![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
U nas w sumie same domy, łąki i lasy dookoła. W obrębie kilku kilometrów szkoła i żabka. Fajnie bo dzieci rowerami i na rolkach jeżdżą do szkoły
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak jak mówisz, wszystko zależy od tego, ile się chodzi - ja do pracy i z pracy na pieszo (teraz zajmuje mi to jakieś 25 minut w jedną stronę) i w pracy też staram się ruszać, bo długi nie usiedzę, mimo że praca siedząca. Ale gdzie tam 15 km ![]()
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Ja to na wakacjach wolę bierny wypoczynek. Ale skończyło się to kilka lat temu i wróci jak dzieci pojadą na kolonie
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
Ja tez się szybciej męczę. Widzę to jak mam nieść gdzieś córkę albo jak się z nią bawię. Bardzo szybko tracę oddech i nie mam siły :/
#4838 |
Zakorzenienie
|
U mnie najgorzej jak mi się młody wypnie albo chce siku, wtedy ledwo idę. Kucnąć nie mogę albo nogi podciagnac tak mi dół brzucha wywala swoim tyłkiem albo głową.
Moja ma szczęście nie chce na ręce. Chociaż często sąsiadów dzieci wracają na rękach czy ma barana jak są zmęczone. Moja biega dalej. Ale zdarzyło się na wycieczce,że ja niosłam z tramwaju do bloku myślę że dobre 2-3km, zasnęła na moich rękach, myślałam że mi plecy pekna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam problem żeby na 3 piętro wejść z zakupami. Bez zakupów też ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogę cię pocieszyć, że jak urodzisz to wszystko wróci do normy i wejście na 3 piętro znów nie będzie problemem. Nasze organizmy są niesamowite ![]()
![]() |
#4841 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie lubię biernego wypoczynku, mogę tylko łazić, łazić i jeszcze raz łazić ![]() ![]() Cytat:
Ja tam dalej mogę tyle wędrować tylko tempo już nie to samo ![]() ![]() Cytat:
Właśnie mi uświadomiłaś, że wg części źródeł to już 3 trymestr ![]() Ten Twój Antoś to wyjątkowo ruchliwy maluszek ![]() Ja dzisiaj zarobiłam takiego kopa w pęcherz, że aż zabolało i podskoczyłam ![]() Jakie cuda ![]() Cytat:
Dla mnie schody to teraz też wyzwanie, jak tylko mam okazję to wożę się windą ![]() ![]() Cytat:
Haha, też wolę zacisnąć nogi i donieść niż korzystać z toitoi ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spaaaac ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż... Na parterze mieszka starsza babcia. Cały blok wola na nią "prosektorium". I nie powiem, nie powiem. Dzięki temu nosowi nie muszę przechodzić obok jej drzwi na wdechu ![]() Cytat:
![]() Ale coraz częściej, głównie korzystając z publicznych toalet (wcześniej stalowy pęcherz) uświadamiam sobie, że większość ludzi to jednak świnki ![]() ![]() Planuję dziś nalot na tesco. Podobno ze względu na likwidację mają mega przeceny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() I dziś nastała nasza studniówka z Wandą ![]() Dodatkowo cieszę się że mam dziś to USG bo wstałam rano z bólem w boku i dla spokoju dobrze będzie to sprawdzić. Chyba jednak moje treningi ciążowe są zbyt intensywne ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
#4845 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ska kciuki za wizytę! Też słyszałam o przecenach w tesco, ale niestety u nas nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Patisonowa, kapewa również ogromne kciuki! Niech Wam Ola i Bartek piękne ciałka ukazują! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Duuuze kciuki za wizyty ![]() Wszystkie Tesco likwidują? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie chyba jakoś 20 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki. Wizytę mam dopiero popołudniu, więc relacja będzie dużo później
![]() Ostatnio nic nie piszę, bo mam jakąś pustkę w głowie, ale czytam na bieżąco. Widziałam też piękny kosz Babeczki i śliczne ciuszki Saraxoxo ![]() Postanowiłam dzisiaj zabrać się za zamówienie wyprawki aptecznej. Jest to dla mnie najmniej przyjemna część kompletowania wyprawki, więc chcę mieć to już z głowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny kciuki za wizyty! Na pewno będzie wszystko dobrze ![]() My już po śniadaniu, mąż ma wczasy i się tak lenimy w tym tygodniu, dopiero na weekend będziemy malować salon i przedpokój a póki co on odpoczywa a ja koło niego ![]() Dzisiaj się zważyłam +3.7kg, bębenek rośnie, a reszta pozostaje bez zmian i to mnie cieszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj porządki, ładna pogoda to popiore części z kanapy, firanki, obskocze okna bo na jesień to już zostawię mężowi.
U nas jeszcze będzie malowanie góry, klatka schodowa, pokoje, korytarz, nie wiem kiedy mąż chce to zrobić. Jeszcze chce burzyć i kłaść nowy taras ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patisonowa, Kapewa za Was również kciuki! Dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#4855 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę męża chętnego do prac domowych, mój ma pomalowac sypialnię i przepokój i panikuje jakby miał dom budować ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z cukrzycą ciążową, chodzicie do diabetologa na NFZ czy prywatnie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też zazdroszczę męża chętnego do prac domowych. Mój też się do tego nie garnie 🤣 Jak mu napomknęłam ostatnio, że przydałoby się malowanie to stwierdził, że on chyba jednak urlopu nie będzie miał 🤣 My dzisiaj jedziemy z córką do kardiologa. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że da się zbadać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Ja też dzisiaj wizyta dopiero po południu. Idę prywatnie, będę teraz u tego prowadziła do końca, żeby mieć dokładny podgląd. U mnie już 10 kg do przodu od poczatku ciąży. Samochód mi się zepsuł akurat jak potrzebuje, muszę od Teścia pożyczyć. A to nie jest tak że wyprzedaże sa w tych Tescach co likwidują? Chyba tak. Więc nie chce mi się fatygować. Ja ogólnie nie lubię tych dużych hipermarketów Tesco, Carrfour, Leroy-nie mogę nic znaleźć, a nachodzić się musze. Lubię Biedronki, PoloMarcet, Kaufland. |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Jaguś Czas edycji: 2019-08-05 o 09:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój mąż robi w domu i koło domu jak mały robocik,ale niestety mnie też to dotyczy, angażuje mnie do wszystkich prac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.