|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Cytat:
Współczuje TŻ.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję współczucie się nalezy, zwłaszcza, że teraz naprawienie szkód bedzie kosztowało pewnie ćwierć jego pensji.... ja się boje dentystów od dziecka. tzn jak byłam mała to mam zaprowadziła mnie do dziecięcej dentystki i sie nie bałam , bo babka miała podejście do dzieci, ale jak poszłam do szkoły, to zaczęłam chodzić do szkolnej dentystki. No i zaczełam się bać, jak baba przewierciła mi wargę na wylot. Cud, że nie mam blizny, ale to się stało jak miałam 8 lat :/
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
oj..... chyba bym zemdlała z bólu
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba zemdlałam, nie pamiętam.. krew się lała jak w teksańskiej masakrze
pamiętam tylko awanturę mojej mamy.. myslałam, że rozszarpie dentystke na kawałeczki rozżarzonymi obcegami jakby ktos zrobił coś takiego mojemu dziecku, to bym go zabiła.... najciekawsze jest to, że babsztyla ze szkoły nie wyrzucili.. ale nigdy więcej do niej nie poszłam
|
#4835 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
malijko, cieszę się, że z kompem już w porządku. sol, śliczny samochodzik, A co do opuchnięcia to współczuję hejasz, miło Cię znowu widzieć elianko, współczuję TZ-owi. Ja w podstawówce tak kiedyś poszczypałam dentystkę ( wbiła mi się w zęba ), że powiedziała iż nie mam się więcej u niej pokazywać . Pamietam jak powiedziałam na nią "głupia małpa", ale miała minę ![]() Pogoda u mnie okropna, pada deszcz ze śniegiem, zimno i chlapa .A co u Was kobitki ciekawego słychać?
|
#4837 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja się zawsze dentystów bałam. dość długo nie byłam u dentysty no i mam zęby niezaciekawe... a ostatnio zaczął ząb mnie boleć jak nie wiem co, a do dentysty zajść się boje |
|
|
|
|
#4838 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Elianko, biedaku, ale ci się dentystka trafiła. Powinna zapłacić odszkodowanie, czy coś. A tu jak zwylke zbrodnia bez kary. Ja osobiście boję się bólu na fotelu dent., ale czasami trzeba, chodzę prywatnie, choć dentystka zawsze przy umawianiu się pyta czy chce prywatnie, czy na NFZ. A zeby było śmieszniej to czasami mam koszmary, że mi się w ząbku wielka dziura zrobiła, albo, zę ząbki mi się chwialy w dziąsłach..brrrrrr, Zawsze mi po tym trudno dojść do siebie.
|
|
|
|
#4840 |
|
|
Z życia wzięte: kolega poszedł do dentysty i pani dentystka pyta się go, czy ma mu dać znieczulenie, czy bez? A koleś jej na to: jak chce być pani bez ręki to bez...Autentycznie
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
dobre
ja to się dziwie że macaka urodziłam ... mam strasznie niski próg bólu...
|
#4842 |
|
Konto usunięte
|
u mnie też autentyczna historia:
jak byłam ostatnio w DSK (szpital taki) i tam był taki czepiający się wszystkiego, trochę chamski lekarz. no i na obchodzie mówi do takiego jednego chłopaka (leżał w szpitalu bo coś go noga bolała), ale takim cynicznym głsem, że niby zażartować chciał: - A po co się trudzić, najlepiej odrazu nóżke obciąć... a ten na to: - Jak mi doktor nóżkę obetnie, to ja panu rączki poobcinam szkoda że nie widziałyście miny tego lekarza. podczas całego jego pobytu już się nie odezwał do niego
|
|
|
|
#4843 |
|
|
solagne, ja taż nie najlepiej znoszę ból, ale poród dzięki Bogu miałam fantastyczny (naturalny). Wspominam go lepiej niż wizyty u dentysty.
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
helo helo....ile Wy znowu naplotkowałyście...widzę że temat dentysty wraca jak bumerang...
soluś... i tak jak mówiła cioteczka prześpij się...elia...brrrrr ale wspomnienia...Twojemu TŻ też współczuję...ja już tyle na fotelu dentystycznym się wycierpiałam, tyle łez wylałam że doskonale was rozumiem...chodzę do jednej kobiety i tylko prywatnie, uratowała mi wile i bardzo jestem jej wdzięczna za to....wiecie co w moich zębach jest najśmieszniejsze...są bielutkie na zewnątrz, ale w środku bardzo słabe... a ja wczoraj do 3 robiłam świeczki, a dziś od rana książki....jeszcze kilka jajek przede mną...uwielbiam taki czas kiedy mogę zamknąć się sama z sobą...
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
Witam panie
![]() Hejasz - tęskniłyśmy za Tobą Solagne - no rośnie kolejna mała artystka słodkie autko a u nas Julka tylko stawia jakieś kreski ale sie pocieszam ze Picasso też od takich napewno zaczynał gdy widzi coś czym można pisać krzyczy "piś"(pisak) i "kaka"(Kartka) hehe Elianko - ja bym chyba już nigdy nie poszła do dentysty te niektóre babsztyle zrażają ludzi na długi długi czas :/, mnie brat zraził przy pierwszej wizycie u dentysty jak miałam 5-6 lat w poczekalni nastraszył mnie, że mi "takaaaa wielką wiertarą będzie pani wiercić" i niechciałam wejść na te krzesło nawet pamiętam tylko ze mama mnie za ręce trzymała a tata za głowę . Ostatnio musiałam chodzić co tydzień do dentysty bo miałam leczenie kanałowe :/ źle założyli mi pląbę nawet tego nie widziałam tyko czasami mnie bolało i od tej pory chodzę prywatnie i nie żałuje. Ps: Za 2600 post Bydgoszczanko - u mnie słoneczko fajnie świeci i jest straszna chlapa śnieg się topi ![]() Kamilciu - no to czekam na zdjęcia ![]() EDIT: Poniżej fotki Julki i pytanie do Solagne czy Macaczek tez lubi zasypiać w nietypowych miejscach ?815f6ccf664260c6.jpgf1c403c2ad4a50cc.jpg2338fd3afc4dd9d3.jpg Edytowane przez Blue_Lady Czas edycji: 2007-03-22 o 14:09 |
|
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczny!
![]() Jak zwykle cały ranek plotkowałyście ![]() Sol no, no Macak ma talent , a co do dentystów, najlepiej chodzić do kogoś sprawdzonego, ja akurat mam dentystkę w rodzinie .witaj hejasz Malijko dobrze, że już jest ok z twoim komputerem Bydgoszczanko "głupia małpa", dobre ![]() Elianko przewierciła ci wargę na wylot?? Brr, okropne No i dziekuję za trzymanie kciuków co do mojego konkursu z j. angielskiego no i trzymajcie dalej, bo poskutkowało i przeszłam do kolejnego etapu
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
t-girl gratuluję...jesteśmy z Tobą...
Blue...zdjęcia będą jak aparat do domu wróci...ale boskie zdjęcia, a legowiska bardzo pomysłowe...
|
#4848 |
|
|
Blue, fajna pociecha. Mój mały tylko na podłodze zasypiał czasem, a koleżanki mały zasnął nad talerzem z jedzeniem.
widzę, że twoja mała w koszyku ma legowisko; mój jak kupiliśmy mu pudło na zabawki, takie plastikowe z pokrywką, na kółkach, to jak chciał spać to brał ulubionego misia, puduszkę, kocuk i się szykował. a jak był całkiem malutki to zrobiliśmy mu posłanie w wanience( nie mieliśmy wtedy jeszcze wózka) i tak sobie leżał i oglądał, a ja pracowałam w kuchni thougful-girl-gratulacje Edytowane przez nirshya Czas edycji: 2007-03-22 o 15:12 Powód: dopisek |
|
|
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
Blue jaka słodka ta Julcia
![]() kamilciu dzięki
|
#4850 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
dziewczyny!!!! zaliczylam dzisiaj pol semestru z chemii!!! jeszcze tylko jeden sprawdzian i jestem na czysto
|
#4851 |
|
|
owieczko gratulacje
|
|
|
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki
i wiecie co?? korale spodobaly sie na targowisku
|
#4853 |
|
|
A widzisz...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, jak sądzicie, chyba nie zbłaźnie się na wystawie, co??
|
#4855 |
|
|
dla mnie się podobają, ładny żuberek
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
blue julka przesłodka
kawa świetne są te pisanki
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
wedlug mnie bardzo fajne
|
|
#4858 |
|
Zadomowienie
|
Kawuś - śliczne pisaneczki
![]() Owieczko -no normalnie gratuluję a z tymi pracami było do przewidzenia
|
|
|
|
#4859 | |||||||||||
|
Chi~
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale już teraz jest dobrze...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no ładnie... ja miałam super start w dziedzinie stomatologii - mialam bardzo fajną dentystkę...Cytat:
![]() dobree ![]() [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3977638]u mnie też autentyczna historia: jak byłam ostatnio w DSK (szpital taki) i tam był taki czepiający się wszystkiego, trochę chamski lekarz. no i na obchodzie mówi do takiego jednego chłopaka (leżał w szpitalu bo coś go noga bolała), ale takim cynicznym głsem, że niby zażartować chciał: - A po co się trudzić, najlepiej odrazu nóżke obciąć... a ten na to: - Jak mi doktor nóżkę obetnie, to ja panu rączki poobcinam szkoda że nie widziałyście miny tego lekarza. podczas całego jego pobytu już się nie odezwał do niego [/quote]jaaaa xD ![]() Cytat:
Cytat:
równierz wieeelkie gratulacje! ![]()
|
|
|
#4860 |
|
Wtajemniczenie
|
tatty bardzo proszę jesli znajdziesz
o te napisy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

współczucie się nalezy, zwłaszcza, że teraz naprawienie szkód bedzie kosztowało pewnie ćwierć jego pensji.... ja się boje dentystów od dziecka. tzn jak byłam mała to mam zaprowadziła mnie do dziecięcej dentystki i sie nie bałam , bo babka miała podejście do dzieci, ale jak poszłam do szkoły, to zaczęłam chodzić do szkolnej dentystki. No i zaczełam się bać, jak baba przewierciła mi wargę na wylot. Cud, że nie mam blizny, ale to się stało jak miałam 8 lat :/
pamiętam tylko awanturę mojej mamy.. myslałam, że rozszarpie dentystke na kawałeczki rozżarzonymi obcegami
)
.

szkoda że nie widziałyście miny tego lekarza. podczas całego jego pobytu już się nie odezwał do niego
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)