Lubelskie Żonki!! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 14:16   #4831
jodie
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

ja dziś juz zmykam, jadę do Lublina..
przepis jak mi sie uda dostac to napiszę - pan S. nie zdradza mi sekretów swojej kuchni

kurde strasznie smutny dzień ....
a jutro pogrzeb ehhhhhhhhhh

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2008-12-01 o 14:16 Powód: lit.
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 14:45   #4832
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Moje Dziecko nie żyje... Zaraz jadę do szpitala na zabieg. Przepraszam Was, ale nie dam rady więcej pisać...
Strasznie mi przykro Annabel.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 15:24   #4833
martynka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Eh poranek dzisiejszy masakryczny - małż nie wyhamował i wjechał w samochód przed nami i w nas wjechał następny grr
No i dopiero dotarłam do pracy, po załatwianiu formalności i naprawy

No już trochę mu się polepszyło, a poza tym nie chciał siedzieć w domu
dobrze ze z wami wszystko w porzadku...

Annabel przykro mi kochana ...... nie wiem brak slow ........

Edytowane przez martynka81
Czas edycji: 2008-12-01 o 15:26
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 15:32   #4834
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Właśnie wróciłam. Mam przyjechać jutro rano na czczo. Mam nadzieję, ze jutro zrobią mi ten zabieg i w miarę szybko wyjdę do domu. Dobrze, ze dzisiejszą noc mogę spędzić w domu, z mężem...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 15:32   #4835
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

rzeczywiście jakiś smutny dzień
Annabel...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 15:48   #4836
sija
Zadomowienie

Annabel

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:26   #4837
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

dziekujemy wszystkimza życzenia

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Yoolia fajny ten tort, gdzie zamawialiście? Chyba, ze robiony, jak tak to szacuneczek!
Co to za zabawka z tym zegarem? Mozesz mi ją opisać?
A Gosia to zrobiła się troszkę pucek, przybrała ciałka, a z tą spineczką w sukieneczce wyglada bajecznie!
Ech... i rok minął, a pamiętam zdjecie z suszarką z ciuszkami dla przyszłej jeszcze nienarodzonej panny.
tort jest z cukierni Zaniewicz http://www.zaniewicz.pl/torty-dzieciece-c-1_8.html a zamawiałam w cukierni Kredens na Wróblewskiego, trochę drogi, bo 56zł/kg ale to przez te dekoracje z masy cukrowej, zwykłe śmietanowe sa po 35zł/kg.

zabawka to pudełko edukacyjne http://www.allegro.pl/item491442299_...na_kostka.html

Cytat:
Tak sobie Was czytam jak spedziliście Andrzejki a u nas lipa, zadzwonili do nas znajomi wieczorem, że zapraszaja nas na imprezkę tylko, że trudno bezdzietnym zrozumieć, że nie zaprasza się w ostatniej chwili, bo nie mamy co z dzieckiem zrobić. że musimy najpierw ustalić, znaleźć opiekę. Albo ostatnio hasło : zbiórka za 1h w knajpie.
No i możemy tylko pomarzyć.
dokładnie

Cytat:
Moje Dziecko nie żyje... Zaraz jadę do szpitala na zabieg. Przepraszam Was, ale nie dam rady więcej pisać...
o Boże, dlaczego??

strasznie mi przykro
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 17:32   #4838
pola_m
Wtajemniczenie

Annabel, strasznie mi przykro i ogromnie Ci współczuję
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:59   #4839
martuko
Wtajemniczenie

annabel, bardzo Ci współczuję,jeśli chcesz pogadać odezwij sie na pw. albo podaj mi swoj telefon. Bedę pamietala o Tobie bardzo mocno jutro i przez te najbliższe trudne dni.
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 18:20   #4840
anadun
Rozeznanie

Annabel przykro mi...
Stary 2008-12-01, 19:03   #4841
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam. Mam przyjechać jutro rano na czczo. Mam nadzieję, ze jutro zrobią mi ten zabieg i w miarę szybko wyjdę do domu. Dobrze, ze dzisiejszą noc mogę spędzić w domu, z mężem...
Tak strasznie mi Cię szkoda... Ja nie wiem, dlaczego takie rzeczy się dzieją na świecie... Nie rozumiem tego...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 06:00   #4842
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

annabel_lee bardzo mi przykro i bardzo ci współczuję

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:45   #4843
bandola18
Zadomowienie

Annabel, tak mi przykro, nie wiem co napisać...
Pamiętaj, ze jestem z Tobą,
Smutno mi się zrobiło , to bardzo niesprawiedliwe ...
Stary 2008-12-02, 10:40   #4844
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

ale się nam smutno zrobiło, biedna annabel chlip, chlip

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:42   #4845
nicky_1981
Rozeznanie

Witam. No rzeczywiście smutno sie zrobiło. Człowiek nie będąc w takiej sytuacji nie bardzo wie jak pocieszyć i co powiedzieć drugiej osobie. Może to głupie co napisze ale naprawdę czas leczy rany. Moją koleżanke rok temu spotkało dokładnie to samo i sama po roku wie, że naprawde trzeba czasu zeby życie wróciło do normalości.

A czy któras wie co u Toli? Nie odzywa sie wiec tak sobie myślę...........
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 13:03   #4846
tola3804
Zakorzenienie

Jestem, jestem... ale nie wiem, co napisać... Rozłożyło mnie na dobre, nie spałam całą noc... Smarkam, kaszlę i gardło boli. Dziękuję Ci małżu!

Co do Mikiego, to nadal nie chce wyjść. Ale jakoś tak głupio mi cokolwiek tu na ten temat teraz pisać... Może lepiej nie będę. Dla zainteresowanych - jestem na wątku "Mamusie listopadowo - grudniowe".

Jodie! Nie miałam siły wczoraj rozmawiać przez tel. dlatego nie oddzwoniłam. Już po pogrzebie?

Annabel! Jak wrócisz ze szpitala, to odezwij się! Myślę, że nie tylko ja ale też i pozostałe dziewczyny martwią się o Ciebie. Daj znać, jak już będziesz w domku.
Stary 2008-12-02, 13:12   #4847
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

No rzeczywiście smutno się zrobiło
Zgadzam się z nicky_1981, że czas leczy rany, ale trochę potrwa annabel_lee pogodzenie się z rzeczywistością

Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą

tola, może Miki czeka na sobotę

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 14:17   #4848
nicky_1981
Rozeznanie

Mi tez sie wydaje, ze sobota to bedzie wielki dzien dla Toli!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 14:54   #4849
tola3804
Zakorzenienie

Pewnie tak. Skoro jak nic się nie będzie działo mam się stawić w pt w szpitalu, to pewnie w sb urodzę. Ale już sie nie nastawiam na nic. Co ma być to będzie. Może do tego czasu jakimś cudem wyzdrowieję. Małż czuje się już lepiej, bo cwaniak leki bierze, a ja coraz gorzej, bo przecież nic mi nie wolno... No, ale dam radę. Właśnie piję herbatkę z cytrynką i soczkiem malinowym. Reflektuje ktoś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 14:57   #4850
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Annabel nie wiem co napisać....Przykro mi.Trzymaj się ,pamietaj ,że jestesmy z Tobą!
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 15:27   #4851
skrzatek24
Rozeznanie

Annabel ja wierzę, że szczęście jeszcze do Ciebie powróci i życzę Ci tego z całego serca

Tola - dobrze, że mąż zdrowieje - przynajmniej tym nie musisz się już martwić. Dla Ciebie też zdrówka A właśnie czy Twój mąż pracuje może w MM, bo wydaje mi się, że go widziałam?? No chyba, że ma sobowtóra.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 15:29   #4852
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Tola - dobrze, że mąż zdrowieje - przynajmniej tym nie musisz się już martwić. Dla Ciebie też zdrówka A właśnie czy Twój mąż pracuje może w MM, bo wydaje mi się, że go widziałam?? No chyba, że ma sobowtóra.
Owszem, pracuje.
Stary 2008-12-02, 17:11   #4853
jodie
Zakorzenienie

Cześć!
Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Jestem, jestem... ale nie wiem, co napisać... Rozłożyło mnie na dobre, nie spałam całą noc... Smarkam, kaszlę i gardło boli. Dziękuję Ci małżu!
no to ładne hallo

Cytat:
Jodie! Nie miałam siły wczoraj rozmawiać przez tel. dlatego nie oddzwoniłam. Już po pogrzebie?
już po, jestem juz w Rzeszowie,,, brak słów by opisać to co dziś sie działo, nie mam weny, nikomu nie życzę takiego doswiadczenia.

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 18:23   #4854
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Pewnie tak. Skoro jak nic się nie będzie działo mam się stawić w pt w szpitalu, to pewnie w sb urodzę. Ale już sie nie nastawiam na nic. Co ma być to będzie. Może do tego czasu jakimś cudem wyzdrowieję. Małż czuje się już lepiej, bo cwaniak leki bierze, a ja coraz gorzej, bo przecież nic mi nie wolno... No, ale dam radę. Właśnie piję herbatkę z cytrynką i soczkiem malinowym. Reflektuje ktoś?
czy wiesz, że zrobisz w ten sposób dużą przykrość dziecku? zamiast trzech prezentów: na imieniny, na urodziny i na mikołaja będzie dostawało jeden??? bo wszystkie te święta wypadną mu na raz? co za matka...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 18:41   #4855
SELKA*
Zakorzenienie

Annabel

A ja w piątek idę na badanie USG- boję się strasznie...
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 20:33   #4856
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
czy wiesz, że zrobisz w ten sposób dużą przykrość dziecku? zamiast trzech prezentów: na imieniny, na urodziny i na mikołaja będzie dostawało jeden??? bo wszystkie te święta wypadną mu na raz? co za matka...
Wiem i też jestem zła z tego powodu, ale nic na to jak widać nie mogę poradzić. Tylko to imię może być (tak zdecydowaliśmy p długich debatach), nie moja wina, że imieniny Mikołaja są 06.12... Są co prawda kilka razy do roku, ale to bez sensu wyznaczać mu imieniny np. w maju, bo i tak wszyscy będą mu składać życzenia 06.12.
Stary 2008-12-02, 20:42   #4857
bandola18
Zadomowienie

Witam!
A małż na szkoleniu, miało być do srody ale do czwartku więc chata wolna
Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

już po, jestem juz w Rzeszowie,,, brak słów by opisać to co dziś sie działo, nie mam weny, nikomu nie życzę takiego doswiadczenia.
Miałas do mnie dryndnąć po pogrzebie ale z tego co piszesz wnioskuję, że na nic nie miałas ochoty, tym bardziej na spotkanie.

Cytat:
Oj Ruda, Tola miała wątpliwości swego czasu co do imienia, bo nie chciała aby syn miał 3w1. I pocieszałyśmy ja , że na pewno nie urodzi się w sobotę.
A teraz każda jej to życzy, co za paradoks.

A tak w ogóle Tola podczytuję twój wątek, bo tak myślałam, że nie bardzo będziesz chciała o tym pisać. A dlaczego kazał Ci się zgłosić w piątek, nie masz terminu na 10-tego? Chce Ci wywoływać poród, może lepiej nie?!

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 20:48   #4858
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle Tola podczytuję twój wątek, bo tak myślałam, że nie bardzo będziesz chciała o tym pisać. A dlaczego kazał Ci się zgłosić w piątek, nie masz terminu na 10-tego? Chce Ci wywoływać poród, może lepiej nie?!
Ja już nie wiem, o co mu chodzi. Ta wizyta była tak dziwna, nie opisałam wszystkiego, bo powoli brak mi juz słów na tego kolesia... Naprawdę momentami nie wiedziałam o co mu chodzi, ale to nieważne, kiedyś opowiem... A co do pt, to on twierdzi, że to niemożliwe już w ogóle żebym do tego czasu nie urodziła, no ale jakbym jakimś cudem nie urodziła jednak, to mam przyjechać do szpitala i on sprawdzi, czy się nic nie dzieje. A co do wywoływania to właśnie nie wiem, kilka razy coś sugerował, ale właśnie nie bardzo wiem, o co mu chodziło. Oj zaplątałam już strasznie, nieważne.
Stary 2008-12-02, 21:11   #4859
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Ja już nie wiem, o co mu chodzi. Ta wizyta była tak dziwna, nie opisałam wszystkiego, bo powoli brak mi juz słów na tego kolesia... Naprawdę momentami nie wiedziałam o co mu chodzi, ale to nieważne, kiedyś opowiem... A co do pt, to on twierdzi, że to niemożliwe już w ogóle żebym do tego czasu nie urodziła, no ale jakbym jakimś cudem nie urodziła jednak, to mam przyjechać do szpitala i on sprawdzi, czy się nic nie dzieje. A co do wywoływania to właśnie nie wiem, kilka razy coś sugerował, ale właśnie nie bardzo wiem, o co mu chodziło. Oj zaplątałam już strasznie, nieważne.
Dziwne!
To teraz poród jest na żądanie? Lepiej dla Ciebie i dla Mikiego jak sam sobie zdecyduje kiedy chce wyjść. Moim zdaniem lekarze nie wróżki i nie przewidzą Ci dnia porodu, mogą się mylić, co zresztą widać po nim. Ale bliżej niz dalej! Ja jak byłam 3-go z wizytą u Taczały to mi powiedział, że wszystko pozamykane, nie ma rozwarcia, a 14-stego urodziłam, tak więc przez 11 dni dużo się zmieniło, u Ciebie już jest rozwarcie, to już coś. a dzidziuś sam będzie wiedział kiedy wyjść, może teraz czeka aż wyzdrowiejesz abyś miała siły.
Stary 2008-12-02, 21:11   #4860
anadun
Rozeznanie

Cytat:
A dlaczego jeden prezent?
przecież jeden prezent przynosi Mikołaj, a pozostałe rodzice i inni
Moja siostra ma imieniny w Wigilię i dostaje co najmniej dwa prezenty - rano imieninowy z życzeniami, a potem jeszcze coś pod choinką znajduje, tak jak pozostali.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości