|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() ![]() Fasolka szparagowa i kawalki fileta z piersi kurczaka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- W ogole odkad jezdze na te treningi, to w ogole nie biegalam i dzisiaj w koncu poszlam. 4km interwalow, jak na bieg po prawie miesiecznej przerwie nie ma zle ![]() Teraz troche pohulam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]()
![]() |
#4803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Moooniek, te lody kuszące ![]()
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Witam z radosnym uśmiechem, wczoraj bardzo chciałam dzisiaj na wadze zobaczyć chociażby 58,9 a tu taka niespodzianka 58,5
![]() ![]() Dzisiaj jedziemy z rana do kościółka a potem myk szybko nad jeziorko, będziemy się opalać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Hejka, my dziś grillujemy, świeci słońce, więc pewnie będziemy się kąpać
![]() Wczoraj TŻ gotowal zanętę na ryby to tak pięknie pachnialo, a ją miałam ochotę zjeść trochę, pszenica,konopie, różne przyprawy, aromat truskawkowy ale niestety też jakies rybie swinstwa ![]() Nayorne, I fazę trzeba przeprowadzić raz a porządnie, bo inaczej nie ma to sensu. Rozwalisz sobie całkiem metabolizm. Musisz sobie to w głowie poukladac. Poza tym kawałek wcześniej piasalysmy jakie zło ten cukier. Pamiętaj, że jak wytrzymasz jedynkę to będziesz robić sobie pyszne desery SB. Może skroc sobie jedynkę do tygodnia ale przeprowadz ją porządnie :screwy: ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze wyrzuc wszystkie słodycze z domu , po drugie powiedz swoim bliskim ze jesteś na diecie i jak będziesz chciała coś słodkiego to niech Cie klepna po łapach , po trzecie jak juz naprawdę masz jazdy na słodkie to zmieszaj serek z slodzikiem albo pij colę diet , pepsi max . Musisz mieć motywacje - ja 1 fazę byłam mega zmotywowana i nie dałam sie niczemu a robienie 1 fazy co kilka dni od początku jest bezsensu i tak sie nie robi. 3mam kciuki za cukrowego demona ! ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Wy sobie grillujecie, plywacie w jeziorkach a ja do pracy dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
Nayorne, dziewczyny mają rację. Znajdź w sobie motywację, zaciśnij zęby i sobie zdaj sprawę, że to od Ciebie zależy, czy zjesz te słodycze, czy nie. Przetrwaj pierwsze parę dni i się pozbędziesz fizycznego uzależnienia od cukru. Chyba 3 dni bez niego wytrzymasz jakoś? Potem będzie Ci lżej na I fazie.
Zmotywuj się, bo jeśli nie pójdziesz na dietę teraz, to problem nie zniknie. Im szybciej zaczniesz, tym szybciej schudniesz ![]() Dziewczyny, jak na złość wstałam dziś po 5h snu i już nie mogłam zasnąć. Na dodatek w domu nie mam za bardzo nic do jedzenia (mistrzem planowania posiłków to ja nie jestem) i czeka mnie zaraz wyprawa do sklepu... Miłego dnia ![]()
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() I fazę najlepiej zrobić RAZ, a porządnie i nie wracać już do niej lub chociaż przez dłuuuugi czas nie wracać. Jak się na III fazie przytyje komu to lepiej na II fazę z trzema porcjami skrobii i owoców przejść, waga zacznie spadać, bo pojawi się ograniczenie.
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kretko, miło Cię widzieć po taaaaaaaak długim czasie ![]() ![]()
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś mój 13-ty dzień diety, oby nie pechowy ![]() u Was też tak gorąco? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście jest tak jak przewidziałaś czy przewidziałyśmy, że tych pierwszych 20kg nie będzie widać, nie ma oszałamiającego efektu. Myślę, że teraz jak kolejną "dyszkę" zrzucę to już będzie zauważalnie, chociaż trochę ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Dziękuję ślicznie ![]() ![]() Miało z czego lecieć także ten... ![]()
![]() |
#4814 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady, dziewczyny. Mam motywację i uda mi się. Wiem, że to wszystko siedzi w mojej głowie. Dziś już mam pierwszy mały sukces za sobą - nie zjadłam lodów, chociaż rodzina mi proponowała. Będzie coraz lepiej
![]()
#4815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ile masz wzrostu?
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
No, pobiegalam sobie
![]() Dzisiaj na obiad bedzie tortilla ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A wsparcie rodziny jest ważne więc powiedz wprost ze jesteś na diecie i przedstaw im na czym polega, co możesz jeść a co nie . Mój tz na początku tez był taki "a moze jednak zjesz...?" A teraz jak ja mam jakaś słabość to pyta "a dieta?" - i wtedy wracam na ziemie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z nad jeziorka, ale się opaliłam, no super teraz mnie plecy będą piec całą noc, a ja jeszcze mądra się posmarowałam przyspieszaczem do opalania a dzieci filtrem ochronnym z 50tką Zdolna jestem co?
Dzisiaj byliśmy z Tżtem coś po drodze z kościółka przekąsić to ja wpałaszowałam cały talerz sałaty z mięskiem, ale sos do tego był czosnkowy z jogurtu, to chyba nie odbije mi się to jutro na wadze? Idę się wykąpać i padnięta kładę się spać ![]() Tak wogóle jak czytałam co wolno a co nie na I fazie, chyba w składzie tej sałatki nie było nic niedozwolonego, można taką jeść? Były różne rodzaje kapusty (biała, czerwona), różne rodzaje sałaty zielonej, pomidorek, ogórek, cebulka, do tego mięsko (z kebaba z kurczaka) i sos jogurtowo-czosnkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Butterfly_27, jak warzywa z mięsem mogą się odbić negatywnie na wadze?
![]()
#4821 |
Zadomowienie
|
Butterfly, jedyne co, to mięso mogło być tłuste i sos tak samo. No ale ja nie jadłam i nie wiem. Na wadze Ci się nie odbije, nie przesadzajmy
![]()
#4822 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, a tłustsze mięso nie jest aż takim przestępstwem, w końcu to i tak mięso, białko. A jeśli dobrze sadzę, że w sałatce był kurczak, to nie masz się co przejmować. Sos na jogurcie też jak najbardziej w porządku,
#4823 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie zrobilam pelnoziarniste placki do tortilli, co prawda jeden ma ok. 35-40g skrobii, ale i tak moj dzisiejszy obiad byl jednym z pyszniejszych na SB
![]() W ogole macie opiekacze w domu? Tzn. Takie do sandwichow. Jesli tak, to sprobujcie tych bulek na sniadanko: 3lyzki lekko zmielonych platkow owsianych, 2lyzki serka homo, albo twarogowego, 1/4 lyzeczki sody, 1 jajko, przyprawy lub slodzik, zalezy jak bedziecie podawac. Wymieszac i nakladac po lyzce na jeden taki trojkacik. Wychodza 4 buleczki w ksztalcie trojkata ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() ![]() ostatnio przeglądałam podsumowanie fajnej akcji kulinarnej - pieczenie bez piekarnika, czy jakoś tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja nie mam żadnego z tych sprzętów
![]() ![]() Właśnie się kończy mój 7. dzień I fazy BEZ ODSTĘPSTW!!! ![]() Możliwe, że ze 2 kg mi spadło, moja waga to ruina (nie elektroniczna) i nie do końca jej ufam. Mam na niej teraz 65 kg. Myślicie, że przez kolejny tydzień ze 2 kg schudnę? ![]() ![]() ![]()
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() GRATULUJĘ! ![]() też mam nieelektroniczną wagę i działa w cały świat, więc jej nie ufam... niby na nią wchodzę co parę dni, ale bez emocji przyjmuję to, co wskazuje. I tak waga u dietetyczki pokaże mi zupełnie co innego ![]() Ktoś mi kiedyś mówił, że te wagi często pokazują 2kg mniej niż powinny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam różne przejścia z tą wagą... Dla porównania się ważę u rodziców, jak jestem (na elektronicznej) i czasem mam tam 2 kg więcej, czasem tyle samo, co u siebie ![]() ![]() Wskazówka na mojej się nie chwieje zbytnio, więc patrzę ile spada, a jaka jest moja waga, to już mniej istotne ![]()
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny z rana przy kawce, za parenaście minutek zabieram się za ćwiczonka. codo sałatki to wagam mi nie wzrosła uff, ale też nie spadło nic, zatrzymała się
![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- Rowerek 30 min zaliczony (12,6km) ![]() ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ---------- Zrobiłam Killera Chodakowskiej i umarłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- 2 filmiki z Tiffany zaliczone (w sumie 17min) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
jestem już
![]() Zaczynam Was nadrabiać więc odezwę się za milion godzin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
A ja juz w drodze na trening
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.