![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
NIKOLKO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN , WSZYSTKEIGO CO NAJLEPSZE , DUŻO UŚMIECHU, ZDRÓWKA, POCIECHY Z RODZICÓW, A W TEN SZCZEGÓLNY DZIEŃ DUŻO PREZENTÓW I PYSZNEGO TORCIKA
![]()
#4832 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękujemy z Nikolką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję również ze miłe słowa i pocieszenie, na razie chyba wszystko jest w porządku z dzidziusiem, prawdopodobnie do niedzieli zostaną w szpitalu, no chyb że waga nie wzrośnie powyżej 2,5 kg to nie wypuszczą go do domku Kasiu przykro mi, że mieliście taką nieciekawą nockę ![]() ![]() ![]() Jastinku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuje za dobre słowo,dla mnie to naprawde pomaga
![]() Iwonko masz racje ze tyle piszemy i niby codziennie ale tak naprawde nie wiemy o sobie prawie nic,moze jakbyśmy si spotkałay było by zupełnie inaczej. Wika właśnie zasneła i pojedziemy dopiero po 14 do miasta,takze mam spokoju troszkę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
NIKOLKO W Twoim Dniu życzę Ci wszystkich pięknych, mądrych chwil, dużo słońca w Twoim oknie, niech Twe serce na deszczu nie zmoknie, motyli, bzów i kwiatków w snach,niech Cie kocha cały swiat Moni@ & Szymuś |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Jastinku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
A teraz z innej beczki
![]() Wczoraj przyszła spacerówka,po ulicach nią nie jeździłam ale jest bardzo zwrotna i nie musze zeby zakręcić machać wózkiem na wszystkie strony i podnosić do góry przednie koła,tak jak w tej starej.Jest bardzo leciutka i juz niemoge sie doczekac kiedy bede mogła ja wypróbować,narazie mecze ten stary wozek,bo zaspy straszne,a on ma duze koła(choc jeden pozytyw ![]() Nie moge załadować zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Moj Szymek tez ma lekki katar, oby to nie zaczynalo sie cos zlego...bo juz 3 razy w ciagu 2 misiecy bylby na antybiotykach
![]() Dzieciaczki zdrowka zycze, co Wy nam tak mamom chorujecie...Chyba trzeba zime przegonic i zawolac po lato i piekne slonce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Jastinku wysłałam fotki
![]() Moni@ dziękujemy ![]() ![]() Oj przydałoby się to słoneczko ![]() ![]() Dużo zdrówka dla Szymonka, niech choroba ucieka jak najdalej od niego ![]()
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
U nas sypie śnieg od samego rana. A wczoraj to była straszna plucha. A dzisiaj jest pięknie.
Jastin pokaż nas wózeczek koniecznie ![]() Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków ![]()
Liliana - 11 lat Michał - 9 lat Julian - 6 lata Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-01-30 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Wtajemniczenie
|
Jastin- trzymam kciuki za pomyslne badania
![]() ![]() Styczniówki- mam do Was taki apel starajcie sie nie pisać post pod postem, szczególnie w odstępach kilkuminutowych ![]() ![]() multicytowanie.gif Macie bardzo kolorowy wątek ![]() ![]() Ponadto takie jednozdaniowe w większosci wypowiedzi w następujących po sobie postach zacierają odbiór /nie wspominając już , że przez niektórych są odbierane jako nabijanie licznika ![]() Jeśli potrzebujecie jakiś instrukcji-służę ps forum ma ostatnio zmiany programowe, stąd zakłócenia.
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Nikolko z okazji ukończenia 1 roczku dużo zdrówka,zabaw z rówiśnikami i wszystkiego co się szczęściem zwie życzy Amelcia z mamusią.
![]() U nas dzisiaj w nocy Amelcia miała kaszelek,także rano byliśmy u lekarza.Ni gorączkuje,ale lekarka przepisała jej witaminki i syrop na kaszelek. Amelcia ma niedowagi 100g ,waży 8900kg,aż się dziwię bo tyle je. Dziewczynki szczepienie jest dopiero jak dziecko skończy pełne 13 m-cy. Niki zdjęcia super,a Nikolka jaka duża. Pisz co tam z tym maleństwem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie trzydniówki , ja w tym temacie jestem "ciemna" bo ani Julia nie miała ani Oliwia (jeszcze
![]() Oliwia miała temperaturę cała noc, w dzień nie miała , ciekawe jak będzie pod wieczór. Jastin koniecznie pokaż zdjęcie wózka bo ja właśnie jestem na etapie szukania. Wczoraj tż wkurzył sie na maxa bo popsuło nam się koło w wózku , tzn trzyma się i można jeździć ale to koło się zesłizguje z takiej "tulejki" jak to tż nazwał , no i pokłcilismy się bo on mi kazał od razu kupić nowy wózek a ja powiedziałam ze kupię na wiosnę bo teraz szkoda by mi było jeżdzić nowym wózkiem po śniegu, pozatym ten co mamy teraz ma duże koła i dobrze sie nim jeżdzi.
