Dzieciaczki styczeń 06 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-30, 10:17   #4831
kkasiaaa
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06

NIKOLKO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN , WSZYSTKEIGO CO NAJLEPSZE , DUŻO UŚMIECHU, ZDRÓWKA, POCIECHY Z RODZICÓW, A W TEN SZCZEGÓLNY DZIEŃ DUŻO PREZENTÓW I PYSZNEGO TORCIKA życzy Oliwia z mamą

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 1.gif (36,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 2.gif (7,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (55,3 KB, 0 załadowań)
Lena 5 lat
kkasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 10:20   #4832
*Niki*
Zakorzenienie

Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękujemy z Nikolką !!!!!
Dziękuję również ze miłe słowa i pocieszenie, na razie chyba wszystko jest w porządku z dzidziusiem, prawdopodobnie do niedzieli zostaną w szpitalu, no chyb że waga nie wzrośnie powyżej 2,5 kg to nie wypuszczą go do domku

Kasiu przykro mi, że mieliście taką nieciekawą nockę , może to 3- dniówka, choć kto wie . Moja Nikolka miała kiedyś taką gorączkę przez całą noc i taka była niewyraźna, a potem sie okazało, że to rózyczka, ale cieszę się, że już ją przeszła i ma to za sobą

Jastinku nic się nie martw, trzymamy kciuki za Ciebie, aby wszystko było dobrze, moja babcia miała dwa razy takiego guzka w piersi (w róznych miejscach), robili jej badania, biopsję itp i okazalo się, że to nic groźnego, jednego guzka miała wycinanego i jest wszystko dobrze U Ciebie też na pewno tak będzie . A co do szlafroczka, to jesteś nadal zainteresowana?? Jak tak, to podaj mi swoją poczt, wyśle Ci fotki
Stary 2007-01-30, 10:44   #4833
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
A co do szlafroczka, to jesteś nadal zainteresowana?? Jak tak, to podaj mi swoją poczt, wyśle Ci fotki
Wysłałam Ci PW i czekam na fotki,

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 10:50   #4834
jastin83
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękuje za dobre słowo,dla mnie to naprawde pomaga
Iwonko masz racje ze tyle piszemy i niby codziennie ale tak naprawde nie wiemy o sobie prawie nic,moze jakbyśmy si spotkałay było by zupełnie inaczej.

Wika właśnie zasneła i pojedziemy dopiero po 14 do miasta,takze mam spokoju troszkę,wiadomość o tym mieszkaniu nastraja mnie bardzo pozytywnie i na samą myśl gęba mi sie cieszy,mam nadzieje ze bedzie dobrze.Choc powiem wam ze ze mnie to zawsze pesymistka cholerna była,i rzadko co mnie wzruszało,a od jakiegoś czasu strasznie szybko sie wzruszam i coraz czesciej mysle pozytywnie o tym wszystkim,wsumie dziecko mam zdrowe a to dla mnie najwieksza radość,a problemy?... wiadomo zawsze bedą

Stary 2007-01-30, 11:00   #4835
Moni@
Zakorzenienie

NIKOLKO W Twoim Dniu życzę Ci wszystkich pięknych, mądrych chwil, dużo słońca w Twoim oknie, niech Twe serce na deszczu nie zmoknie, motyli, bzów i kwiatków w snach,niech Cie kocha cały swiat

Moni@ & Szymuś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gr_twojakolekcja_main.jpg (10,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: gif hefalump.gif (17,7 KB, 1 załadowań)
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 11:01   #4836
Moni@
Zakorzenienie

Jastinku musisz byc dobrej mysli, bo my jestesmy
Stary 2007-01-30, 11:06   #4837
jastin83
Zakorzenienie

A teraz z innej beczki
Wczoraj przyszła spacerówka,po ulicach nią nie jeździłam ale jest bardzo zwrotna i nie musze zeby zakręcić machać wózkiem na wszystkie strony i podnosić do góry przednie koła,tak jak w tej starej.Jest bardzo leciutka i juz niemoge sie doczekac kiedy bede mogła ja wypróbować,narazie mecze ten stary wozek,bo zaspy straszne,a on ma duze koła(choc jeden pozytyw)
Nie moge załadować zdjęcia ,pokaże Wam później

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 11:07   #4838
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Jastinku musisz byc dobrej mysli, bo my jestesmy

staram sie

Stary 2007-01-30, 11:10   #4839
Moni@
Zakorzenienie

Moj Szymek tez ma lekki katar, oby to nie zaczynalo sie cos zlego...bo juz 3 razy w ciagu 2 misiecy bylby na antybiotykach

Dzieciaczki zdrowka zycze, co Wy nam tak mamom chorujecie...Chyba trzeba zime przegonic i zawolac po lato i piekne slonce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 12.gif (3,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 1.gif (3,5 KB, 45 załadowań)
Stary 2007-01-30, 11:13   #4840
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
A teraz z innej beczki
Wczoraj przyszła spacerówka,po ulicach nią nie jeździłam ale jest bardzo zwrotna i nie musze zeby zakręcić machać wózkiem na wszystkie strony i podnosić do góry przednie koła,tak jak w tej starej.Jest bardzo leciutka i juz niemoge sie doczekac kiedy bede mogła ja wypróbować,narazie mecze ten stary wozek,bo zaspy straszne,a on ma duze koła(choc jeden pozytyw)
Nie moge załadować zdjęcia ,pokaże Wam później
Oj Jastin...ja mam fiola na punkcie wozków...ale mi kare zrobilas aaaaaaaaaaaa ja w tamtym roku kupilam za prawie 600zł a ty mi tu wyjezdzasz z super maszyną....(zart)
Stary 2007-01-30, 11:17   #4841
*Niki*
Zakorzenienie

Jastinku wysłałam fotki , podałam Ci też wymiarki, sprawdź sobie, bo nie wiem czy nie bedzie mały na Wikunię (na Nikolkę jest dobry, ale ona jest chyba drobniejsza)

Moni@ dziękujemy

Oj przydałoby się to słoneczko , od razu sie cieplej zrobiło jak nam wkleiłaś takie ładne słonko

Dużo zdrówka dla Szymonka, niech choroba ucieka jak najdalej od niego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 11:40   #4842
humbak
Rozeznanie

U nas sypie śnieg od samego rana. A wczoraj to była straszna plucha. A dzisiaj jest pięknie.

Jastin pokaż nas wózeczek koniecznie .

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków .

Edytowane przez Mariqa
Czas edycji: 2007-01-30 o 13:25
humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 13:41   #4843
Mariqa
Wtajemniczenie

Jastin- trzymam kciuki za pomyslne badania

Styczniówki- mam do Was taki apel
starajcie sie nie pisać post pod postem, szczególnie w odstępach kilkuminutowych Proszę korzystajcie z funkcji edycji edycja.gif lub multicytowania /czyli odpowiedzi na kilka postów
multicytowanie.gif
Macie bardzo kolorowy wątek , dużo grafiki, jeśli będziecie tworzyć nadal coraz więcej postów to wątek będzie się coraz ciężej ładował
Ponadto takie jednozdaniowe w większosci wypowiedzi w następujących po sobie postach zacierają odbiór
/nie wspominając już , że przez niektórych są odbierane jako nabijanie licznika /.
Jeśli potrzebujecie jakiś instrukcji-służę

ps forum ma ostatnio zmiany programowe, stąd zakłócenia.
Stary 2007-01-30, 15:16   #4844
Nel70
Zadomowienie

Nikolko z okazji ukończenia 1 roczku dużo zdrówka,zabaw z rówiśnikami i wszystkiego co się szczęściem zwie życzy Amelcia z mamusią.
U nas dzisiaj w nocy Amelcia miała kaszelek,także rano byliśmy u lekarza.Ni gorączkuje,ale lekarka przepisała jej witaminki i syrop na kaszelek. Amelcia ma niedowagi 100g ,waży 8900kg,aż się dziwię bo tyle je.
Dziewczynki szczepienie jest dopiero jak dziecko skończy pełne 13 m-cy.
Niki zdjęcia super,a Nikolka jaka duża. Pisz co tam z tym maleństwem.
Nel70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 16:15   #4845
kkasiaaa
Zadomowienie

Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie trzydniówki , ja w tym temacie jestem "ciemna" bo ani Julia nie miała ani Oliwia (jeszcze ). Czy ona trzyma całe trzy dni i temperatura jest zarówno w nocy jak i w dzień ??
Oliwia miała temperaturę cała noc, w dzień nie miała , ciekawe jak będzie pod wieczór.

Jastin koniecznie pokaż zdjęcie wózka bo ja właśnie jestem na etapie szukania. Wczoraj tż wkurzył sie na maxa bo popsuło nam się koło w wózku , tzn trzyma się i można jeździć ale to koło się zesłizguje z takiej "tulejki" jak to tż nazwał , no i pokłcilismy się bo on mi kazał od razu kupić nowy wózek a ja powiedziałam ze kupię na wiosnę bo teraz szkoda by mi było jeżdzić nowym wózkiem po śniegu, pozatym ten co mamy teraz ma duże koła i dobrze sie nim jeżdzi.
Lena 5 lat

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 17:08   #4846
jastin83
Zakorzenienie

Kurcze a co te dzieciaczki tak choruja dużo zdrówka !

Nel szczepienie tez jest po roczku przynajmniej u nas tak jest,nastepne owszem mamy za 3,4 miesiące ale Wika odrazu jak skończyła rok miała wlasnie szczepeinie na rózyczke,odre i świnke.
Ale widac u kazdego co innego,choć moim zdaniem nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze jedni maja tak a drudzy inaczej.Ale myśle Nel ze Amelka bedzie tez miała te szczepienie po roczku

Kasiu co do trzydniówki to moja Wika nie miała ale jest mnóstwo informacji w necie na ten temat,Alienek by wiedziała dokładnie co i jak bo jej Wiktroka miała trzydniówke,ale skoro narazie sie nie pokazuje to moze poszukaj sobie w necie informacji np;
http://www.babyboom.pl/rodzina/zdrow...zydniowka.html

http://www.erodzina.com/index.php?id=17,99,0,0,1,0

Co do wózka to postaram sie wkeic fotke teraz,bo wcześniej nie mogłam załadować,ale to pewnie przez to co pisze Mariqa ze sa problemy.My mamy ten czerowny,jesli bedziesz zainteresowana to dam Ci linka do aukcji na PW wózek jest naprawde fajny i tani
Mariqo dziekuje za dobre słowo .

Niki ja jednak podziekuje za szlafroczek ,jest bardzo fajny ale jak dla Wiki to niestety nie bedzie słuzył długo,szukam czego wiekszego zeby posłuzyło troszke,juz i tak wymieniam jej garderobe praktycznie co 3 miesiące Ale bardzo dziękuje za fatyge
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 156882607.jpg (27,4 KB, 16 załadowań)

Stary 2007-01-30, 21:12   #4847
Moni@
Zakorzenienie

Witajcie

Jastin wozek super ..

Ja dzis bylam w Opolu na malych zakupach...I....Udaly sie mimo ze kasy duzo nie wydalam bo wszystko kupilam z przeceny a mianowicie z zimowej wyprzedazy spodnie, bluzeczke, spodenki dla Szymka...Kupilam blyszczyk do ust cien do powiek (to bzdura)...nie to ze sie chwale ale tak pisze zeby cos innego ....Zadowolona jestem bardzo i troszke mi humor sie poprawil....

