|
|
#4831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Zawijam i ja
.Dobranoc !
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!
a ja dopiero wróciłam z pracy i usiadłam na kompa, by się trochę zrelaksować przed nauką. eh... dzięki dziewczyny. Się już doczekać nie możemy. załatwiłam sobie wolne w pracy na wtorek. a jak by mi nie dali, to bym zadzwoniła o urlop na żądanie, a co mi tam ![]() hecate ja mam jutro wieczorem egzamin i na samą myśl, że trzeba się uczyć robi mi się słabo. eh, powiem CI, że sama czasem mam takie wrażenie o swojej teściowej. ivona alkomat na urodziny? hmm możesz mu kupić dodatkowo do jakiegoś prezentu taki jednorazowy :P isabele ja dostałam kiedyś taki kubek od Adama na walentynki fajny jest. czasem jak mój brat z niego pije coś ciepłego to się śmieje, bo Adam się na niego patrzy i go kocha... hehe ![]() elunka no to ciężki orzech do zgryzienia masz. ja też zawsze nie mam się w co ubrać. jak mój tata miał 50tkę robioną w domu przyjęć to to bylo takie małe wesele. jak się okazało był wtedy dancing i nie musieliśmy placić za zespół. byłam normalnie w spodniach 7/8 i takim półgofiku czerwonym z jakimiś tam cekinami czy coś w tym rodzaju. T`ai mój Tż by zmiłą chęcią się do Was dołączył, w szczególności na tą pizzę... heh jak się udał wypad?? mloda111 witaj. u nas nie było takich oficjalnych zaręczyn. Adama mamę powiadomiliśmy zaraz po powrocie z weekendu z szampanem i wyciągnęliśmy ją z nami do moich rodziców. tam Adam powiedział, że poprosił mnie o rękę i spytał czy rodzice nie mają nic przeciwko temu Z moimi rodzicami też wypiliśmy szampana, potem drugiego (bo jak powiedziałamże idziemy z teściową to pokapowali) i do tego się zrobiła imprezka przy wafelkach i paluszkach ![]() senira też myślę o dniu chłopaka. może w końcu zabiorę go do knajpki, ale obawiam się, żę to będzie dopiero na rocznicę co do gołąpków to podgotować je i po kolei ściągać liście ![]() moja mam tak robi.. a tak w ogóle to ja uwielbiam gołąbki ![]() elunka głowa do góry. jutro będzie lepiej ![]() bambusiek ja chce na grilla!! na tą karkóweczkę mniamczekamy na relację i fotki ![]() ivona ja też nie nadążam. przyszlam z pracy a tu tyle czytania i pisania. honolinka no jeszcze trochę jeszcze 167 postówbambusiek, no ładnie, pierścionek utknął na poczcie. ale jak?? (nie wiem, może nie doczytałam albo już zapomniałam) lula177 witaj ale za to owocne są takie spotkania po przerwie. ![]() Jenny powodzenia z tworzeniem dyktanda ja mam nadzieję, że jeszcze przed ślubem zamieszkam z moim. zobaczymy jak to będzie. kopikos dobrze myśli Twój Tż. to jest argument nie do za wetowania ![]() Electra no to aktycznie mieszkanie spore. ma.ko ja też bym musiała iść na jakieś zakupy. a co do 2kg to mi też by się przydało ![]() a co do kolacji to ja probowałam Adama wyciągnąć na pikantnego kurczakburgera, ale nie chciał. o dziwo ![]() cholera, cos głodna dzisiaj jestem. poszłabym na miasto coś zjeść, bo w domu to za dużo nie ma do jedzenia :/ a ja zaraz zabieram się za to moje piekielne zarządzanie. Dobrej nocy życzę Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-09-16 o 21:56 |
|
|
|
#4833 |
|
Raczkowanie
|
ale dawno mnie tu nie bylo,dziewczynki jak byscie chcialy fajnego fotografa to polecam P.Andrzeja Marca z Lublina
nagrywa fajne konkrety(bez jakis golabkow latajacych czy serduszek w tle) i msze tak fajnie skróca ze nie trwa ona godziny tylko z 20-30min i az sie fajne oglada płyte,buziaczki dla Was Kochane
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
u mnie się w nocy rozpadało. teraz jest pochmurno, ale za to ciepło i przyjemnie. ja zasnęłam wczoraj o 1 z notatkami, na szczęście miałam budzik nastawiony na 4 by wstać i uczyć się dalej i tu był jeden wielki problem. bo nie umiałam wstać. jakoś godzinę temu udało mi się zwlec łóżko. zjadłam już śniadanie i byłam z psiakiem. teraz staram się uczyć |
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
jakiś dziś znowu szary ten dzień, aż się wstawać nie chciało. Ale mam dziś lenia, straszne... Dziewczyny co polecacie na wypadające włosy, bo ostatnio mi strasznie wypadają, za mało witamin czy co? :/ miłego dnia
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
lula177 witam, podziwiam za te kilometry was dzielące
A u mnie znowu słoneczko, już tak cały tydzień ![]() Electra85 ja kiedyś łykałam belissę na włosy, teraz jednak biorę dość sporo tabletek więc zaparzam sobie po prostu skrzyp od niedawna, tylko na efekty muszę chyba poczekać Kupiłam te cukierki melisowe, specjalnie do pracy, bo szef ma jakieś złe dni ostatnio od dłuższego czasu niunia32 wypad udał się bardzo, choć przed wyjściem jeszcze musiałam pokłócić się z siostrą Graliśmy i w kręgle i w piłkarzyki i choć bardzo się starałam to ciągle z TŻ przegrywaliśmy (graliśmy w parach) nie wiem, może za dużo co do mieszkania, może i byśmy chcieli z TŻ zamieszkać ale nie stać nas po prostu jeden plus - mieszkamy na tej samej ulicy , no i jak rodzice czasem wyjadą to się wtedy tak cieszymy jak głupole z wolnej chaty więc póki co na razie czasem sypiam tylko z kotem jeszcze jak łaskawca zechce mnie odwiedzić
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cześć
ja na chwilkę bo zaraz do pracy biegnę mam dzisiaj bardzo ważne wystąpienie szef będzie mnie oceniał a gośćmi są bardzo wpływowe osoby już się stresuję ![]() Miłego dnia będę popołudniu
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek ![]() Oj Wy gaduły jedne Zaszalałyście wczoraj wieczorem ![]() Hecate - trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin ![]() A co do teściowej to Elunka ma rację Fajnie, że wracasz do zdrowia ![]() Elunka - a Ty kupiłaś TŻowi ten alkomat? T'ai ach Ci szefowie i włosy ![]() A ten chlopak Twojej siostry w porządku? Bambusiek to czekamy na relację i fotki z urlopu ![]() Z pierścionkiem na poczcie - dobre Isabele zostało nam sporo więc chętnie się podzielimy Zresztą i tak robię obiady na 2 dni.Ma.ko - amol - fuj ![]() Ze spodniami mam podobny problem, ale łatwiej jest przytyć niz schudnać - niestety ![]() Lula177 - witamy w naszych skromnych progach Szybko się zdecydowaliście na ślub Ja mieszkam z Łukaszem, ale jak on jedzie na weekend do siebie to najbardziej za nim tęsknię wieczorem, bo nie mam się do kogo przytulić A wcześniej w wakacje było co tydzień lub 2, ale już zapomniałam jak to jest ![]() I w tym samym dniu co my planujecie Jenny - ale męczysz te dzieciaki w szkole Dobrze im tak ![]() Electra - studia doktoranckie Mnie też kiedyś na nie namawiano - nie dałam się ![]() Kopikos - sprytny Twój TŻ z tym mieszkaniem A śledzik narazie mi nie przeszkadza - znudziło mi się nk Może kiedyś link się przyda ![]() Honolinko - spokojnie i żeby mi nogi nie puchły. Ale gdyby się tak trafiło, choć wątpię, bo łykam tabsy, to sprawe załatwiłabym suknia w stylu empire i nie wykluczam sukni, a tym bardziej białej. Ślub to ślub.Electra - masz z dzidzią tak samo jak ja I faktycznie jak w tyle osób się mieścicie na mieszaniu Ale 150 m2 - bardzo duże mieszkanie Ja łykam Belissę, ale to bardziej na paznokcie, bo z włosami nie ma problemów. Może Capivit Piękne włosy ![]() Niunia - trzymam kciuki za dzisiejszy egzamin Powodzenia w nauce.Dziękuję za podrzucenie pomysłu na prezent Stysik - powodzenia na wystąpieniu ![]() Przepraszam za przydługiego posta, ale same tyle naskrobałyście, że głowa mała A wczoraj miałam jakiegoś doła i się na wszystkich wyzywałam z Lukaszem na czele
|
|
|
|
#4839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mummy powiedziała wczoraj żeby Grzesiek w niedzielę przed 7 już był u nas. A ja jej oznajmiłam że mu się nie opłaca na 2 godziny jechać do domu i zostaje na noc. i biedna rodzicielka postawiła oczy i poszła ![]() WOW!! Zazdroszczę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też nie chciałabym wystąpić z brzuszkiem, i nie jestem gotowa na bycie matką. rozumiem Cię. Mam nadzieję że dołek minął Cytat:
![]() Ja już w pracy. Pewnie dzisiaj pożal się Boże szef przyjedzie ![]() ![]() Całuję Was
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
ivona84 chłopak jest naprawdę fajny i co najważniejsze pasuje bardzo do mojej siostry
![]() a mogę zapytać ile czasu już bierzesz tabletki? ja dość długo, ale za każdym razem lekarz mi powtarza że nie muszę robić przerw...(dodam że raz do roku robię badania krwi-próby wątrobowe,morfologia,chol esterol,cukier,krzepliwoś ć) Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2009-09-17 o 08:26 |
|
|
|
#4841 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może naskrobię mu jakiegoś meila z zapytaniem A czy odpisał Ci coś Pan Kornet??Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ivona84 miałaś po prostu gorszy dzień. Każdemu się zdarza ![]() ![]() Dziewczyny dziś jest 17 09 2009 - za dwa lata będzie 17 09 2011 - Nasz ślub ![]() ![]() Jakie macie propozycję na tytuł kolejnego wątku??
— Jonathan Carroll Edytowane przez isabele Czas edycji: 2009-09-17 o 08:33 |
||||
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A alkomat to fajna sprawa , mojemu tacie bardzo się przydaje Albo czasem jak jest większa impreza to wszyscy się sprawdzamy i jest tyle śmiechu ![]() Ja np już wiem że tylko po 1 piwie mam od razu 0,25 a mój Piotrek 0 Chyba przez to że ja niedużą kobietką jestem, a on dość sporym facetem
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj by trzeba by było być ciągle On-line
i na bieżąco pisać. ja sobie zrobiłam mini przerwę. Zrobiłam sobie całą masę suwaczków, z bycia razem, z zaręczyn, do ślubu. każda w trzech wersjach :Pwzięłam sobie notatki i pół godziny stepperowałam czytając je i ucząc się zaraz wracam dalej do nauki...
|
|
|
|
#4844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiedziałam, że nauka będzie bardzo owocna ![]() A wiesz, że te suwaczki możesz sobie założyć na pulpicie i mieć je cały czas widoczne??
|
|
#4845 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Muszę się wam pożalić,wczoraj moja przyszła teściowa zrobiła nam nalot,było fajnie do czasu..Przyjechała do mnie z prośbą.Dziadkowie TŻ mają 50 rocznicę ślubu i teściowa z rodzeństwem organizuje przyjęcie na 70 osób i co wymyśliła? Że ja zostanę w domu pomagać kucharce(piec kotlety itp.) ,a calutka rodzina pojedzie na msze za dziadków do kościoła.. W ten sposób pokazała mi miejsce w "szeregu" ,dała do zrozumienia,że nie jestem z rodziny i moje miejsce jest przy garach..;/ Wstępnie się zgodziłam bo mnie zaskoczyła,ale dzisiaj powiem TŻ żeby zadzwonił do mamy i powiedział,że nie bd piekła tych kotletów na 70 os.bo to za duża odpowiedzialność,mogę np przypalić a poza tym chcę iść do kościoła z narzeczonym i koniec tematu;/
|
#4846 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło matko jak mogła Ci coś takiego zaproponować!!!!!! Jestem w szoku!!! Jak ludzie potrafią być nieprzyjemni!!! Przecież jesteś narzeczona jej syna!! Porozmawiaj ze swoim TŻ i niech on powie swojej Mamie co o tym myśli. Nawet do głowy by mi nie przyszło, że moja Teściowa może mnie o coś takiego poprosić a tym bardziej mój Mariusz nigdy by się na coś takiego nie zgodził.
|
#4847 |
|
Raczkowanie
|
Jak widać to,że jestem jego narzeczoną i to,że mamy ustaloną datę ślubu nic nie znaczy;/Poczułam się jak zwykła koleżanka mojego TŻ-paranoja!
Mój Piotr powiedział mamie,że zostanie ze mną w tej kuchni i pomoże mi(kochany jest)a ona:Ty musisz iść do kościoła i Komunii Świętej jako wnuk.. Zwątpiłam..;/
|
#4848 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczęta
!Electra85 bierz Belissę . Ja brałam ją koło 3 miesięcy i koło 1,5 miesiąca po braniu obcięłam trochę końcówki,żeby włosy były lżejsze i dało efekty. Także polecam!ivona84 no widzisz . Nie każdy może brać tabsy . A poza tym,skoro ciąża to dlaczego od razu ślub ? Jeśli bym wyskoczyła z niezapowiedzianą ciążą to nie chciałabym od razu slubu,dopiero jak urodzi się dziecko . Ale masz racje-każdy ma prawo widzieć sprawę inaczej .T'ai może rzeczywiście za dużo . I cieszę się,że ten chłopak w miarę fajny. Jednak fajny szwagier,to jest to !isabele mam pomysł na tytuł ! Może coś takiego: "Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy". Bożeniunia32 nie martw się Ja też przez tą głupią naukę kiedyś całą noc nie spałam,także,nie jesteś sama !
|
|
|
|
#4849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14285499] isabele mam pomysł na tytuł ! Może coś takiego: "Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy". [/QUOTE] Jestem za
|
|
#4850 |
|
Konto usunięte
|
isabele można coś zawsze zmienić
|
|
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
isabele tak też zrobię.Jak tylko Piotrek wróci z roboty to mu powiem i niech dzwoni..jak się uda to nie bd pomagać w kuchni,ale swoje i tak teraz już wiem..
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Bruneteczka - przykro mi...szok! ja bym zrobiła w ostateczności tak jak mówi Twój TŻ. Niech zostanie z Tobą Teściowa będzie sie piekliła ale będzie musiała zrozumieć że skoro Ty jesteś dla niego tak ważna to ona musi się z tym pogodzić i Cię należycie traktować albo straci szacunek syna
![]() honolinka - Ty poetko nasza
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bartek najbardziej był zestresowany, że rodzice zapytają o pierścionek, a nie ma. Oczywiście zapytali, ale jakoś śmiechem to załatwiliśmy. [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14285499]isabele mam pomysł na tytuł ! Może coś takiego: "Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy". BożeTo jest super Bruneteczka - nie daj się, jesteśmy z Tobą
|
|
#4854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14285639]isabele można coś zawsze zmienić
[/QUOTE]Czekamy na propozycję pozostałych dziewczyn - bo ja to nie jestem z abardzo poetycka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Bruneteczka przykro mi. oni tą imprezę robią w domu? przy takiej liczbie osób?? ja bym też zrobiła tak jak Twój TŻ mówi.
nie daj się teściowej ![]() Honolinka mi się podoba twoje hasełko ![]() a ja znowu tutaj.... |
|
|
|
#4856 |
|
Konto usunięte
|
bruneteczka1 dziewczyny mają rację-powiedz wprost TŻtowi,że totalnie Ci się to nie podoba i Ci to nie pasuje
!elunka88 dzięęęęęęęki ![]() isabele właśnie! może reszta coś zaproponuje .bambusiek historia jak z filmu ![]() A ja próbuje ogarnąć coś w domu,ale mi nie idzie .
|
|
|
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a może macie jakieś pomysły na prezent dla współlokatora z okazji 21 urodzin oraz mojej przyjaciółki (26 lat). Oba prezenty w granicach do 50 zł.
Musze coś wymyślić do soboty
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka - nieźle z tym alkomatem. Ale pisałaś kiedyś, że Twój Grzesiek nie przepada za alkoholem
I wczoraj faktycznie nie tylko ja byłam nie w sosie ![]() T'ai - przyszły szwagier się przyjął w rodzinie - super Tabletki biorę od lipca - odkąd zamieszkałam z Łukaszem Więcej okazji jest, więc się zdecydowałam na tabsy ![]() Pomyślę poważnie nad tym alkomatem ![]() Isabele - u mnie jutro będzie rok i 9 miesięcy do ślubu ![]() Tytuł nowego wątku Ja jakoś mało kreatywna jestem Suwaczki mam na pulpicie w pracy - czasem szefowa coś sprawdza i jak minimalizuje to widzi wizaz i suwaczki - nic nie mówi ![]() Niunia ja staram się być on-line w pracy, ale dziś to nie możliwe - mam zadanie poza biurkiem ![]() Widzę, że idzie Ci nauka Bruneteczka - przykro bardzo, że teściowa ma do Ciebie taki stosunek Pociesz się, że za 2 lata będzie inaczej, ale nie daj się zaciągnąć do tego gotowania Zrób jak Isabele Ci radzi ![]() Honolinko ja się smieję, że gdybym nie brała tabletek i zaszła teraz w ciążę to do naszego ślubu dziecko zaczęłoby już chodzić Ale gdyby się trafiło to nie chciałabym zmieniać daty ślubu A pomysł na nowy wątek genialny ![]() Bambusiek - ach ta nasza poczta ![]() Dobra wracam do liczenia ilości piasku
|
|
|
|
#4859 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż taka praca
Ale nie myślcie sobie, że siedzę i się grzebię w piachu. Liczymy ile trzeba wymieniać w wykopie pod kanalizację
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

.
!

ja tez właśnie idę spać dobranoc 

mam dzisiaj bardzo ważne wystąpienie
szef będzie mnie oceniał a gośćmi są bardzo wpływowe osoby 

Zaszalałyście wczoraj wieczorem 

Może kiedyś link się przyda 

Ja też przez tą głupią naukę kiedyś całą noc nie spałam,także,nie jesteś sama

Ja jakoś mało kreatywna jestem