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a co te dzieciaczki tak choruja
![]() ![]() Nel szczepienie tez jest po roczku przynajmniej u nas tak jest,nastepne owszem mamy za 3,4 miesiące ale Wika odrazu jak skończyła rok miała wlasnie szczepeinie na rózyczke,odre i świnke. Ale widac u kazdego co innego,choć moim zdaniem nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze jedni maja tak a drudzy inaczej.Ale myśle Nel ze Amelka bedzie tez miała te szczepienie po roczku ![]() Kasiu co do trzydniówki to moja Wika nie miała ale jest mnóstwo informacji w necie na ten temat,Alienek by wiedziała dokładnie co i jak bo jej Wiktroka miała trzydniówke,ale skoro narazie sie nie pokazuje to moze poszukaj sobie w necie informacji np; http://www.babyboom.pl/rodzina/zdrow...zydniowka.html http://www.erodzina.com/index.php?id=17,99,0,0,1,0 Co do wózka to postaram sie wkeic fotke teraz,bo wcześniej nie mogłam załadować,ale to pewnie przez to co pisze Mariqa ze sa problemy.My mamy ten czerowny,jesli bedziesz zainteresowana to dam Ci linka do aukcji na PW wózek jest naprawde fajny i tani ![]() Mariqo dziekuje za dobre słowo ![]() Niki ja jednak podziekuje za szlafroczek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jastin wozek super .. ![]() Ja dzis bylam w Opolu na malych zakupach...I....Udaly sie mimo ze kasy duzo nie wydalam bo wszystko kupilam z przeceny a mianowicie z zimowej wyprzedazy ![]() Polazilam sama, odetchnelam samotnoscia i worcilam do domu, do codziennosci i Szymonka...Nie bylo mnie 3 godz a stesknilam sie za nim jak diabli...(Szymek został z mama TZ-ta) |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Nel
![]() Rozmawiałam dziś ze szwagrem, dzidzia (prawdopodobnie Bartuś mu dadzą na imię) nie ma niedotlenienia z tym jest podobno wszystko ok, natomiast musieli go dać do inkubatorka, bo traci ciepło, ma jeszcze za cienką skórkę ![]() ![]() Jastin nie ma sprawy ze szlaroczkiem ![]() ![]() A wózeczek superowy kupiłas?? Ile kosztował?? ![]()
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wszystkiego najlepszego dla Nikolki z okazji urodzin śle Alien z Wiką ![]() I jako pierwsza składam najserdeczniejsze zyczenia dla Amelci z okaji jutrzejszego roczku ![]() Jastin bedzie dobrze, nic się nie martw, ja wierze, ze ten guzek okaze się drobnostką ![]() ![]() Niki ja mam wielką nadzieje, ze dzidzia bedzie zdrowiutka, czasami tak się zdarza, że po porodzie są jakies problemy a za kilka tygodni dzidzus zdrowiutki i w formie i życze aby i w tym przypadku tak wszystko dobrze się skończyło. Humbak dobrze napisałas, ja Wike oduczałam jedzenia w nocy zmniejszając ilosc miarek mleka i teraz juz mi w nocy nie je od dłuzszego czasu. Kasiu moja Wika jak miała trzydniówkę, to miała gorączke non stop 40 stopni przez prawie 5 dni,straszne to było bardzo, takze to nie musi byc tylko trzy dni a moze byc nawet do 5 dni. Gorączka moze tez spadać a po jakims czasie, po kilku godzinach znowu się pojawiać. Potem wysypka, która sama przechodzi po dwóch dniach. A u mnie problemy sa ale jak to w zyciu bywa, nie jest one uslane samymi rózami, a nawet róze mają kolce. Początkowo mnie moja obecna sytuacja załamała ale ile mozna siedzieć, ece załamać i płakać. Trzeba miec jakąs nadzieje, chociaz mowią, ze nadzieja matką głupich ![]() A ja jutro ide do pracy, szukałam pracy od grudnia i tu nagle dzisiaj wiadomość, ze mam sie jutro stawić. Jestem tym strasznie zdołowana ![]() A zresztą to nie jest praca jaką bym chciała ![]() Najbardziej w tym wszystkim meczy mnie jedno WIKA, ze nie bede z nią juz siedziała całe dnie, a ostatnio ją nauczyłam "grzeczności" i chociaz do aniołka jej daleko to jednak moje ciezkie starania nie poszły na marnę i Wika chodzi jak w zegarku ![]() ![]() ![]() Zdjęcia obejrzałam i moglabym duzo napisac ale napsize jedno, dzieciaczki piękne są ![]() ![]()