Polazilam sama, odetchnelam samotnoscia i worcilam do domu, do codziennosci i Szymonka...Nie bylo mnie 3 godz a stesknilam sie za nim jak diabli...(Szymek został z mama TZ-ta)
Stary 2007-01-30, 21:21   #4848
*Niki*
Zakorzenienie

Nel

Rozmawiałam dziś ze szwagrem, dzidzia (prawdopodobnie Bartuś mu dadzą na imię) nie ma niedotlenienia z tym jest podobno wszystko ok, natomiast musieli go dać do inkubatorka, bo traci ciepło, ma jeszcze za cienką skórkę , poza tym dostało się jakieś zakażenie (nie wiem co i jak, tylko tyle mi powiedział), no i nie wyjdzie do domku razem z mamą w czwartek, tylko chcą go tam zostawić na dłuzej

Jastin nie ma sprawy ze szlaroczkiem tak właśnie myślałam że może być troszkę mały, lub w sam raz na teraz
A wózeczek superowy kupiłas?? Ile kosztował??
Stary 2007-01-30, 21:36   #4849
Alien
Wtajemniczenie

Hejka

Wszystkiego najlepszego dla Nikolki z okazji urodzin śle Alien z Wiką

I jako pierwsza składam najserdeczniejsze zyczenia dla Amelci z okaji jutrzejszego roczku

Jastin bedzie dobrze, nic się nie martw, ja wierze, ze ten guzek okaze się drobnostką i ty tez bądz dobrej myśli

Niki ja mam wielką nadzieje, ze dzidzia bedzie zdrowiutka, czasami tak się zdarza, że po porodzie są jakies problemy a za kilka tygodni dzidzus zdrowiutki i w formie i życze aby i w tym przypadku tak wszystko dobrze się skończyło.

Humbak dobrze napisałas, ja Wike oduczałam jedzenia w nocy zmniejszając ilosc miarek mleka i teraz juz mi w nocy nie je od dłuzszego czasu.

Kasiu moja Wika jak miała trzydniówkę, to miała gorączke non stop 40 stopni przez prawie 5 dni,straszne to było bardzo, takze to nie musi byc tylko trzy dni a moze byc nawet do 5 dni. Gorączka moze tez spadać a po jakims czasie, po kilku godzinach znowu się pojawiać. Potem wysypka, która sama przechodzi po dwóch dniach.

A u mnie problemy sa ale jak to w zyciu bywa, nie jest one uslane samymi rózami, a nawet róze mają kolce. Początkowo mnie moja obecna sytuacja załamała ale ile mozna siedzieć, ece załamać i płakać.
Trzeba miec jakąs nadzieje, chociaz mowią, ze nadzieja matką głupich wiec ja chyba naiwna jestem, bo nadzieje mam. Zresztą ten rok nie zaczął sie dla nas najlepiej to mam nadzieje, ze teraz juz bedzie z górki.

A ja jutro ide do pracy, szukałam pracy od grudnia i tu nagle dzisiaj wiadomość, ze mam sie jutro stawić.
Jestem tym strasznie zdołowana ale to naprawde strasznie, no i się denerwuje, ze moge zle wypaść, ze mnie nie zaakceptują i takie tam.
A zresztą to nie jest praca jaką bym chciała ale mamy na tyle trudną sytuację materialną, ze muszę ją przyjąc i zresztą od czegoś trzeba zacząć.
Najbardziej w tym wszystkim meczy mnie jedno WIKA, ze nie bede z nią juz siedziała całe dnie, a ostatnio ją nauczyłam "grzeczności" i chociaz do aniołka jej daleko to jednak moje ciezkie starania nie poszły na marnę i Wika chodzi jak w zegarku i tak mi szkoda, ze teraz te nasze piękne chwile bedą krótsze, bo praca od rana do wieczora na dwie zmiany , boję się, ze ktoś inny nie bedzie potrafił się nią zająć tak dobrze jak ja. Najbardziej szkoda mi tych naszych wspaniałych chwil, ze bedzie ich mniej

Zdjęcia obejrzałam i moglabym duzo napisac ale napsize jedno, dzieciaczki piękne są

