|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cześć wszystkim
![]() ![]() Dziewczyny, bardzo ciekawe te wasze przepisy, też lubie pichcić, więc na pewno wypróbuje ![]()
#4832 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, a czy jesteś pewna TŻ? Tego, że on Cię nigdy nie zdradził? Czy takie sytuacje już miały miejsce? Moze on to powiedział np. tak na przekór, w złości
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, im dłużej tu siedzę i czytam, tym bardziej jestem za byciem samą edit: kasiaher - a może... on tak pije i gada głupoty ze strachu? bo nagle się zorientował, ze lada dzień zostanie ojcem i boi się, czy podoła tej roli i mu się od tego zgłupło? Albo boi się, że teraz maleństwo będzie dla Ciebie ważniejsze niż on? Niejeden topił już strachy i smutki w alkoholu...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-11-30 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Wtajemniczenie
|
Kasiaher...a co Twój mąż na to, ze się wyprowadzasz??? mówiłas mu o swoich zamiarach??? Jakoś się z tego wszystkiego tłumaczy?
Mój jasnie mąż po tygodniu wysyłania do niego zapytań na jakim etapie jest sprawa naszego rozwodu...raczył mi odpisać, żebym spokojnie czekała i się nie burzyła, ze w tym tyg złoży pozew, bo nie chce mi robić problemów...jak ja bym go dorwała, to...on mi problemów nie chce robić??? Odpisałam mu, ze skoro ze mną nie chce rozmawiać to będzie musiał rozmawiac z moim adwokatem i inaczej z nim sprawę załatwię !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-11-30 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze Kasiu strasznie mnie zdołowała ta twoja historia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu, normalnie w szoku jestem, no ja bym chyba zabiła
![]() Trzymaj się i nie denerwuj bo dzidzi też bedzie zestresowane ![]() I jak tu ufać facetom. Ja bardzo nie lubie jak tż pije bez nadzoru (czyli mnie ![]()
#4837 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie wydaje, ze Tz Kasi sciemnia...przeciez normalny czlowiek by sie tak do takiego czynu nie przyznal, a przynajmniej nie od razu...
tylko nie wiem po co takie glupoty i w ogole, ze takie slowa przechodza mu przez gardlo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Wtajemniczenie
|
facetom nigdy nie wierzy sie tak na 100-we ale tak ufałam mu mimo wszystko, może i miały wczesniej takie sytuacje miejsce , w sensie że ja myślałam że cos sie stało, ale zawsze się myliłam i to ja popadałam w jakąś paranoje, i sama mu chciałam cos wmówić , zawsze był mi to wstanie udowodnić że jest OK, ale teraz sam się do tego przyznał, sam zaczął o tym mówić, jak nigdy . Dla mnie to było nie możliwe, jak to mój maż jeszcze ja w ciąży, nawet do głowy mi to nie przyszlo, nawet wtedy kiedy ta znajom a miała byc też na tych andrzejkach, nie przejełam sie tym zbytnio. Wiecie mój mąż do tego za parę tygodni nasze wspólne dzidzi,, nie nie mógłby tego zrobic nie nie on. A tu prosze sam zaczął....
dziewczyny mam że jednak to nie prawda, bo moje życie legnie w gruzach domi mam nadzieje że masz rację, ale sama tez nie wiem jak może mi wkręcac takie rzeczy, tym bardziej że jestem w ciąży, wie że moge to wziąć na poważnie i wie też że może mi tym zaszkodzić. Nie wiem co nim kieruje nie poznaje go
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-11-30 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
no dziwne, ze Ci takie rzeczy wkreca
![]() w ogole jestescie razem w mieszkaniu?Kasiu wyprowadzasz sie do rodzicow? szkoda, ze twoj maz taki nieodpowiedzialny i wiedzac, ze Ty jestes teraz w dosc niebezpiecznym momencie ciazy polazł na impre i nie umie sie jeszcze teraz zachowac... nie wazne jakbyscie sie poklocili...zreszta jakby nie patrzec Ty jestes w ciazy i mozesz miec swoje humory... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu, może rzeczywiście twój Tż powiedział to żeby cię wkurzyć bo był zły przez ta kłótnie.
Ja ostatnio piekłam to ciasto, polecam bo po prostu rozpływa się w ustach... http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...0187,9495.html
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ciemno obstawiałbym strach - wielki samiec, głowa rodziny orientuje się, że teraz żona będzie zajęta maleństwem, a on odejdzie na drugi plan. Więc chce podkreślić swoją władzę, jaki to on nie jest wielki pan i władca, gadając przy tym, jak to on może swoje samcze potrzeby zaspokajać kiedy chce, jaki to on jest wielki, niezależny i jaką ma władzę itp... zalewa swoje strachy i smutki, a potem po pijaku sięga po najbardziej prostackie i instynktowne argumenty. Trochę to takie naciągane i "biologiczne" wytłumaczenie, ale pierwotne instynkty czasem wymykają się ramom cywilizacyjnym
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Kasiu czy on wie że się wyprowadzasz? Jak na to zareagował? Przecież tak łatwo się nie przeniesiesz? Ktos Ci pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Kasiaher bardzo mi przykro ze takie sytuacje mają miejsce przed twoim rozwiazaniem , gdzie potrzeba ci duzo spokoju i opieki. Ja również mam nadzieje ze to brednie powiedziane w złosci. Choć powiem szczerze po przeczytaniu twoich postów słabo mi sie zrobiło - twoj tż zachował sie jak ostatni gówniarz .Po pierwsze jesli to zrobił mówiac w koncu sobie uzył co to jest za tekst ..? On sobie uzyl bo z toba nie moze a co ty masz powiedziec chyba ty tez masz potrzeby i jakoś musisz dawac sobie z tym rade. Czy faceci nie potrafia zyc bez seksu ,przeciez do cholery to jest jego dziecko a nie sasiada .Brak seksu w tym momencie to nie jest kara dla niego tylko siły wyzsze . Ta dziewczna to jakas ......wredna i jej to bym zmontowała nie zły wp........ .
Po drugie Cytat:
Paranoja jakaś.
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
No ja szczerze powiedziawszy tez nie uznaje wychodzenia samemu na imprezy, zreszta moj Tz tez nie. No ale wiem ,ze w zwiazkach czasem tak bywa.
Jakby moj Tz wypalil z takim haslem z tym uzyciem to bym nie wiem co zrobila...U nas tez jest juz dlugo celibat i pewnie jeszcze dlugo bedzie, ale przeciez to normlane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Wtajemniczenie
|
A ja podjęłam przez weekend decyzję o tym, że biorę się do działania i piszę swoją drogą pozew rozwodowy i zdecydowałam się na orzekanie o winie...Nie mogę tak po prostu mu tego podarować !!!
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zawsze mówiono nie wolno przyzwyczajać partnera , partnerki do nie ktorych sytuacjo bo potem tak sie nauczy , wejdzie to w nawyk ze sie potem tego nie zmieni. mna_ja Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy on jest taki młody, czy ma takie gówniarskie zachowania? Nie wyobrażam sobie tego może inaczej na to patrze bo my jesteśmy po 30 i nie ma takich dziwacznych zachowań. Nie widzę problemu z chodzeniem na imprezy osobno, jak moj mąż ma impreze w gronie facetów, pępkowe, czy inne to chodzi, potem wraca pijany i gada jak to mnie kocha. Sam ostatnio powiedzial jak to koledzy do domu wracac nie chca bo w domu baby gderające to po co tam iść i słuchać tego. Moj się cieszy ze jemu się chce do domu wracac bo ja nie marudze i nie jecze ze pijany itp. Z tym co celibatem to róznie to bywa u facetów, jedni daja rade albo sami sobie radzą inni szukają ulżenia u panienek. Nie rozumiem czemu facet jak kobieta jest w ciąży ma mieć celibat. Znając ich słabości szczególnie po kieliszku należy temu zapobiec. Są na to sposoby które ciązy w zaden sposób nie przeszkadzają. Jak się facet się dopomina albo wypomina ze od dawna nic nie było to można lo.....a zrobić i bedzie zadowolony, duży biust w ciązy też sprzyja pomysłom na sex. A dlaczego oni narzekają ze schodza na dalszy plan, bo kobieta przestaje swojego pilnować a jak przestaje pilnować to znajdzie się inna co moment wykorzysta i słabość faceta i dramat gotowy. Mam nadzieje ze w przypadku Kasi to tylko glupie pijackie gadanie i próba zwrócenia na siebie uwagi (uwagi chodzi o sex) bo może już mu tak tego brakuje ze mu na glowe padło. Może się tez bać ze jak się dziecko pojawi to sexu dalej nie bedzie bo dziecko bedzie wazniejsze. Ja myśle ze on chce wymusić tym zachowaniem Twoją uwagę i obawę ze jak seku nie bedzie to pojdzie do innej.
"bo prawdziwej miłości nawet małżeństwo nie zaszkodzi" mama Aniołka 28.01.2010 Edytowane przez evelina.00 Czas edycji: 2009-11-30 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no dokladnie ![]() zreszta moj Tz sam mowi, ze nawet o takich rzeczach teraz tak nie mysli ![]() A ja na powaznie sie zastanawiam czy sobie dzis nie pouzywac, przeciez jutro juz pierwszy grudzien a niekoniecznie to od razu wywola ciaze...zreszta w razie czego juz wszytsko przygotowane...nawet kocyki popralam, bo zapomnialam o nich calkowicie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złóż pozew i zakończ to chore małżeństwo , bo może za rogiem czeka ten jedyny ![]()
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kasiaher - Ja mam takie zdanie o facetach, bo wszyscy to świnie, bez wyjątku: na początku związku oh ah jaka jesteś piękna, kochana skarbek itp... po ślubie wychodzą straszne wady itp... i kiedy człowiek się decyduje na dzidzie albo niby "wpadnie" w długoletnim związku, czy małżeństwie, to się cieszą, i się podniecają... ale jak chłop sobie nie ulży bo kobieta w zaawansowanej ciąży, (biedna, siedzi w domu, nie może wyjść, bo tu lada moment może być poród) nie jest atrakcyjna, piersi nie ma takich jędrnych jak kiedyś i ma rozstępy to co? żona w kąt, chłop idzie w długą, albo na imprezy?? Szczerze - ja powiedziałam, mojemu, że to jest nienormalne, że ja bym nie pozwoliła na takie wyjście a gdyby chciał baaardzo iść, to proszę bardzo, ale o mnie może zapomnieć. Albo jesteśmy razem i robimy wszystko razem, albo TY idź sobie na "niby" imprezę, gdzie chodzą same dz**** i sobie popatrzysz z zazdrością, z myślą "bym sobie poużywał, ale niestety mam żonę(która jest w zaa.ciąży)" niestety sam spłodziłem jej dziecko, bo jestem nieodpowiedzialny i nie wiedziałem jakie z tym wiążą się konsekwencje a teraz tak się zachowuje... nie pozwoliłabym mojemu wyjść, ani też na wieczór kawalerski, nic. Nie zniosłabym tego psychicznie... ![]() A TY kasiaher za bardzo pozwoliłaś mu żyć swobodnie, powinnaś ukrucić mu smycz ![]() Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji i szczerze jak czytałam Twoje posty to mi się płakać chciało, bo bardzo Ci współczuję i wiem jak możesz sie czuć... ![]() Na szczęście mój tż jest typem domownika, nie lubi imprez, bo mówi, za głośno, śmierci fajami, za alkoholem też nie przepada, i ja również. No ale zobaczymy jak to będzie kiedyś, kiedy pojawi się ciąża, nie będę atrakcyjna, rozstępy itp... wtedy może wyjdzie szydło w worka? nie wiem, ale sądzę, że nie, Andrzej jest rozważny za ojcem, no ale zobaczymy kiedyś... ![]() Kasiaher życzę z całego serca aby to wszystko co mówił nie było prawdą, bo to jest najgorsze co może być żeby zrobić kobiecie, jeszcze która jest w zaawansowanej ciąży... ![]() A to co tu pisałam, to wyłącznie moje zdanie, nie musicie się z tym zgadzać, nie bijta ![]() ![]() myszka_maj bardzo byś chciała mieć maluszka ![]() ![]() ja tam chciałabym poczekać, bo teściowa się zapisała na rok 2014 na listę opiekowania się dzieckiem ![]()
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tak sobie pomyślałam, że pewnie jak zaczniecie rodzić to my nic nie bedziemy wiedziały
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą to mieć taką kobietę u boku i szukać wrażeń na imprezie andrzejkowej wśród znajomych...przerasta go chyba fakt, że zostanie ojcem Cytat:
Cytat:
Kasiu trzymaj się choć wiem, że łatwo pisać ciężej wykonać. My chyba za tydzień w Kielcach będziemy więc jak chcesz to możemy się spotkać ![]() Cytat:
Gold masz rację ![]() ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-11-30 o 14:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-11-30 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.