|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
Na dnie serca miejsce jest, Zrobione całe z łez.
Ze słonych kropel mały kruchy świat Ten żal co rośnie w nas modlitwą I żar nadziei że coś wstrzyma czas Ten obraz kryje to, co czuję dziś W środku serca łzawy świat Może się coś przyda.
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-08-17 o 16:16 Powód: dodatek ;) |
|
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
~~ Kobieta nie zawsze wie, czego chce, ale zawsze wie czego nie chce.
~~ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. ~~ Świat bez facetów byłby pełen grubych i szczęśliwych kobiet. ~~ Iluż mężczyzn nie umie inaczej poruszyć serca kobiety, jak tylko je raniąc. ~~ Dżentelmen to mężczyzna,który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami... ~~ Nie ma łatwych kobiet. Zdarzają się tylko mężczyźni mniej lub bardziej przekonujący. ~~ Bóg jest nieograniczenie miłosierny a facet niemiłosiernie ograniczony ~~ Przepraszam, gdzie można kupić części zamienne do Romeów? ~~ Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa ~~ Sex bomby kończą najczęściej jako niewypały ~~ Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni ~~ Kobiety nie kłamią tylko trochę szminkują prawdę... ~~ Życie kobiety usłane jest różami. Co krok kolec, z rzadka kwiat ~~ Kochająca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego. ~~ Tylko nudne kobiety mają w domu nieskazitelnie czysto / Ale u mnie syf! ~~ Kobieta jest po to, aby ją kochać, a nie rozumieć. ~~ To oczywiste, że mężczyźni nie byliby tak rozdarci, gdyby kobiety tak mocno ich nie pociągały. ~~ Nie powiem, ze kobiety nie maja charakteru,raczej maja codziennie inny. ~~ Za późno przyznajemy, że jedyną rzeczą, której nie żałujemy, to nasze błędy. ~~ Niedzisiejszość wielu kobiet pochodzi od słów: "Nie dzisiaj, kochanie" ~~ Wiele jest możliwości zmarnowania życia, lecz czynienie tego we dwójkę pozwala przynajmniej znaleźć winnego. ~~ Niewyobrażalne, ile damskich pretensji muszą ścierpieć w milczeniu lustra. ~~ Miłość to cała historia życia kobiety i epizod w życiu mężczyzny... ~~ Faceci - wzrokowcy, ale swoich wad nie widzą... ~~ Niejednemu zeru wydaje się, że jest elipsą, po której krąży świat ~~ Boże - uchroń mnie od kolejnego faceta, o którym znów pomyślę, że jest inny... |
|
|
|
#4834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poszukaj na stronie 157 ,158 i jeszcze trochę wcześniej na pewno znajdziesz Trzeba poszukać a nie ma sensu dawać 5 razy to samo . |
|
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Znam Cię na pamięć Ty mnie pewnie też ...
wpros nie kochaj mnie ... ![]() bla bla zabawa w życie trwa ... Przyzwyczaić się nie mogę ,że Cię mam ... Kiedy świat nie rozumie wtedy bardzo potrzebuję Cię ... stary zegar jeszcze bije wybija godzin sto .. chwila za chwilą szybko mija ... Przyjdzie czas i moje serce zacznie znowu dla kogoś bić ... Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie... Krótka miłość smycz ... Czy warto iść pod prąd ? odpowie tylko serca głos ... Co jeśli szczęście minie Cię ? Wciąż bawi mnie,gdy na rzęsach stają by najlepiej sprzedać się ... Nie będę płakać juz za nikim bo szkoda moich łez ... Ja potrafie kochać tylko tak jakby jutro miał sie skończyć świat ... To dla Ciebie tyle ciepła mam ... Chciałabym móc zaufać Ci ... jestem krucha jak porcelana ... Czy ktoś przede mną kochał Cię tak bezopamiętania ? Karuzela gna ... Co mi Panie dasz w ten niepewny czas ?
|
#4836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_ żyj z całych sił. bo to, czego się boisz - zazwyczaj jest najcenniejsze. first touch. first hug. first kiss. I miss. / pierwszy dotyk. pierwsze objęcie. pierwszy pocałunek. tęsknię. hug me once again. / przytul mnie znów. coś o wspomnieniach, tęsknocie, miłości. krótkie. [nie piszcie, że np. o tęsknocie były kilka str temu. wiem, mam je. ale chciałabym jeszcze jakieś inne.] |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
udam, że nie tęsknie aż tak . mówili obojętna . a ona tęskniła. a ona - tylko wspominała . czar prysł - wspominam od tak. i gdzieś się miłość rodzi. ' Ona i On ' - brzmi jak z filmu. może takie
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
a coś o tym że się zawiodłam na kimś.. że jest mi już wszystko jedno.. czy bedzie kontakt czy go strace.. obojętnie mi.. i że mi przykro..
OPIS: 'zdradzona miłość wyśniona. krzywda zajęła jej miejsce.!’ |
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
kilometry gluchych słow miedzy nami...niewazne nic!
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
Jejku i znowu brak czasu..żeby to wszystko przeczytać. Wpadam tylko na chwilke, dodaje kilka opisów i zmykam. Przez jakiś czas mnie nie będzie..ale wrócę.
Nie mam czasu wogóle siedziec przed komputerem a do tego wszystkiego przyjechała rodzinka z Włoch po 8 latach na 3 tygodnie i pasuje z nimi pobyć. Myślałam, że dziś znajdę więcej czasu żeby posiedziec przed komputerem no ale niestety nie i jestem tylko na momencik. ![]() A co do opisików to: * .owiana mrokiem tajemnicy. * ..w półmroku błądzą myśli, snują się ostrzępki odczuć.. * ..rozpiąć płaszcz nocnych marzeń.. * ..odliczam dni niewiadomo do czego, minuty do niewiadomo jakich chwil.. * Wspomnienia zakopać dziś chciałam. Nie wyszło.. * ..spokojnie zanurzyć się w magii nocy.. * ..po moich policzkach spływa bezsilność.. * Ukrywam w sobie marzenia dobrze wiedząc, że żadne z nich beze mnie nigdy nie spełni się.. * "Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.." * Życie to taka jedna wielka układanka, która nie chce się ułożyć.. * ..i znowu zwracam się do zła o odrobinę szczęścia.. * ..za często odwiedzasz moje myśli i wspomnienia.. * .zimny pocałunek żalu i lęku. * ..oczy smutne, podkrążone..usta sine bez uśmiechu.. * Są lata niewarte jednego dnia i godziny liczone podwujnie.. Mam nadzieję, że komuś się coś przyda. Kocham. ;*
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-17 o 23:03 |
|
|
|
#4841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
siostry krwii.. smiechu łzy.. byłyśmy połówkami jabłka , lecz to co zrobilas .. podzieliło nas . chcialabym odnalesc tamte dni. ale juz nie pomysle o NAS ! bo tego juz nie ma.. w czym ona byla lepsza odemnie ? Ja jestem ofiarą. Tylko widzisz, to można zmienić a Ty dupkiem pozostaniesz wiecznie w miłości wszystko jest wszystkim ! a zdrada to zdrada ! myslales ze bedzie wzruszona ? kochany .. nie ona ! On był tak czarujący, ona tak naiwna. Nagle nie ma Cie nie ma nas. Dla zakochanego ? ja jestem ja, ty jesteś ty, my jesteśmy my. A wszyscy inni są obcy .. hm widocznie nie byles zakochany. moze takie cos ? *****
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki a macie jakies opisy moze hmm milosne jakies romantyczne albo takie wesole .. ;d bo ciagle takie smutasne opisiki ;(
|
#4843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozwalasz mnie boskieee są ![]() W ogóle muszę przyznać kobiety że idziecie z tymi opisami jak burza ![]() Mój skromniutki asortyment a nuż się komuś spodobają :Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem... Mówią "nie mogę znieść tych twoich humorów i zmian" Bo we mnie jest orkiestra która grać razem nie daje rady Czasami więc zdarza się że nie wiem czego chce Ona mówi usiądź wygodnie ja polepie i zlepie w jedną część Bo niczym w kalendarzu daty tak szybko zmieniają się moje nastroje Trzy ostatnie słowa: przepraszam za krzywdy...
|
|
#4844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i o tym że kocham się z Nim droczyć. ![]() PILNE ![]() ... że też mi się trafił taaaki idiota. ![]() Chyba jeszcze nikt nie miał tak jak my.
|
|
|
#4845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś już nic nie zrobię . jest mi jedynie przykro . zawiodę się dziś . zawiodę się jutro. Nie dziękuje ! obojętna. nie chcesz znać ? -Nie po prostu się zawiodłam. kończę tę grę. wszystko mi jedno . obojętna ' ee . chyba nie o takie chodziło ... cieszę się , że się podobają Twoje równie się przydadzą ; ))
|
|
#4846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
łap może się spodoba ![]() I wanted you to know I love the way you laugh Chciałabym, żebyś wiedział, że kocham sposób, w jaki się śmiejesz Chcę Ci podarować słońce. Każdego dnia nowy początek. <3 Bo ja chce być tylko tą najważniejszą.! <3 To miłość emanuje z nas… Boże sprawżeby zawszebyło właśnietak <3 Nie zwątpię w Ciebie, w ogień pobiegnę! On jest kimś więcej niż mężczyzną. I to coś więcej, niż miłość. : ) Po prostu razem <3
|
|
#4847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakże głupio wspominam. Tęsknota odbiera mi dech. Nie lubię tęsknić. Paranoidalna tęsknota... Usycham z tęsknoty, wspominając... Kochaj mnie, mimo wszystko. Śniłam o tęsknocie. Wspomnienia niczym sen o spadaniu... Zapcham się czekoladą, filmem i tęsknotą... Nawet muzyka tęsknoty nie zagłuszy... Piękne są takie wspomnienia... Wspomnienia i wyobrażenia urzeczywistniają się w ciszy. Wspomnienia rekompensują nam to, co straciliśmy... Lek na tęsknotę? Czekanie. Miłość? A cóż to takiego? Kocham, choć nie wiem co to miłość... Nie brak mi tęsknoty, ale wspomnień... Brakuje mi tej obojętności... Coś takiego mi na myśl przyszło. ; )
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4849 |
|
Raczkowanie
|
Opisy macie po prostu boskie!
![]() * mam taką małą prośbę, jeśli któraś miała by chwile czasu.. dziś mam miesięcznicę z TŻ, pół roku razem i chciałabym jakiś opis ładny, mówiący o tym że kocham go bardzo i że dziękuję i wogole. Wiem ze pozno na danie takiego opisu ale juz mam pewnien opis, tylko ze chce zeby jego BYŁEJ dziewczynie [która ma moj nr gadu] opadła szczena jak przeczyta ten opis! do tego mój TŻ od 3 dni jest u rodziny nad morzem i wraca za jakies dwa tygodnie i strasznie tesknie![]() ![]() *** * Sztucznym tipsem wydrapie Tobie pryszcze ![]() * Gorące usta twe, obsypane pocałunki.. * Przy samej bramie kazali mi iść do diabła.. * Diament jest zwykłym kamieniem,to ludzki umysł nadaje mu wartości..
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 |
|
Rozeznanie
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
jutro wyjezdzam do Krakowa na tydzien, pozwiedzac i rozerwać się trochę...może macie jakieś fajne opisy o takich wypadach itd
![]() ![]()
|
#4852 |
|
Rozeznanie
|
ukradłam troche a teraz kilka ode mnie
![]()
|
#4853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zabieram wszystkie!Może ktoś jeszcze ma? |
|
|
|
|
#4854 |
|
Raczkowanie
|
Do szczescia duzo jej brakuje usmiechem przykrywa to co czuje
|
|
#4855 |
|
BAN stały
|
a moge prosic o opisy o tym ze mi strasznie źle...ze chwilami nie chce mi sie zyć...ze wszystko mnie przerasta...
styrana licze na ciebie |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
laski blaga was o pomoc , juz sama nie wiem co mam robic .
wiec byl koles niby krecilismy itp . poklocilismy sie i on mi powiedzial ze pierd. oli to . ;/ uwierzylam ze mowil ze to w nerwach wyszlo ze mu zalezy itp . i ostatnio przy klotni znowu powiedzial ze pierd d o l i go co bedzie dalej z nami , leje na to i ze mu to zwi.sa teraz znowu miw ciska kiety ze tak nie jest .. i ze mu zalezy . Tylko dziwne ze gdyby mu zalezala probowal by to naprawic a on sie nawet na g nie odezwie jak jest , esa nie napisze czeka na mnie . jakies opisy macie do tej sytuacji , doyczace ze wiezrzylam mu , ufalam ,ze kazdy facet jest taki sam ? . prosze.
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
Lubię tak nienaturalnie, trochę przesadnie pobyć sama...
I po co ja tak biegnę? Przed tym co będzie i tak nie ucieknę.. A ja oprę sie o Twoje ramię i niech tak zostanie... Mam dla ciebie niespodziankę, to pudełko czekoladek Rano zapłacę za ten stan... Życie to nie bajka, to taka wojna, mała przepychanka.. Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką Wybacz mi proszę wszystko to, za co Cię nie potrafię przeprosić...
|
|
#4858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chwilami jest mi niebywale ciężko. Jak mam żyć? Nie ma sensu nic... Me marzenia w kaftan uwięzione... Znów upadłam. Proszę, pomóż mi się podnieść. Moje życie niczym gorzka kawa rozpuszczalna... Życie mnie przerasta. Ciągły zgiełk i paranoidalny strach... Ciężko mi. Naprawdę ciężko... Mój oddech słabnie...czuję, że jest źle. Naprawdę źle... Nienaturalne przygnębienie. Dziwny jest ten świat... Kochana teraz musze już iść, ale jak jutro tylko wejdę to napiszę więcej. Trzymaj się ciepło. *;
|
|
#4859 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie ma problemu...teraz i tak niewiele widze
|
|
|
|
|
#4860 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Nie mam czasu wogóle siedziec przed komputerem a do tego wszystkiego przyjechała rodzinka z Włoch po 8 latach na 3 tygodnie i pasuje z nimi pobyć. Myślałam, że dziś znajdę więcej czasu żeby posiedziec przed komputerem no ale niestety nie i jestem tylko na momencik. 
;*