-------------------------------------------------------------------
11.09.2008 - spotkanie z Katesią
Alien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 21:50   #4850
*Niki*
Zakorzenienie

Alienku

Cieszę się, że masz pracę, zazdroszczę Ci bo ja bym chciała się też wyrwac z domu . Wiem, że takie rozstanie z dzieckiem będzie trudne, ale wiem od koleżanek, znajomych, że to mija po jakimś czasie. Ja chciałąbym bardzo pracować, a z drugiej strony też ciężko byłoby mi zostawić Nikolkę (Patryk jest już starszy poszedłby do przedszkola, z nim nie byłoby problemu)
Alienku a jaka to praca, jeśli można wiedzieć??

Acha i napisz nam co z Twoją mamą, bo się tu martwimy
Stary 2007-01-30, 23:08   #4851
kkasiaaa
Zadomowienie

Jastin wózek fajny , jakbyś mogła napisz mi na pw link do niego i cenę , dzięuję

Myślałam że może to trzydniówa dopadła Oliwię ale jednak nie bo temperatury nie miała cały dzień, wiec już jestem spokojniejsza , jedynie lekki katarek ma.

ALien fajnie że masz pracę , wiem że początki są trudne i mamie zawsze jest szkoda tego czasu kiedy nie jest z dzieckiem , ale z czasem to mija, wiem to od koleżanek No i praca to zawsze wyrwanie się do ludzi.
skoro jutro pierwszy dzień to życze powodzenia
A jak Twoja mama się czuje ??
Lena 5 lat
Stary 2007-01-31, 06:56   #4852
Mariqa
Wtajemniczenie

Amelko- z okazji pierwszych urodzinek moc najserdeczniejszych życzeń- rośnij zdrowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif sto lat.gif (1,3 KB, 33 załadowań)
Stary 2007-01-31, 07:05   #4853
jastin83
Zakorzenienie

Wszystkiego, co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych 100 lat życzyą Ci kochana Amelko Wiktorka z mamą !

Stary 2007-01-31, 08:47   #4854
humbak
Rozeznanie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA ROCZKU - ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I ZADOWOLENIA Z ŻYCIA ŻYCZĄ LILIANKA Z MAMĄ

humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 08:54   #4855
Nel70
Zadomowienie

Dziewczynki dokładnie rok temu o 4 rano odeszły mi wody,o 6 byłam na porodówce a 07.15 przyszła na świat moja kruszynka.Pisząc to wspomnienie zakręciło mi łezkę na oku.
Alienku,Mariqa,Jastin dziękujemy za pamięć.
Alienku pisz co z pracą,jak będziesz po spotkaniu i jaki to charakter,czy blisko domu? A jak tam zdrowko mamy?
Stary 2007-01-31, 09:38   #4856
jastin83
Zakorzenienie

Ale jestem dzis nie wyspana,Wika odudziła sie z płaczem o 6-stej (coś sie jej śniło chyba)i padam na twarz a ona pełna energi właśnie roznosi mi chałupe
Na badanie ide o 14-stej Tz zostanie z Wika bo u nas straszliwie pada śnieg,a zreszta z nią nie dałabym rady iśc bo ona jak widzi biały fartuch to dostaje histerii.Mam nadzieje ze bedzie ok,jak tylko bede znać wyniki to wam powiem,obiecuje
Co do wózka to napisze zainteresowanym na PW i dam linka ,nie bede robić rekalmy przecież ,ale powiem tylko ze za ten wózek zapłaciliśmy z przesyłką ok.200zł musze jeszcze sprawdzic dokładnei bo to tż sponsorował

Alienku rozumiem Cie doskonale ze Ci cięzko z tą pracą bo dla mnie z pewnościa tez by było .I chociaż narazie nie pracuje to wiem ze jak zostawie Wike czasem z kimś na dwie ,trzy godzinki to serce mi ściska,i myśle co robi,czy nie płacze,itd.ale tak juz chyba bedzie zawsze ze bedziemy sie martwić Pomysl lepiej ze ta praca to tez dla Wikuni,(ktoś mógłby napisać,ze owszem ale czasu z dzieckiem nie da sie zastąpić),ale tak juz jest coś za coś.Popatrz na ta prace z innej strony,tej lepszej bo napewno sa takie strony.Wszystko sie ułoży zobaczysz,ale trzeba czasu

