Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 12:42   #4831
neTy
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Dziewczyny a jak myślicie, czy jak wezme żel pod prysznic o pojemności 250 ml to starczy na dwa tygodnie może to głupie pytanie
Stary 2009-08-04, 12:42   #4832
neTy
Raczkowanie

Dziewczyny a jak myślicie, czy jak wezme żel pod prysznic o pojemności 250 ml to starczy na dwa tygodnie może to głupie pytanie
Stary 2009-08-04, 12:48   #4833
andzka15
BAN stały

nie sądzę, byłam w tamtym roku w Grecji i po kąpielach w morzu, często się myje więc radzę wziąć coś jeszcze

Edytowane przez andzka15
Czas edycji: 2009-08-04 o 12:49
andzka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 13:13   #4834
klaudus1711
BAN stały

ktoś napisał , że karnet do Tropicsu 25 euro ? ; ) jak ja byłam do 25.07 to był za 20 euro . ; dddd i moja koleżanka chwaliła sobie sale międzynarodową czy jakoś tak . ; ) podobno nawet polskie piosenki tam puszczają ; ]]

a co do pytania o żel pod prysznic. ja miałam 250 ml i jeszcze troche mi zostało . ; ) a myłam się nim praktycznie po każdym przyjściu z plaży no i każdego wieczoru . ; ) morze bardzo słone.. jak się wyszło z wody i wyschło to na ciele zostawał osad soli.. jak się przejechało palcem i dało na język to sama sól. więc duużooo balsamu do ciała wziaść ze sobą bo skóra strasznie sucha - przynajmniej w moim wypadku .

Edytowane przez klaudus1711
Czas edycji: 2009-08-04 o 13:15
klaudus1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:04   #4835
Dennis92
Przyczajenie

Tylko jedna osoba jedzie 14.08.09 Do loret? ;((
Dennis92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:43   #4836
kopan89
Przyczajenie

radiosong ja z paczką jade 10 spod PKiN
kopan89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:51   #4837
Paradoxalement
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dennis92 Pokaż wiadomość
Tylko jedna osoba jedzie 14.08.09 Do loret? ;((
myśl pozytywnie, że w ogóle ktoś przyjedzie moja grupa liczyła 22 osoby a następna w hotelu, w którym mieszkałam, liczyła tylko 8 a dwie osoby rocznik 96 xD
Paradoxalement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 16:16   #4838
piter93
Raczkowanie

tez jade 10 z pod pałacu kultury tyle że do hotelu goya
piter93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 16:39   #4839
TerryGoodkind
Raczkowanie

Witam wszystkich pisałem tu przed wyjazdem do Hiszpani i obiecałem że napisze jak było po powrocie ;D odrazu mówię że nie czytałem tych 20 stron więc jak coś chcecie wiedzieć pytajcie

Więc byłem na obozie Francja 2 dni Hiszpania 8 days i Włochy Gardeland z WartyTravel-best harctur z Lublina.

Więc w skrócie byliśmy zakwaterowani w Hotelu Don Juan hotel oceniam na 3/6 Hotel z 3 basenami w miare z miłą obsługą ale powiem tak żarcie tragedia jeszcze raz tragedia, ale to chyba w całej Hiszpani, kto się tam jeszcze wybiera to ostrzegam Frytki czy talarki wam zbrzydną że jak będziecie na nie patrzyć to wam się zielono zrobi przed oczami. Śniadanie bułka z serem krojonym (kozim) tak się wolno z tym bułki jadło jakby się bułkę z gumą do żucia jadło, szynka okropna jak dawali nam prowiant do barcelony to szynka tak śmierdziała jakby ktoś na nią nasrał , pomidory nie dobre no wiadomo żarcie w formie szwedziego stołu jedyne co było dobre to owoce, gdyby nie owoce to zdechnąć by szło na obiad i kolacje zawsze fryty lub talarki no może nie ostaniego dnia gdy dali nam zamiast frytek chipsy na obiad
a tak to ślimaczki małże sałata nawet stonoge znaleźliśmy w niej ;D
same białko hahah ogólnie śniadanie 3 bułki z serem zimnie mielko z płatkiami słodkimi w h,, obiad i kolacja to frytki i owoce koniec o żarciu

Co do samej Hiszpani fajne miejsce chociaż myślałem że wywrze na mnie większe wrażenie. A dziewczyny powiem wam tak Hiszpanie wcale nie są tacy przystojni dużo tam Polaków i jak będziecie w Tropicu to powiem wam że do Polaków ciągnie więcej lasek niż do Hipszanów
przynajmniej tak było w moim przypadku
Ogólnie trafiłem na świetną pogodę 0 deszczu a i smarujcie się już po wyjściu z autokaru bo możecie się ostro zjarać.

Co do Targowania się beka z tego nie ziemska np ja kupiłem czapke D&G koleś chciał za nią 25 euro a wytargowałem się na 9 euro.
Zawsze jak wam się cena nie podoba mówicie no thx a on wyciąga kakulator i my friend polako i mówi żebyście wyklikali mu cene na kakulatorku oczywiscie cena mu się nie spodoba powie że nie nie poda wyższą wtedy wy mówice ok i must go itp jesteście już przy konicu straganu a on znowu my firend polako com pls i macie swoją cene troche trwa to targowanie ale ja zawsze na swoim wyszedłem zamiast za okulary zapłacić 6 euro płaciłem 3 za sobrero zamiast 12 to 6 euro

Karnet do tropicusa kosztuję 20 euro i kupują go wam wychowawcy takie info jak już wiecie są 4 sale na pierwszej od wejścia prawie nie siedzieliśmy lipna muza potem 2 schodzi się na dół tam była mieszana muza pop, troche r&b stare chity typu jacsson tez muza jak black and peas bom bom bom czy pitbul un dos tres jest tam fajna piosenka puszczana 2 razy pari pari pari gdzie całą sale zapełnia za***iście zimna para w której nic nie widzisz, na tej sali obsługują także 2 Polski fajne dupy ;D zawsze doradzą ci jakiego drina wybrać. 3 sala jest odrazu jak wchodzcie do tropicusa po lewej stronie ale ona jest zawsze otwierana około 0o.00 jest to sala z muzyką Hause za***ista sala wyczysana czarna muza wchodziliśmy tam z ekipą na podest i tańczyliśmy. 4 sala tak jak pierwasza nie odwiedzaliśmy tam były rytmy salsy.

Takie mało ostrzeżenie dziewczyny jak będziecie w Tropice nie bierzcie drinków od nie znajomych ;D serio mówię a i hiszpanie są strasznie natrętni ja musiałem jednego z łokcia pociągnąć ok kumpeli. W tropicusie zauważycie na 100 % starego hiszpana pod 30 z długimi włosami strasznie obleśny

Co do moża zawiodło mnie wchodzisz do wody kilka kroków z 5 6 i już nie masz gruntu woda strasznie słona jak się kąpaliśmy to tylko w materacami w morzu dużo lepiej bawiliśmy się na basenie.
Na plaży macie prysznice więc sie umyjcie po kąpieli w morzu.

Uważajcie na oczy chlor i słona woda ja miałem z kumplem zapalnie spojówek no po za tym po powrocie z hiszpani jestem chory już ostatnie 3 dni miałem gorączkę a i nie bójcie się świńskiej grypy hahaha jak słyszałem jaka w Polsce panika jest to naszą ekipę śmiech ogarnął
jak będziecie chorzy a to duże prawdopodobieństwo to się nie martwcie
klima zmina klimatu to są przyczyny choroby nie bójcie się

co do Barcelony zawiodłem się lipa totalna jedyne co dobrze wspominam z Barcelony to Cam Nou i pokaz fontann.

Water world fajny ale bardzo długo czeka się na zjechanie z pontonów z kamikadze itp czeka się przy dobrych wiatrach 50 minut (nie żartuję) ale w Water wordzie skoczyłem za Bangie za 60 euro było za***iście.

