|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Cytat:
I jeszcze coś w temacie: chętnie przygarnę odlewkę Sephora Brown Dziewczyny, dajcie powąchać tego Kourosa YSL
próbki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4743 szukam, chcę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=68887936&p ostcount=4633 http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7334/# Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2008-09-05 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
BAN stały
|
szukam nawet kropelki Trussardi inside. wczoraj dorwalam flakon ale nie mialam czasu ani ochoty na dokladne testy a slodycz taka przyjemna sie wydawala. Jak ktos ma i chcialby sie podzielic to byloby super. w zamian mam to co w podpisie
![]() Cytat:
ja mam chyba jeszcze troche Brown i moglabym podeslac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Może ktoś dysponuje próbką albo mógłby "odpsikać": Agent Provocateur EDP; Cacharel Amor Amor i Lou lou Chopard Wish; Dior, Poison; Celine Dion, Enchanting ![]() Blacj Cashmere; Fendi Theorema; Largerfeld, Sun Moon Stars; Un Jardin Sur Le Nil; Lancome, Tresor; L de Lilita Lempicka; Stella in Two Peony; Indian Summer; YSL Cinema oraz Kenzo Tokyo Wiem, wiem, sporo tego ![]() W zamian oddam: YSL Young Sexy Lovely (mniej niż 1ml); YSL Nu EdP (0,5ml); YSL Paris (0,5ml); Gucci Envy Me (1,5ml); Estee Lauder Pleasures (parę kropelek); Mexx, Nice; Isabella Rossellini's Manifesto; Burberry London (trochę mniej niż 2ml); Dior, Miss Dior Cherie Eau de Printemps (niecały 1ml); Dior, Fahrenheit 32; Mogę spróbować zrobić próbkę: Givenchy, Hot Coture; Kenzo, Flower Lolita Lempicka, Halloween; EA Sunflowers; EA Green Tea, EA 5th Avenue; CK Euphoria; ewentualnie się poświęcę i oddam 1ml OI ![]() W miniaturkach mam jeszcze: Kenzo Amour Kenzo Tiger Więcej grzechów nie pamiętam. Pomoże ktoś?? Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2008-09-12 o 22:01 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
BAN stały
|
anka_bzzz
mam: Lou lou 0,5ml Chopard Wish; 3ml Lancome, Tresor; 2ml Wiem, wiem, sporo tego ![]() za: YSL Young Sexy Lovely (mniej niż 1ml); YSL Paris (0,5ml); Dior, Miss Dior Cherie Eau de Printemps (niecały 1ml); Dior, Fahrenheit 32; Givenchy, Hot Coture; co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Wtajemniczenie
|
Jestem na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
BAN stały
|
pisze pv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdynyś była zainteresowana to chętnie wziełabym od Ciebie Hot Couture, Nu, oraz Lolitę. Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam próbeczkę Inside. A ile masz tej Sephory? Bo mnie interesuje tak troszkę więcej, do poużywania. I co byś chciała w zamian?
![]() |
#4839 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zadomowienie
|
Poszukuję chociażby minimalnej kapki Laura Biagiotti Roma Uomo (męska), wystarczy na jeden skromny test nadgarstkowy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
oddam
- 7.15 am in Bali - Ambra (Etro) - Ambre (Calypco) - Ambre Extreme ** - Au the Blanc - Automne (VC&A) * - Avignon ** - Bazar - Be 21 - Black Cashmere - Brit Red - Brownie Demeter - Carnation ** - Chene - Coney Isand ** - Datura Noir - Desnuda - Drole de rose * - Encens Epice - Fou d’Absinthe * - Grain De Folie - Honey & Lemon - Iris Nobile - Jasmin de Nuit * - La Maison Vanille * - LB Delice d’epices - Ligea La Sirena - Lily Chic - Loukhoum (KM) - Madness - Magical Moon - Mandorlo di Sicilia - Mat Chocoloat - Mechant Loup - Miel de Bois - Mille et Une Rose - Miyako ** - Mira Bai ** - Mora Bella * - MyQueen * - Nomad Tea ** - Nuits de Noho - Ombre Rose * - Osmanthus Interdite - Padpardasha * - Patchouli (Etro) * - Piment Brulant - Pink Butterfly ** - Poivre Piquant - Orange Cinamon - Que Viva - Raving - Rose d’Amour ** - Safran Troublant * - Scent Intense - Sephora Brown - The Parfum - Theorema Esprit d’ete ** - Timbuktu * - Tumulte PH - Vanille et Coco Coudray - Vanille Cannelle - Vanille Coco CSP - Vetiver Oriental ** - Yellow Butterfly* * ok 0,4-0,5 ** mniej szukam: - Inside - Bois et Fruit, Rose de Nuit, Mandarine mandarin, Musc Koblai Khan, Gris Clair, Douce Amere, Santal Blanc - CdG Red : Harissa, Rose, Sweet : Spicy Cocoa, Sherbet, Leaves - Lemon Sorbet, Sandalo - Ete, Printemps, Hiver, Miss Arpel, Murmure (VC&A) - Nahema, Parure, L’heure Bleue, Jicky, Jardins de Bagatelle - Ete, Printemps, Ananda (Micallef) - Midnight Fantasy, In Control - AA Rosa Magnifica, Lavande Velours - Rose Absolute, Stella In Two - Dilmun, Sandalo, Inglese - Courtesan - Io “Capri’’ - Marrakech Aesop - Theorema Uomo - Tuscany Per Donna - CSP waniliowo-spożywczych (oprócz Amour de Cacao, Matin Calin, V. Coco, V. Cannelle, V. Mokha,) - Chocolate Story |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
BAN stały
|
Szukam:
-Spears Cyrious In Control -Burberry Brit Red -Cacharel Amor Amor Elixir -Celine Fever -DKNY Red Delicious -DKNY Night Delicious -Dunhill Desire -Emanuel Ungaro Apparition -Estee Lauder Pleasures Delight -Givenchy Ange ou Demon edp -Guerlain L'Istant Magic -Hugo Boss Intense -Keiko Mecheri Loukhoum -Kelly Minoque Sexi Darling -Krizia Stozek -Lancome Hypnose Elixir -Lancome Hypnose -Paris Hilton Can Can -Paul Smith London -Serge Lutens Un bois Vanille -Serge Lutens Rahat Loukhoum Mam: -Neonatura Save moze byc wieksza odlewka -Paris Hilton Just Me -Esprit Connect -Esprit For My Dreams -Estee Lauder Pleasures -Oilili EDP moge oddac kilka mililitrow -Demeter Sex on the beach -Darling Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-09-09 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
BAN stały
|
o bardzo interesuje mnie Flower Princess, moze tak mi sie spodoba ze dolaczy do siostrzyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Aktualizuję:
Poszukuję: najchętniej: L'Artisan: Bois Farine, L'Eau d'Ambre, L'Eau de Jatamansi i wszystkie inne, których nie znam poza tym: CdG: Jaisalmer, Palisander Serge Lutens: Bois Oriental, Gris Clair, Santal de Mysore Etro: Etra F. Malle: French Lover, Musc Ravageur Escentric Molecules Molecule 01 Zara Ambra Mam: Balmain Balmya Alyssa Ashley White Musk Guerlain Oblique RWD Hermes 24 Faubourg DK Black Cashmere * Cartier Le Baiser Du Dragon EDP * Guerlain L'Instant Magic Dior Poison Dior Midnight Poison Dior Pure Poison L. Biagotti Roma Aquolina Wanilia i paczula * Dali Le Roy Soleil Clarins Par Amour * - mogę zrobić większą próbkę/odlewkę
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2008-09-18 o 15:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
ODDAM:
o - oryginał r - robiona 1.Le baiser du dragon, Cartier- o. 2. Youth Dew Amber Nude - o. 3. Jungle Słoń, Kenzo -r. 4. Kate Moss edt -r. 5. Hiver, A. Micallef -r. 6. Dune, Dior -r. 7. Kenzo Amour -r. 8. Gucci by Gucci -r. 9. AA Winter Delice- r. 10. Black Cashmere -r. 11. The beat - o. 12. Gucci Eau de Perfum II - o. 13. Ogródek Nilowy - o. 14 Ogródek Monsunowy - o. 15. Eau des Mervailles - r. 16. Elixir des Marveilles - r. 17. AA Pampelune - r. 18. Serge Lutens: Cedre - r. 19. Chypre Rouge - r. 20. Miel de Bois - o. 21. Sa Majeste la Rose - o. 22. Clair de Musk - o. - nie ma 23. Safran Troublant, L'artisan - r. 24. Les Perles, Lalique - r. 25. Ambre Sultan, SL (r., zostało bardzo malutko, na jeden test całościowy) SZUKAM: - Lutens: a)Rousse, b)Five o'clock..., i wiele innych, których jeszcze nie poznałam - szczegółowo w moim wątku kosmetycznym ![]() - L'artisan: Dzonghka, - Perfumerie Generale, COZE - Trucizny Diora, zwłaszcza: HP, MP i klasyk. - kadzidła CdG - Demeter: Cinnamon Bun, Cinnamon Toast, Gingerbread, Christmas Tree. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2008-09-23 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Lady Poison, mam Safran Troublant, Ambre Sultan i Feminite de Bois. U Ciebie kusi mnie Cedre SL i Clair de Musc SL. Co Ty na to?
#4853 |
Zakorzenienie
|
#4854 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daffodilko, a ile Smoka Cię interesuje? Bo mam na wylocie nowe firmowe próbki z atomizerem po 1,5 ml - mogłabym oddać trzy - za Ambrę Etro, Santal Blanc, Elixir lub ewentualnie Timbuktu.
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.