Nel jak ja Ci zazdrszcze tak krótkiego porodu mnie to do tej pory ciary po plecach przechodzą,wrrr...i mam łezke w oku jak o tym pomyśle ale z zupełnie innego powodu
Mi wody wszystkie odeszły przed 5 rano,druga faza porodu sie zaczęła po 13 i Wike urodziłam o 23:15.Piętnaście godzin zeby nie kroplówka to pewnie urodziła by sie nie 22 ale 23 stycznia.Także dziecko drugie stoi u nas pod dużym zankiem zapytania bo ja mam jakiś uraz zwiazany z porodem i nie iwem czy bede mogla sie przemóc Choc powiem Wam ze tż ostatnio ze mną rozmawiał o drugim dzidziusiu,ale chyba to nie ten czas jeszcze

Stary 2007-01-31, 09:49   #4857
Mariqa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Co do wózka to napisze zainteresowanym na PW i dam linka ,nie bede robić rekalmy przecież ,ale powiem tylko ze za ten wózek zapłaciliśmy z przesyłką ok.200zł musze jeszcze sprawdzic dokładnei bo to tż sponsorował

Eee Jastin , nie przesadzasz?
Reklama jest wtedy kiedy: ktoś zamieszcza linka do własnych aukcji, wtedy może czerpać z tego korzyści majątkowe
To samo tyczy się firm, które reklamują swoje wyroby na forum bez uprzedniego opłacenia u Admina miejsca reklamowego.
Takie wymiany między stałymi forumkami co jest ciekawego do kupienia to tu to tam jest normalane / zobacz na forum Moda czy Perfumy, tam nieustannie forumki wymieniają się linkami do okazji/
Ale jak powiadam- nie można reklamować własnych towarów, które chcemy opylić
Stary 2007-01-31, 10:19   #4858
jastin83
Zakorzenienie

Mariqo ja to napisałam z przymrózeniem oka
Nie wiem dlaczego akurat wziełaś to tak powaznie,to co napisałaś nie jest mi obce,ale dziekuje za przypomnienie

Obiecałam wrzucic kilka fotek ale nie moge załadowac załaczników

Stary 2007-01-31, 10:50   #4859
Nel70
Zadomowienie

Humbaczku Jastinku wiesz,że ja przez pierwszy poród nie miałam 2 dziecka aż 15 lat,masakra I jakbym wiedziała,że 2 tak szybko wyjdzie to bym zdecydowała się znacznie wcześniej
Wózek super Ty to zawsze umiesz coś dobrego i taniego kupić
Stary 2007-01-31, 10:57   #4860
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nel70 Pokaż wiadomość
Humbaczku Jastinku wiesz,że ja przez pierwszy poród nie miałam 2 dziecka aż 15 lat,masakra I jakbym wiedziała,że 2 tak szybko wyjdzie to bym zdecydowała się znacznie wcześniej
Wózek super Ty to zawsze umiesz coś dobrego i taniego kupić

Nel ja bym bardzo chciała miec tego drugiego dzidziusia,ale zeby ktos inny mi urodził ,pod sercem moge nosić choćby i rok(choc tż to by pewnie osiwiał)ale poród,mnie przeraża.Pierwszego bałam sie jak cholera,choc tak naprawde nie wiedziałam jak i co,a teraz jak wiem jak było to boje sie jeszcze bardziej
Nel a co do zakupów to ja jestem maniaczka,niestety Ale z głową oczywiście robie zakupy
Wika właśnie zasnęla a ja czekam na tż zeby wyjśc z domu,jakoś mi sie dziś czas dłuzy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości