|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Miszka ja za Twoimi nowościami nie nadążam
![]() jestem 100 lat do tyłu za Murzynami nie obrażając Murzynów |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
No zniknęła i Plamiasta i Imiro i Nenya
![]() Miszka ta Ziaja Pro jest tylko dla gabinetów kosmetycznych dlatego nie ma w sklepach ![]() Lapiś jak Twój żelik?smarujesz się i widzisz jakiekolwiek efekty? Catiś a Twoje tablety działają?mam nadzieje że tak ![]()
#4834 |
Zakorzenienie
|
SzatAnka71
Lapiś jak Twój żelik?smarujesz się i widzisz jakiekolwiek efekty? ......................... smaruje od 5 dni , narazie zadnych cudownych efektow ![]() oprocz tego ,ze przyjemnie sie go uzywa ..noo moze skorka bardziej zwarta sie robi ...ale to moze byc efekt cwiczen i diety a nie tego zelu milego wieczorka |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Lapiś to raczej za wcześnie na efekty
![]() ![]() ![]()
#4837 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() krem rozświetlający likwidujący przebarwienia.... no mam wyrzuty sumienia co do ceny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Michell72
zakupilam biotherm bo w opisie przyciagneło krem rozświetlający likwidujący przebarwienia.... no mam wyrzuty sumienia co do ceny ![]() ................ ![]() ![]() to zobaczymy , ktory lepszy ![]() ![]() .............. aaa i Beatko - napalalas sie na podklad YSL teint Radiance - jest juz w Sephora, wczoraj probke wzielam , jak Cie zainterseuje moja opinia , daj znac ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-15 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Lapus daj opinie daj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Rozeznanie
|
Szatanuś tablety nie działają. Na razie chyba za krótko biore a dziadostwo
![]() Miszuś Szymuś rośnie jak na drożdżach. Niesamowite jak dziecko się szybko zmienia. Odpukać nadal jest grzeczny i mało płacze. W środę miałam iść z nim na multibabykino ale pogoda odstrasza. Tak sie martwiłam że nie wejde w kostium na chrzest ale jakoś się dopięłam. Uśmiejecie się ale nawet w barkach przytyłam ![]() ![]() W weekend imprezujemy |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
Hej Lachony
![]() Catherine nie ma się co śmiać tak właśnie pozbyłam się 7 kostiumów i 9 marynarek służbowych bo coś ni mocno ruchy ograniczać zaczęły ![]() Z tym pozbyłam to trochę przesada bo większość wisi w szafie i czeka na opamiętania mojego ciała hehehe. No tak dzieciaki rosną jak szalone i zdradzaja nasze metryki, kupę szmalu sie wydajemy na zabiegi, kremy, botoksy etc. a tu taki "brat???" zapyta ktoś na ulicy za chwilę a Ty ze zgaszonym uśmiechem odpowiadasz "nie syn"... Dziewczyny oceńcie swoje wybielające kremiska jak najszybciej, przetestujcie i proszę dajcie znać jakie to wynalazki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Lancome-miałam...Nic spektakularnego, niestety. Ale kupiłam go na Allegro, mogła być podrobka, chociaż słoik i opakowanie były zdecydowanie "lancomowe". Mam nadzieję, że Twój będzie lepszy...U was tez zima?!? Bo ja wczoraj pochowałam większość zimowych rzeczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- A ja sobie inne cudo kupiłam : almay kinetin. Nie znam firmy, żadnych ich kosmetyków nie miałam, czekam na przesyłkę. Dam znać, jak sprawuje się odmładzające cudo za 28 zł (z przesyłką! ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item950825798_...do_twarzy.html ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2010-03-15 o 13:57 Powód: zapomnialam dodać:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Beata2906
Napisz, do sephory mi na razie nie po drodze... .................... a wiec ...podklad YSL Teint Radiacne - bylby cudny ![]() ![]() wzielam kolor nr 5 , swietnie wtopil sie w moja karnacje ![]() nakladalam 3 warsty z rana i musialam i tak uzyc 2 korektorow zeby pokryc moje nowe cienie ![]() do tego jak popruszylam pudrem sypkim chanel , puderek lekko sie jakby zwarzyl ![]() w polowie dnia zmylam i nalozylam raz jeszcze bez pudru sypkiego , tylko jeden korektor Toutch Eclat YSL i tez jakby sie warzyl lekko - przeciez to korektor tej samej firmy ![]() musialam na korektor jeszcze jedna warstwe polozyc i bylo w koncu powiedzmy ok ale to nie dla mnie podklad , za duzo z nim zachodu ![]() no i brak krycia , takze nie dla plamek ![]() szkoda bo kolorek dla mnie idealny , chyba nigdy tak dobrze odcienia mi sie nie udalo dobrac do mojej karnacji ... reasumujac- nie kryje jak niemal wszystkie podklady rozswietlajace ![]() wyczerpujaco opisalam , mam nadzieje ![]() ......................... .............. a Lancome Blanc Expert do kitu mowisz ?...kurcze , no trudno ...mialam moze jednak jak Michell ten Biotherm kupic ...no nast. razem moze jak Michell zadowolona bedzie ... kurka - juz mam ciemne cienie po masce znow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-15 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Lapi Ty wypluj przez lewe ramie..musze byc zadowolona..tyle kasy na krem...Wariatka ze mnie..jedynym na co nieszczędze jest podklad a tak w kremy slabo wierze..i tu skucha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurcze, rozświetlające fluidy to juz nie moja kategoria wiekowa raczej... ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2010-03-15 o 17:07 Powód: :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Beata2906
...Myślę, że wybielajace produkty robione przez te wielkie firmy na rynek dalekowschodni mogłyby być dla nas lepsze ......................... ............... hmm moze i masz racje ...po tym Shiseido White Lucency az sie boje probowac ![]() ......................... ..... Michell, splunelam ![]() MUSZA ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-15 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pisząc o "pewnym wieku" miałam oczywiście siebie, nie Ciebie na myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Powiedzmy sobie szczerze - te kremy, o ktorych mowimy dzialaja rozswietlajaco , nawilzaja , odzywiaja
ale plam nie rozjasnia !!! takich cudow nie ma ![]() ![]() ![]() poprostu dobre kremy dobrych firm , warto je uzywac tak jak przeciwzmarszczkowe , troche wit.c sie na wiosne przyda ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-15 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
A miała któraś krem z Dolivy?dostałam próbkę na noc.Wieczorem posmarowałam paszczę(tłuste cholerstwo)a rano?kurde jaki fajny krem,skóra jest miękka i taka jakaś fajna.I chyba odżywia moją plamę
![]() ![]() Lapiel to żeliku nie kupiem bo i po co ![]() Beata miałam chyba ten krem teraz chcę kupić ten http://www.allegro.pl/item945147194_..._az_300ml.html moze ten coś da ![]() ![]() A ma któraś fajną wybielającą pastę do zębów? Catiś myślę nad Bio CLA,wiem że to nie na cellulit(na to mam bańki)ale muszę trochę tłuszczu zrzucić ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-03-15 o 18:58 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie - a kosmetykow firmy Clarena probowalyscie ktoras moze ?????
oprocz kremidel wszelakich maja w ofercie ampulki i sera depigmentujace, rozjasniajace z vit.c , kwasy nawet az nie wiem co by tu wyprobowac ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-15 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta powiedzcie coś o Auriderm-ie, to na naczynka i Skinoren-ie w kremie to na trądzik i przebarwienia potradzikowe. Która z Was miała używała proszę o opinie i wrażenia działają czy nie
![]() A i czy wiecie czy duac jest tylko na receptę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Zafiro ech marzy mi sie takowy zabieg..narazie brak funduszy..Z clareny Lapi kremik z wit C gdzies chwalono..sama nie uzywalam,nie podpowiem..Beti nie zaszkodzi napewno tylko ostatnio cos moja cera sie buntuje i mam jakies suche skorki,pryszcze tu i ówdzie och wrrrr i licze na mała poprawe..juz nie na cud tylko unormowanie i gładkie lico
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Miszka ale ja czytałam ze tą maseczkę daję się na 10 minut a nie na całą noc
![]() ![]() Lapi ja nie używam wogóle Clareny więc Ci też nie pomogę ale Ty wypróbuj i jak będą efekty to mi sobie też kupimy ![]() Ochydka mi Auriderm nic nie pomógł ale zuzyłam tylko jedną tubkę a Skinorenu nie miałam ![]() Żadna nie wybiela zębów ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-03-16 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2010-03-16 o 07:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Beti clarene mozna zakupic w saszetkach na wyprobowanie..i zawsze saszetki sa bardziej skoncentrowane aby zachecic potencjalnych klientow..Szatanka wybielam ale zelem ,mam nakladki i kupuje taki zel na noc ide w tym spac i tak 10 dni..regularnie piaskowanie i błysk..myję pasta blanx ostatnio ale taka od osadu(palę)..Molly pisała bym poszła w niej spiuchnac (maseczka )wiec poszłam..efekt uspokojenia nastapil bo zasnełam jak bejbuś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Rozeznanie
|
Ochydka dla mnie skinoren jest boski. Nic mi po nim nie wychodzi i trądzikowe przebarwienia rozjaśnił. te plamy co mam to hormonalne.
Jeden dzień na noc skinoren a na druga noc jakiś wybielacz lub nawilżacz i tak w kółko. Jest bez recepty a z receptą i tak tyle samo kosztuje ok 40-50 zł zależy od apteki. Na początku może lekko szczypać. I co najwazniejsze można go latem stosować. Ja stosuje go juz ok 4 lat i w Tunezji z nim byłam Szatanus ostatnio przeczytałam że krzem świetnie działa na cellulit i pryz okazji na cere. Podobno mega krążenie poprawia i cell znika. Znalazłam w jednej internetowej aptece 2 cuda - HIALUCELL kwas hialuronowy+krzem i GLAMUREN krzem + laktoferryna piękna cera Na któres się skusze bo nie są drogie jak cellasane Tylko ile tego trzeba łyknąć żeby zaczeło działac to nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Michell, gdzie kosmetyki Clarena mozna kupic w saszetkach ?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item955906064_...prezencie.html lub http://www.allegro.pl/item962399030_...etek_20ml.html
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- kremik 27zł wychodzi a serum 29,90 plus probki..mozecie sie zrzucic we dwie i wyprobowac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cati jak sie moze połączy z masazami,dietą i wcieraniem serum w ciało to ma sens łykanie tabsów..bo same nic nie zdzialaja..Wciągnełam tyle Inneov Cellulit i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
dzieki laseczki za info
![]() Beatko - poczytaj sobie o podkladzie Armani Lasting Silk , jest opis na wizaz choc nie ma opinii ...mam go na buziaku - nooo i fajny ! , w porownaniu do wczorajszego YSL Teint radiance SUPER! ...tylko kolorek mi zle dobrano - laska w Douglasie stwierdzila ,ze mam wlosy w odcieniu zimnego brazu to da mi zimny bez a nie cieply i zle bo mam teraz rozowa twarz a szyje piaskowa ...ale se omotam nowym szlikiem i bedzie oki ![]() stawiam go poki co na rowni z moim Guerlain Parure Extreme , ktorego uzywam od jakiegos czasu .... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-03-16 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.