Wszystko o Avonie II - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-05, 18:32   #4831
justysiek
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie z innej beczki-jak używacie perełek brązujących? Ja mam chyba jakiś bubel bo są tak twarde, że nie bardzo chcą nabrać się na pędzel (używam tego arabian glow) i w ogóle nie brązują mojej twarzy. Nie należę do bledziochów, ale jakoś bardzo opalona też nie jestem, więc czemu ich nie widać u mnie??
Ojoj, a to dziwna sprawa, mam perelki juz od dluzszego czasu i bez problemu je nabieram i sa widoczne na twarzy, wrecz uzywam ich dosc ostroznie i oszczednie, zeby nie przesadzic. Moze jakies felerne opakowanie sie Tobie trafilo?

Cytat:
Napisane przez ichiko Pokaż wiadomość
zastanawiam się, czy nie kupić jakiegoś balsamu do ust.
{bo niestety smackers'y nie wypaliły}
może byście się pochwaliły jakie macie?
co o nich sądzicie? działanie, zapach?
głównie chodzi mi o mango/ wanilię.
Mango mam, ale jeszcze nie wyprobowalam. Zuzylam natomiast brzoskwinie i wanilie i ze swojej strony nie polecam, zwlaszcza po wanilii mam suche, szczypiace usta Ichiko, moze lepiej kupic jakas Bebe? Bo one sa bardzo dobre, zwlaszcza rozana. Ja odradzam te Avonowe Ale decyzje pozostawiam Tobie
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 18:35   #4832
margo80
Zakorzenienie

ashiva - widzę, że dodałaś fotki torebki AMY. Czy dobrze oddają kolor? jak wygląda w środku? Zadowolona jesteś z zakupu?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 18:36   #4833
mgpoziomka
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6500520]I mam takie pytanie: Ma może któraś z was krem do ciała Zimowa Miękkość SSS??? BArdzo mnie ciekawi czy nawilża, bo szukam takiego kremiku (a nie będę miała okazji być przez 3 tygodnie w okolicach rossmanna, to nie będę mogła zakupić kremu a napaliłam się na jogurtowy bielendy)[/quote]

Ja mam ten krem..... Jak dla mnie jest bardzo dobry, ładnie nawilża i po nałożeniu pozostawia taką lekko tłustawą warstewkę. Ja stosuję go zazwyczaj na noc i jak wstaję rano to skóra jest nawilżona i mięciutka.
Ogólnie zapach jest bardzo podobny do serii różowej, ale konsystencja bardziej gęsta. Polecam!
Stary 2008-02-05, 18:42   #4834
aiso87
Rozeznanie

Ojjj maseczka kiwi&papaja jest suuuper!!!Nie dość,ze włosy są miękkie i zdrowo wyglądaja to jeszcze cudownie pachną!I ta cena!!!

Hosenko!!! Pamiętam,że zaopatrzyłaś się w nową dermabrazję.O efekty to jeszcze chyba za wsześnie,żebyś je opisywałą,ale mam inne pytanie: czy znalazłaś na opakowaniu jakieś przeciwskazania do jej używania albo szczególne wskazówki jak dbać o cerę w trakcie jej używania??? Borykam się z tą moją mieszaną kapryśna cerą i pomyślałam,ze może to mi pomoże,więc czekam na wszelkie opinie!!!

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 18:59   #4835
ichiko
Raczkowanie

dzięki Wam za odp.

justysiek - chyba nie kupię jednak tego balsamu do ust z avonu
strasznie niezdecydowana jestem
wczoraj chciałam taką pomadkę, dzisiaj taką ...
jak kasiek1122 napisała o oriflame, to weszłam na stronkę, zobaczyłam katalog i znowu wszystko mi się odwidziało ^ ^
teraz chcę zamówić taki błyszczyk {zakochałam się w nim } ... i jeszcze kilka innych rzeczy {może do jutra mi przejdzie, bo inaczej zbankrutuje }

ale w katalogu to wszystko tak pięknie wygląda *.*
kolorowe, jasne, żyć nie umierać.
Stary 2008-02-05, 19:04   #4836
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
Hosenko!!! Pamiętam,że zaopatrzyłaś się w nową dermabrazję.O efekty to jeszcze chyba za wsześnie,żebyś je opisywałą,ale mam inne pytanie: czy znalazłaś na opakowaniu jakieś przeciwskazania do jej używania albo szczególne wskazówki jak dbać o cerę w trakcie jej używania??? Borykam się z tą moją mieszaną kapryśna cerą i pomyślałam,ze może to mi pomoże,więc czekam na wszelkie opinie!!!
Narazie użyłam jej raz.

W pudełeczku (zafoliowanym) jest ulotka ze szczegółowa intrukcją. Stosuje się ją 2-3 razy w tygodniu z tym że robi się 2 dni przewry między użyciami.
Piszą tylko o nie eksponowaniu skóry na słońce - ja stosuję emulsję Avene spf 50+ dla ochrony

Otrzymałam odpowiedz na maila w sprawie pierścionak Erin (przypomne ze nr 10 nie ma 15,67mm jak to jest w katalogu tylko 20 mm - przynajmniej ten który ja dostałam). Napisali, że zrobili już korektę faktury, bez odsyłania i dołacza prezenty przeprosinowe

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-02-05 o 20:59
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 19:17   #4837
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
ashiva - widzę, że dodałaś fotki torebki AMY. Czy dobrze oddają kolor? jak wygląda w środku? Zadowolona jesteś z zakupu?
tak, torebeczka mała, bardzo zgrabna, kolor to ciemna ciepła czerwień (w K3 kolor bardziej odpowiada rzeczywistemu niż w k2) na moich fotkach lampa trochę go rozjaśniła, materiał wygląda ja sztruks, z przodu ma dwie kieszonki zapinane na zatrzask, w środku ma tylko kieszonkę na telefon, zapinana na zamek, jest naprawdę słodziutka jedyny mankament to to, że tak była zapakowana, że trochę ma pogniecione rączki i to obszycie wokół zamka no i w niektórych miejscach ma wystające niteczki ale nie specjalnie mi to przeszkadza bo można je uciąć
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 19:33   #4838
margo80
Zakorzenienie

hm.. kusisz poważnie się nad nią zastanawiam, ale poczekam jeszcze, bo wygrałam na allegro inną czerwoną i nie wiem po co byłby mi dwie

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 20:38   #4839
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
tak, torebeczka mała, bardzo zgrabna, kolor to ciemna ciepła czerwień (w K3 kolor bardziej odpowiada rzeczywistemu niż w k2) na moich fotkach lampa trochę go rozjaśniła, materiał wygląda ja sztruks, z przodu ma dwie kieszonki zapinane na zatrzask, w środku ma tylko kieszonkę na telefon, zapinana na zamek, jest naprawdę słodziutka jedyny mankament to to, że tak była zapakowana, że trochę ma pogniecione rączki i to obszycie wokół zamka no i w niektórych miejscach ma wystające niteczki ale nie specjalnie mi to przeszkadza bo można je uciąć
też zamówiłam ta czerwoną AMY, i na mojej rowniez niteczki wychodzą, ale generalnie jest bardzo ładna, na lato bedzie w sam raz
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 20:56   #4840
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Mango mam, ale jeszcze nie wyprobowalam. Zuzylam natomiast brzoskwinie i wanilie i ze swojej strony nie polecam, zwlaszcza po wanilii mam suche, szczypiace usta Ichiko, moze lepiej kupic jakas Bebe? Bo one sa bardzo dobre, zwlaszcza rozana. Ja odradzam te Avonowe Ale decyzje pozostawiam Tobie
Mango jest dosyć tłusta. I zostawia trochę słodki posmak na ustach jak już ktoś pisał.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 21:13   #4841
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość
Ja mam ten krem..... Jak dla mnie jest bardzo dobry, ładnie nawilża i po nałożeniu pozostawia taką lekko tłustawą warstewkę. Ja stosuję go zazwyczaj na noc i jak wstaję rano to skóra jest nawilżona i mięciutka.
Ogólnie zapach jest bardzo podobny do serii różowej, ale konsystencja bardziej gęsta. Polecam!
Oooo! Geniusz!!! Dziękuję Właśnie takiego szukałam a zapach różowego SSS mi bardzo pasuje. Mam suchą skórę i potrzebuję właśnie gęstych kremów, które pozostawiają warstewkę Cudnie Dziękować jeszcze raz
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 21:14   #4842
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

A jak ja w COKu obejrzałam tę Amy to się zniechęciłam.. Bo wcześniej w katalogu bardzo mi się spodobała, ale na żywo zrobiła wrażenie takiej niestarannie wykonanej (te wyłażące nitki, o których pisałyście - więc to nie kwestia felernego egzemplarza). Poza tym ja chyba jednak nie potrafiłabym nosić takiej maleńkiej torebki - takiej "w ręce". Torebki noszę na ramieniu, a tej w żaden sposób na ramię się założyć nie da
Stary 2008-02-05, 21:43   #4843
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
A jak ja w COKu obejrzałam tę Amy to się zniechęciłam.. Bo wcześniej w katalogu bardzo mi się spodobała, ale na żywo zrobiła wrażenie takiej niestarannie wykonanej (te wyłażące nitki, o których pisałyście - więc to nie kwestia felernego egzemplarza). Poza tym ja chyba jednak nie potrafiłabym nosić takiej maleńkiej torebki - takiej "w ręce". Torebki noszę na ramieniu, a tej w żaden sposób na ramię się założyć nie da
o i tu się mylisz, torebeczka jest idealna do noszenia na ramię, nie za długa nie za krótka, oczywiście nie nadaje się na płaszcz to oczywiste, ale na lato będzie w sam raz do noszenia na ramię, no przynajmniej dla mnie
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 22:14   #4844
paulinkosia
Rozeznanie

widziała któraś z Was parasolkę Cynthia Rowely ? Tak sie zastanawiam czy nie kupić jej na allegro Ladna,kolorowa..tylko czy wytrzymała..czy się nie rozleci przy pierwszej wichurze i ta rączka to ta z tych krótkich sądząc po foto co nie?

http://allegro.pl/item307518503_para...az_.html#photo
hymm

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2008-02-05 o 22:16 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 22:24   #4845
Anka :)
Wtajemniczenie

Hej Dziewczynki Na Katalogach wkleiłam pare fotek czyli zdjęcia błyszczyka Mauvelous Metal (mialyscie racje - jest super ) , cienia o konsystencji musu pacific pearl oraz portfelika Effia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 22:54   #4846
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Narazie użyłam jej raz.

W pudełeczku (zafoliowanym) jest ulotka ze szczegółowa intrukcją. Stosuje się ją 2-3 razy w tygodniu z tym że robi się 2 dni przewry między użyciami.
Piszą tylko o nie eksponowaniu skóry na słońce - ja stosuję emulsję Avene spf 50+ dla ochrony

Otrzymałam odpowiedz na maila w sprawie pierścionak Erin (przypomne ze nr 10 nie ma 15,67mm jak to jest w katalogu tylko 20 mm - przynajmniej ten który ja dostałam). Napisali, że zrobili już korektę faktury, bez odsyłania i dołacza prezenty przeprosinowe
ciekawa jestem co im napisałaś bo mi zawsze piszą w odpowiedzi ze mam sama wysłać im ehhh jak coś oni zawalą chyba nie mam siły przekonywania
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 06:07   #4847
Jula84
Wtajemniczenie

Byłam wczoraj w COKu i pooglądałam Biżuterię. Widziałam te nowe białe "perły" które są w tym katalogu- GWYNETH .Spodobał mi się ten komplet a szczególnie kolczyki i chyba je zamówię...boję się natomiast tego naszyjnika bo wydaje sie dosc masywny a ja jestem niska...

Wypróbowałam szminkę UCR "Sheer Naturale" i jest super! Mięciutką, ma dobry "poślizg", bardzo nawilża usta...nie ma mowy o podkreślaniu jakichs skórek i...kolor jest taki delikatny.

Spodobała mi się też taka gruba kredka do powiek - odcień "Creamy ice" Super! Jasno różowa, przeciągnęłam nią raz po ręce i odcień był bardzo intensywny ( i ładny, jasny róż/biel)...
Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 06:22   #4848
201701160947
Konto usunięte

Jula84,a ta szminka UCR nadaje jakiś połysk?W katalogu niby tak.
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 06:28   #4849
ilo16na
Zakorzenienie

A widzial ktos na zywo bizuterie AGNES?
Bo w k3 kolczyki sa 9.90 i mysle czy ich nie wziasc.

Ale nie wiem czy nie sa tandetne zwykle takie czerwone koleczka.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 06:56   #4850
gosus
Rozeznanie

Cytat:
A ja mam pytanie z innej beczki-jak używacie perełek brązujących? Ja mam chyba jakiś bubel bo są tak twarde, że nie bardzo chcą nabrać się na pędzel (używam tego arabian glow) i w ogóle nie brązują mojej twarzy. Nie należę do bledziochów, ale jakoś bardzo opalona też nie jestem, więc czemu ich nie widać u mnie??
Witam
Mam podobne odczucia! Wcześniejsze perełki były miększe, te zaś są twarde i nic praktycznie nie brazują twarzy.
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 07:16   #4851
Jula84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silva Pokaż wiadomość
Jula84,a ta szminka UCR nadaje jakiś połysk?W katalogu niby tak.
Ja wypróbowałam tylko ten jeden odcień i tak - nadaje lekki połysk, jest miękka i chyba lepsza od wielu pomadek ochronnych. Byłam zdziwiona. Odcień Sheer Naturale - to takie leciutki różo-brąz-beż :-D Właściwie nie zmienia za bardzo koloru ust...
Stary 2008-02-06, 07:31   #4852
kwiatek04
Raczkowanie

Ja mam na oku 3 torebki z Avonu: Beatrice (w k03 bedzie za 29,90zl) , Amy i Brianna. Kiedys mi sie w ogole torebki Avonu nie podobaly, a teraz 3 na raz

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
widziała któraś z Was parasolkę Cynthia Rowely ? Tak sie zastanawiam czy nie kupić jej na allegro Ladna,kolorowa..tylko czy wytrzymała..czy się nie rozleci przy pierwszej wichurze i ta rączka to ta z tych krótkich sądząc po foto co nie?

http://allegro.pl/item307518503_para...az_.html#photo
hymm
Parasolka jest beznadziejna i zapewnie przy pierwszym silniejszym wietrze sie rozleci Raczka jest krotka

[
kwiatek04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 07:51   #4853
asia_z
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6500520]Co do maski kiwi i papaja to ona WYMIATA!!! Wczoraj sobie włosy smarłam, raz na miesiąc ostatecznie używam, to starcza mi na długo i efekt jest powalający Włosy się niesamowicie lekko rozczesują, są bardzo miękkie, pięknie się świecą, pachną i wyglądają bardzo zdrowo a jeszcze używam po każdym myciu serum AT na końcówki, to w ogóle na włosy nie narzekam

I mam takie pytanie: Ma może któraś z was krem do ciała Zimowa Miękkość SSS??? BArdzo mnie ciekawi czy nawilża, bo szukam takiego kremiku (a nie będę miała okazji być przez 3 tygodnie w okolicach rossmanna, to nie będę mogła zakupić kremu a napaliłam się na jogurtowy bielendy)
[/quote]

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość
ja też miałam ten krem. jednak on nie dla mnie. nie lubię zapachu tej serii i ta warstewka też mnie denerwowała ale ogólnie to jest całkiem dobry. mimo że mnie nie podpasował to polecam
a z K03 wogóle nie mam zamówień 2 tygodnie zostały niecałe, a wszyscy tylko oglądają katalog i nic nie zamawiają lipa
Stary 2008-02-06, 07:53   #4854
xal
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myślałam że to tylko ja tak mam ...
Chyba sobie kupię jakiś puszek w rossmanie, bo pędzelek mało aplikuje.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 07:54   #4855
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
Ja wypróbowałam tylko ten jeden odcień i tak - nadaje lekki połysk, jest miękka i chyba lepsza od wielu pomadek ochronnych. Byłam zdziwiona. Odcień Sheer Naturale - to takie leciutki różo-brąz-beż :-D Właściwie nie zmienia za bardzo koloru ust...
Aha ok. dzięki.
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 07:55   #4856
MaT
Wtajemniczenie

Mam do Hosenka* i do pozostałych posiadaczek rozświetlającej mozaiki pytanie, bo dostałam materiały informacyjne, a w nich następujący komunikat:
W katalogu 02/2008 na stronie 45 zamieszczone jest nieprawidłowe zdjęcie Rozświetlającej Mozaiki do twarzy (13268), na którym widoczne jest lusterko wewnątrz opakowania.
W rzeczywistości produkt nie zawiera lusterka.
Prosimy o przekazanie tej informacji Państwa Klientom.
czy rzeczywiście nie ma lusterka, bo na Allegro widziałam fotki z lusterkiem, ale być może to były wcześniejsze wersje, robione na Zachód ??
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:00   #4857
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatek04 Pokaż wiadomość
Ja mam na oku 3 torebki z Avonu: Beatrice (w k03 bedzie za 29,90zl) , Amy i Brianna. Kiedys mi sie w ogole torebki Avonu nie podobaly, a teraz 3 na raz

Parasolka jest beznadziejna i zapewnie przy pierwszym silniejszym wietrze sie rozleci Raczka jest krotka

[

torba Beatrice w kat.3 jest w cenie 39,9zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:27   #4858
Jula84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Mam do Hosenka* i do pozostałych posiadaczek rozświetlającej mozaiki pytanie, bo dostałam materiały informacyjne, a w nich następujący komunikat:
W katalogu 02/2008 na stronie 45 zamieszczone jest nieprawidłowe zdjęcie Rozświetlającej Mozaiki do twarzy (13268), na którym widoczne jest lusterko wewnątrz opakowania.
W rzeczywistości produkt nie zawiera lusterka.
Prosimy o przekazanie tej informacji Państwa Klientom.
czy rzeczywiście nie ma lusterka, bo na Allegro widziałam fotki z lusterkiem, ale być może to były wcześniejsze wersje, robione na Zachód ??
Ja wczoraj w Coku oglądałam tą mozaikę i miała lusterko...
Stary 2008-02-06, 08:36   #4859
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj w Coku oglądałam tą mozaikę i miała lusterko...
dlatego pytam, bo nie chcę klientce wody z mózgu robić, a coś mi się wydaje, że podobnie jak błyszczyki z jojobą, alternatywne będą te mozaiki, bo niby skąd nagle bez lusterka
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:46   #4860
Ulaczek
Rozeznanie

Moja klientka zamawiała i mozaika nie miała lusterka, nawet w papierach od avonu jest chyba wspomniane że nie ma lusterka
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości