|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Lux perpetua, ChenDi, piękne kolekcje macie, pozazdrościc
Gratuluję ![]() Szczególnie Champagne bym zwinęła
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę się u mnie pozmieniało,wklejam więc aktualne zdjęcia mojego zbioru.Kilka flakonów jeszcze w drodze,ale to już następnym razem
1 - są to flakony trzymane z sentymentu,dla osób od których je dostałam. 2 - odlewki już jest ich mniej niż ostatnio,ale i tak sporo.Docelowo zostaną tylko te,które zostały mi podarowane3 - słodziaki i ambra demeter,a wśród nich nieopisana duża odlewka (tak,tak to sławne maluszki Theoremy )4 - na zdjęciu również duża odlewka.To Missoni Uomo.Dzięki kochanej Hexxanie jest w mojej kolekcji ![]() Na tym zdjęciu znalazły się zapachy,których używa również TŻ. 5,6,7 i 8 - mam nadzieję,że zdjęcia wyszły. 9 - zapasy ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-12-29 o 12:38 |
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie te zdjęcia Figarro?
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Winter Delice i Kupa w koronie
i jeszcze tyle OI ![]() zapasy masz pokaźne, nie powiem
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna kolekcja, piękne liście Nature Millenaire i OI i zapasy cudne. Z moich zapasów nici
![]() Też za tydzień czy dwa zrobię aktualizację.
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łączy nas także Kenzo Jungle ![]() ahhh ile odlewek ![]() Kolekcja ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
czym to pachnie? Słodziak, czy świeży?
|
|
#4839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była limitowanka, już praktycznie nieosiągalna. A jak osiągalna, to w zawrotnych cenach
|
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i obgryzam pazury!Dziewczyny przepiękne macie kolekcje, oczu nie można oderwać
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Figarro, wśród zmian widzę zwłaszcza Tumulte PH, który i u mnie niedługo zagości
I zazdroszczę innej nowej pozycji... zestawu OI, ale to już mówiłam
|
#4843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak - poza zdjęciem z Twojego avka, które mam na CD - łączy nas Czarna Koszmara i LLLolkaz mroku w ciasteczkową słodycz ![]() Cytat:
![]() ładne te L'Artisany ![]() szczególnie podoba mi się flaszka T4T
|
||
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno tu nie zaglądałam, a tu tyle wspaniałości cieszących oko
Gratuluję wszystkim kolekcji, a Figarro dodatkowo zapasów
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Viollet87
bluegirl Pin up girl Princeska87 dysk Kasiulka22 KasiaxQ selya Rywka Dziękuję dziewczyny ![]() Co do OI to nigdy bym nie pomyślała,że kiedyś będzie w moim posiadaniu.Od ukochanej osoby dostałam w prezencie cały zestaw ![]() Z pielęgnacji zostawiłam sobie jedynie olejek A ostatnio przypadkiem znalazłam nową wersję w dobrej cenie .... ![]() I tak oto mam swoje OI -ki.
|
#4846 |
|
po prostu Em :)
|
Figarro, możesz coś napisać nt. kasztana YR?
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To bardziej wanilia + karmel,jedynie echo kasztana w tle. Taka bardzo rozwodniona Sephora Brown.
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
Figarro, niewiele nas łączy, aczkolwiek kolekcja i tak piękna
|
|
#4849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A sądząc po Twoim avatarku to łączy nas jeszcze podobny gust filmowy tudzież aktorowy ![]() Przepraszam z OT |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 | |
|
Przyczajenie
|
Widzę u Ciebie swoją Miss Dior Cherie i JPG
Flower by Kenzo - mój zapach z okresu wczesnego liceum, zużyłam dwa flakony. I mam dość Większości Twoich zapachów nie znam, aaaaale bym potestowała![/QUOTE]Ja miałam dość Kenzo Flower już w dniu otrzymania go od męża, ale "darowanemu koniowi..." ![]() Cytat:
Champagne jest chyba najcenniejszy ze względu na zmianę nazwy, ale zapach jest baaardzo ciężki. Do kolekcji już jadą kurierem Anais Anais (sentyment) i Estee Lauder Beyond Paradise ( zafundowałam sobie na urodziny) - a dlatego on, bo był na stronie, która odzwierciedla liczbę moich lat - ciekawe jak pachnie...
|
|
#4851 |
|
Guerlain Lover
|
Lux perpetua, piękna kolekcja
Zazdroszczę obu wersji Code, Celine Oriental Summer, Les Belles oraz AP.Chen Di, gratuluję kolekcji Szczególnie podkradłabym Escada Collection, Code oraz Miracle.Figarro, wielkie oklaski dla flaszeczek Łączy nas Kasztan YR, TfT oraz Winter Delice. Ale ogromnie zazdroszczę oczywiście Słonika, Les Belles NR, wielkie flaszki TfT oraz Winter Delice.
|
|
|
|
#4852 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak nazywają się te perfumy w panterkę? Czy to jest Cuba Jungle? Dojżałam u kogoś i przyznam, że przynajmniej ze względu na opakowanie warto je kupić
Oby jeszcze ładnie pachniały...
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...a-By-Women.htm Ponoć wycofane, trudno dostępne i bardzo drogie
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na allegro jest jedna akucja - 4 ml za...30 zł + wysyłka 10... Ale patrząc na ilość pozytywnych komentarzy chyba będę śledzić, może jakiś 1 ml się kiedyś trafi ![]() Póki co używam Versace Crystal Noir |
|
|
|
|
#4855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Figarro, Twoja kolekcja jest nieustająco piękna i nieustająco zapiera mi dech Piękne L'artisany (szczególnie herbatka), OI powala na wstępie i... powalają również chomicze chomiczności
|
||
|
|
|
#4857 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Czekam z niecierpliwością
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam wszystkim wam podziękować za komplementy i miłe słowa
Zmiany wśród flakonów faktycznie się szykują... Jak tylko osiągnę jakieś względne zaspokojenie, dam znać znowu. I naprawdę - wasze zbiory to dopiero się przyjemnie ogląda |
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie stwierdziłam, że moja kolekcyjka bardzo się rozrosła w ciągu ostatniego (JEDNEGO) miesiąca
z 5 do 14 flakonów pomimo, że zamiłowanie do pięknych zapachów mam odkąd pamiętam.Tak więc aktualizuję, pokazuję stan posiadania na rok 2009 ![]() Foto nr 1: Zbiorek ![]() Foto nr 2: Flakoniki Chanel - Coco Mademoiselle Nina Ricci - Ricci Ricci Nina Ricci - Nina Dior - Miss Dior Cherie edp VB - Signature V&R - Flowerbomb edt Lutens - Un Bois Vanille CK - Euphoria Armani - Diamonds Armani - Diamonds Intense D&G - 3 L'Imperatrice YR - Marron de Noel Cacharel - Amor Amor Lancome - Hypnose edp - już pusty, na dnie jedna kropelka, ale pokazuję flakon bo na pewno na dniach zastąpię go pełnym Foto nr 3: Odlewki, miniaturki ![]() Feerie Paco Rabanne - Black XS Dior - Hypnotic Poison Dior - Pure Poison miniaturki Theoremy La Perla - Dark Extacy (planuję zaczaić się na flaszkę) JPG - Classique edt Guerlain - AA Grosellina Guerlain - AA Pamplelune Guerlain - AA Mandarine Basilic Guerlain - AA Tutti Kiwi YR - Ode a l'amour Moschino - I Love Love Foto nr 4: duuuuuużo próbek ![]() między innymi Ginestet - Botrytis (odlewka już zaklepana na wspólnozakupowym ![]() Foto nr 5: kolekcja w swoim domku ![]() Ja tu jeszcze wrócę! Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:30 |
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaale V&R Flowerbomb EDT chętnie bym Ci skubnęłą![]() Kolekcja piękna i te próbeczki ![]() PS. łączy nas jeszcze podobna szuflada ![]() ![]() ahhh jak ja kocham do niej zaglądać![]() Ciekawi mnie La Perla - Dark Extacy - faktycznie słodziak? Mogłabyś coś więcej napisać ?
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

już jest ich mniej niż ostatnio,ale i tak sporo.Docelowo zostaną tylko te,które zostały mi podarowane

i jeszcze tyle OI
klik!

Oszczędzam na PERFUMY!!

Szczególnie podkradłabym Escada Collection, Code oraz Miracle.