|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
W pracy u mojego TŻ jest nowa kasjerka.
TŻ mówi: Ona jest jakaś taka... krzywa. Krzywe włosy, krzywa twarz. Takiej to bym nawet za pieniądze nie pomarał ![]()
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i co ? podniósł ci trochę samoocenę ? wybacz, ale ten tekst ani nie śmieszny ani mądry ..
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam...
![]() Może trochę wyjęte z kontekstu, ale chodziło też o to, że gdyby babka zadbała o siebie trochę, przestała się też garbić to byłaby ładniejsza nawet dla oka klientów... Dobra, już nic lepiej nie będę mówić... Przepraszamy oboje ![]()
#4834 |
Zakorzenienie
|
holly czyzbys byla kasjerka?
![]()
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh nie, nie jestem kasjerką ![]() ![]() szprycha nie szkodzi, za bardzo się uniosłam ![]()
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ kiedyś zamiast powiedzieć "seksoholik", powiedział "Jak dla mnie to on jest seksualistą.."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;31692485]Może czytają wizaż, że tak się zgadali wszyscy?
![]() Mój kolega odpowiedział też cos w tym stylu po czym stwierdził ,że jak bym była jeden dzień facetem to też bym sie bawiła.. wiadomo czym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Wtajemniczenie
|
Podczas pobytu w toalecie przeczytał całą instrukcję aplikacji tamponów, następnie oznajmił mi to i spytał na serio czy ja to wszystko robię. Gdy przytaknęłam powiedział, że to są straszne rzeczy i że mnie podziwia
![]() Gdy kupiłam sobie różową bluzkę... (chyba pierwszą w takim kolorze odkąd go znam) stwierdził, że coś mu nie pasuje ten kolor i spytał czy już robiłam sobie jakiś test na idealną dla mnie 'grupę kolorystyczną' i skąd u mnie róż... przecież ja nawet majtek nie mam różowych ![]() Kiedyś spytał czy on też może się zarejestrować na wizażu. Na moje kategoryczne 'NIE' odpowiedział 'To głupio'. Zaintrygowana spytałam skąd u niego taki pomysł. Odpowiedział, że on też chce mieć koleżanki w internecie ![]()
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Wczoraj troche przesadziłam z kolorami, było mi bardzo zimno więc nie zwracałam uwagi czy wszystkie ubrania są dopasowane kolorystycznie itp, miałam na sobie golf w paski, tunike (różową!), grube legginsy we wzorki i zółte skarpetki
![]() ![]()
#4841 |
Zakorzenienie
|
o matko upłakałam sie ze śmiechu
![]() pokazałam TŻtowi ulotke o pieluszkach (spodziewamy sie dzidzi). TŻ czyta o rodzajach pieluszek Pampersa: TŻ: 'Pampers Baby-Dry. Up to 12 hours of dryness.' ja: Co to oznacza ![]() TŻ: No, że do 12 godzin wytrzyma. ja: Ale co wytrzyma ![]() TŻ: No w tym gównie wytrzyma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Leżymy zmarznięci pod osobnymi kołdrami.
- jesteś zimny! nie dotykaj mnie! Po chwili czuję, że pod kołdrami przesuwa się ręka.... TŻ: - idę podkopem... ![]() TŻ: - wiesz, Kodak zbanrutował. - tak, czytałam. TŻ, wściekły: - co bym ci nie powiedział, to ty już wiesz! Zobaczysz, znajdę sobie inną kobietę, ciemną i głupią, dla której wszystko co mówię będzie fascynujące!
Wszystko wydaje się niemożliwe tym, którzy niczego nie próbują. Edytowane przez wanda164 Czas edycji: 2012-01-20 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
stoję w kuchni TŻ jakiś napalony wrócił z pracy, dobiera sie;
TŻ; kochasz mnie? Ja;nom TŻ; tęskniłaś mocno? Ja;nom TŻ; to do lózka! leżymy po ja przytulona on ręce za głową... TŻ; no koniec, do garów! głodny jestem! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Mieszkam w kanadyjczyku, podłoga na piętrze jest dość niestabila, i wystarczy się przejść po pokoju i wszystko się trzęsię. Wczoraj stoję przed lustrem od szafy i sobie tańczę, tż leży za mną na łóżku. Szafa oczywiście cała lata. Złota myśl mojego TŻta:
- Masz taką masę, że przyciągasz szafę xD Zeby nie było, wyszłam z pokoju z fochem. Nie żebym się odchudzała od kilku miesięcy czy coś ![]() Za moment oczywiście do mnie przyszedł: -oj przepraszam, nie wytwarzasz własnej grawitacji ![]() ![]() Edytowane przez pannanika Czas edycji: 2012-01-20 o 16:53 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
TŻ dorwał zszywacz tapicerski. Próbuje, rozpracowuje, kombinuje, w końcu opanował obsługę. Szuka po całym domu, gdzie by tu wyróbować. W końcu przychodzi do mnie z tym zszywaczem:
- no to co sobie zespolimy? ![]()
Wszystko wydaje się niemożliwe tym, którzy niczego nie próbują. Edytowane przez wanda164 Czas edycji: 2012-01-20 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
I ja spytałam swojego TŻ co by zrobił gdyby był kobietą przez jeden dzień
![]() 1. poszedłbym na basen do damskiej szatni ![]() 2. zaliczyłbym masturbacje bo ciekawi mnie kobiecy orgazm ;] 3. kupił sobie kwiatka i pooglądał filmiki z kotami na YT i może bym zrozumiał jak to może być słodkie :/ 4. pobawiłbym się cyckami ![]() 5. obczaiłbym jak to jest kiedy faceci gapią mi się na dupe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4850 | |
Flawless
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31746143]Przy pkt 3 wybuchnęłam takim śmiechem, że siostra przybiegła pytać czy coś się stało
![]() ja tez ![]() ![]() spytalam mojego o to samo; - Boze,co Ci sie dzisiaj znowu przysnilo? ![]() ![]() ![]() spytalam o to samo kolegi przed chwila na gg. -chcialbym byc w ciazy i urodzic i zobaczyc jak was to boli ![]() ![]() Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2012-01-20 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Konto usunięte
|
leżę sobie w łóżku z laptopem, obok TŻ - śpi
![]() słyszę, że coś mówi, myślałam, że się przebudził, proszę, żeby powtórzył, bo nie dosłyszałam (i tak dwa razy), w końcu powiedział na tyle głośno, że zrozumiałam: - kanary wsiądą do tramwaju! i śpi dalej oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to tylko mój nie odpowiedział słynnym tekstem. ![]() Pisałam już jego odpowiedź ale powtórzę: "stałbym przed szafą pełną ciuchów i płakał bo nie wiedziałbym co założyć". ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
moj powiedzial ze
1. nie umialby sie umalowac i wlosow zrobic ![]() 2. ubralby sie w sukienke i szpilki i pochodzil po dworze naokolo przedszkola zeby sie krat trzymac ![]() 3. bawilby sie cyckami i dowiedzial sie co takiego jest glupiego ( bo mam je bardzo wrazliwe ) w obkrecaniu sutek ![]() a na pytanie o masturbacje stwierdzil ze wie jak wyglada kobiecy orgasm ![]()
#4857 |
Przyczajenie
|
Zapytałam kolegę o to samo. Powiedział, że by się ubrał bardzo wyzywająca, wyszedł na ulicę by sprawdzi, ilu facetów by się za nim (nią) oblądnęło i ile gwizdnięc by otrzymał. A piersiami by sie podobno nie bawił. Faceci
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Wtajemniczenie
|
Dziś rano.
Jeszcze leżymy w łóżku, TŻ się przeciąga i: TŻ: Wiesz jaki dziś miałem sen? Ja: Nie. Jaki? (musiałam spytać bo nie wyczułam 'podstępu' ![]() TŻ: Włóż rączkę pod kołderkę to się dowiesz.. Ja: ![]() ![]() ![]() TŻ: Nie to nie... nie będę się prosić ![]() Ledwo się uspokoiłam ![]()
![]() |
#4859 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.