|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
ja dziś juz zmykam, jadę do Lublina..
przepis jak mi sie uda dostac to napiszę - pan S. nie zdradza mi sekretów swojej kuchni ![]() kurde strasznie smutny dzień .... a jutro pogrzeb ehhhhhhhhhh
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-12-01 o 15:16 Powód: lit. |
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mi przykro Annabel.
|
|
#4833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Annabel przykro mi kochana ...... nie wiem brak slow ........ Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-12-01 o 16:26 |
|
|
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam. Mam przyjechać jutro rano na czczo. Mam nadzieję, ze jutro zrobią mi ten zabieg i w miarę szybko wyjdę do domu. Dobrze, ze dzisiejszą noc mogę spędzić w domu, z mężem...
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście jakiś smutny dzień
Annabel...
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
Annabel
|
#4837 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy wszystkimza życzenia
Cytat:
ale to przez te dekoracje z masy cukrowej, zwykłe śmietanowe sa po 35zł/kg.zabawka to pudełko edukacyjne http://www.allegro.pl/item491442299_...na_kostka.html Cytat:
Cytat:
strasznie mi przykro ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
Annabel, strasznie mi przykro i ogromnie Ci współczuję
|
|
|
|
#4839 |
|
Wtajemniczenie
|
annabel, bardzo Ci współczuję,jeśli chcesz pogadać odezwij sie na pw. albo podaj mi swoj telefon. Bedę pamietala o Tobie bardzo mocno jutro i przez te najbliższe trudne dni.
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem, dlaczego takie rzeczy się dzieją na świecie... Nie rozumiem tego...
|
|
#4845 |
|
Rozeznanie
|
Witam. No rzeczywiście smutno sie zrobiło. Człowiek nie będąc w takiej sytuacji nie bardzo wie jak pocieszyć i co powiedzieć drugiej osobie. Może to głupie co napisze ale naprawdę czas leczy rany. Moją koleżanke rok temu spotkało dokładnie to samo i sama po roku wie, że naprawde trzeba czasu zeby życie wróciło do normalości.
A czy któras wie co u Toli? Nie odzywa sie wiec tak sobie myślę...........
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem... ale nie wiem, co napisać... Rozłożyło mnie na dobre, nie spałam całą noc... Smarkam, kaszlę i gardło boli. Dziękuję Ci małżu!
Co do Mikiego, to nadal nie chce wyjść. Ale jakoś tak głupio mi cokolwiek tu na ten temat teraz pisać... Może lepiej nie będę. Dla zainteresowanych - jestem na wątku "Mamusie listopadowo - grudniowe". Jodie! Nie miałam siły wczoraj rozmawiać przez tel. dlatego nie oddzwoniłam. Już po pogrzebie? Annabel! Jak wrócisz ze szpitala, to odezwij się! Myślę, że nie tylko ja ale też i pozostałe dziewczyny martwią się o Ciebie. Daj znać, jak już będziesz w domku.
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
No rzeczywiście smutno się zrobiło
![]() Zgadzam się z nicky_1981, że czas leczy rany, ale trochę potrwa annabel_lee pogodzenie się z rzeczywistością Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą tola, może Miki czeka na sobotę
|
#4848 |
|
Rozeznanie
|
Mi tez sie wydaje, ze sobota to bedzie wielki dzien dla Toli!
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak. Skoro jak nic się nie będzie działo mam się stawić w pt w szpitalu, to pewnie w sb urodzę. Ale już sie nie nastawiam na nic. Co ma być to będzie. Może do tego czasu jakimś cudem wyzdrowieję. Małż czuje się już lepiej, bo cwaniak leki bierze, a ja coraz gorzej, bo przecież nic mi nie wolno... No, ale dam radę. Właśnie piję herbatkę z cytrynką i soczkiem malinowym. Reflektuje ktoś?
|
#4850 |
|
Wtajemniczenie
|
Annabel nie wiem co napisać....Przykro mi.Trzymaj się ,pamietaj ,że jestesmy z Tobą!
|
|
|
|
#4851 |
|
Rozeznanie
|
Annabel ja wierzę, że szczęście jeszcze do Ciebie powróci i życzę Ci tego z całego serca
![]() Tola - dobrze, że mąż zdrowieje - przynajmniej tym nie musisz się już martwić. Dla Ciebie też zdrówka A właśnie czy Twój mąż pracuje może w MM, bo wydaje mi się, że go widziałam?? No chyba, że ma sobowtóra.
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
już po, jestem juz w Rzeszowie,,, brak słów by opisać to co dziś sie działo, nie mam weny, nikomu nie życzę takiego doswiadczenia.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Annabel
![]() A ja w piątek idę na badanie USG- boję się strasznie... |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem i też jestem zła z tego powodu, ale nic na to jak widać nie mogę poradzić. Tylko to imię może być (tak zdecydowaliśmy p długich debatach), nie moja wina, że imieniny Mikołaja są 06.12... Są co prawda kilka razy do roku, ale to bez sensu wyznaczać mu imieniny np. w maju, bo i tak wszyscy będą mu składać życzenia 06.12.
|
#4857 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam!
A małż na szkoleniu, miało być do srody ale do czwartku więc chata wolna ![]() Cytat:
Cytat:
A teraz każda jej to życzy, co za paradoks. A tak w ogóle Tola podczytuję twój wątek, bo tak myślałam, że nie bardzo będziesz chciała o tym pisać. A dlaczego kazał Ci się zgłosić w piątek, nie masz terminu na 10-tego? Chce Ci wywoływać poród, może lepiej nie?!
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem, o co mu chodzi. Ta wizyta była tak dziwna, nie opisałam wszystkiego, bo powoli brak mi juz słów na tego kolesia... Naprawdę momentami nie wiedziałam o co mu chodzi, ale to nieważne, kiedyś opowiem... A co do pt, to on twierdzi, że to niemożliwe już w ogóle żebym do tego czasu nie urodziła, no ale jakbym jakimś cudem nie urodziła jednak, to mam przyjechać do szpitala i on sprawdzi, czy się nic nie dzieje. A co do wywoływania to właśnie nie wiem, kilka razy coś sugerował, ale właśnie nie bardzo wiem, o co mu chodziło. Oj zaplątałam już strasznie, nieważne.
|
#4859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To teraz poród jest na żądanie? Lepiej dla Ciebie i dla Mikiego jak sam sobie zdecyduje kiedy chce wyjść. Moim zdaniem lekarze nie wróżki i nie przewidzą Ci dnia porodu, mogą się mylić, co zresztą widać po nim. Ale bliżej niz dalej! Ja jak byłam 3-go z wizytą u Taczały to mi powiedział, że wszystko pozamykane, nie ma rozwarcia, a 14-stego urodziłam, tak więc przez 11 dni dużo się zmieniło, u Ciebie już jest rozwarcie, to już coś. a dzidziuś sam będzie wiedział kiedy wyjść, może teraz czeka aż wyzdrowiejesz abyś miała siły.
|
|
#4860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież jeden prezent przynosi Mikołaj, a pozostałe rodzice i inni ![]() Moja siostra ma imieniny w Wigilię i dostaje co najmniej dwa prezenty - rano imieninowy z życzeniami, a potem jeszcze coś pod choinką znajduje, tak jak pozostali.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

się razem od
....
grr

ale to przez te dekoracje z masy cukrowej, zwykłe śmietanowe sa po 35zł/kg.

przykro mi...
A właśnie czy Twój mąż pracuje może w MM, bo wydaje mi się, że go widziałam?? No chyba, że ma sobowtóra.