|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Dziewczyny a jak myślicie, czy jak wezme żel pod prysznic o pojemności 250 ml to starczy na dwa tygodnie
![]() ![]() ![]()
#4832 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak myślicie, czy jak wezme żel pod prysznic o pojemności 250 ml to starczy na dwa tygodnie
![]() ![]() ![]()
#4833 |
BAN stały
|
nie sądzę, byłam w tamtym roku w Grecji i po kąpielach w morzu, często się myje więc radzę wziąć coś jeszcze
![]() Edytowane przez andzka15 Czas edycji: 2009-08-04 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
BAN stały
|
ktoś napisał , że karnet do Tropicsu 25 euro ? ; ) jak ja byłam do 25.07 to był za 20 euro . ; dddd i moja koleżanka chwaliła sobie sale międzynarodową czy jakoś tak . ; ) podobno nawet polskie piosenki tam puszczają ; ]]
a co do pytania o żel pod prysznic. ![]() Edytowane przez klaudus1711 Czas edycji: 2009-08-04 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Przyczajenie
|
Tylko jedna osoba jedzie 14.08.09 Do loret? ;((
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Przyczajenie
|
radiosong ja z paczką jade 10 spod PKiN
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
tez jade 10 z pod pałacu kultury
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich pisałem tu przed wyjazdem do Hiszpani i obiecałem że napisze jak było po powrocie ;D odrazu mówię że nie czytałem tych 20 stron więc jak coś chcecie wiedzieć pytajcie
Więc byłem na obozie Francja 2 dni Hiszpania 8 days i Włochy Gardeland z WartyTravel-best harctur z Lublina. Więc w skrócie byliśmy zakwaterowani w Hotelu Don Juan hotel oceniam na 3/6 Hotel z 3 basenami w miare z miłą obsługą ale powiem tak żarcie tragedia jeszcze raz tragedia, ale to chyba w całej Hiszpani, kto się tam jeszcze wybiera to ostrzegam Frytki czy talarki wam zbrzydną że jak będziecie na nie patrzyć to wam się zielono zrobi przed oczami. Śniadanie bułka z serem krojonym (kozim) tak się wolno z tym bułki jadło jakby się bułkę z gumą do żucia jadło, szynka okropna jak dawali nam prowiant do barcelony to szynka tak śmierdziała jakby ktoś na nią nasrał , pomidory nie dobre no wiadomo żarcie w formie szwedziego stołu jedyne co było dobre to owoce, gdyby nie owoce to zdechnąć by szło na obiad i kolacje zawsze fryty lub talarki no może nie ostaniego dnia gdy dali nam zamiast frytek chipsy na obiad ![]() a tak to ślimaczki małże sałata nawet stonoge znaleźliśmy w niej ;D same białko hahah ogólnie śniadanie 3 bułki z serem zimnie mielko z płatkiami słodkimi w h,, obiad i kolacja to frytki i owoce ![]() Co do samej Hiszpani fajne miejsce chociaż myślałem że wywrze na mnie większe wrażenie. A dziewczyny powiem wam tak Hiszpanie wcale nie są tacy przystojni dużo tam Polaków i jak będziecie w Tropicu to powiem wam że do Polaków ciągnie więcej lasek niż do Hipszanów przynajmniej tak było w moim przypadku ![]() Ogólnie trafiłem na świetną pogodę 0 deszczu a i smarujcie się już po wyjściu z autokaru bo możecie się ostro zjarać. Co do Targowania się beka z tego nie ziemska np ja kupiłem czapke D&G koleś chciał za nią 25 euro a wytargowałem się na 9 euro. Zawsze jak wam się cena nie podoba mówicie no thx a on wyciąga kakulator i my friend polako i mówi żebyście wyklikali mu cene na kakulatorku oczywiscie cena mu się nie spodoba powie że nie nie poda wyższą wtedy wy mówice ok i must go itp jesteście już przy konicu straganu a on znowu my firend polako com pls i macie swoją cene troche trwa to targowanie ale ja zawsze na swoim wyszedłem zamiast za okulary zapłacić 6 euro płaciłem 3 za sobrero zamiast 12 to 6 euro ![]() Karnet do tropicusa kosztuję 20 euro i kupują go wam wychowawcy takie info jak już wiecie są 4 sale na pierwszej od wejścia prawie nie siedzieliśmy lipna muza potem 2 schodzi się na dół tam była mieszana muza pop, troche r&b stare chity typu jacsson tez muza jak black and peas bom bom bom czy pitbul un dos tres ![]() Takie mało ostrzeżenie dziewczyny jak będziecie w Tropice nie bierzcie drinków od nie znajomych ;D serio mówię a i hiszpanie są strasznie natrętni ja musiałem jednego z łokcia pociągnąć ok kumpeli. W tropicusie zauważycie na 100 % starego hiszpana pod 30 z długimi włosami strasznie obleśny ![]() Co do moża zawiodło mnie wchodzisz do wody kilka kroków z 5 6 i już nie masz gruntu woda strasznie słona jak się kąpaliśmy to tylko w materacami w morzu dużo lepiej bawiliśmy się na basenie. Na plaży macie prysznice więc sie umyjcie po kąpieli w morzu. Uważajcie na oczy chlor i słona woda ja miałem z kumplem zapalnie spojówek no po za tym po powrocie z hiszpani jestem chory już ostatnie 3 dni miałem gorączkę a i nie bójcie się świńskiej grypy hahaha jak słyszałem jaka w Polsce panika jest to naszą ekipę śmiech ogarnął jak będziecie chorzy a to duże prawdopodobieństwo to się nie martwcie klima zmina klimatu to są przyczyny choroby nie bójcie się ![]() co do Barcelony zawiodłem się lipa totalna jedyne co dobrze wspominam z Barcelony to Cam Nou i pokaz fontann. Water world fajny ale bardzo długo czeka się na zjechanie z pontonów z kamikadze itp czeka się przy dobrych wiatrach 50 minut ![]() Co do Alkoholu ja mam 18 ale nawet 15 sprzedawano a i na 100% jak nie macie 16 lat do tropicusa nie wejdziecie. po za tym spotkałem za***istą ekipę za rok mam zamiar z nimi tez się gdzieś wybrać ok jak jakieś pytania to napiszcie odpowiem jakoś później ![]()
#4840 |
BAN stały
|
a no my też kilka razy mieliśmy chipsy na obiad ^^ ;d a co do smarowania. ;dd z mojego obozu smarowało się filtrem tylko kilka osób.. i NIKT się nie zjarał . ja cały pobyt w Hiszpanii przyspieszaczem się smarowałam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak już kiedyś pisałem kilka razy miałem okazje usłyszeć od włochów i niemców że polki są za***iste bo są ładne i najłatwiejsze do wybzykania ![]() ![]() Oczywiście nie tyczy się to wszystkich Polek choć niestety sporej ich części |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
TerryGoodkind dzieki za obszerne info, ja się wybieram też z tego biura do lloret
A możesz napisać ile euro najlepiej mieć? |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam bardzo! nie wszystkię są łatwe! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Albo jaja sobie robisz albo masz z natury ciemniejszą karnacje.
Ja poszłam w pierwszy dzień pobytu w Lloret na plaże, nie posmarowałam się niczym, poleżałam godzine i tak spaliło mi twarz,że wylądowałam na pogotowiu. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie :d !
![]() |
#4848 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No a poza tym np w tropicsie jak w każdym takim miejscu niestety roi się od napaleńców i naprawde ciężko jest tego uniknać - musiałabym dać w ryj prawie każdemu facetowi obok, a najlepiej w ogóle nie tańczyć bo na parkiecie jest jeszcze gorzej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Przyczajenie
|
dobrze dobrze wiem że nie wszystkie dziewczyny są takie i sorry jeśli was uraziłem bez urazy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4851 |
BAN stały
|
[QUOTE=SweetAboutMe;135848 43]Albo jaja sobie robisz albo masz z natury ciemniejszą karnacje.
Ja poszłam w pierwszy dzień pobytu w Lloret na plaże, nie posmarowałam się niczym, poleżałam godzine i tak spaliło mi twarz,że wylądowałam na pogotowiu. jaj sobie nie robie. ; ) karnacje ciemną mam . włosy ciemny brąz [ prawie czarne ] oczy to samo ;] nigdy w życiu sie jeszcze nie spalilam . ale widzialam , ze inne laski tez sie smarowaly pod koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli Ty się z ludźmi poznajesz przytulaniem i całowaniem to Jesteś dla mnie Kobietą Gitem ;] a co do odpędzania nachalnych to daję Ci gwarancję że jak jednego byś trzepnęła mocno w twarz to by Cię nikt długo nie zaczepiał.. chyba że brak obmacywania to dla Ciebie brak zainteresowania, Sorry ale prawdziwa Kobieta nie pozwala sobie na takie coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
BAN stały
|
ja bym potraktowala takiego torebka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4855 |
Przyczajenie
|
sluchajcie, a ile trzeba zostawic kaucji? 20 czy 30 E/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
ja w moim hotelu zostawiałam 10 euro kaucji
![]()
#4857 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
w hotelu goya wszystko można przepić bo nie ma kaucji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Raczkowanie
|
nie chwal się już tak!
![]()
#4860 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.