Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 21:38   #4831
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Zawijam i ja.
Dobranoc!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 21:53   #4832
niunia32
Zakorzenienie

Hej!!!

Cytat:
Napisane przez Electra85 Pokaż wiadomość
wszystkie na raz uciekamy stad?? ja tez właśnie idę spać dobranoc
a ja dopiero wróciłam z pracy i usiadłam na kompa, by się trochę zrelaksować przed nauką.

eh...

dzięki dziewczyny. Się już doczekać nie możemy. załatwiłam sobie wolne w pracy na wtorek. a jak by mi nie dali, to bym zadzwoniła o urlop na żądanie, a co mi tam

hecate ja mam jutro wieczorem egzamin i na samą myśl, że trzeba się uczyć robi mi się słabo.
eh, powiem CI, że sama czasem mam takie wrażenie o swojej teściowej.

ivona alkomat na urodziny? hmm możesz mu kupić dodatkowo do jakiegoś prezentu taki jednorazowy :P

isabele ja dostałam kiedyś taki kubek od Adama na walentynki fajny jest. czasem jak mój brat z niego pije coś ciepłego to się śmieje, bo Adam się na niego patrzy i go kocha... hehe

elunka no to ciężki orzech do zgryzienia masz. ja też zawsze nie mam się w co ubrać. jak mój tata miał 50tkę robioną w domu przyjęć to to bylo takie małe wesele. jak się okazało był wtedy dancing i nie musieliśmy placić za zespół. byłam normalnie w spodniach 7/8 i takim półgofiku czerwonym z jakimiś tam cekinami czy coś w tym rodzaju.

T`ai mój Tż by zmiłą chęcią się do Was dołączył, w szczególności na tą pizzę... heh
jak się udał wypad??

mloda111 witaj. u nas nie było takich oficjalnych zaręczyn. Adama mamę powiadomiliśmy zaraz po powrocie z weekendu z szampanem i wyciągnęliśmy ją z nami do moich rodziców. tam Adam powiedział, że poprosił mnie o rękę i spytał czy rodzice nie mają nic przeciwko temu Z moimi rodzicami też wypiliśmy szampana, potem drugiego (bo jak powiedziałamże idziemy z teściową to pokapowali) i do tego się zrobiła imprezka przy wafelkach i paluszkach

senira też myślę o dniu chłopaka. może w końcu zabiorę go do knajpki, ale obawiam się, żę to będzie dopiero na rocznicę
co do gołąpków to podgotować je i po kolei ściągać liście
moja mam tak robi..
a tak w ogóle to ja uwielbiam gołąbki

elunka głowa do góry. jutro będzie lepiej

bambusiek
ja chce na grilla!! na tą karkóweczkę mniam
czekamy na relację i fotki

ivona ja też nie nadążam. przyszlam z pracy a tu tyle czytania i pisania.

honolinka
no jeszcze trochę jeszcze 167 postów

bambusiek, no ładnie, pierścionek utknął na poczcie. ale jak?? (nie wiem, może nie doczytałam albo już zapomniałam)

lula177 witaj ale za to owocne są takie spotkania po przerwie.

Jenny powodzenia z tworzeniem dyktanda

ja mam nadzieję, że jeszcze przed ślubem zamieszkam z moim. zobaczymy jak to będzie.

kopikos
dobrze myśli Twój Tż. to jest argument nie do za wetowania

Electra no to aktycznie mieszkanie spore.

ma.ko ja też bym musiała iść na jakieś zakupy. a co do 2kg to mi też by się przydało
a co do kolacji to ja probowałam Adama wyciągnąć na pikantnego kurczakburgera, ale nie chciał. o dziwo

cholera, cos głodna dzisiaj jestem. poszłabym na miasto coś zjeść, bo w domu to za dużo nie ma do jedzenia :/
a ja zaraz zabieram się za to moje piekielne zarządzanie.

Dobrej nocy życzę

Malinka

Haniusia

Edytowane przez niunia32
Czas edycji: 2009-09-16 o 21:56
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 22:34   #4833
moniczkar_
Raczkowanie

ale dawno mnie tu nie bylo,dziewczynki jak byscie chcialy fajnego fotografa to polecam P.Andrzeja Marca z Lublinanagrywa fajne konkrety(bez jakis golabkow latajacych czy serduszek w tle) i msze tak fajnie skróca ze nie trwa ona godziny tylko z 20-30min i az sie fajne oglada płyte,buziaczki dla Was Kochane
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 06:51   #4834
niunia32
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczyny

u mnie się w nocy rozpadało. teraz jest pochmurno, ale za to ciepło i przyjemnie.
ja zasnęłam wczoraj o 1 z notatkami, na szczęście miałam budzik nastawiony na 4 by wstać i uczyć się dalej i tu był jeden wielki problem. bo nie umiałam wstać. jakoś godzinę temu udało mi się zwlec łóżko. zjadłam już śniadanie i byłam z psiakiem. teraz staram się uczyć .... na wizażu

Malinka

Haniusia
Stary 2009-09-17, 06:52   #4835
Electra85
Raczkowanie

jakiś dziś znowu szary ten dzień, aż się wstawać nie chciało. Ale mam dziś lenia, straszne... Dziewczyny co polecacie na wypadające włosy, bo ostatnio mi strasznie wypadają, za mało witamin czy co? :/ miłego dnia

Pierwszy pocałunek 08.08.2004
Zaręczyny 08.08.2009
Ślub 25.06.2011
Electra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 07:36   #4836
T'ai
Zakorzenienie

lula177 witam, podziwiam za te kilometry was dzielące

A u mnie znowu słoneczko, już tak cały tydzień , tylko jak rano szłam to znowu trochę była wilgoć i włosy się napuszyły

Electra85 ja kiedyś łykałam belissę na włosy, teraz jednak biorę dość sporo tabletek więc zaparzam sobie po prostu skrzyp od niedawna, tylko na efekty muszę chyba poczekać

Kupiłam te cukierki melisowe, specjalnie do pracy, bo szef ma jakieś złe dni ostatnio od dłuższego czasu

niunia32 wypad udał się bardzo, choć przed wyjściem jeszcze musiałam pokłócić się z siostrą (ale dość szybko nam przeszło)
Graliśmy i w kręgle i w piłkarzyki i choć bardzo się starałam to ciągle z TŻ przegrywaliśmy (graliśmy w parach) nie wiem, może za dużo

co do mieszkania, może i byśmy chcieli z TŻ zamieszkać ale nie stać nas po prostu , na początku września założyliśmy sobie konto żeby odkładać pieniądze do ślubu właśnie na ten cel, także mam nadzieję że się uda po ślubie
jeden plus - mieszkamy na tej samej ulicy , no i jak rodzice czasem wyjadą to się wtedy tak cieszymy jak głupole z wolnej chaty , taka radość
więc póki co na razie czasem sypiam tylko z kotem jeszcze jak łaskawca zechce mnie odwiedzić
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 07:47   #4837
Stysik
Zakorzenienie

Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cześć
ja na chwilkę bo zaraz do pracy biegnę mam dzisiaj bardzo ważne wystąpienie szef będzie mnie oceniał a gośćmi są bardzo wpływowe osoby już się stresuję

Miłego dnia będę popołudniu

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 08:03   #4838
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień doberek
Oj Wy gaduły jedne Zaszalałyście wczoraj wieczorem

Hecate - trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin
A co do teściowej to Elunka ma rację
Fajnie, że wracasz do zdrowia

Elunka - a Ty kupiłaś TŻowi ten alkomat?

T'ai ach Ci szefowie i włosy
A ten chlopak Twojej siostry w porządku?

Bambusiek to czekamy na relację i fotki z urlopu
Z pierścionkiem na poczcie - dobre

Isabele zostało nam sporo więc chętnie się podzielimy Zresztą i tak robię obiady na 2 dni.

Ma.ko - amol - fuj
Ze spodniami mam podobny problem, ale łatwiej jest przytyć niz schudnać - niestety

Lula177 - witamy w naszych skromnych progach
Szybko się zdecydowaliście na ślub Straszna odległość między Wami
Ja mieszkam z Łukaszem, ale jak on jedzie na weekend do siebie to najbardziej za nim tęsknię wieczorem, bo nie mam się do kogo przytulić A wcześniej w wakacje było co tydzień lub 2, ale już zapomniałam jak to jest
I w tym samym dniu co my planujecie

Jenny - ale męczysz te dzieciaki w szkole Dobrze im tak

Electra - studia doktoranckie Mnie też kiedyś na nie namawiano - nie dałam się

Kopikos - sprytny Twój TŻ z tym mieszkaniem
A śledzik narazie mi nie przeszkadza - znudziło mi się nk Może kiedyś link się przyda

Honolinko - spokojnie Dla mnie niezapowiedziana ciąża byłaby karą, bo nie jestem jeszcze gotowa do bycia matką. Każdy ma swoją wizję ślubu, ale ja nie chciałabym wystąpić z brzuszkiem - chodzi mi głównie o samopoczucie, żebym nie musiała latać do lazienki i żeby mi nogi nie puchły. Ale gdyby się tak trafiło, choć wątpię, bo łykam tabsy, to sprawe załatwiłabym suknia w stylu empire i nie wykluczam sukni, a tym bardziej białej. Ślub to ślub.

Electra - masz z dzidzią tak samo jak ja
I faktycznie jak w tyle osób się mieścicie na mieszaniu Ale 150 m2 - bardzo duże mieszkanie
Ja łykam Belissę, ale to bardziej na paznokcie, bo z włosami nie ma problemów. Może Capivit Piękne włosy

Niunia - trzymam kciuki za dzisiejszy egzamin Powodzenia w nauce.
Dziękuję za podrzucenie pomysłu na prezent

Stysik - powodzenia na wystąpieniu

Przepraszam za przydługiego posta, ale same tyle naskrobałyście, że głowa mała A wczoraj miałam jakiegoś doła i się na wszystkich wyzywałam z Lukaszem na czele

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 08:24   #4839
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez kopikos Pokaż wiadomość
Ale Marcin juz robi plany, będziemy remontować sobie piętro u mnie w domku i twierdzi, że przeciez nie będzie mógł codziennie dojeżdżać żeby pomalować kawałek ściany i dlatego musi ze mną zamieszkać
Kopikos, argumenty nie do obalenia
Moja mummy powiedziała wczoraj żeby Grzesiek w niedzielę przed 7 już był u nas. A ja jej oznajmiłam że mu się nie opłaca na 2 godziny jechać do domu i zostaje na noc. i biedna rodzicielka postawiła oczy i poszła
Cytat:
Napisane przez kopikos Pokaż wiadomość
A mi się udało wyłączyć śledzika na nk i się ciesze z tego jak głupia
WOW!! Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny

u mnie się w nocy rozpadało. teraz jest pochmurno, ale za to ciepło i przyjemnie.
ja zasnęłam wczoraj o 1 z notatkami, na szczęście miałam budzik nastawiony na 4 by wstać i uczyć się dalej i tu był jeden wielki problem. bo nie umiałam wstać. jakoś godzinę temu udało mi się zwlec łóżko. zjadłam już śniadanie i byłam z psiakiem. teraz staram się uczyć .... na wizażu
Szacunek
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Cześć
ja na chwilkę bo zaraz do pracy biegnę mam dzisiaj bardzo ważne wystąpienie szef będzie mnie oceniał a gośćmi są bardzo wpływowe osoby już się stresuję

Powodzenia! I kop w tyłek na szczęście
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elunka - a Ty kupiłaś TŻowi ten alkomat?
...
Honolinko - spokojnie Dla mnie niezapowiedziana ciąża byłaby karą, bo nie jestem jeszcze gotowa do bycia matką. Każdy ma swoją wizję ślubu, ale ja nie chciałabym wystąpić z brzuszkiem - chodzi mi głównie o samopoczucie, żebym nie musiała latać do lazienki i żeby mi nogi nie puchły.

Przepraszam za przydługiego posta, ale same tyle naskrobałyście, że głowa mała A wczoraj miałam jakiegoś doła i się na wszystkich wyzywałam z Lukaszem na czele
Ivonka, ja nie kupiłam alkomatu bo TŻ stwierdził że to byłby bardziej dla mnie prezent żeby go sprawdzać
Też nie chciałabym wystąpić z brzuszkiem, i nie jestem gotowa na bycie matką. rozumiem Cię.
Mam nadzieję że dołek minął wczoraj jakiś pechowy dzień chyba był.
Cytat:
jakiś dziś znowu szary ten dzień, aż się wstawać nie chciało. Ale mam dziś lenia, straszne... Dziewczyny co polecacie na wypadające włosy, bo ostatnio mi strasznie wypadają, za mało witamin czy co? :/ miłego dnia
Polecam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225859

Ja już w pracy. Pewnie dzisiaj pożal się Boże szef przyjedzie
Całuję Was

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 08:25   #4840
T'ai
Zakorzenienie

ivona84 chłopak jest naprawdę fajny i co najważniejsze pasuje bardzo do mojej siostry
a mogę zapytać ile czasu już bierzesz tabletki? ja dość długo, ale za każdym razem lekarz mi powtarza że nie muszę robić przerw...(dodam że raz do roku robię badania krwi-próby wątrobowe,morfologia,chol esterol,cukier,krzepliwoś ć)

Edytowane przez T'ai
Czas edycji: 2009-09-17 o 08:26
Stary 2009-09-17, 08:31   #4841
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
ale dawno mnie tu nie bylo,dziewczynki jak byscie chcialy fajnego fotografa to polecam P.Andrzeja Marca z Lublinanagrywa fajne konkrety(bez jakis golabkow latajacych czy serduszek w tle) i msze tak fajnie skróca ze nie trwa ona godziny tylko z 20-30min i az sie fajne oglada płyte,buziaczki dla Was Kochane
Czy on ma swoją stronę internetową?? Jeśli tak to proszę o podanie linka Może naskrobię mu jakiegoś meila z zapytaniem A czy odpisał Ci coś Pan Kornet??

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

To będzie bardzo owocna nauka

Cytat:
Ja zażywam Belisse, ale dopiero 3 dzień więc się nie mogę za bardzo wypowiadać o jej efektach

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Cześć

o to powodzenia Nie daj się im tam

ivona84 miałaś po prostu gorszy dzień. Każdemu się zdarza

Dziewczyny dziś jest 17 09 2009 - za dwa lata będzie 17 09 2011 - Nasz ślub

Jakie macie propozycję na tytuł kolejnego wątku??

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

Edytowane przez isabele
Czas edycji: 2009-09-17 o 08:33
isabele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 08:32   #4842
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ivonka, ja nie kupiłam alkomatu bo TŻ stwierdził że to byłby bardziej dla mnie prezent żeby go sprawdzać
Mam nadzieję że dołek minął wczoraj jakiś pechowy dzień chyba był
O zdecydowanie wczoraj dzień był do bani.
A alkomat to fajna sprawa , mojemu tacie bardzo się przydaje
Albo czasem jak jest większa impreza to wszyscy się sprawdzamy i jest tyle śmiechu
Ja np już wiem że tylko po 1 piwie mam od razu 0,25 a mój Piotrek 0 Chyba przez to że ja niedużą kobietką jestem, a on dość sporym facetem
Stary 2009-09-17, 09:07   #4843
niunia32
Zakorzenienie

Tutaj by trzeba by było być ciągle On-line i na bieżąco pisać.

ja sobie zrobiłam mini przerwę.
Zrobiłam sobie całą masę suwaczków, z bycia razem, z zaręczyn, do ślubu. każda w trzech wersjach :P

wzięłam sobie notatki i pół godziny stepperowałam czytając je i ucząc się zaraz wracam dalej do nauki...

Malinka

Haniusia
Stary 2009-09-17, 09:32   #4844
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Tutaj by trzeba by było być ciągle On-line i na bieżąco pisać.

ja sobie zrobiłam mini przerwę.
Zrobiłam sobie całą masę suwaczków, z bycia razem, z zaręczyn, do ślubu. każda w trzech wersjach :P

wzięłam sobie notatki i pół godziny stepperowałam czytając je i ucząc się zaraz wracam dalej do nauki...

wiedziałam, że nauka będzie bardzo owocna

A wiesz, że te suwaczki możesz sobie założyć na pulpicie i mieć je cały czas widoczne??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-17, 09:42   #4845
bruneteczka01
Raczkowanie

Hej dziewczynkiMuszę się wam pożalić,wczoraj moja przyszła teściowa zrobiła nam nalot,było fajnie do czasu..
Przyjechała do mnie z prośbą.Dziadkowie TŻ mają 50 rocznicę ślubu i teściowa z rodzeństwem organizuje przyjęcie na 70 osób i co wymyśliła?
Że ja zostanę w domu pomagać kucharce(piec kotlety itp.) ,a calutka rodzina pojedzie na msze za dziadków do kościoła..
W ten sposób pokazała mi miejsce w "szeregu" ,dała do zrozumienia,że nie jestem z rodziny i moje miejsce jest przy garach..;/
Wstępnie się zgodziłam bo mnie zaskoczyła,ale dzisiaj powiem TŻ żeby zadzwonił do mamy i powiedział,że nie bd piekła tych kotletów na 70 os.bo to za duża odpowiedzialność,mogę np przypalić a poza tym chcę iść do kościoła z narzeczonym i koniec tematu;/

bruneteczka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 09:53   #4846
isabele
Wtajemniczenie

Ło matko jak mogła Ci coś takiego zaproponować!!!!!! Jestem w szoku!!! Jak ludzie potrafią być nieprzyjemni!!! Przecież jesteś narzeczona jej syna!! Porozmawiaj ze swoim TŻ i niech on powie swojej Mamie co o tym myśli. Nawet do głowy by mi nie przyszło, że moja Teściowa może mnie o coś takiego poprosić a tym bardziej mój Mariusz nigdy by się na coś takiego nie zgodził.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-17, 09:57   #4847
bruneteczka01
Raczkowanie

Jak widać to,że jestem jego narzeczoną i to,że mamy ustaloną datę ślubu nic nie znaczy;/Poczułam się jak zwykła koleżanka mojego TŻ-paranoja!
Mój Piotr powiedział mamie,że zostanie ze mną w tej kuchni i pomoże mi(kochany jest)a ona:Ty musisz iść do kościoła i Komunii Świętej jako wnuk..
Zwątpiłam..;/

Stary 2009-09-17, 10:02   #4848
Konto usunięte

Dzień dobry dziewczęta!
Electra85 bierz Belissę. Ja brałam ją koło 3 miesięcy i koło 1,5 miesiąca po braniu obcięłam trochę końcówki,żeby włosy były lżejsze i dało efekty. Także polecam!
ivona84 no widzisz. Nie każdy może brać tabsy. A poza tym,skoro ciąża to dlaczego od razu ślub? Jeśli bym wyskoczyła z niezapowiedzianą ciążą to nie chciałabym od razu slubu,dopiero jak urodzi się dziecko. Ale masz racje-każdy ma prawo widzieć sprawę inaczej.
T'ai może rzeczywiście za dużo i dlatego. I cieszę się,że ten chłopak w miarę fajny. Jednak fajny szwagier,to jest to!
isabele mam pomysł na tytuł! Może coś takiego: "Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy". Boże! Moje rymy są masakryczne!:P
niunia32 nie martw się Ja też przez tą głupią naukę kiedyś całą noc nie spałam,także,nie jesteś sama!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:08   #4849
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
Jak widać to,że jestem jego narzeczoną i to,że mamy ustaloną datę ślubu nic nie znaczy;/Poczułam się jak zwykła koleżanka mojego TŻ-paranoja!
Mój Piotr powiedział mamie,że zostanie ze mną w tej kuchni i pomoże mi(kochany jest)a ona:Ty musisz iść do kościoła i Komunii Świętej jako wnuk..
Zwątpiłam..;/
Ja bym na pewno czegoś takiego nie zostawiła - koniecznie porozmawiaj z TŻ i to wg mnie on powinien ta sprawę wyjaśnić z Twoją teściową

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14285499]

isabele mam pomysł na tytuł! Może coś takiego: "Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy".
[/QUOTE]

Jestem za

17.09.2011

Jonathan Carroll

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 10:09   #4850
Konto usunięte

isabele można coś zawsze zmienić
Stary 2009-09-17, 10:13   #4851
bruneteczka01
Raczkowanie

isabele tak też zrobię.Jak tylko Piotrek wróci z roboty to mu powiem i niech dzwoni..jak się uda to nie bd pomagać w kuchni,ale swoje i tak teraz już wiem..

Stary 2009-09-17, 10:19   #4852
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Bruneteczka - przykro mi...szok! ja bym zrobiła w ostateczności tak jak mówi Twój TŻ. Niech zostanie z Tobą Teściowa będzie sie piekliła ale będzie musiała zrozumieć że skoro Ty jesteś dla niego tak ważna to ona musi się z tym pogodzić i Cię należycie traktować albo straci szacunek syna

honolinka - Ty poetko nasza

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:28   #4853
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
bambusiekżartujesz a tym poierścionkiem? hihi Teraz to śmnieszne, ale wtedy TŻ chyba miał nerwa co??
Cytat:
bambusiek, no ładnie, pierścionek utknął na poczcie. ale jak?? (nie wiem, może nie doczytałam albo już zapomniałam)
Historia była taka: pierścionek został zamówiony w jakiejś pracowni, ponieważ zakochaliśmy się w nim oboje, a na miejscu jakoś nic oryginalnego. Czas oczekiwania wynosił 10 dni roboczych i to było na styk do naszych zaręczyn. Mój mężczyzna uprosił panią z tego zakładu, żeby to jakoś przyspieszyć i ostatecznie wysłali wcześniej, ale paczuszka utknęła w sortowni, a w weekend nie da się jej stamtąd wydostać. Ostatecznie podczas zaręczyn pierścionka nie było. Dostałam go po dwóch dniach, ale warto było czekać na tę chwilę trochę dłużej.
Bartek najbardziej był zestresowany, że rodzice zapytają o pierścionek, a nie ma. Oczywiście zapytali, ale jakoś śmiechem to załatwiliśmy.

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14285499]isabele mam pomysł na tytuł! Może coś takiego: "Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy". Boże! Moje rymy są masakryczne!:P[/QUOTE]

To jest super

Bruneteczka - nie daj się, jesteśmy z Tobą
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:32   #4854
isabele
Wtajemniczenie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14285639]isabele można coś zawsze zmienić[/QUOTE]

Czekamy na propozycję pozostałych dziewczyn - bo ja to nie jestem z abardzo poetycka

Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
isabele tak też zrobię.Jak tylko Piotrek wróci z roboty to mu powiem i niech dzwoni..jak się uda to nie bd pomagać w kuchni,ale swoje i tak teraz już wiem..
W 100% Cię popieram

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Bruneteczka - przykro mi...szok! ja bym zrobiła w ostateczności tak jak mówi Twój TŻ. Niech zostanie z Tobą Teściowa będzie sie piekliła ale będzie musiała zrozumieć że skoro Ty jesteś dla niego tak ważna to ona musi się z tym pogodzić i Cię należycie traktować albo straci szacunek syna
I Ciebie tez popieram

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-17, 10:46   #4855
niunia32
Zakorzenienie

Bruneteczka przykro mi. oni tą imprezę robią w domu? przy takiej liczbie osób?? ja bym też zrobiła tak jak Twój TŻ mówi. nie daj się teściowej

Honolinka mi się podoba twoje hasełko

a ja znowu tutaj....

Malinka

Haniusia
Stary 2009-09-17, 10:48   #4856
Konto usunięte

bruneteczka1 dziewczyny mają rację-powiedz wprost TŻtowi,że totalnie Ci się to nie podoba i Ci to nie pasuje!
elunka88 dzięęęęęęęki
isabele właśnie! może reszta coś zaproponuje.
bambusiek historia jak z filmu
A ja próbuje ogarnąć coś w domu,ale mi nie idzie.
Stary 2009-09-17, 11:22   #4857
isabele
Wtajemniczenie

Dziewczyny a może macie jakieś pomysły na prezent dla współlokatora z okazji 21 urodzin oraz mojej przyjaciółki (26 lat). Oba prezenty w granicach do 50 zł.

Musze coś wymyślić do soboty

17.09.2011

Jonathan Carroll

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 11:22   #4858
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Elunka - nieźle z tym alkomatem. Ale pisałaś kiedyś, że Twój Grzesiek nie przepada za alkoholem I wczoraj faktycznie nie tylko ja byłam nie w sosie

T'ai - przyszły szwagier się przyjął w rodzinie - super
Tabletki biorę od lipca - odkąd zamieszkałam z Łukaszem Więcej okazji jest, więc się zdecydowałam na tabsy
Pomyślę poważnie nad tym alkomatem

Isabele - u mnie jutro będzie rok i 9 miesięcy do ślubu A teraz u Ciebie będzie rok z hakiem, a nie 2 lata
Tytuł nowego wątku Ja jakoś mało kreatywna jestem
Suwaczki mam na pulpicie w pracy - czasem szefowa coś sprawdza i jak minimalizuje to widzi wizaz i suwaczki - nic nie mówi

Niunia ja staram się być on-line w pracy, ale dziś to nie możliwe - mam zadanie poza biurkiem
Widzę, że idzie Ci nauka

Bruneteczka - przykro bardzo, że teściowa ma do Ciebie taki stosunek Pociesz się, że za 2 lata będzie inaczej, ale nie daj się zaciągnąć do tego gotowania
Zrób jak Isabele Ci radzi Zgadzam się z Elunką A Twój TŻ kochany

Honolinko ja się smieję, że gdybym nie brała tabletek i zaszła teraz w ciążę to do naszego ślubu dziecko zaczęłoby już chodzić Ale gdyby się trafiło to nie chciałabym zmieniać daty ślubu
A pomysł na nowy wątek genialny - już wiem kto go założy

Bambusiek - ach ta nasza poczta

Dobra wracam do liczenia ilości piasku

64 => 55
Stary 2009-09-17, 11:31   #4859
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
t
Dobra wracam do liczenia ilości piasku
Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-17, 11:34   #4860
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

No cóż taka praca
Ale nie myślcie sobie, że siedzę i się grzebię w piachu. Liczymy ile trzeba wymieniać w wykopie pod kanalizację

64 => 55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości