galaretek moja pociecha i tez ma super zdrowe paznokcie.
Ja stosuję tę metodę od lat i jest niezawodna, zresztą odradzam wydawanie pieniędzy na odżywki moim klientkom, skoro za parę zł mogą odżywić paznokcie od wewnatrz i efekt jest piorunujący
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 14:27   #4813
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam 2 odżywki: 1 to z 24k złotem stosuje się jak lakier, średnio pomaga, a 2 to Strong results chyba sie nazywa napisane jest na papierowym opakowaniu że sparować kilka razy dziennie paznokcie ona się wchłania w paznokcie, dla mnie jesy najukochańsza, pomogła mi jak srtasznie łamały mi się paznokcie, do tego ładnie pachnie migdałami. A jaka odżywka byłą w tym zestawie?
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 16:25   #4814
Oja 84
Zadomowienie

Malka, faktycznie dawno Cię tu nie było ja też boję się powrotu do pracy bo narazie jeszcze siedzę z córcią w domku na wychowawczym ale kiedyś będę musiała tam (do pracy) wrócić i wtedy to na nic zupełnie nie starczy mi czasu bo mam pracę wyczerpującą i do późnych godz nocnych a najintensywniej w weekendy (niestety takie są uroki w gastronomii) więc już w ogóle nie będę wiedziała co w avonie piszczy a tak dzięki Wam () jestem na bieżąco.
Wesołych i rodzinnych Świąt dziewczyny

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

a tak w ogóle to właśnie wypsikałam się Love to the fullest by Reese i przybliżyłam się do męża podtykając mu bluzkę pod nos i pytam czy ładnie pachnę a on na to: wypsikałaś się moimi perfumami?! (miał na myśli TTA Tomorrow) ha ha a więc nie tylko mi wydają się oba te zapachy bardzo do siebie podobne

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

oj chyba dziś tu sama jestem ;p chciałam jeszcze dodać, że te brązowe sassy swirls jest również baaaardzo podobne to tych Love to the fullest by Reese. Rano psikam się tymi właśnie a potem w ciągu dnia "poprawiam" tymi sassy

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 16:27   #4815
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
A wg mnie jedyną i naprawdę skuteczną metodą działąjącą na paznokcie jest żelatyna. Jem ją w postaci galaretek z Winiar codziennie i mam naprawdę fantastycznie wyglądajace paznokcie. Zresztą zaraziła się tym smakiem do galaretek moja pociecha i tez ma super zdrowe paznokcie.
Ja stosuję tę metodę od lat i jest niezawodna, zresztą odradzam wydawanie pieniędzy na odżywki moim klientkom, skoro za parę zł mogą odżywić paznokcie od wewnatrz i efekt jest piorunujący
Ja jadam galaretki, a jak przyjdzie okres rozdwajania się paznokci(dość rzadko, ale jednak) to i tak się rozdwajają. Ale ja mam raczej zdrowe paznokcie, choć bardzo nierówne:/ Włosy też wypadają w niektórych okresach i jedynie tabletki jako tako pomagają choć można i przeczekać.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 16:28   #4816
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Ja miałam 2 odżywki: 1 to z 24k złotem stosuje się jak lakier, średnio pomaga, a 2 to Strong results chyba sie nazywa napisane jest na papierowym opakowaniu że sparować kilka razy dziennie paznokcie ona się wchłania w paznokcie, dla mnie jesy najukochańsza, pomogła mi jak srtasznie łamały mi się paznokcie, do tego ładnie pachnie migdałami. A jaka odżywka byłą w tym zestawie?
W zestawie była odżywka z diamentowym pyłem, a także lawendowy olejek do skórek i bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się.
Cytat:
Szczerze mówiąc to pierwsze słyszę o takich galaretkach Chyba się będę musiała rozejrzeć w sklepie. mają różne smaki, czy takie... żelatynowe?
Stary 2011-04-23, 16:37   #4817
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
M
a tak w ogóle to właśnie wypsikałam się Love to the fullest by Reese i przybliżyłam się do męża podtykając mu bluzkę pod nos i pytam czy ładnie pachnę a on na to: wypsikałaś się moimi perfumami?! (miał na myśli TTA Tomorrow) ha ha a więc nie tylko mi wydają się oba te zapachy bardzo do siebie podobne
No, mi one zdecydowanie pachną męską nutą

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Szczerze mówiąc to pierwsze słyszę o takich galaretkach Chyba się będę musiała rozejrzeć w sklepie. mają różne smaki, czy takie... żelatynowe?
Ona raczej mówi o zwykłych galaretkach, które się robi z torebek
Stary 2011-04-23, 16:39   #4818
EvaBS
Raczkowanie

Dziewczyny Wesołych, radosnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych, pachnącego perfumami Avonu dyngusa
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:01   #4819
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
No, mi one zdecydowanie pachną męską nutą

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Ona raczej mówi o zwykłych galaretkach, które się robi z torebek
aha xD
To nie wiem czy to mi coś pomoże w moim przypadku... - paznokcie mi sie strasznie rozdwajają- być może jednak odzywka da jakieś efekty.
Stary 2011-04-23, 17:07   #4820
sarraa
Zakorzenienie

Wesołych świąt Wam życzę

Ma któraś z Was pomarańczową Reese? Live without regrets? ? Jest pomarańczowa więc skojarzyła mi się z zapachem orzeźwiającym, ale nie wiem czy sobie wciąć, bo to piżmo trochę mnie odstrasza
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:08   #4821
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
aha xD
To nie wiem czy to mi coś pomoże w moim przypadku... - paznokcie mi sie strasznie rozdwajają- być może jednak odzywka da jakieś efekty.
Kiedyś miałam ten problem i rozwiązała go odżywka Strong Results stosowana bardzo często. Teraz paznokcie mi się już nie łamią i nie rozdwajają.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:14   #4822
wera2604
Zadomowienie

[QUOTE=sarraa;26506366]Wesołych świąt Wam życzę

Wesołego Alleluja!!!kochane
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:20   #4823
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Kiedyś miałam ten problem i rozwiązała go odżywka Strong Results stosowana bardzo często. Teraz paznokcie mi się już nie łamią i nie rozdwajają.
A mi w ogóle nie pomagała jak już miałam rozdwojone paznokcie. teraz na szczęście jakoś nie mam tego problemu, ale też łykając witaminy na włosy wzmacniają mi się same paznokcie.
Stary 2011-04-23, 18:09   #4824
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Malka, faktycznie dawno Cię tu nie było ja też boję się powrotu do pracy bo narazie jeszcze siedzę z córcią w domku na wychowawczym ale kiedyś będę musiała tam (do pracy) wrócić i wtedy to na nic zupełnie nie starczy mi czasu bo mam pracę wyczerpującą i do późnych godz nocnych a najintensywniej w weekendy (niestety takie są uroki w gastronomii) więc już w ogóle nie będę wiedziała co w avonie piszczy a tak dzięki Wam () jestem na bieżąco.
Wesołych i rodzinnych Świąt dziewczyny

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

oj chyba dziś tu sama jestem ;p chciałam jeszcze dodać, że te brązowe sassy swirls jest również baaaardzo podobne to tych Love to the fullest by Reese. Rano psikam się tymi właśnie a potem w ciągu dnia "poprawiam" tymi sassy
a ja dopiero dziś zgadałam się z moją mamą, ze jej się też reese podoba rbię więc drugie zamowienie na dwa flakoniki - jeden dla mamy, a drugi dla mnie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 18:47   #4825
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cześć dziewczyny
Ja w ciągu kuchennym jestem i przygotowuję z mamą święta więc wpadłam tylko Wam życzyć wesołych świąt
...i mokrego dyngusa
Stary 2011-04-23, 18:50   #4826
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też pierwszy raz słyszę żeby galaretka wzmacniała paznokcie Jednak świetnie się składa bo wczoraj zrobiłam ciasto z galaretek więc okaże się po świętach czy mój stan paznokci się polepszył
Na paznokcie to ja polecam Musli
Stary 2011-04-23, 19:00   #4827
smerfetka25
Zakorzenienie

I ja też życzę wam moje avonmaniaczki WeSoŁyCh śWiĄt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wielkanoc.jpg (62,6 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-04-23, 19:36   #4828
Justaa555
Raczkowanie

jej, wczoraj cały dzień w kuchni byłam i myślałam, że będę mieć niewiadomo ile stron do nadrobienia, a tu tylko zaledwie 2 strony.
fajnie, że stary wizaż wrócił.

no i oczywiście: wesołych świąt , smacznego jajka , mokrego dyngusa i wielgachnych zamówień z avonu.

jeszcze 14 miesięcy
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 21:04   #4829
Sarunieczka

Ojej jak mnie bolą stopy buuu wystałam się ponad 2h w kościele,a że bez szpilek się nie ruszam z domu to mam karę,i bolą...w związku z tym przypomniałam sobie,że moia klientka bardzo chwali nawilżający balsam do stóp "morska bryza"(kat.07 z tyłu na okładce),że tak orzeźwia i koi stopy,koniecznie go wezmę na lato,teraz by się przydało coś na ukojenie
Stary 2011-04-23, 21:38   #4830
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
Ojej jak mnie bolą stopy buuu wystałam się ponad 2h w kościele,a że bez szpilek się nie ruszam z domu to mam karę,i bolą...w związku z tym przypomniałam sobie,że moia klientka bardzo chwali nawilżający balsam do stóp "morska bryza"(kat.07 z tyłu na okładce),że tak orzeźwia i koi stopy,koniecznie go wezmę na lato,teraz by się przydało coś na ukojenie

podzielam Twoje zdanie co do słowa, jesteś,my takie same, bez szpilek ani rusz

najlepszego Chłopaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości