|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam koleżanki Wrocław :)
Cytat:
|
|
#4832 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
JA nie widzę problemu, żeby nastepnym razem się zgadać i pójść razem. Przyznam się szczerze, ze brakuje mi drugiej babki w ekipie. Zawsze jestem ja i kilku facetów i nie ma nawet z kim pogadać o paznokciach o 3 w nocy po przejściu 25 km :P Z kumplem już szukamy jakiegoś rajdu na przestrzeni grudnia, stycznia, ale niekoniecznie 40 kilometrowego, coś lżejszego raczej. A co do wspinaczki, też bym się pisała, ale ja jestem zupełnie zielona. W życiu uprzęży na żywo nie widziałam nawet :/ Ktoś coś chce zorganizować? Aha i jeszcze pytanie! Znacie jakieś fajne knajpki względnie spokojne we Wrocławiu? Takie, gdzie można usiąść z kompem i stworzyć kilka stron pracy magisterskiej. Jeśli ktoś jest obeznany z Krakowem, to szukam czegoś pokroju Massolitu. Będę meeega wdzięczna za odpowiedź! |
|
|
|
|
#4833 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jutro o 18 w Renomie będzie Kasia Tusk
Któraś się wybiera?
Edytowane przez AnkaSkakanka13 Czas edycji: 2015-10-26 o 20:30 |
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;5323661 5]JA nie widzę problemu, żeby nastepnym razem się zgadać i pójść razem. Przyznam się szczerze, ze brakuje mi drugiej babki w ekipie. Zawsze jestem ja i kilku facetów i nie ma nawet z kim pogadać o paznokciach o 3 w nocy po przejściu 25 km :P Z kumplem już szukamy jakiegoś rajdu na przestrzeni grudnia, stycznia, ale niekoniecznie 40 kilometrowego, coś lżejszego raczej.
A co do wspinaczki, też bym się pisała, ale ja jestem zupełnie zielona. W życiu uprzęży na żywo nie widziałam nawet :/ Ktoś coś chce zorganizować? Aha i jeszcze pytanie! Znacie jakieś fajne knajpki względnie spokojne we Wrocławiu? Takie, gdzie można usiąść z kompem i stworzyć kilka stron pracy magisterskiej. Jeśli ktoś jest obeznany z Krakowem, to szukam czegoś pokroju Massolitu. Będę meeega wdzięczna za odpowiedź![/QUOTE] O. Byłoby super, bardzo chętnie bym dołączyła. Nawet doczytam coś o paznokciach żeby dyskusja była ożywiona Ze wspinaczką też jestem zielona i nie znam kogoś kto mógłby nas wtajemniczyć. Trzeba by chyba pójść na sekcje (są odpłatne, chyba ok 100 zł/msc). A w którym rejonie Wro mieszkasz? Z knajp w stylu o którym piszesz (wpisałam sobie w gugla) to może Literatka w Rynku (o ile jeszcze istnieje, bo jestem nie na bieżąco odkąd studia się skończyły )
|
|
|
|
#4836 |
|
Przyczajenie
|
A propos knajpek - Literatka istnieje, ale zastanawiam się, czy muzyka (swoją droga naprawdę niezła w tym lokalu) by Cię nie rozpraszała. Musiałabyś spróbować
A moze Bema Cafe? Często widuję tam ludzi z książeczkami i kompem. + tamtejsze tosty i tarty (mmmm )
|
|
|
|
#4837 |
|
Podróżniczka
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;5323661 5]JA nie widzę problemu, żeby nastepnym razem się zgadać i pójść razem. Przyznam się szczerze, ze brakuje mi drugiej babki w ekipie. Zawsze jestem ja i kilku facetów i nie ma nawet z kim pogadać o paznokciach o 3 w nocy po przejściu 25 km :P Z kumplem już szukamy jakiegoś rajdu na przestrzeni grudnia, stycznia, ale niekoniecznie 40 kilometrowego, coś lżejszego raczej.
A co do wspinaczki, też bym się pisała, ale ja jestem zupełnie zielona. W życiu uprzęży na żywo nie widziałam nawet :/ Ktoś coś chce zorganizować? Aha i jeszcze pytanie! Znacie jakieś fajne knajpki względnie spokojne we Wrocławiu? Takie, gdzie można usiąść z kompem i stworzyć kilka stron pracy magisterskiej. Jeśli ktoś jest obeznany z Krakowem, to szukam czegoś pokroju Massolitu. Będę meeega wdzięczna za odpowiedź![/QUOTE] Też jestem fanką tego typu aktywności i też byłam na tropicielu, co prawda nie tym ostatnim ![]() Jak są chetne to może coś takiego ? 5km na orieintacje, wieczorkiem Mnie kolega z pracy namawia i chyba sie zdecyduje http://bno.pl/index.php/2-uncategori...ight-o-fight-2 |
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie to wygląda, ale ja obecnie mam taką kondycję że pewnie 5km bym nie przebiegła
Hmmm mocno to forsujące?
|
|
|
|
#4839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
A to się jakoś w teamach robi czy każdy sobie? Moje umiejętności nawigacyjne są w sumie żadne (dostaje sie GPS?). Fajna opcja, chciałabym spróbować, ale nie wiem czy czuje się na siłach
|
|
|
|
#4841 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
W tym akurat nie brałam udziału...ale możemy iść i przetestować ![]() tu każdy biegnie/idzie na swoj rachunek, ale nikt nikomu nie broni biec stadnie i gromadnie i razem szukać drogi ![]() tutaj zasięg jest dosyć mały wiec to fajne przygotowanie do jakiegoś wiekszego startu ja mam dosyć dobra orientacje w terenie ale czytanie tych map to nie jest nic łatwego i może sprawiać problemy takim zielonym jak ja kiedy startowałam w tropicielu to mialam od tego ludzi hehe ale zawsze można sie sprawdzić...najwyzej wylądujemy na walach na Kozanowie Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2015-10-29 o 10:37 |
||
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Moze uda sie wykrasc jakies informacje i isc na znajomość miasta
Ehh ja bym chciała spróbować, ale sama to bym pewnie wylądawała właśnie na praczach odrzańskich 2 dni poźniej (ale a nuż tam będzie meta) Alee kusisz Moniczorek, zwłaszcza towarzystwem |
|
|
|
#4843 |
|
Naczelny Hipster
|
ej fajne to! ale ja z biegania jestem straszna noga
|
|
|
|
#4844 |
|
Konto usunięte
|
Hej, to moze sie przygotujemy jakos do tego? Tych biegów jest chyba sporo. A wystarczy zacząć od wspólnego biegania i wspólnego czytania map. A później możemy stadnie przejść się na zawodach
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;5332057 1]Hej, to moze sie przygotujemy jakos do tego? Tych biegów jest chyba sporo. A wystarczy zacząć od wspólnego biegania i wspólnego czytania map. A później możemy stadnie przejść się na zawodach
[/QUOTE]Jestem za Zastanawiałam się czy można w tym zacząć od II etapu? Tylko chyba mieszkamy daaleko od siebie i trzeba będzie jakiś kompromisowy punkt wybrać
|
|
|
|
#4846 |
|
Podróżniczka
|
Ja chwilowo ( mam nadzieje
) mam w życiu armagedon, ciężko mi cokolwiek zaplanować i umówić się ale jak sie wszystko unormuje to chętnie dolącze do wspolnych treningów czy startów |
|
|
|
#4847 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
A może w ten weekend jakaś jedzeniowa impreza, kino itp.? Co Wy na to? Jesień nadeszła - trzeba się wzmocnić czymś pożywnym i smacznym I ewentualnie ogrzać ciepłym aromatycznym winkiem albo miodkiem ![]() Bo na sportowe zabawy, ja chyba za statyczna jestem, hahah. Chociaż do aquaparku albo na siłownię bym się kiedyś wybrała, ale myślę, że najpierw miło by było pogadać i się poznać przy jakimś dobrym jedzonku
|
|
|
|
#4848 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem za mi pasuje najbardziej sobota
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, a ja trochę z drugiej strony-) przy Karłowice-rozanka. W pol drogi mamy rynek..może biegi szpilkostrada;-)
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4851 |
|
Konto usunięte
|
Szpilkostrada niekoniecznie, ale są miejsca bliżej centrum, gdzie można pobiegac. Ponoć, bo jeszcze nie było mi dane.
|
|
|
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda, mieszkam na Krzykach
![]() Mapy czytać umiem, zawsze robiłam za pilota podczas jazdy, ewentualne braki w mapach uzupełni mi mąż, orientację w terenie mam niezłą, ale nie nadaję się do biegania :p Sobota dalej aktualna na spotkanie?
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;5333818 6]Szpilkostrada niekoniecznie, ale są miejsca bliżej centrum, gdzie można pobiegac. Ponoć, bo jeszcze nie było mi dane.[/QUOTE]
Nasuwają mi się niskie łąki albo gdzieś wzdłuż odrzańskich wałów
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie się dołączę do spotkania . Mieszkam na Krzykach
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
A czy jest tutaj ktoś, kto chciałby mi potowarzyszyć na siłowni? Nikt ze znajomych nie chce, a sama jakoś się boję...
|
|
|
|
#4856 |
|
Przyczajenie
|
@moooniek: Ja się już od wieków zbieram na siłownię. I wiem, że potrzebuję troszeczkę zewnętrznej motywacji, na przykład w postaci towarzystwa, także możemy się kiedyś razem wybrać
![]() No, pochwalę się, że niedawno nawet byłam, z tym, że chciałabym tam "bywać", a nie pójść raz i przez kolejny rok napawać się dumą z tego jednego wyjścia, hihihi. Edytowane przez edytuj_profil Czas edycji: 2015-11-05 o 21:26 |
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie bylam nigdy
dlatego sie boje isc, motywacji mi nie brakuje w jakiej okolicy mieszkasz? |
|
|
|
#4858 |
|
Konto usunięte
|
Ja czesto chodze na Sky Towera albo Arkady. A dla poczatkujacych polecam lady fitness przy placu solidarnosci. Same babki
|
|
|
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z Was chodziła może na zajęcia do Bodyfit na Pretficzej?
|
|
|
|
#4860 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Miałyśmy się dzisiaj zobaczyć, ale z przykrością muszę zrezygnować Kiepsko się czuję, a ponieważ w przyszłym tygodniu zaczynam parodniowe wakacje, to muszę być do tego czasu zdrowa jak rybka ![]() Mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić i że wrócimy do pomysłu w którąś kolejną sobotę ![]() @moooniek: Mieszkam w okolicach Nadodrza. Napiszę Ci wiadomość na priv
Edytowane przez edytuj_profil Czas edycji: 2015-11-07 o 14:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

i nie marudzę. No ale nie mam obycia harcerskiego ani w survivalu, pewnie bym wyszła na jakąś różową panienkę od piłowania paznokci
No anyway, chętnie bym kiedys spróbowała. Niestety, ciężko z ekipą.
Któraś się wybiera?
) mam w życiu armagedon, ciężko mi cokolwiek zaplanować i umówić się ale jak sie wszystko unormuje to chętnie dolącze do wspolnych treningów czy startów
I ewentualnie ogrzać ciepłym aromatycznym winkiem albo miodkiem 

dlatego sie boje isc, motywacji mi nie brakuje
Kiepsko się czuję, a ponieważ w przyszłym tygodniu zaczynam parodniowe wakacje, to muszę być do tego czasu zdrowa jak rybka