|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie Panny Młode...
Śmieszna ta żaba, ale szczerze mówiąc to gdybym tak nie okiełznała mojego Tż-ta to do tego czasu hodowalibyśmy: psy, koty, szczury (mieliśmy), rybki + żaba(mamy), mrówki, alpaki, pająka (nawet miał już słoik dla niego), myszy, suma afrykańskiego, ślimaka... i chyba tyle... było by małe zoo
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja też lubię. Sama mam tarantulę
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
Agawoo znalazłam stronę z tym kursem tańca. Faktycznie organizują też kursy tańca weselnego
Zastanawiam się tylko ile miesięcy przed ślubem iść na taki kurs, żeby wszystkiego nie zapomnieć Nad pierwszym tańcem też myśleliśmy, ale to najwyżej później
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - pan w wielkiej czapie i jest moc!
![]() Małgoś - alpaki? ślimaki to mi się też dawno temu zdarzyło hodować. Zresztą zdarzyło mi się hodować nawet komary, ale to tak trochę "niechcąco" ![]() Wczoraj kolega do labu przyniósł pajączycę i karmiliśmy ją świerszczami (średnio chciała jeść co dziwne) ale była taaaaka śliczna. Pająki są urokliwe. A apropo zwierząt - kuracja mojego Franusia w końcu przynosi efekty. Zaczyna przybierać na wadze może wyjdzie z tego choróbska
|
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc! Jesteście niezastąpione, buźka
|
|
|
|
#4836 |
|
Konto usunięte
|
kurs przed małżeński trwa miesiąc 2 razy w tygodni wtorki i czwartki , w Rzeszowie co Każdy miesiac w innym kościele
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, trochę za wcześnie, mogliśmy pójść na ten organizowany bodajże miesiąc później, ale przed samym ślubem wzięliśmy sobie lekcję indywidualną przypominającą cały układ i było super Musicie zobaczyć, jak są organizowane kursy i jak z Waszym czasem - u nas na kursie była para, która w ostatni weekend maja zakończyła z nami kurs, a w następny brali już ślub, więc super
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze faktycznie, ja nie wiem co oni maja z tą stroną, przed moim weselem też znikli z neta, ale potem znowu byli. Jak wpiszesz w google to wyskoczy Ci też ich strona na facebooku, spróbuj tam, a jeżeli jestes zaintersowana to moge przesłac Ci numer telefonu.
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
więc dopiero dzisiaj się dowiem czy uznają tą reklamacje czy nie.
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Ifwka - jak tam reklamacja??
|
|
|
|
#4841 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też dopisz
18.08.2012
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Reklamacja całe szczęście bez żadnych problemów. Nowa figurka już w domu, schowana, czeka na mikołaja
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
No rzeczywiście spokojnie tutaj ostatnio, może niech każda z nas podzieli się jeszcze planami na najbliższy czas, czyli co musi w najbliższym czasie załatwić:
-Ja muszę zamówić buty i kolczyki (online), nie będę miała więcej ozdób, chociaż szukam czegoś jeszcze we włosy bo w welonie nie będę cały czas bawiła. -Muszę zadzwonić i zamówić podstawę pod tort ( i tutaj muszę pomyśleć jaki ja chcę tort... tzn kształt), a jaki wy będziecie miały lub jaki miałyście smak tortu??? -poszukać zaproszeń i pomyśleć nad listą gości Niestety będę miała tylko tydzień na zaproszenie gości więc do początku marca wszystko muszę mieć załatwione, bo wtedy lecę na urlop.... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 |
|
Rozeznanie
|
Ja muszę wreszcie zacząć szukać sukni ślubnej
|
|
#4851 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na razie w planie na najbliższe tygodnie mam do załatwienia dekoratorkę, orkiestrę (potwierdzić rezerwację), kamerzystę i fotografa. Bo do końca grudnia chcę mieć podpisane wszystkie umowy.
A poza tym praca magisterska jest na razie numerem 1
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sukienkę na 100% zamawiam na allegro. Byłam tutaj w salonie i mieli tylko 5 sukienek na sklepie! fakt można sobie wybrać z katalogu, uszyją na miarę ale jak mi się nie spodoba to nie mogę już zrezygnować. Więc to samo mam na all a za o wiele niższą cenę.
Co do zaproszeń to zastanawiam się czy robić sama czy nie, nie mam ich dużo bo tylko 25. Na necie nie opłaca mi się zamawiać materiałów bo zapłacę więcej za przesyłkę niż to jest warte. Line orientujesz się może po ile jest taki grubszy papier (min 240 g) w xerimie? Ogólnie muszę załatwić kieckę i zaproszenia w grudniu, póki wszystko jest takie "tanie" ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
ja tortem się nie interesuje, mam to w cenie dekorację stołu z żywych kwiatów też, jedynie mam powiedzieć tydzień przed ślubem w jakim ma być kolorze. Właśnie się zastanawiam, bo chciałam na czerwono ale jakoś ostatnio podoba mi się taki jasny róż
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
Musimy w końcu podpisać umowę z właścicielem hotelu, w którym robimy wesele
Muszę zacząć się rozglądać za suknią ślubną, bo jeszcze nic nie mierzyłam oraz za butami. I trzeba się zastanowić czy chcemy robić poprawiny w lokalu, czy może takie bardziej "na luzie" w domu, lub grilla przed domem dla najbliższych
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Sharpnowaja - takich kolczyków szukam, te odpowiadają mi i kształtem i kolorem i są długie... ale trochę drogie, jednak jeśli nie znajdę nic innego to kupię właśnie te
![]() http://www.bizuteria.intelishop.pl/B...tal-p1042.html A co do ozdób to jakieś kryształki (jeszcze nie wiem w jakim kształcie) np. na grzebyku, żeby wpiąć we włosy np cos w tym stylu: http://www.fryzjerstwo.pl/pl/wlosy/o...wlosow/63.html P.S. Jasny róż jest śliczny, poszukaj zdjęć które Iwfka dodała, miała przepiękny bukiet różowy ( i sama go robiła). Ja zaproszeń na pewno nie będę sama robiła, jak dla mnie za dużo bawienia się z tym wszystkim, ale w sumie 25 zaproszeń to niewiele, ja potrzebuję przynajmniej 3 razy tyle. A chcesz kupić na allegro używaną sukienkę czy może nową?? |
|
|
|
#4855 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Nową
ciężko z używaną na mnie. Fakt są na allegro mojego rozmiaru ale na wzrost 160 coś a ja mam 171 cm + chce wysokie obcasy.Line właśnie ponoć podrożało wszystko w xerimie, będę w domu za dwa tyg to sobie tam podejdę i wtedy będę liczyć co mi się bardziej opłaca. A gdzie można w Mielcu kupić buty ślubne? bo chyba powinnam to kupić jako pierwsze
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez moment tez myślałam o jakiejś z Allegro używanej, ale wszystkie właśnie były na wysokie laski (ja mam ok 160), a jak już się trafiło coś na mój wzrost to było okropne, ale baaardzo szerokie ![]() Chyba tak zawsze jest - jak się szuka czegoś na siebie to nigdy nie ma ![]() Ale koniec końców stanęło na tym, że będzie nowa - salonowa. TŻ powiedział, że mam sobie w głowy wybić używane ![]() U mnie na razie przestój - podpisaliśmy umowę z Wołczańskim na ciasta i tort. Kolejne kroki to: 1) zrobienie poradni (nauki już chwile mamy za sobą , a do poradni się zebrać nie możemy )2) kupno alkoholu (prawdopodobnie koło lutego) 3) wybór i zamówienie sukni - też chyba w lutym ![]() Poradnia pewnie zresztą też na luty zostanie, bo na uczelni mam póki co taki zapiernicz, że szok. Troszkę więcej wolnego będzie w przerwie semestralnej to wtedy coś podziałamy
|
|
#4859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tam zamierzam się wybrać po ślubne, ale nie wiem, czy takie mają. W ogóle to chodzą mi po głowie kolorowe buty ![]() O, jednak znalazłam ich stronkę ze ślubną kolekcją http://www.slubneobuwie.pl/
Edytowane przez line_87 Czas edycji: 2011-11-21 o 20:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

lubię takie "ekstremalne" zwierzątka

więc dopiero dzisiaj się dowiem czy uznają tą reklamacje czy nie.