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Alienku
![]() Cieszę się, że masz pracę, zazdroszczę Ci bo ja bym chciała się też wyrwac z domu ![]() Alienku a jaka to praca, jeśli można wiedzieć?? ![]() Acha i napisz nam co z Twoją mamą, bo się tu martwimy ![]()
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
Jastin wózek fajny , jakbyś mogła napisz mi na pw link do niego i cenę , dzięuję
![]() Myślałam że może to trzydniówa dopadła Oliwię ale jednak nie bo temperatury nie miała cały dzień, wiec już jestem spokojniejsza , jedynie lekki katarek ma. ALien fajnie że masz pracę , wiem że początki są trudne i mamie zawsze jest szkoda tego czasu kiedy nie jest z dzieckiem , ale z czasem to mija, wiem to od koleżanek ![]() skoro jutro pierwszy dzień to życze powodzenia ![]() A jak Twoja mama się czuje ??
#4852 |
Wtajemniczenie
|
Amelko- z okazji pierwszych urodzinek moc najserdeczniejszych życzeń- rośnij zdrowo
![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego, co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych 100 lat życzyą Ci kochana Amelko Wiktorka z mamą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA ROCZKU - ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I ZADOWOLENIA Z ŻYCIA ŻYCZĄ LILIANKA Z MAMĄ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4855 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki dokładnie rok temu o 4 rano odeszły mi wody,o 6 byłam na porodówce a 07.15 przyszła na świat moja kruszynka.Pisząc to wspomnienie zakręciło mi łezkę na oku.
![]() Alienku,Mariqa,Jastin dziękujemy za pamięć. ![]() Alienku pisz co z pracą,jak będziesz po spotkaniu i jaki to charakter,czy blisko domu? A jak tam zdrowko mamy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem dzis nie wyspana,Wika odudziła sie z płaczem o 6-stej
![]() ![]() ![]() Na badanie ide o 14-stej Tz zostanie z Wika bo u nas straszliwie pada śnieg,a zreszta z nią nie dałabym rady iśc bo ona jak widzi biały fartuch to dostaje histerii.Mam nadzieje ze bedzie ok,jak tylko bede znać wyniki to wam powiem,obiecuje ![]() Co do wózka to napisze zainteresowanym na PW i dam linka ![]() ![]() ![]() Alienku rozumiem Cie doskonale ze Ci cięzko z tą pracą bo dla mnie z pewnościa tez by było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nel jak ja Ci zazdrszcze tak krótkiego porodu ![]() ![]() Mi wody wszystkie odeszły przed 5 rano,druga faza porodu sie zaczęła po 13 i Wike urodziłam o 23:15.Piętnaście godzin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Reklama jest wtedy kiedy: ktoś zamieszcza linka do własnych aukcji, wtedy może czerpać z tego korzyści majątkowe To samo tyczy się firm, które reklamują swoje wyroby na forum bez uprzedniego opłacenia u Admina miejsca reklamowego. Takie wymiany między stałymi forumkami co jest ciekawego do kupienia to tu to tam jest normalane / zobacz na forum Moda czy Perfumy, tam nieustannie forumki wymieniają się linkami do okazji/ Ale jak powiadam- nie można reklamować własnych towarów, które chcemy opylić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Mariqo ja to napisałam z przymrózeniem oka
![]() Nie wiem dlaczego akurat wziełaś to tak powaznie,to co napisałaś nie jest mi obce,ale dziekuje za przypomnienie ![]() Obiecałam wrzucic kilka fotek ale nie moge załadowac załaczników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
Humbaczku
![]() ![]() ![]() Wózek super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nel ja bym bardzo chciała miec tego drugiego dzidziusia,ale zeby ktos inny mi urodził ![]() ![]() Nel a co do zakupów to ja jestem maniaczka,niestety ![]() ![]() Wika właśnie zasnęla a ja czekam na tż zeby wyjśc z domu,jakoś mi sie dziś czas dłuzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.