Co do Alkoholu ja mam 18 ale nawet 15 sprzedawano a i na 100% jak nie macie 16 lat do tropicusa nie wejdziecie.

po za tym spotkałem za***istą ekipę za rok mam zamiar z nimi tez się gdzieś wybrać

ok jak jakieś pytania to napiszcie odpowiem jakoś później
Stary 2009-08-04, 17:00   #4840
klaudus1711
BAN stały

a no my też kilka razy mieliśmy chipsy na obiad ^^ ;d a co do smarowania. ;dd z mojego obozu smarowało się filtrem tylko kilka osób.. i NIKT się nie zjarał . ja cały pobyt w Hiszpanii przyspieszaczem się smarowałam..
Stary 2009-08-04, 17:05   #4841
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Napisane przez TerryGoodkind Pokaż wiadomość
Witam wszystkich pisałem tu przed wyjazdem do Hiszpani i obiecałem że napisze jak było po powrocie ;D odrazu mówię że nie czytałem tych 20 stron więc jak coś chcecie wiedzieć pytajcie

Więc byłem na obozie Francja 2 dni Hiszpania 8 days i Włochy Gardeland z WartyTravel-best harctur z Lublina.

Więc w skrócie byliśmy zakwaterowani w Hotelu Don Juan hotel oceniam na 3/6 Hotel z 3 basenami w miare z miłą obsługą ale powiem tak żarcie tragedia jeszcze raz tragedia, ale to chyba w całej Hiszpani, kto się tam jeszcze wybiera to ostrzegam Frytki czy talarki wam zbrzydną że jak będziecie na nie patrzyć to wam się zielono zrobi przed oczami. Śniadanie bułka z serem krojonym (kozim) tak się wolno z tym bułki jadło jakby się bułkę z gumą do żucia jadło, szynka okropna jak dawali nam prowiant do barcelony to szynka tak śmierdziała jakby ktoś na nią nasrał , pomidory nie dobre no wiadomo żarcie w formie szwedziego stołu jedyne co było dobre to owoce, gdyby nie owoce to zdechnąć by szło na obiad i kolacje zawsze fryty lub talarki no może nie ostaniego dnia gdy dali nam zamiast frytek chipsy na obiad
a tak to ślimaczki małże sałata nawet stonoge znaleźliśmy w niej ;D
same białko hahah ogólnie śniadanie 3 bułki z serem zimnie mielko z płatkiami słodkimi w h,, obiad i kolacja to frytki i owoce koniec o żarciu

Co do samej Hiszpani fajne miejsce chociaż myślałem że wywrze na mnie większe wrażenie. A dziewczyny powiem wam tak Hiszpanie wcale nie są tacy przystojni dużo tam Polaków i jak będziecie w Tropicu to powiem wam że do Polaków ciągnie więcej lasek niż do Hipszanów
przynajmniej tak było w moim przypadku
Ogólnie trafiłem na świetną pogodę 0 deszczu a i smarujcie się już po wyjściu z autokaru bo możecie się ostro zjarać.

Co do Targowania się beka z tego nie ziemska np ja kupiłem czapke D&G koleś chciał za nią 25 euro a wytargowałem się na 9 euro.
Zawsze jak wam się cena nie podoba mówicie no thx a on wyciąga kakulator i my friend polako i mówi żebyście wyklikali mu cene na kakulatorku oczywiscie cena mu się nie spodoba powie że nie nie poda wyższą wtedy wy mówice ok i must go itp jesteście już przy konicu straganu a on znowu my firend polako com pls i macie swoją cene troche trwa to targowanie ale ja zawsze na swoim wyszedłem zamiast za okulary zapłacić 6 euro płaciłem 3 za sobrero zamiast 12 to 6 euro

Karnet do tropicusa kosztuję 20 euro i kupują go wam wychowawcy takie info jak już wiecie są 4 sale na pierwszej od wejścia prawie nie siedzieliśmy lipna muza potem 2 schodzi się na dół tam była mieszana muza pop, troche r&b stare chity typu jacsson tez muza jak black and peas bom bom bom czy pitbul un dos tres jest tam fajna piosenka puszczana 2 razy pari pari pari gdzie całą sale zapełnia za***iście zimna para w której nic nie widzisz, na tej sali obsługują także 2 Polski fajne dupy ;D zawsze doradzą ci jakiego drina wybrać. 3 sala jest odrazu jak wchodzcie do tropicusa po lewej stronie ale ona jest zawsze otwierana około 0o.00 jest to sala z muzyką Hause za***ista sala wyczysana czarna muza wchodziliśmy tam z ekipą na podest i tańczyliśmy. 4 sala tak jak pierwasza nie odwiedzaliśmy tam były rytmy salsy.

Takie mało ostrzeżenie dziewczyny jak będziecie w Tropice nie bierzcie drinków od nie znajomych ;D serio mówię a i hiszpanie są strasznie natrętni ja musiałem jednego z łokcia pociągnąć ok kumpeli. W tropicusie zauważycie na 100 % starego hiszpana pod 30 z długimi włosami strasznie obleśny

Co do moża zawiodło mnie wchodzisz do wody kilka kroków z 5 6 i już nie masz gruntu woda strasznie słona jak się kąpaliśmy to tylko w materacami w morzu dużo lepiej bawiliśmy się na basenie.
Na plaży macie prysznice więc sie umyjcie po kąpieli w morzu.

Uważajcie na oczy chlor i słona woda ja miałem z kumplem zapalnie spojówek no po za tym po powrocie z hiszpani jestem chory już ostatnie 3 dni miałem gorączkę a i nie bójcie się świńskiej grypy hahaha jak słyszałem jaka w Polsce panika jest to naszą ekipę śmiech ogarnął
jak będziecie chorzy a to duże prawdopodobieństwo to się nie martwcie
klima zmina klimatu to są przyczyny choroby nie bójcie się

co do Barcelony zawiodłem się lipa totalna jedyne co dobrze wspominam z Barcelony to Cam Nou i pokaz fontann.

Water world fajny ale bardzo długo czeka się na zjechanie z pontonów z kamikadze itp czeka się przy dobrych wiatrach 50 minut (nie żartuję) ale w Water wordzie skoczyłem za Bangie za 60 euro było za***iście.

Co do Alkoholu ja mam 18 ale nawet 15 sprzedawano a i na 100% jak nie macie 16 lat do tropicusa nie wejdziecie.

po za tym spotkałem za***istą ekipę za rok mam zamiar z nimi tez się gdzieś wybrać

ok jak jakieś pytania to napiszcie odpowiem jakoś później
ejejej a jak masz na imie? bo ja byłam w tym samym terminie i poznałam dwóch fajnych polaków w tropcisie haha ale potem z koleżanką niestety ich zgubiłyśmy a co do żarcia to w moim hotelu było za***iste żarcie frytki oczywiście zawsze w ewakuacji haha

sandrulka1993 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 17:45   #4842
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamatataija Pokaż wiadomość
dziewczyny piszą tutaj jacy to słodcy hiszpanie niemcy włosi... moze niech męska część napisze jak tam sprawy dziewczyn w lloret
Mi się najbardziej podobają Chorwatki i Serbki ;] polkom daleeeko do nich.. między innymi pod względem zachowania bo one w przeciwieństwie do większości Polek nie mają brzydko mówiąc "kiślu w majtkach" na widok włocha a pierwsza próba obmacania kończy się blachą w ryj! i to mi się podoba Kobiety Piękne i z klasą

Jak już kiedyś pisałem kilka razy miałem okazje usłyszeć od włochów i niemców że polki są za***iste bo są ładne i najłatwiejsze do wybzykania z czego nie jestem zadowolony
Oczywiście nie tyczy się to wszystkich Polek choć niestety sporej ich części
jarek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 18:29   #4843
annie61
Raczkowanie

TerryGoodkind dzieki za obszerne info, ja się wybieram też z tego biura do lloret
A możesz napisać ile euro najlepiej mieć?
annie61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:15   #4844
arek8229
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jarek85 Pokaż wiadomość
Mi się najbardziej podobają Chorwatki i Serbki ;] polkom daleeeko do nich.. między innymi pod względem zachowania bo one w przeciwieństwie do większości Polek nie mają brzydko mówiąc "kiślu w majtkach" na widok włocha a pierwsza próba obmacania kończy się blachą w ryj! i to mi się podoba Kobiety Piękne i z klasą

Jak już kiedyś pisałem kilka razy miałem okazje usłyszeć od włochów i niemców że polki są za***iste bo są ładne i najłatwiejsze do wybzykania z czego nie jestem zadowolony
dobrze prawisz jarek to zdecydowanie nie podoba mi się w Polkach że są ładne ale stanowczo za łatwe dla tych metroseksualnych geji!!
arek8229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:18   #4845
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Napisane przez arek8229 Pokaż wiadomość
dobrze prawisz jarek to zdecydowanie nie podoba mi się w Polkach że są ładne ale stanowczo za łatwe dla tych metroseksualnych geji!!

przepraszam bardzo! nie wszystkię są łatwe! ja się nie dałam macać!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 19:56   #4846
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Cytat:
Napisane przez klaudus1711 Pokaż wiadomość
ja cały pobyt w Hiszpanii przyspieszaczem się smarowałam..
Albo jaja sobie robisz albo masz z natury ciemniejszą karnacje.
Ja poszłam w pierwszy dzień pobytu w Lloret na plaże, nie posmarowałam się niczym, poleżałam godzine i tak spaliło mi twarz,że wylądowałam na pogotowiu.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Wiesz, z boku jak się przyglądasz to może wyglądać,że Polki się dają obmacywać. A w rzeczywistości to nawet jak się odsuwałam to Ci faceci się znowu przybliżali i dotykali. Są tak cholernie nachalni,że trudno jest się ich pozbyć. Widziałam też laski,które się szmaciły,a niekoniecznie były Polkami. Nie należy generalizować,ale fakt jest taki,że są dziewczyny-Polki,które jadą tam głównie,żeby sobie poużywać

'Komm und hilf mir fliegen.'
SweetAboutMe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:00   #4847
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Napisane przez sweetaboutme Pokaż wiadomość
albo jaja sobie robisz albo masz z natury ciemniejszą karnacje.
Ja poszłam w pierwszy dzień pobytu w lloret na plaże, nie posmarowałam się niczym, poleżałam godzine i tak spaliło mi twarz,że wylądowałam na pogotowiu.

---------- dopisano o 20:56 ---------- poprzedni post napisano o 20:49 ----------

wiesz, z boku jak się przyglądasz to może wyglądać,że polki się dają obmacywać. A w rzeczywistości to nawet jak się odsuwałam to ci faceci się znowu przybliżali i dotykali. Są tak cholernie nachalni,że trudno jest się ich pozbyć. Widziałam też laski,które się szmaciły,a niekoniecznie były polkami. Nie należy generalizować,ale fakt jest taki,że są dziewczyny-polki,które jadą tam głównie,żeby sobie poużywać :d

dokładnie :d !

Stary 2009-08-04, 20:20   #4848
catiens
Przyczajenie

Cytat:
Nie ma co generalizować, w każdym kraju możesz się z takim czymś spotkać. Poza tym jest pewna różnica między zwykłym poznawaniu nowych ludzi, nawet przytulaniu, całowaniu itp. a pchaniu się od razu do łóżka ;|
No a poza tym np w tropicsie jak w każdym takim miejscu niestety roi się od napaleńców i naprawde ciężko jest tego uniknać - musiałabym dać w ryj prawie każdemu facetowi obok, a najlepiej w ogóle nie tańczyć bo na parkiecie jest jeszcze gorzej...
catiens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:27   #4849
arek8229
Przyczajenie

dobrze dobrze wiem że nie wszystkie dziewczyny są takie i sorry jeśli was uraziłem bez urazy
arek8229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:38   #4850
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
dobrze dobrze wiem że nie wszystkie dziewczyny są takie i sorry jeśli was uraziłem bez urazy
no mam nadzieję

Stary 2009-08-04, 21:21   #4851
klaudus1711
BAN stały

[QUOTE=SweetAboutMe;135848 43]Albo jaja sobie robisz albo masz z natury ciemniejszą karnacje.
Ja poszłam w pierwszy dzień pobytu w Lloret na plaże, nie posmarowałam się niczym, poleżałam godzine i tak spaliło mi twarz,że wylądowałam na pogotowiu.

jaj sobie nie robie. ; ) karnacje ciemną mam . włosy ciemny brąz [ prawie czarne ] oczy to samo ;] nigdy w życiu sie jeszcze nie spalilam . ale widzialam , ze inne laski tez sie smarowaly pod koniec.
Stary 2009-08-04, 21:34   #4852
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez catiens Pokaż wiadomość
Nie ma co generalizować, w każdym kraju możesz się z takim czymś spotkać. Poza tym jest pewna różnica między zwykłym poznawaniu nowych ludzi, nawet przytulaniu, całowaniu itp. a pchaniu się od razu do łóżka ;|
No a poza tym np w tropicsie jak w każdym takim miejscu niestety roi się od napaleńców i naprawde ciężko jest tego uniknać - musiałabym dać w ryj prawie każdemu facetowi obok, a najlepiej w ogóle nie tańczyć bo na parkiecie jest jeszcze gorzej...

Jeśli Ty się z ludźmi poznajesz przytulaniem i całowaniem to Jesteś dla mnie Kobietą Gitem ;]

a co do odpędzania nachalnych to daję Ci gwarancję że jak jednego byś trzepnęła mocno w twarz to by Cię nikt długo nie zaczepiał.. chyba że brak obmacywania to dla Ciebie brak zainteresowania, Sorry ale prawdziwa Kobieta nie pozwala sobie na takie coś nawet tam, i nie mów mi że się nie da bo do lloret jadę 4 raz więc wiem, że się da
jarek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 22:09   #4853
etam
BAN stały

GG do etam

ja bym potraktowala takiego torebka nie jestem kobieta-przytulanka, oj nie nie.
etam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 22:09   #4854
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Jeśli Ty się z ludźmi poznajesz przytulaniem i całowaniem to Jesteś dla mnie Kobietą Gitem ;]

a co do odpędzania nachalnych to daję Ci gwarancję że jak jednego byś trzepnęła mocno w twarz to by Cię nikt długo nie zaczepiał.. chyba że brak obmacywania to dla Ciebie brak zainteresowania, Sorry ale prawdziwa Kobieta nie pozwala sobie na takie coś nawet tam, i nie mów mi że się nie da bo do lloret jadę 4 raz więc wiem, że się da
z tym to się akurat zgodzę jednego gostka odepchnęłam i dał sobie spokój na szczęście

Stary 2009-08-04, 22:12   #4855
lloret de mar
Przyczajenie

sluchajcie, a ile trzeba zostawic kaucji? 20 czy 30 E/
lloret de mar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 22:16   #4856
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Napisane przez lloret de mar Pokaż wiadomość
ja w moim hotelu zostawiałam 10 euro kaucji

Stary 2009-08-04, 22:21   #4857
karolajjn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lloret de mar Pokaż wiadomość
zależy od hotelu
karolajjn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 22:32   #4858
piter93
Raczkowanie

w hotelu goya wszystko można przepić bo nie ma kaucji
Stary 2009-08-04, 22:36   #4859
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Napisane przez piter93 Pokaż wiadomość
w hotelu goya wszystko można przepić bo nie ma kaucji
nie chwal się już tak!

Stary 2009-08-04, 22:42   #4860
piter93
Raczkowanie

hehe juz sie nie mogę doczekać,ciekawe czy już bedzie murawa na stadionie czy zdjeli ją na dłużej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości