|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
![]() ![]() Pamietaj ze tluszczyk w zadawalajacych nas ilosciach spala sie od ok 20 dnia diety!! na poczatku organizm wyrzuca przedewszsytkim wode Zycze wytrwalosci ![]()
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
A w jakim jesteś wieku? Mnie się wydaje, że Twoja waga jest prawidłowa.
Cytat:
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
malutka spokojnie - na wyniki trzeba czasu a tak pozatym to nie tylko ograniczenie jedzonka jest wazne - ale z glowa!! to znaczy ograniczyc ilosc kcal ale odżywiac sie zgodnie ze sztuka - jesc duzo bialka i ww pochodzenia roslinnego... 4-5 posilkow dziennie, a w tym koniecznie sniadanie i kolacje!! i ze 2 litry wody :toast: no i bez ruchu pewnie sie nie obejdzie - ale o tym to juz sama najlepiej wiesz
Pamietaj ze tluszczyk w zadawalajacych nas ilosciach spala sie od ok 20 dnia diety!! na poczatku organizm wyrzuca przedewszsytkim wode Zycze wytrwalosci dziekuje za dobre rady ![]() ![]() Cytat:Napisane przez maAalutka915 ja sie tez przylącze mam 158cm wzrostu:[ i 54 kg wagi ;/ ;( ;( A w jakim jesteś wieku? Mnie się wydaje, że Twoja waga jest prawidłowa. Cytat:jestem zdolowana !ograniczam sie w jedzeniu prawie w ogole nie jem kolacji ale to nic nie pomaga Nie chodzi o to, aby nic nie jeść na kolację, ale aby jeć zdrowo. Głodzenie się nie pomaga. Poczytaj przykładowe jadłospisy. dziekuje , mam 17 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Przyczajenie
|
Dołączam..
Jeśli chodzi o jedzenie jestem absolutną porażką ![]() Mam 28 lat, 165 cm wzrostu i ważę jakieś 90 kg. Chyba, bo jakiś czas się nie ważyłam ![]() Może przez parę lat uda mi się zrzucić 30 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zadomowienie
|
e-milly - na pewno się uda
![]() Ja nadal staram się zdrowo odżywiać- i przyznam że mi to wychodzi. Zamiast słodyczy kupuję warzywka lub owocki. A kiedy już ściga mnie handra na coś słodkiego to pozwalam soebie na maślankę o smaku brzoskwiniowym- polecam ![]() Jeszcze na wadze nie widzę różnicy- ale czuję sie znacznie lepiej. I saram sie rezygnować z węglowodanów na rzecz białka. Pozdrówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Przyczajenie
|
O rany.. Przebijam się przez cały wątek
![]() ![]() bezsenność - ale wiesz, że całkowite wykluczenie węglowodanów jest be, prawda? ![]() ściskam i trzymam kciuki za wytrwałość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
Tak wiem, i chyba nie mogła bym sobie odmówić.
A dzis mam dzień pokus- i na nie uegania: czyli zjazd na studiach: I 3 grzechy: -kawałek pizzy -prince polo -piwo. Ale cóż- ważne by sie nie poddawać, a integracja ważna rzecz- bo koledzy za mnie jeden przedmiot zaliczli :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i gratuluję kolegów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
hey e-milly piwko to i moja pokusa....
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
![]()
no ja te przyłączę do was , też nie lubię diety cud i juz staram się odchudzić od 3 miesięcy, no i co poczyniłam zrezygnowałam ze słodyczy mleka i wszystkiego mlecznego, teraz co prawda skusiłam się na słodyczy ale do 13.00 uprawiam aktywnie fitnes, no może przesadzam że aktywnie ale 3 razy w tygodniu po 2 godziny co najdziwniejszego widze że trochę cm ubyło ale wagowo tylko 1kg ale to i tak cud bo waga wógóle sie nie ruszała,ale moje postanowienie zlikwidować bodra jejku moje nogi są grubaśne!
no własnie ja mam to samo ale chce żeby waga też to pokazała nawet nie to że w cm mniej ogólnie smuklejsza wyglądam Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-01-29 o 21:56 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania! |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Przyczajenie
|
Czytam cały wątek.. orany, już 4 dzień chyba
![]() Strasznie szkoda, że część dziewczyn jakoś poznikała.. Kiedyś był tu taki ruch.. I kto mi teraz powie, czy moje dzisiejsze jedzenie jest ok? Ale może ktoś się znajdzie, to napiszę ![]() śniadnie - 9.30 owsianka z cynamonem, pasta z 1/4 chudego twarogu, cebulki i kawałka indyczej piersi II śniadanie - 12.00 sałatka z: tuńczyka, łyżki wieśniaka, sałaty, groszku, ogórka, cebulki i papryki z łyżką oliwy. do tego vega śródziemnomorska na obiad około 15.30 planuję kanapkę z chleba razowego z filetem z indyka, sałatą i ogórkiem i połowę wieśniaka.. a od 17.30 będę stepować irlandzko.. ![]() Eh. Czuję się objedzona ![]() I jeszcze się zastanawiam kogo pomęczyć o to, czy HIIT da się przerobić na step irlandzki ![]() ps. Witajcie dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zadomowienie
|
Emillly - co jak co, ale czym (kim?) jest wieśniak - to nie mam pojęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Przyczajenie
|
No serek wiejski
![]() ![]() Swoją drogą na tym forum powinna być specjalna ikonka dla tego serka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
AAA! Moja mam nazywa go "dmuchany" dlaczego- nie wiem :?:
Gratuluje Ci samozaparcia dla przeczytania tego watku. Mi na to brak czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215124 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Przyczajenie
|
Kolacja to była jak wróciłam ze stepu
![]() ![]() Obiad w sumie składał się z dwóch kanapek - dwie kromki plus oranyniewiemile fileta ![]() ![]() Dziękuję, Agatka-a za rzut okiem i korekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
Czyżby wątek odżwał :-> ?
![]() |
#4848 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No robię co mogę ;D I już przeczytałam 130 stron wątku ![]() I nadal nie wiem, jak zakwalifikować te moje cholerne tańce irlandzkie.. Możecie mi polecić kogoś do konsultacji, kto się dobrze orientuje w ćwiczeniach? Bo taniec irlandzki to nie takie tam hopsanie.. To ogromna masa wysiłku, zwłaszcza step. Jak skończę ten watek i będę jeszcze żywa, idę pobuszować w fitnessie.. Może tam się czegoś dowiem.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj, wytrwała z Ciebie kobietka ![]() ![]() Dopracuj dietę i tańcz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skończyłam ![]() W sensie wątek czytać.. Aaale już dużo wiem! A jakby nic ![]() ![]() Jak wrócę wieczorem z pracy to ustalę sobie jakieś siłowe dodatki do moich tańców. Wczoraj miałam taki power na stepie, że aż mnie nasza treserka pochwaliła ![]() ![]() I jeszcze mam takie pytanie - czy ćwiczenia w rodzaju aerobiku, ale utrzymujące przez cały czas [ok. 50 minut] mniej więcej stałe tętno można zaliczyć do aerobów? Ściskam was i idę przygotować posiłek dopracowy ![]() I w ogóle - piszcie coś! Co to za cisza?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
Italianko witaj Kochana
![]() ![]() ![]() Emilly podziwiam Cie za ten upor... choc jak odkrylam Wizaz to kilka watkow tez przeczytalam ![]() ![]() u mnie z dietka calkiem fajnie ![]() ![]() Od soboty bylam chora, bralo mnie jakies grypsko chyba, 39st goraczki mialam, wszystkie kosci bolaly, miesnie, oczy i glowa... nawet nie maialam kataru i kaszlu(no taki maly) ale tak sie fatalnie czulam ze po prostu masakra... ale w poniedzialek przyjechal TZ i sie mna troskliwie zajal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4852 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I jeszcze w dodatku jesteś gdzieś niedaleko mnie ![]() I nie ma za co podziwiać.. Po prostu głupio mi było tak wleźć od razu z masą pytań.. Ale okazuje się, że i tak nie wszystko jeszcze jest jasne ![]() W ogole to nie udaje mi się wetknąć w siebie więcej niż 4 posiłki w ciągu dnia ![]() ![]() Ale dość narzekania. Wciskam w siebie serek z papryką w proszku i zaraz idę spać.. To był dłuuuugi dzień ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Rozeznanie
|
halo mam pytanie - ostatnim posiłkiem moze byc dorsz wedzony z surówka??? hmm/
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
nie bardzo.... za duzo weglowodanow jak na moje oko... a do tego dorsz to chyba dosc tlusta ryba... ostatni posilek powinien byc czysto bialkowy. ale lepiej zapytaj na watku ile dzis zjadlam albo na ile to moze miec kalorii.
#4855 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam dzisiaj kryzys
![]() ![]() ![]()
#4856 |
Zadomowienie
|
ja tez ze siebie dumna nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4857 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No to masz ode mnie: ![]() A ja sobie miałam darować pączki, ale stwierdziłam że jak będę patrzeć na pożerającego je TŻa to dostane później jakiegoś kompulsa. Tfu! I zjadłam jednego oraz kostkę ciemnej czekolady z chilli.. Ale pyszne było. A to był mój pierwszy grzeszek od poniedziałku, więc nawet nie jestem zła na siebie ![]() ![]() A dziś drugi dzień złych dni i 11ty a6w.. A w ogóle to dzień dobry, słoneczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() A co jeśli chodzi o ocypek? Ja go wprost uwielbiam ![]() A ja ledwo się dzień zaczął, a ja zjadłam trzy kartofelki marcepanowe... Ale były pycha ![]()
#4859 |
Zadomowienie
|
mysle ze na diecie to i oscypki i marcepanki powinny isc w odstawke
![]()
#4860 |
Zakorzenienie
|
Marcepanki były tylko trzy malutkie kartofelki, a resztę mama zjadła
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.