![]() |
#4831 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cieszę się że poda wam się wybrana przeze mnie sukienka.
Cytat:
![]() Co do teściowych to zapewne większość, panien młodych zna moje zeszłoroczne perypetie z teściową (opisywałam w wątku koniec związku, zerwane zaręczyny http://www.wizaz.pl/forum/showthread...i%B1zku&page=2 od postu 51) mało brakowało a "dzięki" teściowej zerwalibyśmy zaręczyny. Natomiast teraz gdzieś tak od Bożego Narodzenia nie zachwalając z teściową tworzymy jeden team. Dogadujemy się naprawdę w pół słowa, widzę jak zupełnie zmieniła front i jak bardzo się stara żeby wszystko było w naszych relacjach ok. Nie ma narzucania swojej woli "bo ja tak chcę", teraz siedzimy sobie przy herbatce i plotkujemy jak z dobrą kumpelą. Potrafi nawet wyjąć z szafy bluzkę, albo buty (zupełnie nowe) i powiedzieć żebym przymierzyła i jak mi się będzie podobało to mam sobie wziąć bo mi się bardziej do biura przyda, a ona i tak ma dużo ... ![]() Nawet nie wiecie jak się cieszę z obrotu spraw zwłaszcza ze względu na TŻ-a , NIE TAKA TEŚCIOWA STRASZNA JAK JĄ MALUJĄ ![]() Tak naprawdę to mam trzy upatrzone typy sukienek. Nr 1 już widzałyście Nr 2 byłaby piękna gdyby była możliwość zmiany "góry" gorsetu na taką jak jest przy sukni nr 1 Nr 3 zapewne pięknie podkreśli talię Która wam się najbardziej podoba ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Raczkowanie
|
czekoladko79 a może jednak suknia nr 3? Skoro natura obdarzyla Cię sporym biustem to w tej trzeciej sukni wygladalby moim zdaniem pieknie i o wiele korzystniej niz w sukience nr 1. Tylko tego kwiatka bym wywalila
![]() Chociaz wszystkie suknie COS w sobie maja ![]() Wczoraj cos mi i mamie padlo na glowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekoladka wszystkie 3 suknie są bardzo ładne ale mi najbardziej podoba się suknia nr. 3 - fantastycznie jest podkreślona talia i biust. zrezygnowałabym tylko z tego kwiatka bo jest za duży :/ w sukni nr. 2 podoba mi się haft i rękawki. Jedynka chyba najmniej mi pasi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś znajomą, która w taki sposób reagowała na stres. W dodatku miała jasną karnację i te plamy były bardzo wyraziste. Pamiętam, że zawsze nosiła jakieś apaszki bądź golfy, żeby tylko ukryć zaczerwienia. Z tym makijażem na dekolcie to bym uważała, puder może się usypać na suknię, nie wiadomo jak zareaguje na upalny dzień jeśli takowy zaistnieje. Raz widziałam przypadek, kiedy dziewczynie rulował się w załamkach szyi co nie wyglądało estetycznie. Musiałabyś porobić próby generalne i zobaczyć czy nie dostaniesz uczulenia i czy faktycznie taki kamuflaż coś z działa. Idziesz na solarium , on powinien w razie czego przygasić Twoje plamki. Ja bym w takim razie myślała o sukni z golfikiem, ale mówisz że już masz kieckę wybraną, z dekoltem i to głębokim. Mhm ![]() Dziewczyny zostały mi 4 miesiące i 28 dni ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
dzasta110 znajdź dobrą wizażystkę, która pracuje na mocno trwałych kosmetykach. Jeśli użyje na twarzy i dekolcie odpowiedniego podkładu, to zakryje ewentualne plamy. Jednocześnie taki podkład nie powinien się ścierać. U mnie nic się nie działo. Owszem, gorset się wybrudził, ale od środka i nic nie było widać.
#4839 |
Wtajemniczenie
|
muszę cos pokombinować...
![]() ![]() ![]() ![]() C o do sukni, to jednak bardziej mi zależało na tym, żeby biust ładnie wyglądał, bo jego makijażem raczej nie zatuszuje ![]() ![]()
![]() |
#4840 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#4841 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Te plamy to efekt pobudzenia układu nerwowego, ze stresu. Może jakbyś coś wzięła lekko uspokajającego dzień wcześniej, żeby troche pobudzenie wytłumić?np 1 tabletkę hydroksyzyny na noc. Ewentualnie przejdź sie do jakiegoś internisty, jak znasz jakiegoś fajnego i z nim pogadaj, to może coś poradzi na ten jeden raz. ![]()
26.04.2008- Nas Dwoje ![]() 31.03..2009-Nas Troje , Bartuś jest już z nami ![]() Nie można zmienić kobiety. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. Edytowane przez Masako Czas edycji: 2008-03-25 o 14:38 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
czy ktoras z Was robi sama fryzure.
mysle o wyprostowanych,rozpuszczo nych wlosach. tylko w takich dobrze sie czuje i wygladam ![]()
#4843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
ciekawe czy ten lek można wypróbowac wcześniej, strach pomyśleć jak mógłby zareagować przy takim stresie
![]() pamiętam jak mój szwagier przed swoim ślubem zażył chyba 5 tabletek uspokajających, na szczęście nie zachowywał się dziwnie ![]() ![]() do mojego ślubu pozostało 5 miesięcy 19 dni ![]()
![]() |
#4846 |
Wtajemniczenie
|
na szczęście nie palę
![]() ![]() zauważyłam, że te przebarwienia pojawiają się: po alkoholu ![]() podczas stresu, ostre zapachy perfum, które mi "nie pasują", gdy mnie coś boli (najczęciej bóle menstruacyjne), więcej nie przychodzi mi do gowy... nie wiem czy to coś ma wspólnego z tymi "plamami" ![]() jeszcze dodam, że mam cerę ze skłonnościami do rumieńców ![]() ![]()
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
/11/:d
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
No właśnie w ciagu najblizszego tygodnia jestem umówiona do kilku salonów na mierzenie i nastąpi zderzenie marzeń z rzeczywistością. Do tej pory to raczej nie miałam jakiejkolwiek faworytki z sukienek które przegladałam w necie tak naprawdę to nie widziałam siebie w żadnej z nich.
Jak będę po przymiarkach to podzielę się uwagami. A tak z ciekawości "kaalinaa" jaki gorset dobrałaś do swojego dużego biustu? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
cześć laseczki!... nie udzielam sie jakos ostatnio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4851 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym z Wami na dłużej poplotkowała, ale kurcze jestem zawalona papierkową robotą, nie wiem czy nie skończę nad ranem, a mam teraz niezły zapierdziel. Widzę, że na ślubnym wszystko ładnie gra to zmykam zanurzyć nos w monitor i papiery.
Pozdrowienia dla wszystkich dziewuszek!!! ![]()
![]() |
#4852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy pisałam ale mamy już wódke na wesle, kupilismy smirnoffa w butelkach 0,7l. W tym miesiącu mamy zamiar isc po obraczki, dostaniemy je w prezencie od rodziców tż. ![]() Mam tez zamiar zacząć kompletowac materiały potrzebne do wystroju sali. A i jeszcez łykam betabronz na przyciemnienie troszeczke mojej jasnej karnacji, a w kwietniu juz pomału zaczne chodzic na solarium tak raz w tygodniu żeby wyglądac tak promiennie a nie jak przypieczony kurczak :P Pozdrawiam bardzo serdecznie ![]() Edytowane przez mika85 Czas edycji: 2008-03-25 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Raczkowanie
|
Madlen! Przestań odliczać, bo się stresuje
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja też "wiję sobie gniazdko" ![]() ![]() Tez po malu musze zbierac rzeczy do zabrania.... ale jakos sobie tego nie wyobrazam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Ale czemu ty się stresujesz?
Ty masz jeszcze dużoooo dni ![]() A mi zostało już prawie 10 O_o Wiecie, że w ogóle to do mnie nie dociera, że to na prawdę JUZ??
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Madlen powiedz lepiej jak tam Wasze gniazdko??gotowe??
![]() |
#4856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chce Cie martwic ale na TWoim miejscu udalabym sie do dermatologa i zapytala o tradzik rozowawy- ja wlasnie z takimi objawami borykam sie od dawna i od kilku miesiecy dostaje jakies masci i antybiotyk- pomaga! Pzdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny....tak mi glupio bo nie pisalam chyba 2 tygodnie...ale to przez to ze sciagnelam sobie jakiegos wiruska
![]() 1.zakonczylismy nauki przedmalzenski-dostallismy zaswiadczenie bo ja grzecznie mierzylam swoja temperature i pani byla zadowolona ![]() 2.TZ ma urodziny 1 kwietnia i tego dnia kupujemy obraczki-jak juz wczesniej pisalam zlote klasyczne pozostaje tylko kwestia szerokosci ale mysle ze takie w sam raz...a i grawerka-sa dwie opcje-NA ZAWSZE EWELINA-NA ZAWSZE TOMASZ-bez daty slubu a ta druga to data i nasze imiona....nie iwem co wybrac ale z dnia na dzien podejmiemy decyzje ![]() 3.wczoraj bylam w Krosnie w salonie Impresji i juz skompletowalam caly swoj ,,wystroj"...tzn suknia zostaje ta ktora wczesniej wybralam, dobralam tylko welon tez w kolorze smietanki i bolerko pani powiedz ze to jakis typ ,,motylek" ![]() ![]() ![]() 4.mam juz pania do dekoracji sali,ktora jest dziewczyna z mlodosci mojego taty ![]() ![]() 5.szukam i nie znajduje na allegro zadnych zaproszen ktore mnie urzekna.....nie wiem no juz sama co mi sie podoba a co nie... 6.w maju ruszamy do proboszcza zeby ,,dac"na zapowiedzi...oboje bylismy chrzczeni w tej samej parafi i w tej samej bierzmowani wiec myslimy sobie ze damy mu 100 zl i bog zaplac?bedzie ok? 7.ja mam taki problem ze skora ze od wiekszosci kosmetykow mnie uczula i teraz smaruje buzke tylko kremem z AA dla cery wrazliwej i atopowej i mam pytanie-co z podkladem?jaki wybrac na slub zeby nue uczulil?znacie jakies dobre bo ja to nemo jestem z kosmetologii ![]() 8.na slub we wrzesniu 27 polecacie ponczochy czy rajstopy? pozdarwiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było mnie dość trochę, bo nadal mam problem z domowym komputerem. Już postanowiłam, że w przyszłym tygodniu pójdę z nim do naprawy, bo nie jestem pewna, czy zwykłe formatowanie dysku będzie wystarczające ![]() Kobitki, stwierdziłam, że jestem niezłą organizatorką i lubię dreszczyk emocji ![]() ![]() Stwierdziłam, że skoro nie będziemy mieli kamerzysty, to przynajmniej fajnie by było mieć profesjonalne zdjęcia z wesela i z przygotowań (mamy podpisaną umowę tylko na plener i kościół), napisałam do mojej fotografki wczoraj i czekam na odpowiedź - chcę poszerzyć zakres umowy ![]() Załatwiłam też oprawę muzyczną ślubu, będą to dwie dziewczyny, które zagrają na skrzypcach, pianinie oraz przepięknie zaśpiewają ![]() Mam pytanie, czy kupujecie skarbczyki? Moi rodzice mają takie skarbce jako pamiątka ślubu, ale nam na naukach nikt o tym nie mówił. Chciałabym kupić dla mnie i TŻ po jednym i dać do pobłogosławienia. Nie dość, że piękna pamiątka, to jeszcze przydatna ![]() Dziewczyny, czy u Was jest taka tradycja, że w przeddzień ślubu przychodzą do panny młodej znajomi i/lub rodzina i trzaskają porcelanę pod drzwiami? Strasznie mi się ten zwyczaj nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Asiuk a co to za skarbczyki? bo nie za bardzo zrozumialam?
a z ta porcelana to przegiecie, dobrze, ze u mnie nie ma takiego zwyczaju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.