![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
Hej kochane
![]() BiiBii gdzie tam dzis sie czuje jeszcze gorzej serio wlasnie z lozka wstalam dopiero tak caly czas pod kolderka leze gardlo mam tak zawalone ze ho i nie mam sily na nic ![]() Muiee lecze sie lecze u nas tez slonko dzis swieci a ja taka chora i zamknieta w domu a tam.. ![]() ![]() ![]() ![]() Milego popoludnia zycze...buzka jak dozyje wieczora to napewno zajrze jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Raczkowanie
|
a ja już po sesji
![]() dzisiaj juz wszystko zakończyłam ![]() ale jutro z samego rana powinnam mieć zajęcia... robię sobie jeden dzień wolnego,a później już chodzę normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
Wpadam na sekundke zyczyc milych snow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
dzień dobry...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
ohh ja też
![]() ![]()
#4837 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
a u mnie zimno !
![]() mowili, ze ma byc ok 8-9 stopni, ale chyba sie pomylili...heh ;/ zimno jak diabli! i ponuro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() U mnie dzis tez ladniutko sloneczko swieci ale ja jeszcze chorutka wiec nic po tej pogodzie ![]() Co porabiacie? Ja zaraz wchodze na ryanair'a bilety chce zobaczy na lipiec do Polski na bank drogie beda.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja zaraz do fryzjera lece ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
hehe ja to dzisiaj nawet nosa z domu nie wystawiłam, a szkoda ;( jutro idę do pracy po południu więc chociaz na chwilę sie przewietrze..
a jakie macie plany na jutro? Biii do któego Ty fryzjera chodzisz o 21 ? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
Czescccc!!!
No tak puscizna tu jak nie wiem,wszystkie dziewuszki albo pracuja albo sie ucza to tylko ja taki bidak chora w domu siedze ![]() Buziaki ![]() aaaaaa wlasnie Biii jak tam u fryzjera bylo???co sobie z fryzem zrobilas??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwile
![]() ![]() z pozytywnych rzeczy to wczoraj odebrałam prawko i odrazu pojechałam z Tata ![]() ![]()
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ja mam sesje do konca lutego... glupia ta szkola jak nie wiem... ostatni egzamin mam w zasadzie w terminie sesji poprawkowej... bez sens nie? a jakby ktos nie zdał -( a nie zda kupa ludzi) to bedziemy pisac poprawke juz w drugim semestrze... wlasnie przejrzałam KWC - musze sobie kupic jakas maseczke oczyszczajaca, puder i podklad... spisalam kilka nazw, polece pozniej do drogerii i porownam ceny z allegro... copykat a widzisz... ja tego klopotu z odrostami nie mam - nigdy nie farbowalam wlosow ![]() irmandra to super ![]() ![]() nie chwalilam sie... z Tztem jestesmy na etapie szukania wlasnego M. juz nawet jedno mieszkanie mielismy, ale babka ostatecznie zaczela cos krecic... nawet juz kredyt załatwialismy... no trudno... znajdziemy jakies inne... chociaz szkoda, bo bardzo ładne było... a ja juz wyobrazałam sobie jak pomaluje pokoj Kubusia... a tu trzeba poczekac jeszcze troche... aaa i bylam wczoraj na solarium - pierwszy raz w zyciu... ale fajnie jest, cieplusio... i po pierwszym razie po 5 minutach mam brzuch czerwony i plecki ![]() sciagacie staniki jak chodzicie do soalrium?? bo ja wlasnie nie wiem ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce mi sie poprostu :P tak mi dobrze w domu ![]() do znajomej :d ona z salonu wraca ok 20 dopiero wiec pozno w domu przymuje;/ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i powodzenia w sesjiii ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na solce czasami sciagam stanik, czasami nie, czesto odpinam, sciagam ramiaczka i klade tylko miseczki na piersi. jakos sie boje tego promieniowana;/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
No ja wlasnie posprzatalam,objadlam sie czekolada i siedze na necie....
Kurcze ja prawka nie mam i tak mnie to wkurza nigdzie sie ruszyc nie moge do centrum mam na pieszo godzine,wiem bo sama kiedys sprawdzalam ![]() ![]() ![]() ![]() Biii ja tez zapuszczam i zawsze tylko podcinam,tylko ze ja mam takie wlochy zniszczone ze ho.... Co do solarium to ja zawsze sie cala rozbieram,tylko zaznaczam ze nie chodze codziennie,a tak od swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
ja usilnie wracam do naturalnych i zapuszczam ale cora zmi ciezej bo kusi mnie nalozenie chocby pasemek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Rozeznanie
|
Haha o kurcze dziewczyny, ja to bez niczego pod lampy właziłam. Promieniowanie przenika przez ubranie więc to bez sensu żeby zasłaniać się stanikiem. Ja to miałam takie fazy, że bałam się raka piersi.. W drodze do solarium zatrzymywałam się przy co którymś drzewie i patrzyłam czy liście nadawałyby się do ochrony
![]() ![]() ![]() freddy masz jasny blond i jeszcze chcesz rozjaśniać??
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
Muiee ladne schizki masz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za marudzenie ale musialam sie komus wygadac....musze sie wziasc za siebie no bo wkoncu nikt tego za mnie zrobi... Lece do mojego Tz wlasnie z pracy wrocil to moze mi humor poprawi bo ja chyba od tego siedzenia w domu w glowke dostaje(a to dopiero4dni) |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Ha!!! zdalam egzamin z BIOCHEMII!!!! najgorszy jaki moze byc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w podpisie wzchodzi na to ze przegrywam tylko jednym pkt!!! ![]() krótka była moja radosc... mam 2.0 z PŻ kurde!!! ![]()
Waga w dół! ![]() Start! 58 - 56 - ... - 52! ![]() Edytowane przez irmandara Czas edycji: 2008-02-13 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
memka chyba masz racje to ten klimat
![]() ![]() ![]() Memka a co tam w ogole u was w Menchesterze slychac? Irma super gratuluje z calego serducha ![]() ![]() No a reszta dziewczat to co? znow czasu nie ma ![]() ![]() Jutro z moim TZ jade na miasto w poszukiwaniu szczescia...kurde zeby sie cos trafilo ja to mam przerabane juz bylo ok i znow od nowa musze zaczynac w tej glu......anglii czemu zycie nie moze byc prostsze ![]() A tak swoja droga to ciekawe co u Kal mam nadzieje ze wszystko zreszta napewno ok ale moglaby sie odezwac tak na chwilunke...pewno czasu nie ma ah......buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() narazie chodze do collegu i zastanawiam sie nad zmiana kierunku... robie childcare a mysle o biznesie... (wiem ze to calkiem inna dziedzina!) no i nie wiem co robic.... ![]() czytam sobie wasze komentarze a tu wszystko o studiach! college jest jednak bardziej podobny do liceum w sposobie uczenia i sie zastanawiam czy ja sie w tej Anglii nie cofam... no a poniewaz nie mam tu znajomych w moim wieku to sie chyba starzeje w przyspieszonym tempie.... mam juz meza mieszkamy sobie razem i.... zastanawiamy sie nad dzieckiem.... no i chyba sie troche pogubilam :/
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
Ojej to"u was"to takie mialo byc no wiesz...no zartobliwe....
![]() Jejciu meza juz masz kurcze fajno.....a ja sie czuje jeszcze jakbym sie zatrzymala na etapie 16-nastki ![]() Tak na serio to jak czytam sobie co wiekszosc moich kochanych rowiesniczek robi,czy sie zajmuje to juz sama nie wiem ![]() czesto mnie bierze na tak zwane "gdybanie"co by bylo gdyby...jakbym nie wyjechala do anglii(bo tego w planach nie bylo,tylko TZ wyjechal a ja chcac byc z nim do niego dolaczylam)pewno teraz bym gdzies studiowala czy cos...ostatnio mnie bardzo ciagnie do nauki..bardzo bym chciala isc do szkoly wizazu musze sie zorientowac jak to tu w uk wyglada no nie wiem ![]() ![]() Memciu ja tez nie mam tu zadnych znajomych w swoim wieku kurna do czego to doszlo!!Moze wpadnij do mnie na kawke co ![]() Oj biedaczko masz chyba za duzo na glowie..planowanie zminay kierunku i dzidzia...No masz teraz do myslenia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jesli chcesz zaczac szkole to tez Ci proponuje college chyba ze czujesz sie na silach (+finansowo) na uniwerek! ps. mnie tez ciagnelo spowrotem do szkoly po roku na zmywaku! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
memka wiem cos o tym starzeniu,
nie wiem jak ta anglia wplywa na ludzi ale ja jak tambyłam to czulam sie conajmniej o 5 lat starsza ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz ja naprawde zaczelam myslec o szkole kurcze jak mnie to dreczy tylko ja to czasem mam taki slomiany zapal.Bywa ze jestem niezdecydowana jak cholerka ![]() ![]() ![]() Mysle ze jak poczekasz te 2 latka na dzidzie to sie nic nie stanie a i ukonczysz ten kurs i bedziesz miala juz wszytko poukladane..no chyba ze nie wytrzymasz i bobas szybciej sie zjawi ![]() ![]() ![]() Tak mi czasem brakuje moich laseczek z LO co zawsze byly,doradzily jakos razniej bylo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.