Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-03, 19:29   #4831
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D

Rav to trzymam kciuki, żeby przedstawili Ci korzystną ofertę

Rav mam do Ciebie 'romans" w związku z FreeMind...
Stary 2008-03-03, 19:41   #4832
rav12345
Wtajemniczenie

No to dawaj twin...
Stary 2008-03-03, 19:46   #4833
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Tak, ale i droga przyjemność (szczególnie jeśli chodzi o obiektywy canonowskie). Na szczęście mamy USA, co?

Moja droga każda dobra firma się ceni Moje Minolty i Sony też mają niezłe ceny Ale ja też mam je z USA

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 19:50   #4834
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
No to dawaj twin...
nauczyłam się już w nim tworzyć mapę. Stworzyłam ją. Jednak nie mogę jej ładnie ustawić, gdyż jak ruszę jedną chmurkę rozwala się cała konstrukcja... poza tym jak nie mogę dopasować rozmiaru tak, aby wydrukowało mi się na stronie A4...
Stary 2008-03-03, 19:51   #4835
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Moja droga każda dobra firma się ceni Moje Minolty i Sony też mają niezłe ceny Ale ja też mam je z USA
Sorry, że tak się wcinam... Czyli w USA sprzęt foto jest tańszy niż w Polsce? Jeśli tak to mniej więcej o ile procent?
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 19:52   #4836
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja też mam je z USA
No ależ ja przecież do tego piję :P

Ja kiedyś porównywałam Canona do Nikona, i wyszło mi że u nikona ciut taniej, a jakość ta sama... Na szczęście ten obiektyw który chcę teraz jest jednym z tańszych (280$), a wersja 1.8 kosztuje tylko 70$ (ale ponoć jest strasznie plastikowa i rozpada się po roku). Niestety na Sonym się dobrze nie znam. Miałam małe kompaktowe cyfrówki - i spisywały się idealnie.

EDIT: poprawka - obiektywy są już droższe o ciut. więcej poniżej

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
nauczyłam się już w nim tworzyć mapę. Stworzyłam ją. Jednak nie mogę jej ładnie ustawić, gdyż jak ruszę jedną chmurkę rozwala się cała konstrukcja... poza tym jak nie mogę dopasować rozmiaru tak, aby wydrukowało mi się na stronie A4...
No więc jeśli chodzi o zmianę układu - tutaj może być problem. FreeMind nie radzi sobie z tym najlepiej...

Jeśli chodzi o wydruk - ja konwertowałam to najpierw do .pdf albo do .jpg i wtedy opcje wydruku kontrolowałam sama, otwierając ten pdf czy jpg w Adobe Acrobacie. Przy dużych mapach format A4 może być za malutki - czcionka będzie mikroskopijna.

Jeśli zaś koniecznie zależy ci na zrobieniu mapy w jakimś ciekawym układzie... ech. Polecam ściągnąć wersję próbną ConceptDraw Mindmap - to narzędzie jest boskie (łatwiusieńko robi się w nim świetnie wyglądające mapy), ale niestety po 30dniach próbka wygasa. I albo płacisz za licencję, albo piracisz. Dlatego ja przerzuciłam się na FreeMind.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Sorry, że tak się wcinam... Czyli w USA sprzęt foto jest tańszy niż w Polsce? Jeśli tak to mniej więcej o ile procent?
Dla przykładu:
Canon 400d body: Polska = 1700zł (allegro), USA = 530$ =~ 1325zł (amazon)
Canon 50mm /1.8: Polska = 320zł (allegro), USA = 86$ =~ 210zł (amazon)
Canon 50mm/1.4: Polska = 1200zł (allegro), USA = 310$ = 775zł (amazon)
Stary 2008-03-03, 19:59   #4837
Madlen__18
Zakorzenienie

A ja właśnie wróciłam z naszego mieszkania
Masa rzeczy do remontu, ale Tż jest tak podjarany, że jutro będziemy tam od 8 rano
I do soboty wszystko będzie wyniesione i założone folia pod malowanie.
Mamy prześwietne humory..staliśmy w pomieszczeniu przytuleni i pokazywaliśmy palcem :tu będzie stół, a tu sofa..."
Świetne!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 20:01   #4838
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kiedyś porównywałam Canona do Nikona, i wyszło mi że u nikona ciut taniej, a jakość ta sama... Na szczęście ten obiektyw który chcę teraz jest jednym z tańszych (280$), a wersja 1.8 kosztuje tylko 70$ (ale ponoć jest strasznie plastikowa i rozpada się po roku). Niestety na Sonym się dobrze nie znam. Miałam małe kompaktowe cyfrówki - i spisywały się idealnie.

No więc jeśli chodzi o zmianę układu - tutaj może być problem. FreeMind nie radzi sobie z tym najlepiej...

Jeśli chodzi o wydruk - ja konwertowałam to najpierw do .pdf albo do .jpg i wtedy opcje wydruku kontrolowałam sama, otwierając ten pdf czy jpg w Adobe Acrobacie. Przy dużych mapach format A4 może być za malutki - czcionka będzie mikroskopijna.

Jeśli zaś koniecznie zależy ci na zrobieniu mapy w jakimś ciekawym układzie... ech. Polecam ściągnąć wersję próbną ConceptDraw Mindmap - to narzędzie jest boskie (łatwiusieńko robi się w nim świetnie wyglądające mapy), ale niestety po 30dniach próbka wygasa. I albo płacisz za licencję, albo piracisz. Dlatego ja przerzuciłam się na FreeMind.
Dzięki Rav 30 dni mi wystarczy, bo w kwietniu już koniec robienia mapek
Stary 2008-03-03, 20:07   #4839
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wcinasz? Gadamy sobie a ty sie dołączasz
Zapłaciliśmy jakieś 65% ceny polskiej. Biorąc pod uwagę, że kupiliśmy 2 szkła i lampę to już robi sporą róznicę w cenie
Trzeci obiektyw ustrzeliliśmy w Polsce
Tylko musisz brać jedną sprawę pod uwagę my nie płaciliśmy za wysyłkę tego do Polski oraz za cło i VAT pobierane przy przesyłce sprzetu do Polski ( a to koszt powyzej 30% ceny). Ktoś nam ten sprzęt tu dostarczył.
Gdybyś miała kupować to z wysyłką, nie jest to opłacalne. Tym bardziej, że nie masz na to gwarancji europejski.

Cytat:

A ja się nie zorientowałam

Sony to teraz Konica Minolta może to ci mówi więcej. Bo firma Sony wchłonęła dział foto Konicki Minolty

Stary 2008-03-03, 20:12   #4840
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

Opowiem wam jeszcze o tym dentyście.
(...)

Ogólnie czeka mnie wydatek rzędu 5 000$ , by doprowadzić moją szczenkę do stanu idealnego. Tż ma mniej ubytków, i nie ma problemu z dziąsłami, ale za to 4 korony do założenia = ok. 6 000$. Ja walkę zaczynam od jutra...
jestem w szoku, piszesz tu o rzeczach o których nie słyszałam, z przerażeniem pomyślałam o swoich zębach które niby są ok,

Cytat:

Kurcze ja też mam ten irygator ale przyznam, że nie używam systematycznie.. A dentysta polecał to używać? Pewnie dobrze działa na dziąsła tak?

oglądnęłam toto na stronce ale nie wiem jak to się używa - czy to dmucha jakimś powietrzem z wodą po zębach (coś jak u denta)?
i gdzie to można kupić? bo ja o tym wcześniej nie słyszałam

Cytat:
Ja mam często słomiany zapał, więc nie chciałam inwestować w super obiektyw, żeby nie utopić pieniędzy w coś, czego nie będę używać. No ale, teraz wiem, że to pasja a nie słomiany zapał. Pokompletuję więc z wolna obiektywy (właśnie stałe), i za rok-dwa przerzucę się na jakieś lepsze body.
hehe mam to samo, chciałabym się poświęcić bardziej foceniu, ale kończy się na zamiarach, dlatego mimo że korci mnie lustrzanka powiedziałam sobie - dopóki nie nauczysz się dobrze robić zdjęć nie kupuj!!!

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam z naszego mieszkania
Masa rzeczy do remontu, ale Tż jest tak podjarany, że jutro będziemy tam od 8 rano
I do soboty wszystko będzie wyniesione i założone folia pod malowanie.
Mamy prześwietne humory..staliśmy w pomieszczeniu przytuleni i pokazywaliśmy palcem :tu będzie stół, a tu sofa..."
Świetne!
super sprawa

kulbit też myślałam o ściągnięciu sprzętu z USA ale trochę martwiłby mnie brak gwarancji co przy takiej inwestycji trochę ryzykowne,
w każdym razie póki co skupiam się na nauce a jak sama przed sobą zdam egzamin inwestuje w sprzęt

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 20:17   #4841
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja mam stresa
mama jutro dostaje okres i teraz każdy jest u nas w napieciu czy nie powtorzy sie sytuacja sprzed misiąca mama jutro nie idzie do pracy, bedzie lezała tylko w domku, od 3 tygodni bierze tez leki dla kobiet ze zbyt obfitą miesiączką. jejku mam nadzieje, ze bedzie dobrze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 20:20   #4842
rav12345
Wtajemniczenie

Hahaha, a powiem wam, że jak mi dentysta to wszystko wyliczał, to ja byłam taka: .... i wmyślach miałam "Ale, ale, ale za to to ja bym miała 10 obiektywów" No nic, na pewno wszystkiego w tym roku nie zrobię (ósemki zostawię na przyszły rok).

Madlen - znam tę frajdę. My wczoraj byliśmy w IKEI po meble do sypialni. Nareszczcie nie śpimy na podłodze. Jak już skręciliśmy mebelki, to co chwilę biegaliśmy do sypialni żeby się napatrzeć. Tacy byliśmy uradowani . Pięknie nam wszystko wyszło... i niestety skończyliśmy tym akcentem meblowanie się.
Stary 2008-03-03, 20:24   #4843
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wcinasz? Gadamy sobie a ty sie dołączasz
Zapłaciliśmy jakieś 65% ceny polskiej. Biorąc pod uwagę, że kupiliśmy 2 szkła i lampę to już robi sporą róznicę w cenie
Trzeci obiektyw ustrzeliliśmy w Polsce
Tylko musisz brać jedną sprawę pod uwagę my nie płaciliśmy za wysyłkę tego do Polski oraz za cło i VAT pobierane przy przesyłce sprzetu do Polski ( a to koszt powyzej 30% ceny). Ktoś nam ten sprzęt tu dostarczył.
Gdybyś miała kupować to z wysyłką, nie jest to opłacalne. Tym bardziej, że nie masz na to gwarancji europejski.
Wow, to faktycznie różnica jest . No, spodziewałam się, że gdybym chciała sobie zamówić z Polski to jakoś rewelacyjnie na tym nie wyjdę, ale w końcu od czego są znajomi w USA

Skoro już w temacie cen za granicą... Wiecie może czy opłaca się kupować pierścionek w Anglii? TŻ coś tam sobie planuje i pytał mnie o to, ale ja nie mam pojęcia
Stary 2008-03-03, 20:27   #4844
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja mam stresa
mama jutro dostaje okres i teraz każdy jest u nas w napieciu czy nie powtorzy sie sytuacja sprzed misiąca mama jutro nie idzie do pracy, bedzie lezała tylko w domku, od 3 tygodni bierze tez leki dla kobiet ze zbyt obfitą miesiączką. jejku mam nadzieje, ze bedzie dobrze
Będzie dobrze Madziu

Cytat:
Wow, to faktycznie różnica jest . No, spodziewałam się, że gdybym chciała sobie zamówić z Polski to jakoś rewelacyjnie na tym nie wyjdę, ale w końcu od czego są znajomi w USA
No róznica jest! Tylko pamietaj nie masz gwarancji.

Stary 2008-03-03, 20:31   #4845
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze Madziu
mam nadzieje. jestem dobrej mysli, ale stres wiadomo jest

Stary 2008-03-03, 20:38   #4846
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
No róznica jest! Tylko pamietaj nie masz gwarancji.
Ja i tak zawsze gubię gwarancje więc na jedno wychodzi . Nie no, może nie zawsze, w tej chwili mam gwarancje na klapki basenowe (2 lata ), ale za to waga elektroniczna stoi pod ścianą i straszy jakimiś dziwnymi znazkami gdy się na nią wejdzie, niby na gwarancji, ale papierek przepadł i po sprawie
Stary 2008-03-03, 20:40   #4847
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Skoro już w temacie cen za granicą... Wiecie może czy opłaca się kupować pierścionek w Anglii? TŻ coś tam sobie planuje i pytał mnie o to, ale ja nie mam pojęcia
Nie wiem jakie są ceny w UK. W USA pierścionki są drogie, ale design jest niesamowity - nieporównywalny z Polskim (oczywiście co kto woli). Może więc w UK jest podobnie - może mają ciekawe wzory, a ceny są bliższe Polsce ?

Madzia - z mamą będzie wszystko w porządku. Skoro zaopiekował się nią lekarz, i widzę że i wy o nią się troszczycie, to teraz może być tylko lepiej.
Stary 2008-03-03, 20:40   #4848
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
mam nadzieje. jestem dobrej mysli, ale stres wiadomo jest
będę mocno trzymać kciuki, by było wszystko dobrze.
nie obiecam, bo tak naprawę nikt tego nie wie, prawda?
i nie będę wmawiać, że nie ma się czym martwić.
ale ciepłe myśli wysyłam.
dużo.

ps. pamiętałaś o mej prośbie?

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 20:47   #4849
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia - z mamą będzie wszystko w porządku. Skoro zaopiekował się nią lekarz, i widzę że i wy o nią się troszczycie, to teraz może być tylko lepiej.
Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
będę mocno trzymać kciuki, by było wszystko dobrze.
nie obiecam, bo tak naprawę nikt tego nie wie, prawda?
i nie będę wmawiać, że nie ma się czym martwić.
ale ciepłe myśli wysyłam.
dużo.
dzieki dziewczyny własnie mama do mnie dzwonil, ze sie denerwuje, alepowiedziałam, jej ze napewno bedzie wszytsko dobrze, aby jutro lezała w domu i nic nie robiła. kurcze, szkoda ze nie moge byc jutro z nia, bym obiadek zrobiła itp.
p.s. ja tez jutro okres dostaje, ale jak narazie nic nie dostaje (my z mamą zawsze mamy tego samego dnia

et-ka tak pamietam zaraz ci odpisze, bo kurcze urwanie głowy mam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 20:48   #4850
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jakie są ceny w UK. W USA pierścionki są drogie, ale design jest niesamowity - nieporównywalny z Polskim (oczywiście co kto woli). Może więc w UK jest podobnie - może mają ciekawe wzory, a ceny są bliższe Polsce ?
No to wszystko wyjdzie w praniu . Szczerze mówiąc wolałabym żeby TŻ kupił w Anglii . Po zarobieniu kaski dostałabym pierścionek, spakowalibyśmy graty, do Polski pochwalić się rodzicom i nad jakieś ciepłe morze... A jeśli nie kupi to wrócimy do Polski i TŻ przez 2 tygodnie będzie przeżywał zakup, potem ten cały cyrk związany z zaręczynami i pewnie tyle czasu zejdzie, że nawet nie będę miała na co wydać pieniędzy bo już nie zdarzymy wyjechać .
Kurczę, myślę o takich rzeczach, a TŻ pewnie do tego czasu się rozmyśli
Stary 2008-03-03, 20:53   #4851
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
dzieki dziewczyny własnie mama do mnie dzwonil, ze sie denerwuje, alepowiedziałam, jej ze napewno bedzie wszytsko dobrze, aby jutro lezała w domu i nic nie robiła. kurcze, szkoda ze nie moge byc jutro z nia, bym obiadek zrobiła itp.
p.s. ja tez jutro okres dostaje, ale jak narazie nic nie dostaje (my z mamą zawsze mamy tego samego dnia

et-ka tak pamietam zaraz ci odpisze, bo kurcze urwanie głowy mam
nie dziwię się mamie, że się denerwuje.
ja ostatnio też mam bardzo stresującą sytuację zdrowotna i u siebie i w domu..i aż czasem sie płakać chce z bezsilności.

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 21:27   #4852
rav12345
Wtajemniczenie

Dzwoniła do mnie ta inna firma. Co za nieprofesjonalizm! Rano dzwonił do mnie ich "Junior Recruiter", później wysłał mi stronę firmy, żebym się z nią zapoznała. Strona - no cóż. Pozostawia wieeele do życzenia. W zakładce "Kariera" jest kilkanaście różnych pozycji, ale jak się wchodzi do ich opisu - wszystkie mają litera w literkę taki sam, który mówi "robisz wszystko". Babka (senior recruiter) dzwoni do mnie przed momentem. Dwa razy zadała mi to samo pytanie (??). Po ostatnim pytaniu powiedziała: "Dziękuję, skontaktuję się z menedżerem, i odezwę się później". Nie dała mi czasu na zadanie jej żadnych pytań o firmie itd. Ale chyba nie muszę ich nawet zadawać - dział HR mają komplenie do bani...
Stary 2008-03-03, 21:35   #4853
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Cytat:
P.S. jedyna miła rzecz- kupołam sobie takie jeansy i są po prostu idealne dla takich jak ja, czyli z krągłymi biodrami (specjalnie uszyte)
http://www.promod.eu/trousers/jeans/...0017982N3.html

http://www.promod.eu/trousers/jeans/...17982N3Z3.html

na zdjęciu wyglądają jaśniej niż w rzeczywistości
-przekonałyście mi że granatowe są lepsze dzięki
[/QUOTE]

Na zdjęciu wyglądają na jaśniejsze bo występują w 2 kolorach. Ten akurat jest "bardziej sprany". Z góry uprzedzam, że może odpaść Ci guzik + strasznie się rozbijają.

Ps. Zajrzałam tu przez przypadek i od razu praca mnie dopadła
Maddy84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 22:01   #4854
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwoniła do mnie ta inna firma. Co za nieprofesjonalizm! Rano dzwonił do mnie ich "Junior Recruiter", później wysłał mi stronę firmy, żebym się z nią zapoznała. Strona - no cóż. Pozostawia wieeele do życzenia. W zakładce "Kariera" jest kilkanaście różnych pozycji, ale jak się wchodzi do ich opisu - wszystkie mają litera w literkę taki sam, który mówi "robisz wszystko". Babka (senior recruiter) dzwoni do mnie przed momentem. Dwa razy zadała mi to samo pytanie (??). Po ostatnim pytaniu powiedziała: "Dziękuję, skontaktuję się z menedżerem, i odezwę się później". Nie dała mi czasu na zadanie jej żadnych pytań o firmie itd. Ale chyba nie muszę ich nawet zadawać - dział HR mają komplenie do bani...
Kurczę, coraz bardziej żałuję, że nie poszłam na "normalne" studia . Ja będę musiała sama się zatrudniać i znając życie nie będę znana/ceniona i ogólnie lipa i zero perspektyw...
Stary 2008-03-03, 22:48   #4855
rav12345
Wtajemniczenie

Poemi - ależ nic nie szkodzi na przeszkodzie, żebys kiedyś sobie zrobiła inny kierunek studiów. Ja uważam, że powinniśmy studiować/robić to, co nam sprawia przyjemność. Reszta się jakoś ułoży.

Widzisz. Ja urodziłam się z talentem artystycznym. Bez problemu przychodzi mi malowanie, grafika komputerowa, projektowanie wnętrz czy właśnie fotografia. I wylądowałam na informatyce - przedmiocie ścisławym. Chyba zawsze chciałam sobie udowodnić, że dam radę, i póki co zawsze nieźle mi szło. Ale też co jakiś czas zatrzymywałam się i myślałam: "Co ja robię... skoro sztuka przychodzi mi z taką łatwością? To czemu jestem na informatyce?" Nie znam odpowiedzi na to pytanie. Ale wiem, że jak tylko mam ochotę sobie trochę potworzyć, to mam do tego warunki. A w informatyce zakochałam się gdzieś po drodze - i znalazłam sobie w niej dział gdzieś pomiędzy ścisłością a totalną abstrakcją.

PS. dostałam maila od firmy. Chcą jeszcze się ze mną spotkac w środę.
Stary 2008-03-03, 23:11   #4856
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dobrze pójdzie to można niezłe oferty wyczaić.
problem jest tylko w rozmiarówce, i to ze w większości jest żółte złoto.
TZ chciał mi tam kupic, ale na mnie nie znalazł
Stary 2008-03-04, 06:29   #4857
Madlen__18
Zakorzenienie

Witam
Zrobiłam się rannym ptaszkiem, bo zaraz jedziemy z Tż po farbę a potem do mieszkania, przed pracą Tż.
Dzień dobry wszystkim!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 07:24   #4858
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
No właśnie. Ostatnio nie czuję tego ciepła. Dogryzamy sobie. Tak jeszcze nie było. Wiem, ze dziś po południu pójdzie poćwiczyć. Olewam to. Mimo, że bardzo bym chciała pogadać. W sobotę jednak zahaczyłam o temat jego lenistwa i naszej przyszłości. Po 2 godzinach- gdy NAPRAWDĘ dyżo mu wytłumaczyłam on stwierdził, że to było strata czasu- ta rozmowa. Wydaje mi się że biję głową w mur, albo stoję przed jakąś przeszkodą. Zero porozumienia.
Trzymam kciuki, abyście zdołali pokonać kryzys
Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Na zdjęciu wyglądają na jaśniejsze bo występują w 2 kolorach. Ten akurat jest "bardziej sprany". Z góry uprzedzam, że może odpaść Ci guzik + strasznie się rozbijają.
To mówisz, że nie warto? Bo już się zaczęłam napalać
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Witam
Zrobiłam się rannym ptaszkiem, bo zaraz jedziemy z Tż po farbę a potem do mieszkania, przed pracą Tż.
Dzień dobry wszystkim!
Dzien dobry Malowanie to super zabawa Nigdy nie zleciłabym tego "specjalistom", takiego ubawu się pozbawiać?
Stary 2008-03-04, 08:08   #4859
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Nie kupiłąm wczoraj butów
Złąziłąm Galerię Mokotów, Best Malla i Złote tarasy. Byłam w Aldo, Guidi, Gino Rossi, Ryłce, Kazarze, ALdo, Zarze, venezii i kilku innych. NIC nie ma co by mi sie podobało.

Kupiłam sobie Acne Derm na otarcie łez.

Hihi, niestety w H&M a Złotych i w Galerii Mok. nie ma już absolutnie nic z kolekcji zimowej. Pytałąm ekspedientki.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 08:14   #4860
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Hihi, niestety w H&M a Złotych i w Galerii Mok. nie ma już absolutnie nic z kolekcji zimowej. Pytałąm ekspedientki.
Dzięki za fatygę L_V

Tak podejrzewałam, trudno... bywa.

P.S.
Właśnie jestem kuszona do wagarowania w weekend, bo "dzień kobiet" jest w sobotę

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości