..::Dieta Plaż Południowych - część V ::.. - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 15:29   #4831
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Gratuluje spadku wagi i cm!

Kurcze, chcialam zrobic sobie zapiekanke z cukini, ale w sklepie nie bylo. Wiec robie znowu z miesa mielonego i innych warzyw. Ale sie najem. Chyba do wieczora mi starczy.

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 15:48   #4832
Domi22
Rozeznanie

Jennuś witam ponownie i pewnie, ze Cie pamietamy Naturalnie ogromne gratulacje z powodu zrzuconych kg Tylko powiedz, co stosowałas podczas tego miesiaca? Sb, cwiczenia, a moze cos innego?

Ja niedawno wrociłam z rowerka. Pojechalam sama i sie ciesze, bo jechałam cała godzine i to calkiem szybko Teraz zjadłam 3 zawiajsy (sałata lodowa, szynka, ser), pomidora i pol serka homo nat. Uff...Najadłam się

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:20   #4833
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOO

wraca marnotrawna siostra czy ktoś mnie wogóle jeszcze tu pamięta??

a więc miesiąc temu żegnałam się, bo wyjeżdżałam, obiecałam sobie wtedy że potraktuję ten wyjazd jak obóz odchudzający i kurde udało mi się SPóJRZCIE NA PODPIS :: tak tak drogie siostrzyczki, Jen zgubiła 4 kg i duuuuuuuzio cm i wszystko w ciągu miesiąca niestety teraz mam maly problem, bo zaczełam praktyki i zywie sie obecnie na kuchni mamusi, wiec dieta bedzie, ale nieco grzeszna. Ale ale dam radę. Zostało mi mało do mety, więc nie pozwolę zapuścić się znowu, bo jestem za blisko żeby teraz wrócić na start.

MArzenko możesz zmienić przy mnie na liście że było 61 kg, jest obecnie 57 kg, wymiary podam później

Buziencja
Cześć Kochana!Oczywiscie,że pamietam...Gratuluje utraconych kg i cm...Ja ciagle pamietam Twoja fotke taka w czerwonej sukience-ahhh bosko,bosko...
Steskilysmy sie ale fajnie ze juz jestes

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:44   #4834
iwona200
Zakorzenienie

Dziewczyny ja dopiero zaczynam i mam kilka pytań odnośnie I FAZY

Czy mozna:

- Fasolkę szparagową
- Tuńczyka w oleju roślinnym
- Płatki te zwykłe (np. NESTLE Fitness)
- Sosy sałatkowe (konkretnie z KONORR'A)
- Groszek i marchewkę mrożona? (marchewke chyba nie )

?

Kurcze mam straszne problemy z tymi 5 posiłkami, 3 ok ale 5 Dziś np z braku czasu zjadłam 1 posiłek i nie jestem głodna I nawet nie wiem co sobie zrobić, bo nic nie ma takiego w lodówce Dlatego pytam o fasole szparagowa bo ona akurat jest
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:50   #4835
___just_me
Rozeznanie

GG do ___just_me

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość

Czy mozna:

- Fasolkę szparagową
- Tuńczyka w oleju roślinnym
- Płatki te zwykłe (np. NESTLE Fitness)
- Sosy sałatkowe (konkretnie z KONORR'A)
- Groszek i marchewkę mrożona? (marchewke chyba nie )

?

Kurcze mam straszne problemy z tymi 5 posiłkami, 3 ok ale 5 Dziś np z braku czasu zjadłam 1 posiłek i nie jestem głodna I nawet nie wiem co sobie zrobić, bo nic nie ma takiego w lodówce Dlatego pytam o fasole szparagowa bo ona akurat jest
z tego co ja się orientuję
można: fasolkę szparagową, tuńczyk
nie można: oleju roślinnego, płatków, sosów, marchewki
groszku nie jestem pewna xp

zaraz jakaś ekspertka mnie sprawdzi i będziesz pewna

SZUKAM KREMU NA NOC Z IWOSTINU oraz [COLOR="rgb(0, 100, 0)"]ŻELU DO MYCIA[/COLOR] TWARZY Z TEJ SAMEJ SERII ! ! !
___just_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:59   #4836
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ___just_me Pokaż wiadomość
z tego co ja się orientuję
można: fasolkę szparagową, tuńczyk
nie można: oleju roślinnego, płatków, sosów, marchewki
groszku nie jestem pewna xp

zaraz jakaś ekspertka mnie sprawdzi i będziesz pewna
łeee nie mozna tunczyka w oleju i płatków moje ulubione (bo najszybsze) sniadanie
Stary 2008-09-01, 17:04   #4837
Domi22
Rozeznanie

Cytat:

Czy mozna:

- Fasolkę szparagową - mozna
- Tuńczyka w oleju roślinnym - w oleju nie jestem pewna, lepiej w sosie wlasnym lub pomidorach, ale bez dodatku cukru
- Płatki te zwykłe (np. NESTLE Fitness) nie, tylko gorskie lub zwykle i na II fazie, podobnie jak pozostałe produkty zbozowe.
- Sosy sałatkowe (konkretnie z KONORR'A) bez cukru tak, choc mysle, ze jak czasem uzyjesz to tragedii nie bedzie. Ja czasem ich uzywam, choc moze lepiej na II fazie.
- Groszek i marchewkę mrożona? (marchewke chyba nie ) marchewka nie. Co do groszku to ostatnio byla na ten temat dyskusja i dziewczyny stwierdziły, ze od czasu do czasu mozna, choc nigdzie o tym konkretnie nie jest pisze. Moze ktos ma ksiazke i tam sa jakies info?
A poza tym witamy na plazy

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-09-01, 17:10   #4838
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
A poza tym witamy na plazy
ok dzieki narazie robie sobie szparagową i może kurczaka dorzucę

a co z solą? trzeba tez ograniczać na SB (bo cukier definitywnie trzeba)? I czy można używać tych przypraw z torebek? Bo ja zawsze używam tej z KAMIS'A do gyrosa
Stary 2008-09-01, 17:12   #4839
madzia9018
Raczkowanie

witam wszystkie plażowiczki ja również od dzisiaj zaczynam i jak na razie wszystko ok

Mam do zrzucenia sporo kg a w styczniu studnióweczka i muszę wyglądać fajnie (czyt. szczupło) wiem że po SB spada szybko brzuszek i w związku z tym mam pytanie:
Czy faktycznie tluszczyk na brzuszku się niweluje i czy równie szybko chudną tez nogi???
jakie są wasze spostrzeżenia bo widzę że jest tu sporo osób które już mają doświadczenie z ta dietą
Stary 2008-09-01, 17:13   #4840
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
ok dzieki narazie robie sobie szparagową i może kurczaka dorzucę

a co z solą? trzeba tez ograniczać na SB (bo cukier definitywnie trzeba)? I czy można używać tych przypraw z torebek? Bo ja zawsze używam tej z KAMIS'A do gyrosa
Soli niby nie trzeba ograniczac, ale wiadomo zdrowa nie jest. Ja staram sie uzywac jej mniej. Przyprawy mozna, przynajmniej ja tez ich uzywam Kurczaka smialo dorzuc

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-09-01, 17:30   #4841
jennuś
Zakorzenienie

Ahh dzięki dziewczyny cieszę się i już nie mogę sie doczekać października, bo kurcze jak dobrze pojdzie to pod koniec wrzesnia bede miec swoja upragniona sylwetkę - Nedda właśnie taką z tego zdjęcia brakuje mi do niej 4 kg jeszcze dam rade dam rade No więc przez cały miesiąc była ostro II faza, ale wiadomo były też grzeszki ale dosyć rzadko. Byłam tak zdeterminowana że powiedziałam koniec z obżarstwem. Co do ćwiczeń to 5 razy w tyg. biegałam godzinkę no i szybki spacer do pracy i z powrotem, jakieś 40 min. w jedną stronę. Ale naprawdę, mówię Wam, to co było miesiąc temu to był jeden wielki kawał Jen teraz, mimo że to "tylko" 4 kg a u mnie bardzo widać każdy kilogram, to wyglądam o niebo lepiej. W tej chwili mam taką wagę jaką praktycznie zawsze miałam. Zawsze wahała się pomiędzy 56 a 57, jak uda mi się zrucić do 54 kg to bedzie ekstra - i zostanie mi "tylko" utrzymanie wagi Ale w sumie nie zdiwie sie jak nic nie zrzuce, bo moi rodzice lubia mnie tuczyc a ja nie zawsze mam tak silna wole zeby im odmowic. Najwazniejsze to zeby nie przytyc, a 4 kg zruce najwyzej na studiach w październiku, jak bede sie sama zywic

Wymiary (z dn. 29.08):
bylo-----jest
biust: 95 cm----93 cm
pod biustem: 76 cm------74cm
talia: 71 cm-------70 cm
boczki/brzuch: 87 cm----------82 cm !!!
biodra: 97 cm-------94cm
waga: 61kg---------57 kg

wzrost: 167 cm

Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo wiadomo na poczatku jest ciezko i nie widac efektow ale po pewnym czasie staje sie przed lustrem i stwierdza ze bylo warto wyrzec sie paru rzeczy Buziaki :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 17:42   #4842
___just_me
Rozeznanie

GG do ___just_me

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
Ahh dzięki dziewczyny cieszę się i już nie mogę sie doczekać października, bo kurcze jak dobrze pojdzie to pod koniec wrzesnia bede miec swoja upragniona sylwetkę - Nedda właśnie taką z tego zdjęcia brakuje mi do niej 4 kg jeszcze dam rade dam rade No więc przez cały miesiąc była ostro II faza, ale wiadomo były też grzeszki ale dosyć rzadko. Byłam tak zdeterminowana że powiedziałam koniec z obżarstwem. Co do ćwiczeń to 5 razy w tyg. biegałam godzinkę no i szybki spacer do pracy i z powrotem, jakieś 40 min. w jedną stronę. Ale naprawdę, mówię Wam, to co było miesiąc temu to był jeden wielki kawał Jen teraz, mimo że to "tylko" 4 kg a u mnie bardzo widać każdy kilogram, to wyglądam o niebo lepiej. W tej chwili mam taką wagę jaką praktycznie zawsze miałam. Zawsze wahała się pomiędzy 56 a 57, jak uda mi się zrucić do 54 kg to bedzie ekstra - i zostanie mi "tylko" utrzymanie wagi Ale w sumie nie zdiwie sie jak nic nie zrzuce, bo moi rodzice lubia mnie tuczyc a ja nie zawsze mam tak silna wole zeby im odmowic. Najwazniejsze to zeby nie przytyc, a 4 kg zruce najwyzej na studiach w październiku, jak bede sie sama zywic

Wymiary (z dn. 29.08):
bylo-----jest
biust: 95 cm----93 cm
pod biustem: 76 cm------74cm
talia: 71 cm-------70 cm
boczki/brzuch: 87 cm----------82 cm !!!
biodra: 97 cm-------94cm
waga: 61kg---------57 kg

wzrost: 167 cm

Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo wiadomo na poczatku jest ciezko i nie widac efektow ale po pewnym czasie staje sie przed lustrem i stwierdza ze bylo warto wyrzec sie paru rzeczy Buziaki :

Pełen optymizm widzę !
zresztą nie dziwię się, przy takich wynikach ! muaa

Ja tam sobie śmigałam dzisiaj na rowerku i myślałam nad celem odchudzania
i wiecie na co wpadłam ?! Chcę ich olśnić na półmetku , a co mi tam ! ponoć jest w październiku mam idealną ilość czasu i idealną okazję by się pokazać szczuplutka, w ładnej kreacji

SZUKAM KREMU NA NOC Z IWOSTINU oraz [COLOR="rgb(0, 100, 0)"]ŻELU DO MYCIA[/COLOR] TWARZY Z TEJ SAMEJ SERII ! ! !
Stary 2008-09-01, 17:46   #4843
Domi22
Rozeznanie

Jennuś super wymiarki

A to ja tez podam wymiary, tak dla zachety dla poczatkujacych, bo mysle,ze warto - przynajmniej tak mi sie wydaje

wzrost 167
było ---> jest
waga 79 ---> 69/68
kolano 43---> 38
udo 67 ---> 60,5
posladki 108 ---> 99
brzuch 92 ---> 86
pepek 93 ---> 83
talia 85,5 --->74
pod biustem 87 ---> 78

No, ale jestem poki co na polmetku I juz po kolacji - 2 pomidory z jog. nat. + 3 kawałeczki z piersi a'la gyros.

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-09-01, 17:49   #4844
___just_me
Rozeznanie

GG do ___just_me

Cytat:
Jennuś super wymiarki

A to ja tez podam wymiary, tak dla zachety dla poczatkujacych, bo mysle,ze warto - przynajmniej tak mi sie wydaje

wzrost 167
było ---> jest
waga 79 ---> 69/68
kolano 43---> 38
udo 67 ---> 60,5
posladki 108 ---> 99
brzuch 92 ---> 86
pepek 93 ---> 83
talia 85,5 --->74
pod biustem 87 ---> 78

No, ale jestem poki co na polmetku I juz po kolacji - 2 pomidory z jog. nat. + 3 kawałeczki z piersi a'la gyros.

wasze osiągnięcia naprawdę są motorkiem do tego by się odchudzać ! żywy przykład na to, że warto

Stary 2008-09-01, 17:58   #4845
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Soli niby nie trzeba ograniczac, ale wiadomo zdrowa nie jest. Ja staram sie uzywac jej mniej. Przyprawy mozna, przynajmniej ja tez ich uzywam Kurczaka smialo dorzuc
Teraz widzę, że ta przyprawa ma w składzie cukier Zrezeygnować z niej?

A uzywacie słodzika?
Stary 2008-09-01, 18:10   #4846
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

Witam,

Wpadam na chwilke aby doniesc, iz sprawdzilam i na jedynce nie mozna:

marchewka,
kukurydza,
buraki cwiklowe,
ziemniaki,
zielony groszek,
pasternak,
niektore odmiany kabaczka

Pozdrawiam Wszystkim uczennicom zycze szybkiej aklimatyzacji a szkolnych murach
Chudnacym sukcesow a zaczynajacym wytrwalosci

EDIT: przyprawy mozna jak najbardziej ale nie mieszanki typu gyros np. bo zawieraja cukier zazwyczaj
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 18:11   #4847
belladonna78
Raczkowanie

Dziewczyny, naprawdę serce rośnie, jak się czyta o waszych osiągnięciach dietowych... czasami mam wrażenie, że Zbytnich trochę (niska waga... przynajmniej dla mnie 52 kg przy 174 to... strasznie małooo, zupełnie siebie sobie takiej nie mogę wyobraźić - ale widocznie mam kiepską wyobraźnię)
dzisiaj hmmm z jednej strony bardzo dobrze, z drugiej fatalnie
Utknęłam w robocie, zjadłam zatem jedynie śniadanie i mały lunch... i nie miałam czasu iść zjeść normalnie cholercia. I już odczuwam to w głowie, pewnie zaraz migrena mi się zacznie (taaaa... ostro mam ten cukier pogibany). Dopiero za pół godziny wychodzę, za godzinę będę u przyjaciółki, może po drodze uda mi się kupić coś nie zakazanego... bo w pracy mam tylko jednego ogórka hahaha więc tylko gorzej po nim będzie.
Fatalnie, muszę przygotowywać do pracy trzy posiłki a nie dwa, bo zawsze mam więcej roboty, niz planuję....
Nie wiem zatem, czy mogę ten dzień zaliczyć do SB,( oczywiście zjem jeszcze dwa posiłki dzisiaj, ale ostatni malutki białkowy przed snem), bo czuję, że to było mało zdrowe...

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 18:27   #4848
agusiencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ___just_me Pokaż wiadomość
w ciągu jakiego czasu zrzuciłaś te kilogramy?
jeśli można wiedzieć ^^'
pierwsze 4 kg schudłam na 1 fazie, a potem miałam lepsze i gorsze dni ogólnie zastój na wadze przez długi czas, ale teraz zaczęło spadać znów
EDIT: Co do posiłków w szkole to proponuje tych jogurcików dobrze poszukac, po za tym sympatycznie jest pochrupac w szkole rzodkiewki i takie zawijasy, że w sałatę zawijasz szynke, pomidorka, ogórka... co zechcesz

Po za tym mam prośbę, mogłaby mi któraś z Was dać dobry przepis na zapiekankę z cukinii? Kupiłam z myślą o takich smażonych talarkach, ale strasznie mi to nie smakuje i nie wiem co z nią zrobić :P

agusiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 18:27   #4849
AguniaSopot
Raczkowanie

Hej laski

Jaaa. nie było mnie 3 dni a tu 10 stron zaległości mi się zrobiło ;P

Od dzisiaj miałam zacząć SB no i zaczęłam
Wróciłam o 8,30 z wyjazdu szybko się przebrałam, poszłam na rozpoczęcie roku, wróciłam do domu i poszłam spać (tej nocy nic nie spałam) no i jak się obudziłam to poszłam do sklepu i teraz właśnie wszamałam sobie sałatę z jogurtem nat. i wymiłam plussz'a. Myślę, że zaraz idę z powrotem spać. Więc nie wiem czy dzisiaj coś będę jeść jeszcze.

Wiem Wiem, jedna sałatka to nie posiłek, ale same zobaczcie, że dzisiaj nie miałam kiedy . Jutro z jedzeniem będzie znacznie lepiej

Obsesją kobiety jest, by jej bransoletka stała się jej paskiem.
AguniaSopot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 19:09   #4850
fruity
Wtajemniczenie

Wrocilam wlasnie z prawie 2 godzinnego spaceru z psem i oczywiscie jak wyszlam z domu musialo zaczac padac.
Rozgrzewam sie teraz przy goracym kakao. Zjem zaraz jakas kolacje i nie bede czekac az Tz wroci z pracy o 2, bo juz teraz oczy mam takie malutkie. Wiec kolo 22-23 poloze sie lulu i Tz mnie zbudzi.
Auaaa...wlasnie sobie sparzylam jezyk!
Mialam sobie zrobic pazurki ale nie wiem czy mam jeszcze sile na to. Zobaczymy.

agusiencja ja robie mniej wiecej tak: podsmazam plastry cukini na oliwie, czasem dodaje tez inne warzywa, czasem tez mieso mielone i pomidory z puszki. Zalewam mala iloscia wody(jak z pomidorami z puszki to juz nie) i daje 10% creme fraiche (dla mnie to sie nie krzyzuje ze zdrowym odzywianiem ; ale jak robie sosik pomidorowy to tego tez nie daje). przyprawiam sola i pieprzem, jak mam ochote to innym ziolami jeszcze. wlewam do formy, daje na to duzo plastrow pomidora i ser jaki akurat mam.
Albo zolty, albo mozzarelle i do pieca.
Mozesz sie przy takiej zapiekance naprawde wyzyc.
Wyprobuj Twoje ulubione skladniki i probuj z sosami. Mozesz zrobic smietankowy, pomidorowy, bolognese, serowy itp.
Ja kocham takie zapiekanki!

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Stary 2008-09-01, 19:22   #4851
zielonamorelka
Zakorzenienie

jestem spowrotem
eh myslalam ze tam z glodu umre hehe dziewczyny robily sobie grila kielbaski [akurat tego nie zalowalam]i chlebek hmmm a ile owocow na drzewach owocow a ja sie zapchalam kilkoma szczyptami orzechow eh ale juz niedlugo bede mogla sie raczyc owockami
jeju jak ja czytam te wasze efekty to oh az chce sie chudnac
heh tyle napisalyscie ze sie troszke pogubiolam
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 19:34   #4852
fruity
Wtajemniczenie

Wmuszam w siebie wlasnie serek wiejski z papryka. Nie mam cos apetytu. A oczy mi sie juz tak zamykaja. Ale niestety musze jeszcze troche poczekac.

Stary 2008-09-01, 19:41   #4853
zielonamorelka
Zakorzenienie

a ja chcialam was zapytac czy na 1 fazie moge zjesc takie rolmopsy.w skladzie maja:
rolmops[marynowane platy sledziowe]ogorek,woda, cebula marynowana,ocet spirytusowy,sol spozywcza,przyprawy, gorczyca,substancja slodzaca:sacharynian sodu[e954]zawiera substancje slodzaca.
wartosc odzywcza w 100g:
645kJ/155kcal
bialko 13g
weglowodany 1g
tluszcz 11g
i co o tym sadzicie??
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-01, 19:47   #4854
fruity
Wtajemniczenie

Ja jadlam. A potem sobie zrobilam sama sledzie w oleju z octem. Mmm, ale mi teraz ochoty narobilas.

Stary 2008-09-01, 20:53   #4855
___just_me
Rozeznanie

GG do ___just_me

chyba zbliża się mnie okres. . . ; <
czuję się taka ciężka, bleh, mało motywujący motyw podczas diety...

Stary 2008-09-01, 21:01   #4856
zielonamorelka
Zakorzenienie

mmmm no to swietnie bede sie nimi raczyla co jakis czas[no nareszcie cos nowego poza jajkami wiesniakami jogurtami natur i warzywami haha]
moj dzisiejszy jadlospis
troche po 8-kapusta w pomidorach
ok 10 30-szklanka jogurtu natur z 3 lyzeczkami slonecznika
12-jajecznica z 2 jaj z kawalkiem pomidora szczypiorkiem
jakos miedzy 15-16 troszke orzeszkow wloskich
ok 18-18 30 pol wiesniaka z kawalkiem ogorka pomidora i szczypiorkiem z cebulka dymka
w miedzyczasie szklanka mleka i woda
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-01, 21:15   #4857
fruity
Wtajemniczenie

A jakies miesko albo rybka?

Stary 2008-09-01, 21:18   #4858
___just_me
Rozeznanie

GG do ___just_me

Dzieeewczęta jutro od 7 do 15.30 nie ma mnie w domu ; < co ja mam zjeść w szkole ? : (((( buuuu !

Stary 2008-09-01, 21:20   #4859
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
heh no rybke musze sie wybrac do kslepu i kupic a mieska to nie jadam raczej zreszta dzisiaj to u mnie nawet obiadu nie gotowala babcia bo nie bylo dla kogo hihi dlatego ta jajecznica tak na szybko zeby nie umrzec u kumpeli z glodu
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-09-01, 21:21   #4860
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Morelko, ja takze uwazam, ze troche cieniutkie to Twoje jedzonko...

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości