|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
xoxo
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Cytat:
to tak jakbys powiedziała do jakieś tam np doroty x że jej imie mówi samo za siebie. dziewczyno weź ty się zastanów nad sobą ![]() a po za tym nawet nie wiesz dlaczego akurat taki nick a nie inny ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4832 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() *** '- Czyżbyś się znowu potknęła, Bello? - spytał. Zmroziłam go wzrokiem. - Nie, Emmett. Tym razem dałam wilkołakowi w twarz. na chwilę zbiłam go z pantałyku, ale zaraz wybuchnął tubalnym śmiechem.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
hej
może już buziaków wstawiała nie bede bo i tak to atmosfery nie zmieni....... a teraz cytacik: ,,– Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości – szepnął, jakby do siebie. – Chętna uczynić z młodości zmierzch swego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego. – To nie koniec, to dopiero początek. – mruknęłam...." ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- a po za tym to ja zawsze wam słodze ( o atmosfere chodzi) z nutką ironii ale zawsze to coś ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2009-07-18 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
heej Kochanee
![]() wróciłam ;d ehm ale widze ze tu jakies klotnie czy cos... i taka atmosfera dziwna. o co chodzi? ![]() a tak w ogóle to nie streściłaby mi któraś tych kilkunastu stron?? proszee...;* aa i macie pozdrowienia od mojego Eda ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Zadomowienie
|
Poniekąd o to właśnie chodzi ;p
Maaarcia, ja nie jestem może długo na tym forum, ale wydaje mi się, że szacunek do starszych użytkowniczek tego postu się należy. W Twojej ostatniej, długiej wypowiedzi każda następna linijka zaprzecza poprzedniej. Raz rezasz wszystkich tutaj, raz piszesz, że rzygasz wszystkimi tutaj, zwalasz winę na innych, ale zaraz przyznajesz się do błędów i dajesz jakieś tam dowody skruchy. Raz bronisz Liquidgold, zaraz jednak piszesz, że jakbyśmy powiedziały 'stop', to Ty byś to wszystko skończyła, ale nie wiesz, jak Twoja przyjaciółka z forum. Jeszcze jedno. Cytat:
Ja tam piernicze. Do nikogo tutaj nic nie mam. Może po prostu wystarczy z nich zejść i się uspokoją dziewczyny? Szkoda, że tak się to wszystko potoczyło ;/ "Chcę, żebyś była szczęśliwa. Weź ze mnie, co tylko chcesz, albo i nic, jeśli tylko taka jest twoja wola" - Było, ale co tam <3 ;d
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 Edytowane przez AgeleSS Czas edycji: 2009-07-19 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
właśnie sobie liczyłam ile stron już jestem na tym wątku i wyszło mi równe 110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wy ile już jesteście???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() -' Czyż nie jestem najdoskonalszym drapieżnikiem na świecie? Wszystko we mnie cię przyciąga, pociąga, kusi - mój głos, moja twarz, nawet mój zapach! I po co to wszystko?' ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
chyba 104
![]()
#4839 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
A ja jestem teoretycznie 76 stron na tym wątku
![]() ![]()
#4841 |
Raczkowanie
|
102 strony!!!
![]() ![]() ![]() dobra, kończymy off-topa ![]() 'sama zobacz - usiłujesz uwieść wampira!'
![]() |
#4842 |
Wtajemniczenie
|
ja zaczem sie zarejetrowałam to też długo was tylko podglądałam...
dopiero potem odważyłam sie włączyć do dyskusji ![]() wychodzi na to że ja jestem najdłużej jak narazie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Postanowiłam zerknąć jeden jedyny raz w stronę stolika Cullenów. Jeśli ten agresywny dziad się na mnie gapi, mam prawo stchórzyć i opuścić następną lekcję."
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
to się uśmiałam
![]() Żegnam Was ![]() ![]()
#4845 |
Zadomowienie
|
Ja jestem dopiero od 36 stron... ;/ Wcześniej przeczytałam wszystkie 128! Noo... I długo nie wiedziałam jak zacząć i podobnie jak kochaam odważyłam się na to trochę później. A dokładniej jak przede mną odezwała się Odmienna. Wtedy dopiero troszeczkę się ośmieliłam... :P I mnie powitała Carmenkaa
![]() "– Pierwszego dostrzegłam Jaspera, ale całkowicie mnie zignorował. Dla niego istniała tylko Alice. Chociaż nie uściskali się na powitanie, tak jak inne pary w hali przylotów, popatrzyli na siebie z taką czułością, że musiałam odwrócić wzrok."
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 Edytowane przez AgeleSS Czas edycji: 2009-07-20 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, ja kiedyś byłąm dawniej, ale przerwałam.
Co do kłótni. Nie wiem jaka jest sytuacja, ale lepiej już przystopujcie. Każdy powiedział, to co miał powiedzieć, wygłosił swoją racje i na tym poprzestajmy. jeszcze skończy się na tym, że dostaniecie upomnienie. Odwiedziłam znów forum, bo chciałam się zwrócić z pomocą ( Age, ty już pewnei wiesz o co cho ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Jeszcze ja byłam wcześniej :p
![]() |
#4847 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co tu się dzieje, nie było mnie 2 dni, i nie poznaję tego wątku normalnie
![]() Cytat:
![]() tak myślałam ,że to Alice ale nie byłam do końca pewna ![]() Cytat:
Czasami czytając niektóre posty zdziwiona byłam delikatnie, ale starałam się nikogo nie czepiać, każdy okazuje swe uwielbienie na swój sposób, odnosiłam się tylko do postów do których miałam coś do powiedzenia.. Uspokujmy się wszyscy! szkoda na takie rzeczy nerwów. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4848 |
Wtajemniczenie
|
Lecę, pa ;*
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie Pajuska25 welcome ![]()
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
no ja nistety nie miałam najmilszego powitania tutaj...;/bo mnie nikt nie zauważył jak przyszłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
fakt, nie są i nie były potrzebne. Ogólnie przeklinam, jak coś mnie bardzo mocno zirytuje/zdenerwuje. Przepraszam za pokaz mojej irytacji
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Kochaam, ale teraz nie sposób jest Ciebie nie zauważyć ![]() ![]() "'Romeo i Julia'. Zawsze razem. 'Julia zadowala się Parysem' nie byłoby raczej hitem." xD ;p
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 Edytowane przez AgeleSS Czas edycji: 2009-07-20 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Wtajemniczenie
|
hmmmmm....
jak mam to rozumiec?????;> |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zadomowienie
|
Booo wszystkie Cię kochaamy xD I tak dużo Cię na tym forum
![]() ![]()
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Juz kiedyś mi pomagałyście, ale nie wiem teraz gdzie to jest, aczkolwiek potrzebowałam cytatów do antyramy. I teraz też potrzebuje, o przyjaźni . I któraś z was mi dawała jakieś. Czy możecie mi pomóc?
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
wiesz, tinulka, jeśli chcesz cytaty z sagi, to tak na teraz to pamiętam tylko jeden, z MS:
"Musimy trzymać się razem. Alice i ja. Dwa świry pomiędzy tymi, co już od dawna są szaleńcami. Starannie chronimy nasze sekrety." ale poszukam jeszcze ![]() edit.: mam (może nienajlepsze, ale zawsze... ![]() "Żyliśmy w takiej symbiozie, że gdy się smucił i mnie robiło się smutno." "Nie zmieniało to faktu, że bardzo potrzebowałam teraz przyjaciele, ze uzależniłam się od niego jak od narkotyku. (...) Był mi najdroższą osobą pod słońcem." "Mrok rozpraszały tylko nieliczne gwiazdy przyjaźni i rozsądku. " Co jeśli Parys był przyjacielem Julii? Jej najlepszym przyjacielem? Jedyną osobą, której mogła zwierzyć się, jak bardzo cierpi po odejściu Romea? Co, jeśli nikt inny tak dobrze jej nie rozumiał i przy nikim innym tak dobrze się nie czuła? Jeśli był współczujący i cierpliwy? Jeśli się nią zaopiekował? Co, jeśli Julia nie umiała sobie wyobrazić bez niego dalszego życia? Jeśli w dodatku naprawdę ją kochał i zależało mu na jej szczęściu? Co, jeśli… i ona kochała Parysa? Nie tak, jak Romea, to o oczywiste, ale dość mocno, by także pragnąć go uszczęśliwić? Tylko u boku przyjaciela mogła liczyć na to, że jeszcze nieraz się uśmiechnie. mam nadzieję, że pomogłam ![]() będę szukać dalej ![]()
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-07-21 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Przyczajenie
|
"Myśli obijały się od środka o czaszkę niczym rój spłoszonych pszczół. Głośno tam było. A od czasu do czasu któraś mnie na dodatek gryzła. To musiały być chyba raczej szerszenie. Pszczoły po jednym ukąszeniu szlag trafiał. A mi bezustannie dawały w kość te same myśli. " "Tak właśnie wyglądało chyba całe moje życie. Nigdy nie miałam dość sił na to, żeby zająć się rozwiązywaniem swoich problemów. Nie mogłam nawet zaatakować swoich wrogów, a co dopiero z nimi zwyciężyć. Nie miałam szans przed nimi uciec czy uniknąć bólu. Zawsze byłam tylko słabym człowiekiem i jedyną rzeczą, jaką naprawdę umiałam, byłoprzeczekiwanie. Podczas gdy inni wybawiali mnie z opresji, zaciskałam zęby i jakoś tam wytrzymywałam do końca. Wciąż żyłam" "To, że patrzył na mnie w ten sposób, nie miało dla mnie najmniejszego sensu. Jak mnie mógł mieć za nagrodę? To on był nagrodą. A ja zwycięzcą, któremu nieprzyzwoicie się poszczęściło." "Przyrzekam kochać cie przez całą wieczność każdego dnia wieczności z osobna
"Miłość, przyjacielu, To dym, co z parą westchnień się unosi; To żar, co w oku szczęśliwego płonie; Morze łez, w którym nieszczęśliwy tonie. Czymże jest więcej? Istnym amalgamem, ![]() ![]() Żółcią trawiącą i zbawczym balsamem."
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
Rogo, dzięki jesteś kochana ;*** Możesz szukać dalej
![]() ![]()
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
"Zobaczyłem w Twoich oczach, że przyjmujesz moje straszne wyznanie bez zastrzeżeń. A poinformowałem Cię przecież, że Cię nie chcę. Czy mogłem powiedzieć coś bardziej nieprawdopodobnego, coś bardziej absurdalnego? Potrzebowała Cię każda komórka mojego ciała." <3 Ulubiony
![]()
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - A czy ty... czy wy... całujecie się czasami? Parsknęłam śmiechem. - Tak. Wzdrygnął się. - Ble. - O gustach się nie dyskutuje. Nie wiem czemu ale jakoś lubię ten cytat ![]() ![]() No i to ![]() Zaciekawiło mnie tylko, z jakiego powodu dźgnęłaś go nożem. Ale jak dla zabawy, to nie ma sprawy. Oba cytaty są z ~Zaćmienia~
"Wyrzuć ten gniew i wyrzuć tę złość!" ![]() Wyszukiwarkoholiczkaa. Edytowane przez RoZoWeOkULaRy Czas edycji: 2009-07-21 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze może być "Jesteś moim słońcem, osobistym słońcem. Odganiasz dla mnie chmury." trochę przerobiony, ale myslę, że w kontekście się nada XD a jeśli jesteśmy przy temacie powitań, to mnie własnie Ty, tinulka powitałaś na tym wątku XD
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.