|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
|
Kala pytałaś kiedy mam urodzinki to już Ci odpowiadam, że 1 kwietnia - tak, tak to nie żart :P już prawie 18-stka na karku
a dupa wielka jak u zaniedbanej czterdziestolatki Dziś byłam na zakupach - musiałam w końcu kupić jakieś spodnie, niestety rozmiar się nie zmienił i nadal spodnie numer 31 :/ ale jestem wielorybem... A pomyśleć, że jeszcze 1,5 roku temu było 28!. Ja nie wiem jak mogłam się tak zapuścić A dziś zgrzeszyłam z okazji dnia kobiet [który jest jutro, albo nawet za jakieś 50minut ] nasz jedyny chłopak w klasie (mam poza tym 26 dziewczynek ) kupił nam po batoniku tzw. mordoklejce czy jak kto woli ciągutce :P no i musiałam zjeść chłopak się tak postarał... ale to mnie nie usprawiedliwia buu. Ale widzę, że przynajmniej wy ładnie chudniecie ![]() jestem z Was bardzo dumna ;*
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
GobE - między innymi dlatego,że zawierają znacznie więcej węglowodanów niż pozostałe
a jak wiemy na redukcji staramy się nie łączyć węgli z tłuszczami natomiast resztę warzyw można łączyć z czym się chce
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
ale ja fasole jem sama, gotowana bez niczego... dobra jest;d
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chudniesz to oki
ale skoro jesz ją samą,to dodałabym do niej białko,bo te z fasoli jest pochodzenia roślinnego,niepełnowartoś ciowe
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4836 | |
|
Raczkowanie
|
Pewnie ze sie da
wszedzie maja klimatyzacje ![]() Na poludniowym koncu FL bylo 35st w grudniu Ja bym wybrala San Francisco, Kalifornia ..... marzenia. Cytat:
|
|
|
#4837 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale oczywiście na koniec dnia schrzaniłam, przyszli znajomi i wypiłam redsa i zjadłam trochę chipsów ![]() Ale jakoś to przeżyje ![]() Mam pytanie.. czy złe jest jak rano zjem jogurt naturalny z migdałami i z jakimś owocem (wiem że banany out ale np. kiwi, pomarańcz, jabłko). Czy taki posiłek jest bee? Cytat:
Mam na uczelni w barze takie super sałatki, z tuńczykiem, kurczakiem, fetą i szynką, ja jestem fanką tej z tuńczykiem ![]() W bershce maja bardzo małą rozmiarówke
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tym batonem się nie przejmuj....chociaż ja ze swojej strony nie cierpie krówek ![]() Cytat:
|
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
właśnie dlatego czasem
![]() mam stamtąd jedne jeansy (ale STRASZNIE duże (jak kupowałam były ok, ale teraz już są dużo za duże) - szok) i jedną bluzkę. reszta malutka ![]() 35st w grudniu? przepraszam, to ile jest w lipcu? ![]() uwielbiam się wygrzewać, z tego wniosek, że floryda to byłby dla mnie raj
|
#4840 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() noralnie brakuje mi silnej woli a juz mam dosc tych odstjacych boczkow i brzucha..moja waga jest niby tylko i az 4 kg wieksza od tej idealnej ale nie moge tego zrzucic pomozcie znalezc jakas dobra dietke- tylko taka zebym mogla faktycznieja stosowac bo brakuje mi naprawde motywacji do ograniczenia sie z tego co lubie..nie jem duzo i nie jem tlusto a i tak nie moge spasc, cwicze na silowni 2 razy w tyg minimalnie i nic- macie moze jakies przyklady dobrych cwiczen na silowni ?? pomozcie mi bo juz watpie w to ze kiedykolwiek schudne i pozbedne sie tego brzucha i tych wstretnych boczkowpozdrowionka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4841 |
|
Raczkowanie
|
Sobota. Czas podać wagę, ale w tym tygodniu mam z tym problem. Wczoraj wieczorem było 60,9 kg, a dzis rano 61,5 kg. Wiec nie wiem, którą wage zaliczyc. Decyzję pozostawiam Tobie.
A jak ktoś jest wegetraianiniem to też ma ograniczać straczkowe? Wydaje mi się, że nie, bo pełno- czy niepelnowartościowe, to zawsze białko. Ale oczywiscie moge się mylić. No i nadal nie pije kawy, siedzę sobie z herbatką i nawet już mnie nie ciagnie. Dostałam wczoraj od mojego ucznia (lat 8) tulipana i czekoladę ma Dzien Kobiet. Milke z orzechami i rodzynkami.... Mniam.... Nie ruszylam, ale ciągnie mnie, jak diabli. Tyle ze wiem,iż pożrę całą, dlatego staram sie jej nie zacząc. Miłego ważenia. |
|
|
|
#4842 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Witam w sobotę!
ja ważę się codziennie, zrobiłam sobie nową tabelę pomiarów - kiedyś miałam diete i zioła od dietetyka i kazał ważyć mi się rano i wieczorem. Ziół już dawno nie mam, dieta jeszcze gdzieś jest ale pamiętam, że trudno mi było się jej trzymać i że zakupy żywnościowe były bardzo drogie. ale efekty były - 4 kg w miesiąc! Teraz próbuję poprostu mniej jeść i wiecej sie ruszać. i już mam pierwsze wyniki z 75 spadłam na 73,5. tak muszę trzymać. Tyle rzeczy czeka na wiosnę, żeby je wyjąć z szafy ( aj nie powiem, ile fajowych widziałam w sklepach w kolekcjach wiosennych). Życzę Wam i sobie wytrwałości i nie tyle szybkiego co trwałego spadku kg
|
#4843 |
|
Raczkowanie
|
Sobota... buźka dla wszystkich
![]() Melduję, że nic nie ubyło. W związku z tym idę w poniedziałek zbadać tarczycę, bo mam wszystkie objawy niedoczynności. Albo hipohondrię, buahhha ...Co nie znaczy, że się poddaję, idę nabyć jakieś skakanki zaraz. Czekam, co napiszecie Wy, bo mnie to barrrdzo motywuje, żeby nie przestać
|
#4844 |
|
Rozeznanie
|
Ja się waże na starej wadze i jest... 70,1
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Heh sobota... A więc ważenie... U mnie ubyło tylko 0,5kg... Czyli jest 79
Po miesiacu odchudzania to już 5 kg Ważne że cały czas spada... Chociaż po trochu ale spada A nie idzie do góry A przez ten caaaly miesiac zgubiłam 5cm w udzie I like it |
|
|
|
#4846 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta kobietki
![]() ` u mnie nie za dobrze, nie ważę się dziś, bo pierwszy dzień okresu i wogóle... Lepiej się chyba nie dołować ![]() Na śniadanie zjadłam jogurt z garścią musli + 2 kiwi i popiłam czerwoną herbatą [jakoś udało mi się przyzwyczaić do niej bez dodawania cukru - kiedyś to było nie do pomyślenia :P a teraz nawet przechodzi przez gardło jakoś ] i zaraz chyba jeszcze wszamie jakiegoś owocka, bo mam ochotę
|
#4847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja waga stoji 88,7 ehh.. no ale zawsze jets taki moment w odchudzanku. a
|
|
|
#4848 |
|
Raczkowanie
|
U mnie waga taka jak wczoraj, czyli 61
Okres mam miec dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, to chyba nie możliwe, żeby mi się woda zbiarał w organiźmie ![]() Kurcze to gdybym wogóle nie patrzyła na to co jem i nie cwiczyła to przytyłabym chyba 5 kilogramów, a przecież jeszcze w styczniu tak robiłam i waga trzymała mi się na jednakowym poziomie 62/63 ![]() Ogólnie to troche się podłamałam.
|
#4849 |
|
Raczkowanie
|
Melduję posłusznie iż dzisiejsza waga to 58 kg
Yeah!!_________________________ __________________ 63...62...61...60...59...58...57...56...55...54...53 ...52 |
|
|
|
#4850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, codziennie jak jadę tramwajem na uczelnie przejeżdżam koło takiego malutkiego sklepu. I tam na wystawie pojawiła się piękna sukienka, bez ramiączek, myślę, że przed kolana w stylu marynarskim. Tzn cześć spódnic owa jest marszczona i przy pasię ma wielkiego czerwonego kwiata. Jest śliczna, do tego czerwone buty na obcasie..... Ale chciałabym w takiej wystąpić
|
|
#4851 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jutra wszystko wraca do normy
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was kobietki w Dzień Kobiet
Dzisiaj stanełam rano na wadze, myślałam że nic sie nie ruszy bo brzuch wielki jak balon i ciężko mi tak i jeszcze przed okresem a tu szok! na wadze... 62,8!! fakt w tamtym tyg się nie ważyłam. Kurcze ale to jest chyba niemożliwe..naprawde nie czuję, że schudłam!
|
#4854 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
Hej tez chcialabym dolaczyc do tych cotygodniowych "spowiedzi" i Melduje ze po 1,5 tyg odchudzania ubyło mi 2 kg!!
jak sie wazylam chyba w srode Połtora tygodnia temu to miałam 63 a teraz 61...Ciesze sie baaaaaaaardzo ![]() Cel to 53 kg Czy ktos przyrzadza jakas liste czy kazdy po prostu w sobote sie chwali ile zrzucił?
|
#4856 |
|
Zadomowienie
|
rybo (
) - jest lista, pojawia się w poniedziałek przy mnie proszę zanotować, że waga nadal stoi ![]() który to już tydzień? 4? ![]() eh. miłego dnia
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
hej to znowu ja.,, proboje wejsc w ten watek
wczoraj rosilam was o pomoc w walce z moimi kg ale zero odzewu..poradzcie jak najlepiej zrzucic zbedny tluszczyk zeby nie tracic nadziei dzieki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma jakiejś określonej diety, która na mur beton zagwarantuje zrzucenie wagi. Z mojej strony poleciłabym Tobie na początek zapoznanie się z głównymi zasadami zdrowego odchudzania zawartymi w wątkach podwieszonych (to pierwsze wątki w dziale głównym Dietetyki). Sprawdziłam na sobie że same trzymanie się tych zasad pomaga w zrzucaniu wagi. W razie pytań chętnie odpowiemy
You tell me that we all can change You tell me we can find something to wash the tears away.' Edytowane przez KOKAINA Czas edycji: 2008-03-08 o 17:03 |
|
|
|
|
#4859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
milutko musze poczytac mam nadzieje, ze mi to pomoze a jakie cwiczenia sa np najlepsze na brzuch i boczki?![]() buziaki
|
|
|
|
#4860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

jednym utrudnia chudnięcie,bo należy do roślin strączkowych,a jedni jedzą ją i mimo to ładnie chudną
Ale silna wola wygrała

Blada, zmęczona...kurcze bardzo brakuje mi węglowodanów.

A tym batonem się nie przejmuj....chociaż ja ze swojej strony nie cierpie krówek