![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
ja dziś juz zmykam, jadę do Lublina..
przepis jak mi sie uda dostac to napiszę - pan S. nie zdradza mi sekretów swojej kuchni ![]() kurde strasznie smutny dzień .... a jutro pogrzeb ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-12-01 o 14:16 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi przykro Annabel.
![]() |
#4833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Annabel przykro mi kochana ...... nie wiem brak slow ........ Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-12-01 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam. Mam przyjechać jutro rano na czczo. Mam nadzieję, ze jutro zrobią mi ten zabieg i w miarę szybko wyjdę do domu. Dobrze, ze dzisiejszą noc mogę spędzić w domu, z mężem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście jakiś smutny dzień
Annabel... ![]()
#4836 |
Zadomowienie
|
Annabel
![]() ![]()
#4837 | |||
Zakorzenienie
|
dziekujemy wszystkimza życzenia
![]() Cytat:
![]() zabawka to pudełko edukacyjne http://www.allegro.pl/item491442299_...na_kostka.html Cytat:
![]() Cytat:
strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Wtajemniczenie
|
Annabel, strasznie mi przykro i ogromnie Ci współczuję
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Wtajemniczenie
|
annabel, bardzo Ci współczuję,jeśli chcesz pogadać odezwij sie na pw. albo podaj mi swoj telefon. Bedę pamietala o Tobie bardzo mocno jutro i przez te najbliższe trudne dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4845 |
Rozeznanie
|
Witam. No rzeczywiście smutno sie zrobiło. Człowiek nie będąc w takiej sytuacji nie bardzo wie jak pocieszyć i co powiedzieć drugiej osobie. Może to głupie co napisze ale naprawdę czas leczy rany. Moją koleżanke rok temu spotkało dokładnie to samo i sama po roku wie, że naprawde trzeba czasu zeby życie wróciło do normalości.
A czy któras wie co u Toli? Nie odzywa sie wiec tak sobie myślę...........
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem... ale nie wiem, co napisać... Rozłożyło mnie na dobre, nie spałam całą noc... Smarkam, kaszlę i gardło boli. Dziękuję Ci małżu!
![]() Co do Mikiego, to nadal nie chce wyjść. Ale jakoś tak głupio mi cokolwiek tu na ten temat teraz pisać... Może lepiej nie będę. Dla zainteresowanych - jestem na wątku "Mamusie listopadowo - grudniowe". Jodie! Nie miałam siły wczoraj rozmawiać przez tel. dlatego nie oddzwoniłam. Już po pogrzebie? Annabel! Jak wrócisz ze szpitala, to odezwij się! Myślę, że nie tylko ja ale też i pozostałe dziewczyny martwią się o Ciebie. Daj znać, jak już będziesz w domku. ![]()
#4847 |
Zakorzenienie
|
No rzeczywiście smutno się zrobiło
![]() Zgadzam się z nicky_1981, że czas leczy rany, ale trochę potrwa annabel_lee pogodzenie się z rzeczywistością Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą ![]() tola, może Miki czeka na sobotę ![]()
#4848 |
Rozeznanie
|
Mi tez sie wydaje, ze sobota to bedzie wielki dzien dla Toli!
#4849 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak. Skoro jak nic się nie będzie działo mam się stawić w pt w szpitalu, to pewnie w sb urodzę. Ale już sie nie nastawiam na nic. Co ma być to będzie. Może do tego czasu jakimś cudem wyzdrowieję. Małż czuje się już lepiej, bo cwaniak leki bierze, a ja coraz gorzej, bo przecież nic mi nie wolno... No, ale dam radę. Właśnie piję herbatkę z cytrynką i soczkiem malinowym. Reflektuje ktoś?
![]()
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Rozeznanie
|
Annabel ja wierzę, że szczęście jeszcze do Ciebie powróci i życzę Ci tego z całego serca
![]() Tola - dobrze, że mąż zdrowieje - przynajmniej tym nie musisz się już martwić. Dla Ciebie też zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
już po, jestem juz w Rzeszowie,,, brak słów by opisać to co dziś sie działo, nie mam weny, nikomu nie życzę takiego doswiadczenia.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Annabel
![]() ![]() A ja w piątek idę na badanie USG- boję się strasznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Wiem i też jestem zła z tego powodu, ale nic na to jak widać nie mogę poradzić. Tylko to imię może być (tak zdecydowaliśmy p długich debatach), nie moja wina, że imieniny Mikołaja są 06.12... Są co prawda kilka razy do roku, ale to bez sensu wyznaczać mu imieniny np. w maju, bo i tak wszyscy będą mu składać życzenia 06.12.
#4857 | ||
Zadomowienie
|
Witam!
A małż na szkoleniu, miało być do srody ale do czwartku więc chata wolna ![]() Cytat:
Cytat:
A teraz każda jej to życzy, co za paradoks. A tak w ogóle Tola podczytuję twój wątek, bo tak myślałam, że nie bardzo będziesz chciała o tym pisać. A dlaczego kazał Ci się zgłosić w piątek, nie masz terminu na 10-tego? Chce Ci wywoływać poród, może lepiej nie?! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem, o co mu chodzi. Ta wizyta była tak dziwna, nie opisałam wszystkiego, bo powoli brak mi juz słów na tego kolesia... Naprawdę momentami nie wiedziałam o co mu chodzi, ale to nieważne, kiedyś opowiem... A co do pt, to on twierdzi, że to niemożliwe już w ogóle żebym do tego czasu nie urodziła, no ale jakbym jakimś cudem nie urodziła jednak, to mam przyjechać do szpitala i on sprawdzi, czy się nic nie dzieje. A co do wywoływania to właśnie nie wiem, kilka razy coś sugerował, ale właśnie nie bardzo wiem, o co mu chodziło. Oj zaplątałam już strasznie, nieważne.
#4859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To teraz poród jest na żądanie? Lepiej dla Ciebie i dla Mikiego jak sam sobie zdecyduje kiedy chce wyjść. Moim zdaniem lekarze nie wróżki i nie przewidzą Ci dnia porodu, mogą się mylić, co zresztą widać po nim. Ale bliżej niz dalej! Ja jak byłam 3-go z wizytą u Taczały to mi powiedział, że wszystko pozamykane, nie ma rozwarcia, a 14-stego urodziłam, tak więc przez 11 dni dużo się zmieniło, u Ciebie już jest rozwarcie, to już coś. a dzidziuś sam będzie wiedział kiedy wyjść, może teraz czeka aż wyzdrowiejesz abyś miała siły.
![]() |
#4860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież jeden prezent przynosi Mikołaj, a pozostałe rodzice i inni ![]() Moja siostra ma imieniny w Wigilię i dostaje co najmniej dwa prezenty - rano imieninowy z życzeniami, a potem jeszcze coś pod choinką znajduje, tak jak pozostali. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.