|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto !:)
Odezwij się do niej i wytłumacz. Zawsze ktoś musi pierwszy wyciągnąć rękę do zgody. Jeśli nadal będzie po tym obrażona to daj jej czas może zrozumie, ale raczej nie powinno być to konieczne.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Konto usunięte
|
paulina5172 kolezanka zachowala sie jak dziecko, kurcze masz dziecko i powinna zrozumiec a nie ze zachowuje sie jak gimnazjalistka, nie mozesz rzucac wszystkiego przeciez bo ona ma akurat czas;/
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Fame ja z Poznania na Stansted lece |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
Kachaaa mam nadzeję, że pomogłam
![]() ![]() Nie martw się wszystko będzie dobrze.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
najgorsze jest to że mam ciężki charakter i jestem bardzo zawzięta i jakoś nie moge złąpc za telefon
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Kacha a ja nie lece do londynu. tylko do bristolu :P Paula- zlap za ten telefon ! :P ja tez mam taki charakter ale to jest cyba moja wadda ![]() Edytowane przez Fame Czas edycji: 2009-07-29 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no dwa razy mam wydrukowane bo wrocic tez musze a jak mowie zgubie to bedzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
dzwoniłam i niestety nie odbiera odemnie
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- a jak jużraz zadzwoniłam to wiecej nie zadwonie, niech teraz ona przemyśli, ale najgorsze jest to że przez taką głupote nie mam zkim poozmawiac bo od 7 lat sie znamy i zawsze magłam z nia pogadac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane moje ;* wiem, ze dlugo nie pisalam etc, ale... jakos tak wszlo wszytsko sie tak szybko dzieje. Poronilam w niedziele ;( narazie dobrze sie czuje, widze ze organizm sam sie oczyszcza. A z TŻ? Raz lepiej raz gorzej
![]() ![]() Erratic! czyc Ty oszalala z tym dolem?! ![]() Kacha co do tego dowodu osobistego to ja jak robilam ksero do uczelni to pozniej babki od rekrutacji chcialy moj dowod dla stwierdzenia zgodnosci. Takie niestety sa wymogi. Jesli zabierasz dowod to powinnas miec podtwierdzenie od notariusza. zreszta zaraz w kodeksie poszukam jeszcze o upowaznieniu i w ustawie. Witam nowe duszyczki ![]()
#4840 |
Zakorzenienie
|
Paulina, myślę że Ty też troszkę przeginasz. Na jej miejscu zachowałabyś się tak samo pewnie. Nie bądź egoistką, rozumiem, że masz małe dziecko ale bez przesady, dorosłe kobiety a zachowujecie się jak nastolatki.
Kachaaa, matko - Ty to normalnie nerwy masz w strzępkach. Weź sobie meliskę albo neospasminkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() tak wiem co do Ciebie pisałam... Ale czuję się okropnie... Ten przeraźliwy strach przed samotnością który zawładnął całym ciałem. I rozumiem Fame, że wróciła do exa,ale nie popieram tego. Kiedyś ze mną tak facet postapił i wiem jak to boli. Dlatego ja nie chcę tak ranić mojego exa... Chyba będę musiała kupić sobie jakieś tabletki... Deprim czy coś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Milenka, witaj.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Wtajemniczenie
|
Milenka w końcu się kochana odezwałaś. Przykro mi z powodu dziecka. A co do TŻ to przeszliście ostatnio bardzo dużo i oboje potrzebujecie czasu, żeby to wszystko poukładać. Nie martw się na zapas, ułoży się.
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Erattic nie zamartwiaj się, samotność to tylko stan przejściowy, a tabletki nie załatwią sprawy, pomogą tylko przez jakiś czas. Nie masz jakiegoś fajnego miasta obok siebie żeby pojechać sobie połazić bez celu może takie oderwanie od tej codzienności dobrze Ci zrobi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Konto usunięte
|
milenka przykro mi
![]() eh. ale dzwonilam mowili ze upowaznienie nie musi byc u notariusza potwierdzone ze nie wymagaja to dowod chyba tez nie;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Erattic ja Ci dam deprim! to Ci bokiem wyjdzie. Jestes mloda piekna inteligentna... cale zycie przed Toba!!! lepiej zjedz czekolade zamiast jakies tabsy w siebie ladowac! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
Hey Dziewuszki
![]() ![]() ![]() Milenka trzymaj się Słonko, będzie dobrze ![]() ![]() ![]() paulina5172 ja też niedawno dołączyłam do Dziewuszek i tez mi się wydawało jakbym z księżyca spadła. Ale jak jest problem to zawsze pomogą ![]() Kachaaa to najwyżej odwalisz striptiz na lotnisku, a co sobie będziesz żałować ![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
244 co u Ciebie słychać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Hej, na początek witam nowe dziewczyny, ja też niedawno dołączyłam
![]() Cytat:
Kacha2004, gratuluję i witaj w klubie zaręczonych Fame, rozumię Cię mimo,że ja nie chciałabym wrócić do kogoś kto by mnie tak potraktował. Erratic, ja bym na Twoim miejscu przestałą narzekać i postanowiła coś w swoim życiu zmienić, u mnie też jest mało ciekawie bo mieszkam w małej miejscowości więc rozumie że możesz się nudzić. Nie myślałaś żeby ruszyć się do większego miasta, poszukać pracy, iść na studia, to na prawdę jest fajne. Trzymam kciuki za ciebie!!!! Milenka ![]()
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Madziula gdzie się podziewasz??
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ooooo znalazłaś się...bo już myślałam że jak jedne się odnajduja to Ty się zgubiłaś ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Kurcze ale ucichło na forum:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
A tak jakoś ostatnio trochę dziwnie.. Niby nic mi nie jest, niby wszystko jest w porządku a tak dziwnie jest.. Sama nie umiem tego wytłumaczyć.. Dni płyną a jak jakoś ich nie czuje. Tak podhcodzę do wszystkiego bez swojego zdania. Ostatnio moim ulubionym stwierdzeniem jest: jestem neutralna... Dobrze, że w week jadę do tego Krk, może tam coś odżyje bo jak nie to ja pi@#$%le...
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Konto usunięte
|
a ja prasuje ciuchy i odkladam te ktore wezme zeby czyste byly na wyjazd juz ehh..
dzwonila Tanya i mowila ze pokoj mi juz przygotowuje, zeby jakos bylo a nie zebym jak go zobacze "Oh my good!" powiedziala hehe bo tam taki skladzik mieli bo to byl pusty pokoj i musza to przerobic ![]() ![]() kazala mi stroj kapielowy wziac bo na basenie ma lekcje plywania mała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Kachaa, będzie dobrze, takie wyjazdy są fajne, ja osobiście nie byłam, ale moja kumpela tak, tyle że4 w USA i właśnie mi się przypomniało, wiesz co sobie przywiozła - męża
![]() ![]()
#4854 |
Konto usunięte
|
kuzyn mowi zeby uwazac bo turki i itd czekaja tylko na naiwne polki a polacy tam sa pogrzani, wiec ja wole nie zawierzac sie temu ze meza stamtad przywioze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Damm, damm, da damm.. Dam, damm, da, dammm... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Konto usunięte
|
mi to do slubu daleko ja nawet nie marze o tym mam nauczke by nie marzyc o zareczynach slubach etc i nie przywiazywac sie do facetow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Wtajemniczenie
|
Kachaaa mój brat jest w Anglii i w 100% normalny
![]() ![]() 244 ogólnie te wakacje są do dupy, też mam jakiegoś doła takiego bez powodu w prawdzie. Gusiak Ty to prawie mężatka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Konto usunięte
|
kurcze denerwuje sie tymi dokumentami niewiem czy ten notariusz potrzebny czy nie i ta odprawa sie denerwuje bo nie wiem czy mam ja online zrobic czy nie cholera latala ktoras tu ryanairem moze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.