Przyjaciółka- szukam, bo warto !:) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 13:21   #4831
besio
Wtajemniczenie

Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto !:)

Odezwij się do niej i wytłumacz. Zawsze ktoś musi pierwszy wyciągnąć rękę do zgody. Jeśli nadal będzie po tym obrażona to daj jej czas może zrozumie, ale raczej nie powinno być to konieczne.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:23   #4832
2018070520180950
Konto usunięte

paulina5172 kolezanka zachowala sie jak dziecko, kurcze masz dziecko i powinna zrozumiec a nie ze zachowuje sie jak gimnazjalistka, nie mozesz rzucac wszystkiego przeciez bo ona ma akurat czas;/

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Fame ja z Poznania na Stansted lece
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:24   #4833
besio
Wtajemniczenie

Kachaaa mam nadzeję, że pomogłam Jednak te praktyki w kancelarii nie były całkiem bezowocne
Nie martw się wszystko będzie dobrze.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Stary 2009-07-29, 13:24   #4834
paulina5172
Raczkowanie

najgorsze jest to że mam ciężki charakter i jestem bardzo zawzięta i jakoś nie moge złąpc za telefon
paulina5172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:26   #4835
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
dziekuje

zadzwonilam i mowia ze takie wystarczy wlasnie uff

kurcze boje sie bo lece ryanairem i Hostka bilet mi kupowala i mam potwierdzenie zakupu mailem co mi przyslala wydrukowane i to i dowod/paszport mi wystarsczy?
bo strasza mnie na innym watku ze odprawa online cos tam musi byc a ja nie latalam nigdy i nie wiem o co kaman!
znow sie schizuje
tak. wystarczy dowod i bilet, tzn to co wydrukowalas. najlepiej wydrukuj dwa razy. bo jak zgubisz to bedzie lypa

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Kacha a ja nie lece do londynu. tylko do bristolu :P

Paula- zlap za ten telefon ! :P ja tez mam taki charakter ale to jest cyba moja wadda

Edytowane przez Fame
Czas edycji: 2009-07-29 o 13:28
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:27   #4836
paulina5172
Raczkowanie

dzieki dziewczyny zadzwonie, a narazie musze wyjsc z dzieckiem na spacerek
Stary 2009-07-29, 13:35   #4837
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Kachaaa mam nadzeję, że pomogłam Jednak te praktyki w kancelarii nie były całkiem bezowocne
Nie martw się wszystko będzie dobrze.
dzia

Cytat:
Napisane przez paulina5172 Pokaż wiadomość
najgorsze jest to że mam ciężki charakter i jestem bardzo zawzięta i jakoś nie moge złąpc za telefon
tez taka jestem

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
tak. wystarczy dowod i bilet, tzn to co wydrukowalas. najlepiej wydrukuj dwa razy. bo jak zgubisz to bedzie lypa

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Kacha a ja nie lece do londynu. tylko do bristolu :P

Paula- zlap za ten telefon ! :P ja tez mam taki charakter ale to jest cyba moja wadda
eee myslalam ze do Londku tez lecisz;]

no dwa razy mam wydrukowane bo wrocic tez musze a jak mowie zgubie to bedzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 13:46   #4838
paulina5172
Raczkowanie

dzwoniłam i niestety nie odbiera odemnie

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

a jak jużraz zadzwoniłam to wiecej nie zadwonie, niech teraz ona przemyśli, ale najgorsze jest to że przez taką głupote nie mam zkim poozmawiac bo od 7 lat sie znamy i zawsze magłam z nia pogadac.
Stary 2009-07-29, 14:05   #4839
miiilenka
Zadomowienie

Hej Kochane moje ;* wiem, ze dlugo nie pisalam etc, ale... jakos tak wszlo wszytsko sie tak szybko dzieje. Poronilam w niedziele ;( narazie dobrze sie czuje, widze ze organizm sam sie oczyszcza. A z TŻ? Raz lepiej raz gorzej ale ja juz nie mam naprawde sily zeby ciagle sie starac, ciagle zabiegac i w ogole czuje czasami, ze zostalam sama na polu walki

Erratic! czyc Ty oszalala z tym dolem?! nie pamietasz juz co mi pisalas na PW? ja Ci dam sie dolowac! nie myslalas zeby kogos poznac np. przez neta?!

Kacha co do tego dowodu osobistego to ja jak robilam ksero do uczelni to pozniej babki od rekrutacji chcialy moj dowod dla stwierdzenia zgodnosci. Takie niestety sa wymogi. Jesli zabierasz dowod to powinnas miec podtwierdzenie od notariusza. zreszta zaraz w kodeksie poszukam jeszcze o upowaznieniu i w ustawie.

Witam nowe duszyczki

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 14:11   #4840
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Paulina, myślę że Ty też troszkę przeginasz. Na jej miejscu zachowałabyś się tak samo pewnie. Nie bądź egoistką, rozumiem, że masz małe dziecko ale bez przesady, dorosłe kobiety a zachowujecie się jak nastolatki.

Kachaaa, matko - Ty to normalnie nerwy masz w strzępkach. Weź sobie meliskę albo neospasminkę.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Alexandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 14:15   #4841
erratic
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Hej Kochane moje ;* wiem, ze dlugo nie pisalam etc, ale... jakos tak wszlo wszytsko sie tak szybko dzieje. Poronilam w niedziele ;( narazie dobrze sie czuje, widze ze organizm sam sie oczyszcza. A z TŻ? Raz lepiej raz gorzej ale ja juz nie mam naprawde sily zeby ciagle sie starac, ciagle zabiegac i w ogole czuje czasami, ze zostalam sama na polu walki

Erratic! czyc Ty oszalala z tym dolem?! nie pamietasz juz co mi pisalas na PW? ja Ci dam sie dolowac! nie myslalas zeby kogos poznac np. przez neta?!

Kacha co do tego dowodu osobistego to ja jak robilam ksero do uczelni to pozniej babki od rekrutacji chcialy moj dowod dla stwierdzenia zgodnosci. Takie niestety sa wymogi. Jesli zabierasz dowod to powinnas miec podtwierdzenie od notariusza. zreszta zaraz w kodeksie poszukam jeszcze o upowaznieniu i w ustawie.

Witam nowe duszyczki
Kochana tak mi przykro z powodu ciąży...

tak wiem co do Ciebie pisałam... Ale czuję się okropnie... Ten przeraźliwy strach przed samotnością który zawładnął całym ciałem. I rozumiem Fame, że wróciła do exa,ale nie popieram tego. Kiedyś ze mną tak facet postapił i wiem jak to boli. Dlatego ja nie chcę tak ranić mojego exa...
Chyba będę musiała kupić sobie jakieś tabletki... Deprim czy coś...
erratic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 14:16   #4842
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Milenka, witaj.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2009-07-29, 14:24   #4843
besio
Wtajemniczenie

Milenka w końcu się kochana odezwałaś. Przykro mi z powodu dziecka. A co do TŻ to przeszliście ostatnio bardzo dużo i oboje potrzebujecie czasu, żeby to wszystko poukładać. Nie martw się na zapas, ułoży się.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Erattic nie zamartwiaj się, samotność to tylko stan przejściowy, a tabletki nie załatwią sprawy, pomogą tylko przez jakiś czas. Nie masz jakiegoś fajnego miasta obok siebie żeby pojechać sobie połazić bez celu może takie oderwanie od tej codzienności dobrze Ci zrobi?
Stary 2009-07-29, 14:27   #4844
2018070520180950
Konto usunięte

milenka przykro mi

eh.
ale dzwonilam mowili ze upowaznienie nie musi byc u notariusza potwierdzone ze nie wymagaja to dowod chyba tez nie;]
Stary 2009-07-29, 15:08   #4845
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
eh.
ale dzwonilam mowili ze upowaznienie nie musi byc u notariusza potwierdzone ze nie wymagaja to dowod chyba tez nie;]
upowaznienie to jedna sprawa bo dajesz podpis natomiast dowod tozsamosci to nie jest byle co i mozna na ksero sfalszowac dlatego czasami potrzebuja do wgladu- przynajmniej tak bylo w moim przypadku, na uczelniach, na ktorych skladalam papiery.

Erattic ja Ci dam deprim! to Ci bokiem wyjdzie. Jestes mloda piekna inteligentna... cale zycie przed Toba!!! lepiej zjedz czekolade zamiast jakies tabsy w siebie ladowac!
Cytat:
Napisane przez Alexandraa Pokaż wiadomość
Milenka, witaj.
a gdzie sie podziewa Madzik? cos malo jej ostatnio tu

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 15:10   #4846
244
Zadomowienie

Hey Dziewuszki Dawno mnie tu nie było, a Wy jak zawsze pędzicie z rozmową No ale jest co przynajmniej nadrabiać

Milenka trzymaj się Słonko, będzie dobrze TŻ`owi tez jest pewnie ciężko ale pozbieracie się, na pewno

paulina5172 ja też niedawno dołączyłam do Dziewuszek i tez mi się wydawało jakbym z księżyca spadła. Ale jak jest problem to zawsze pomogą

Kachaaa to najwyżej odwalisz striptiz na lotnisku, a co sobie będziesz żałować Jedno jest pewne: na pewno by Cię zapamiętali
zdobią swe ciało tatuażami.

Grzeczne dziewczyny słuchają radia
kochają słodką muzykę,
złe wolą słuchać starych winyli
rock&roll zmarnował im życie
.
244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 15:56   #4847
besio
Wtajemniczenie

244 co u Ciebie słychać?
Stary 2009-07-29, 15:58   #4848
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej, na początek witam nowe dziewczyny, ja też niedawno dołączyłam

Cytat:
Napisane przez paulina5172 Pokaż wiadomość
dzwoniłam i niestety nie odbiera odemnie

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

a jak jużraz zadzwoniłam to wiecej nie zadwonie, niech teraz ona przemyśli, ale najgorsze jest to że przez taką głupote nie mam zkim poozmawiac bo od 7 lat sie znamy i zawsze magłam z nia pogadac.
ja bym wysłała sms, na pewno odbierze i będzie wiedziała jak sprawa wygląda z Twojej strony

Kacha2004, gratuluję i witaj w klubie zaręczonych

Fame, rozumię Cię mimo,że ja nie chciałabym wrócić do kogoś kto by mnie tak potraktował.

Erratic, ja bym na Twoim miejscu przestałą narzekać i postanowiła coś w swoim życiu zmienić, u mnie też jest mało ciekawie bo mieszkam w małej miejscowości więc rozumie że możesz się nudzić. Nie myślałaś żeby ruszyć się do większego miasta, poszukać pracy, iść na studia, to na prawdę jest fajne. Trzymam kciuki za ciebie!!!!

Milenka bardzo mi przykro. Trzymaj się.
Stary 2009-07-29, 16:24   #4849
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
upowaznienie to jedna sprawa bo dajesz podpis natomiast dowod tozsamosci to nie jest byle co i mozna na ksero sfalszowac dlatego czasami potrzebuja do wgladu- przynajmniej tak bylo w moim przypadku, na uczelniach, na ktorych skladalam papiery.

Erattic ja Ci dam deprim! to Ci bokiem wyjdzie. Jestes mloda piekna inteligentna... cale zycie przed Toba!!! lepiej zjedz czekolade zamiast jakies tabsy w siebie ladowac!

a gdzie sie podziewa Madzik? cos malo jej ostatnio tu

jestem tylko ostatnio pochłonela mnie (razem z TŻ ) gra w Zeusa i Posejdona i tak jakos na forum nie zagladam czesto ale nadrobie

madziula0605 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 17:28   #4850
besio
Wtajemniczenie

Madziula gdzie się podziewasz??

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Ooooo znalazłaś się...bo już myślałam że jak jedne się odnajduja to Ty się zgubiłaś

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Kurcze ale ucichło na forum:P
Stary 2009-07-29, 17:32   #4851
244
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
244 co u Ciebie słychać?

A tak jakoś ostatnio trochę dziwnie.. Niby nic mi nie jest, niby wszystko jest w porządku a tak dziwnie jest.. Sama nie umiem tego wytłumaczyć.. Dni płyną a jak jakoś ich nie czuje. Tak podhcodzę do wszystkiego bez swojego zdania. Ostatnio moim ulubionym stwierdzeniem jest: jestem neutralna... Dobrze, że w week jadę do tego Krk, może tam coś odżyje bo jak nie to ja pi@#$%le...

kochają słodką muzykę,
.
Stary 2009-07-29, 17:39   #4852
2018070520180950
Konto usunięte

a ja prasuje ciuchy i odkladam te ktore wezme zeby czyste byly na wyjazd juz ehh..
dzwonila Tanya i mowila ze pokoj mi juz przygotowuje, zeby jakos bylo a nie zebym jak go zobacze "Oh my good!" powiedziala hehe bo tam taki skladzik mieli bo to byl pusty pokoj i musza to przerobic i przerabia go z siostrzenica i byla na zakupach
kazala mi stroj kapielowy wziac bo na basenie ma lekcje plywania mała ja sie boje wody i plywac i ona to wie ale mowi ze problemu nie bedzie
Stary 2009-07-29, 17:43   #4853
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Kachaa, będzie dobrze, takie wyjazdy są fajne, ja osobiście nie byłam, ale moja kumpela tak, tyle że4 w USA i właśnie mi się przypomniało, wiesz co sobie przywiozła - męża Polaka, w Polsce by się pewnie nie spotkali bo są z dwóch krańców, a tam tak. I Ty tam miej oczy otwarte, bo pełno tam naszych
Stary 2009-07-29, 17:47   #4854
2018070520180950
Konto usunięte

kuzyn mowi zeby uwazac bo turki i itd czekaja tylko na naiwne polki a polacy tam sa pogrzani, wiec ja wole nie zawierzac sie temu ze meza stamtad przywioze
Stary 2009-07-29, 17:49   #4855
244
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Kachaa, będzie dobrze, takie wyjazdy są fajne, ja osobiście nie byłam, ale moja kumpela tak, tyle że4 w USA i właśnie mi się przypomniało, wiesz co sobie przywiozła - męża Polaka, w Polsce by się pewnie nie spotkali bo są z dwóch krańców, a tam tak. I Ty tam miej oczy otwarte, bo pełno tam naszych
No jasne Za chwile druga nam tu napisze że się zaręczyła

Damm, damm, da damm.. Dam, damm, da, dammm...

kochają słodką muzykę,
.
Stary 2009-07-29, 17:51   #4856
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez 244 Pokaż wiadomość
No jasne Za chwile druga nam tu napisze że się zaręczyła

Damm, damm, da damm.. Dam, damm, da, dammm...
Hmmm, właściwie to trzecia, ja byłam pierwsza
Stary 2009-07-29, 18:12   #4857
2018070520180950
Konto usunięte

mi to do slubu daleko ja nawet nie marze o tym mam nauczke by nie marzyc o zareczynach slubach etc i nie przywiazywac sie do facetow
Stary 2009-07-29, 18:38   #4858
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Kachaaa, nie rozpaczaj. Nie jesteś sama. Mi też daleko do oświadczyn.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2009-07-29, 18:41   #4859
besio
Wtajemniczenie

Kachaaa mój brat jest w Anglii i w 100% normalny więc wiesz nie skreślaj od razu wszystkich naszych i głowa do góry
244 ogólnie te wakacje są do dupy, też mam jakiegoś doła takiego bez powodu w prawdzie.
Gusiak Ty to prawie mężatka
Stary 2009-07-29, 18:42   #4860
2018070520180950
Konto usunięte

kurcze denerwuje sie tymi dokumentami niewiem czy ten notariusz potrzebny czy nie i ta odprawa sie denerwuje bo nie wiem czy mam ja online zrobic czy nie cholera latala ktoras tu ryanairem moze?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości