![]() |
#4831 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
ashiva - widzę, że dodałaś fotki torebki AMY. Czy dobrze oddają kolor? jak wygląda w środku? Zadowolona jesteś z zakupu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6500520]I mam takie pytanie: Ma może któraś z was krem do ciała Zimowa Miękkość SSS??? BArdzo mnie ciekawi czy nawilża, bo szukam takiego kremiku (a nie będę miała okazji być przez 3 tygodnie w okolicach rossmanna, to nie będę mogła zakupić kremu a napaliłam się na jogurtowy bielendy)[/quote]
Ja mam ten krem..... Jak dla mnie jest bardzo dobry, ładnie nawilża i po nałożeniu pozostawia taką lekko tłustawą warstewkę. Ja stosuję go zazwyczaj na noc i jak wstaję rano to skóra jest nawilżona i mięciutka. Ogólnie zapach jest bardzo podobny do serii różowej, ale konsystencja bardziej gęsta. Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Rozeznanie
|
Ojjj maseczka kiwi&papaja jest suuuper!!!Nie dość,ze włosy są miękkie i zdrowo wyglądaja to jeszcze cudownie pachną!I ta cena!!!
Hosenko!!! Pamiętam,że zaopatrzyłaś się w nową dermabrazję.O efekty to jeszcze chyba za wsześnie,żebyś je opisywałą,ale mam inne pytanie: czy znalazłaś na opakowaniu jakieś przeciwskazania do jej używania albo szczególne wskazówki jak dbać o cerę w trakcie jej używania??? Borykam się z tą moją mieszaną kapryśna cerą i pomyślałam,ze może to mi pomoże,więc czekam na wszelkie opinie!!! ![]()
#4835 |
Raczkowanie
|
dzięki Wam za odp.
![]() justysiek - chyba nie kupię jednak tego balsamu do ust z avonu ![]() strasznie niezdecydowana jestem ![]() wczoraj chciałam taką pomadkę, dzisiaj taką ... jak kasiek1122 napisała o oriflame, to weszłam na stronkę, zobaczyłam katalog i znowu wszystko mi się odwidziało ^ ^ teraz chcę zamówić taki błyszczyk {zakochałam się w nim ![]() ![]() ale w katalogu to wszystko tak pięknie wygląda *.* kolorowe, jasne, żyć nie umierać.
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pudełeczku (zafoliowanym) jest ulotka ze szczegółowa intrukcją. Stosuje się ją 2-3 razy w tygodniu z tym że robi się 2 dni przewry między użyciami. Piszą tylko o nie eksponowaniu skóry na słońce - ja stosuję emulsję Avene spf 50+ dla ochrony ![]() Otrzymałam odpowiedz na maila w sprawie pierścionak Erin (przypomne ze nr 10 nie ma 15,67mm jak to jest w katalogu tylko 20 mm - przynajmniej ten który ja dostałam). Napisali, że zrobili już korektę faktury, bez odsyłania i dołacza prezenty przeprosinowe ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-02-05 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
hm.. kusisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
A jak ja w COKu obejrzałam tę Amy to się zniechęciłam.. Bo wcześniej w katalogu bardzo mi się spodobała, ale na żywo zrobiła wrażenie takiej niestarannie wykonanej (te wyłażące nitki, o których pisałyście - więc to nie kwestia felernego egzemplarza). Poza tym ja chyba jednak nie potrafiłabym nosić takiej maleńkiej torebki - takiej "w ręce". Torebki noszę na ramieniu, a tej w żaden sposób na ramię się założyć nie da
![]()
#4843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Rozeznanie
|
widziała któraś z Was parasolkę Cynthia Rowely ? Tak sie zastanawiam czy nie kupić jej na allegro
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item307518503_para...az_.html#photo hymm
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2008-02-05 o 22:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj w COKu i pooglądałam Biżuterię. Widziałam te nowe białe "perły" które są w tym katalogu- GWYNETH .Spodobał mi się ten komplet a szczególnie kolczyki i chyba je zamówię...boję się natomiast tego naszyjnika bo wydaje sie dosc masywny a ja jestem niska...
Wypróbowałam szminkę UCR "Sheer Naturale" i jest super! Mięciutką, ma dobry "poślizg", bardzo nawilża usta...nie ma mowy o podkreślaniu jakichs skórek i...kolor jest taki delikatny. Spodobała mi się też taka gruba kredka do powiek - odcień "Creamy ice" Super! Jasno różowa, przeciągnęłam nią raz po ręce i odcień był bardzo intensywny ( i ładny, jasny róż/biel)... |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Konto usunięte
|
Jula84,a ta szminka UCR nadaje jakiś połysk?W katalogu niby tak.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
A widzial ktos na zywo bizuterie AGNES?
Bo w k3 kolczyki sa 9.90 i mysle czy ich nie wziasc. Ale nie wiem czy nie sa tandetne zwykle takie czerwone koleczka.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4850 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam podobne odczucia! Wcześniejsze perełki były miększe, te zaś są twarde i nic praktycznie nie brazują twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Wtajemniczenie
|
Ja wypróbowałam tylko ten jeden odcień i tak - nadaje lekki połysk, jest miękka i chyba lepsza od wielu pomadek ochronnych. Byłam zdziwiona. Odcień Sheer Naturale - to takie leciutki różo-brąz-beż :-D Właściwie nie zmienia za bardzo koloru ust...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Raczkowanie
|
Ja mam na oku 3 torebki z Avonu: Beatrice (w k03 bedzie za 29,90zl)
![]() ![]() Cytat:
![]() [ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6500520]Co do maski kiwi i papaja to ona WYMIATA!!! Wczoraj sobie włosy smarłam, raz na miesiąc ostatecznie używam, to starcza mi na długo
![]() ![]() ![]() I mam takie pytanie: Ma może któraś z was krem do ciała Zimowa Miękkość SSS??? BArdzo mnie ciekawi czy nawilża, bo szukam takiego kremiku (a nie będę miała okazji być przez 3 tygodnie w okolicach rossmanna, to nie będę mogła zakupić kremu a napaliłam się na jogurtowy bielendy)[/quote] Cytat:
![]() ![]() a z K03 wogóle nie mam zamówień ![]() ![]()
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sobie kupię jakiś puszek w rossmanie, bo pędzelek mało aplikuje.
![]() |
#4855 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Wtajemniczenie
|
Mam do Hosenka* i do pozostałych posiadaczek rozświetlającej mozaiki pytanie, bo dostałam materiały informacyjne, a w nich następujący komunikat:
W katalogu 02/2008 na stronie 45 zamieszczone jest nieprawidłowe zdjęcie Rozświetlającej Mozaiki do twarzy (13268), na którym widoczne jest lusterko wewnątrz opakowania. W rzeczywistości produkt nie zawiera lusterka. Prosimy o przekazanie tej informacji Państwa Klientom. czy rzeczywiście nie ma lusterka, bo na Allegro widziałam fotki z lusterkiem, ale być może to były wcześniejsze wersje, robione na Zachód ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
torba Beatrice w kat.3 jest w cenie 39,9zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Rozeznanie
|
Moja klientka zamawiała i mozaika nie miała lusterka, nawet w papierach od avonu jest chyba wspomniane że nie ma lusterka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.